کسی میتونه مشکل من رو حل کنه ؟
من25درصد از بازی رو رد کردم چند بار هم با کامپیوترهای کافی نت کار کردم ولی الان هر کار میکنم دیگه با کامپیوتر کار نمیکنه.دوباره پیغام میده eرو بزن .
Printable View
کسی میتونه مشکل من رو حل کنه ؟
من25درصد از بازی رو رد کردم چند بار هم با کامپیوترهای کافی نت کار کردم ولی الان هر کار میکنم دیگه با کامپیوتر کار نمیکنه.دوباره پیغام میده eرو بزن .
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــک
با سلام
من این بازی رو تو ویستا سرویس پک 1 نصب کردم حالا یه اروری میده بعد از این ارور هر چی روی نوشته retry کیلیک میکنم باز هم به همون سفه بر میگرده،چون بلد نبودم عکسو از سیستم خودم تو سایت بگذارم اونو با حجم 90 کیلو بایت برای دانلود گذاشتم .
خواهشا یکی کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــک کنه تا ماهم از این بازی استفاده کنیم.
اینم آدرسش:با حجم 90 کیلوبایت
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب استاد دیونه نشو من view dictance رواز 20 که بود کردم 12 و روون شد.این کارو بکن نشدنقل قول:
باید مثل همه منتظر پچ شی.
Statistics
Average FPS: 9.67
Duration: 37.73 sec
CPU Usage: 71%
System memory usage: 89%
Video memory usage: 87%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (75 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Highest
View Distance: 12
Detail Distance: 29
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8500 GT
Video Driver version: 162.18
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5600+
اینم بخاطر beny_nvidia که باکمکqooick دارن مشکلا رو حل می کنن امیدوارم به درد بخوره
البته من دیال آپ وصل میشم ونتونستم درایور گرافیکمم رو آپدیت کنم.(چون 69 مگه.)
سلامنقل قول:
برای اپلود تصاویر از سایت Tinypic.com استفاده و لینک آخر رو برای ما بگذارید
بابت مشکل شما ...
شما طبق پست زیر عمل کنید .
دو راه دارید یا اکانت بسازی از سایت Rock Star و یا به صورت افلاین با Cancel جلو برید ! و در بازی با زدن دکمه ی Home اکانت بسازید .
این هم پست راهنمای نصب بازی :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3252003&postcount=3364
آیا میدانستید شما میتوانید با آپدیت درایور کارت گرافیک خود و نصب درایور Physx جدید که به همراه این درایور است این عدد FPS را که برای شما 10 فریم بر ثانیه است را حداقل 2 برابر و یا بیشتر کنید ؟نقل قول:
حالا باز هم میگید زیاده ؟ :دی
سلام.
خب بازیو نصب کردم کرک هم کپی شد....به راحتی وارد بازی شدم بدونه هیچ اروری و همینطور یه اکانت آفلاین برای سیو کردن ساختم....نیازی به این همه دردسر نبود...نمیدونم چرا برا بعضیا انقدر ارور و پیغام میده ....فقط حالا مشکلات درون بازی:
1)داخل بازی بیشتر اشیا نیستند (غیب هستند یهو میخوری بهشون)
2)دوربین حرکت نداره فقط بعد از 2 دقیقه شروع به حرکت میکنه .....
3)فعلا همینا...
راستی صدای نیکو چرا اینجوریه اصلا به قیافش نمیاد به نظر من ... تو ورژن قبلی هم که حالم از کاراکترش بهم میخورد صداش مزخرف بود.....باز خوبه رو این کاراکتر نیکو از نظر ظاهری کار کردن....در ضمن لودینگ های ورژن قبلی گرافیکی تر بود ....
راستی برای سیو باید کجا بریم ... مثه قبلی تو خونه سیو میکنه.....من فعلا جلو نمیرم تا مشکلات رفع شه.....ولی باورم نمیشه که زحمت دو سال شرکت rockestar به همین راحتی و فقط با 4 هزار تومان برسه به دستم .. واقعا خنده داره . ...
عزیز دستت درد نکنه راهنمایی میکنی اما من بدبخت تا دوماه دیگه تازه میتونمنقل قول:
ای دی اس ال بگیرم و با دیال آپ حداقل دانلودش 5 یا 6 ساعت طول میکشه:18:
سلام....نقل قول:
فرمودین بازدن کنسل...اما این پیغام رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 روزه کلافه شدم...بس که باهاش ور رفتم تا بشه بازی کرد
خواهشا کمک....
درضمن..همه دانلودیها رو هم دانلودیدم
نقل قول:
1.دقیقا نمی دونم ولی ممکن از گرافیک باشه
2.مشکل کرک داری
3.از این پست کمک بگیر
نقل قول:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3252003&postcount=3364
برای سیو هم به خونه باید بروید.
اگر قبلاَ اجرا کردین بازیرو وحالا این ارور رو میده دوباه اینستال کننقل قول:
واگر تا حالا توبازی نتونستی بری برو به صفحه 338 و راهنمایی beny_nvidia v, fo,k
مخصوصاً ویرایش چهار به بعد رو.اینم لینک صفحه مورد نظر.
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3252003&postcount=3364
کسی میتونه به من کمک کنه ؟:41:
25 درصد از بازی رو رد کردم چند بار هم با کامپیوتر های کافی نت تونستم کار کنم ولی حالا هر چی e رو میزنم دوباره مینویسه e رو بزن نمیره توش:41:
طبق آخرین اخبار تا اونجا که من فهمیدم پچ آمادست ودر حال تست شدنه
ومثل اینکه باید از مایکروسافت و سایت گیم فور ویندوز دانلود کنیم.
کسی چیز بیشتری میدونه ...؟
چرا اینجوریه ... وقتی تو بازی هستم همه چی لود شده بعد یکم که جلو میرم یهو بیشتر اشیا غیب میشن .... زمین میره و غیره ....
خودم فکر کنم به خاطر درایور کارت گرافیکه که فردا دانل.د میکنم ... ولی اگه از چیزه دیگس بهم بگید...در ضمن بعضی موقع ها صدای بازی یهو خراب میشه .... به خاطر چیه ؟
ولی رو جزییاتش خیلی کار کردن ...وقتی اگه یهو ترمز کنی افراد داخله ماشین میخورن به داشبرد ..... جالب بود ...فعلا خداحافظ
آقا از همه ممنون...یه بار دیگه نصبوندم...شد
حالا مشکل گرافیک
این ...بنچ مارک منه.. :
Statistics
Average FPS: 23.00
Duration: 37.26 sec
CPU Usage: 88%
System memory usage: 69%
Video memory usage: 98%
Graphics Settings
Video Mode: 800 x 600 (56 Hz)
Texture Quality: Low
Render Quality: Medium
View Distance: 22
Detail Distance: 31
Hardware
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600 GT
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: Realtek AC97 Audio
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+
File ID: benchmark.cli
اما...جالب اینکه....تو قسمت تنظیماتش...هر کار میکنم...گرافیکش انگار قفله...اصلا حرکت نمیکنه
اینم بگم...همینطوری با این مشخصات که خودش داده...خیلی نرم و روونه...اما عینهو وایس سیتی شده گرافیکش
بخاطر Texture Quality پایین فکر میکنی گرافیک بازی پایینه ،بیارش رو مدیوم یا بالاتر خوب میشهنقل قول:
اگه سرعت بازیت هم کم شد View Distance بزار رو 12 درست میشه.بقیه ایرادهای گرافیک هم فقط با پچ
حل میشه.
بله!نقل قول:
موقعی که آنلاین لوگ کنم ارور میده که نمی تونه به سایتش وصل بشه!(دایل آپ!!)
و با کنسل و اسکیپ هم ارور میده اپلیکیشن فیلد تو لانچ!!!!
اون آپدیت رو هم انجام دادم!
:41:
:11:
سلام
من میدونم که که عمرا این بازی روی کامپیوتر من نمیاد .
من سیستمم اینه . رم 1 گیگ و سی پیو 3.2 و گرافیک 512
حالا من یک سوال دارم من میخوام یک سیستم بگیرم این بازی مثل آب خوردن اجرا بشه و شما چه سیستمی را پیشنهاد میکنید.
سلامنقل قول:
اینجا مطرح کن:
البته شاید با رزولوشن و جزئیات پایین!!اجرا بشه ولی وقتی بخوای فریم ریت زیر 30 بگریری اصلا به درد نمی خوره!!!کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=253
.........
کسی نیست جواب منو بده!!!!:41::41::41:
اون پست آپ دیت شده رو هم که بنی نوشته بود کامل خوندم همه چیز رو دانلود کردم و درست نصب کردم موقع لوگ این آنلاین ارور میده که به سایتش وصل نمیشه!
و با کنسل هم اپلیکیشن فیلد تو لانچ!!!
چه کنم!؟!؟:41:
:11:
سلام
کمک کنید
این سایه ها رو چه طوری میشه حذف کرد که بازی رونتر اجرا بشه؟
دوستان من از پنج شنبه گذشته gta iv رو روی کامپیوترم نصب کردم (البته 2 دی وی دی 8 گیگ رو من دانلود کردم)
با گرافیک مشکلی ندارم.
2 تا مشکل بزرگ دارم :
- سوار ماشین ها که می شم از همون ابتدای سوار شدن یا کمی بعدش، همش به سمت جلو با تمام گاز حرکت می کنه!! و اگرم ازش پیاده شم ماشین مستقیم با سرعت میره تا بخوره به چیزی!! نمی تونم به دنده عقب حرکت کنم!! از جلو ماشین هم بلافاصله که سوار می شم یک دود سیاه رنگ بلند میشه!!( البته در 5 درصد موارد اینجوری نیست!!)
- دوربین بازی شروع می کنه به حرکت های موزون !!! که سرم گیج میخوره!!؟ این مورد به اینکه کجا باشم (تو ماشین ،پساده، در حال پخش دمو و هر جای دیگه) فرقی نمی کنه و همش اینطوری میشه.
تو رو خدا راهنماییم کنین
حیفم میاد لذت این بازی و انتظار انتشار نسخه pcش رو با این دردسرها از دست بدم
راستی یم راهنمای استفاده از کیبورد رو در بازی (برای بازیها مانند بولینگ) رو اگه دارین بزارین ممنون میشم
ممنون از همگی
دوربین سوم شخص این بازی به همین شکل هست مثل 2 بازی اخیر هری پاتر در واقع سان آندریاس حالت خاصی از دوربین اول شخص بود البته اول شخص که نه مشابهش بود وجه تشابه اینه که دید شما همون دید cj بود فقط شما پشت سر اون بودید و واقیع رو کمی عقب تر از خودش می دیدید.نقل قول:
مشکل شما از کرک بازیهنقل قول:
توی همین تاپیک کرک های مناسبی جهت رفع این مشکل وجود داره از اونها استفاده کن!
چرا مردم رو گمراه میکنی؟:21:نقل قول:
مشکل از کرک شدن بازیه نه اینکه خود بازی رو اینجوری ساختن:31:
پیشنهاد میکنم نسخه کنسولی رو شما بازی کنید تا متوجه بشید دوربین بازی این نیست!!!!!:27:
علتش کرک این بازیه!نقل قول:
هنوز کرک درستی برای این بازی ارائه نشده...
ولی یه استراتژی که من فکر میکنم خود بازیسازها پیاده میکنن اینه که یه کرک میدن که بازی باهاش اجرا میشه ولی مشکل داره. که هم اونایی که در حال کرک کردن هست یکم نامید بشن (چون دلشون میخواد اولین نفری باشن که قفلو میشکنه) و هم خلقالناس نامید بشن از کرک شدنش و برن بخرن.
مثلا توی بازی سیمز 2 تا مدتها نمیتونستی دیوار بکشی (که خیلی مهمه) تا آخز یکی درست کرکش کرد.
یا توی بازی Godfather ماشینها به جای اینکه به جلو حرکت کنن به عقب حرکت میکردن. (که البته در مورد این بازی این ترفند معکوس عمل کرد و باعث شد خیلیها از این بازی نامید بشن)
خلاصه گرچه این کرک ها از طرف گروههای مختلفی ارائه میشه ولی به نظر شما غیر از خود کمپانی سازنده کی مرض داره وقت بزاره اینجوری کرک کنه؟
شایدم به صورت Easter Bug قرار میدن که چک میکنه میبینه اگه بازی کرک شده اینجوری میکنه.
تا اومدم تایپ کنم شما جواب دادی :31:نقل قول:
سلام
کمک کنید
این سایه ها رو چه طوری میشه حذف کرد که بازی رونتر اجرا بشه؟
چرا کرک Razor1911 مگه مشکل داره ؟نقل قول:
اقایون توجه توجه
شما سیستمتون بالا باشه گرافیکتون 1 گیگ 2 گیگ رم
طبق کرک زارو و نرم افزار ها رو نصب کنید از بازی لذت ببرید حتماً و حتماً برای سایه ها
کارت گرافیک رو نصب کنید
Statistics
Average FPS: 36.93
Duration: 37.12 sec
CPU Usage: 62%
System memory usage: 72%
Video memory usage: 56%
Graphics Settings
Video Mode: 1600 x 1200 (75 Hz)
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 100
Hardware
Service Pack 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 6.14.10.6822
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
اينم تست من فكر كنم اگه درايور جديد ATI رو دانلود كنم 2 برابر بشه(الان 8.6 رو دارم كه مال عهد بوقه جديدش 8.12 است)
در ضمن بغير از Texture Quality و View Distance همه رو رو اخر گذاشتم
راستي دست همه بچه هايي كه اينجا ميان و مشكلات ما رو رفع ميكنند هم درد نكنه
کلا این بازی مشکل داره یک بار وقتی وارد می شم حرکت کنده بار دیگر که وارد میشم حرکت درسته وقتی خارج میشم باز وارد میشم باید تنظیمات گرافیک را از اول انجام بدم
سلام . مشه بگید این بازی gta iv رو از کدوم شرکت
بگیرم که هم زود بفرسته و هم سالم باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فعلا تا نسخه اصلی بازی بیاد ، باید صبر کردنقل قول:
دوستا این بازی دمو هست! درسته ؟
نه بابا كجاش دموه؟نقل قول:
نسخه اصله ولي فقط يك كوچولو مشكل داره
نه عزیز من دمو کجا بوده . فقط فعلا مشکلات زیادی داره و باید منتظر اومدن پچ بود .نقل قول:
سلام . مشه بگید این بازی gta iv رو از کدوم شرکت
بگیرم که هم زود بفرسته و هم سالم باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نگفتید کدوم شرکت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همینجا هم میفروشه البته یکمی گرونتر از جاهایه دیگه، میتونی از تکین بگیری یا شرکت های دیگه ای که فروش اینترنتی دارن زیادن شرکت هایی که این بازی رو میفروشن.نقل قول:
هر کاری کردم نشد!!!!!!!!!
یکی نیست کمک کنه!؟!؟!؟!؟
ID:arbabe.sayeha
...
اصلا آدرس بدین برم دوباره بخرم!فقط سالم باشه!!!!و بی دردسر!
کسی از سایت خریده!؟
میشه یکی از سایت هایی که بازی رو می فروشه با قیمت خوب بدید
سلام
من امروز یه benchmark گرفتم.نمی دونم چرا بازی cpu من رو درست شناسایی نمی کنه.راهی هست که بهش حالی کنم cpu من اینی که این گفته نیست؟
این benchmark من :
این هم شات از دسکتاپم تو xp :کد:Statistics
Average FPS: 33.24
Duration: 37.15 sec
CPU Usage: 92%
System memory usage: 80%
Video memory usage: 81%
Graphics Settings
Video Mode: 800 x 600 (60 Hz)
Render Quality: Medium
View Distance: 9
Detail Distance: 8
Hardware
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600 GT
Video Driver version: 180.84
Intel Pentium III Xeon processor
این هم تو ویستا :
اگه راهنمایی کنید ممنون می شم.
يكي از بچه ها يك عكس از ادرس جايي كه خريده بود گذاشته بود من رفتم از اونجا گرفتم فقط از كرك خودش استفاده نكردم
اگه عكس رو تو تاپيك پيدا نكردي ادرس اينه:از طالقاني كه داري ميري به سمت وليعصر-دست راست-پاساژ وليعصر
بري اونجا خودت پيدا ميكني فقط بايد با يارو صحبت كني چون علني نميفروشه و زير ميزي ميده
دقیقا ...نقل قول:
راستی صدای نیکو چرا اینجوریه اصلا به قیافش نمیاد به نظر من ...
ولی دقت کنید نیکو شخصیتی خشن نداره و محیطه که باعث میشه نیکو اینطوری بشه ! من از همین صدا و رفتارش خیلی خوش اومد ! عین شخصیت های بزرگ فیلم میمونه !
دوست عزیز مشکلتون درست بگید چی هستنقل قول:
در ضمن موقع بازی Setup4Pc رو ببیندید خیلی تاثیر داره
اقا من گرافیکم 8400 هست تو روز بازی روون اجرا میشه البته با رزولوشن یکم پایین ولی تو شب افت فریم میگیره مخصوصا وقتی بارون میاد
راستی من الان 10 درصد بازی رو پر کردم سره اون ماموریته که منو رومان رو میگیرن کتکمون میزنن بعد باید برم دنبال چندتا ماشین گیر کردم
در کل بازی بدی نیست
راستی من داشتم تو شهر میچرخیدم یه یارو دره صندوق عقب ماشینش رو داده بود بالا داشت ور میرفت به صندوق خم شده بود من از پشت با مشین زدم بهش رفت تو صندوق افتادش
اخ اینقدر خندیدم :))