دوستان سپهر کارت دارم آذر مهلت کارت تموم شد و دیگه کار نمیکنه حالا میخواستم سوال کنم فردا برم برای دریافت کارت جدید،کارت رو کی تحویل میدن؟
سوال دیگه این سیستم پیامکی که بانک اطلاع میده چقدر از حسابت برداشت شده و چقدر اضاف شده رو چطوری باید فعال کرد؟
Printable View
دوستان سپهر کارت دارم آذر مهلت کارت تموم شد و دیگه کار نمیکنه حالا میخواستم سوال کنم فردا برم برای دریافت کارت جدید،کارت رو کی تحویل میدن؟
سوال دیگه این سیستم پیامکی که بانک اطلاع میده چقدر از حسابت برداشت شده و چقدر اضاف شده رو چطوری باید فعال کرد؟
دیگه الان اکثر بانکها به صورت آنی کارت رو میدننقل قول:
شما به بانک(هر شعبه ای)مراجعه کن اگه گفت آنی نداریم بگو کدوم شعبه برم که بلافاصله کارت رو بدن
سیستم پیامک هم رفتی بانک بهشون بگو
یه فرم پر میکنی و اوکی میشه (احتمالا در حد 1000 تومن هزینه داشته باشه)
کسی خبر نداره؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
تمام شعب بانک صادرات در تمام شعب عابربانک آنی میده
بعدم همون شعبه بگو میخام اس ام اس بانکم فعال کنم . انجام میشه
رایگان هم هست .
سلام . تمام بانکها سود یکساله 22 درصد هستنقل قول:
بعضی بانکها هم مانند سینا . اقتصاد نوین و قوامین یه کف مبلغی دارند مثلن 20 میلیون تومان به بالا روزشمار 22 درصد
در موسسات هم آرمان و نور سود 1 ساله 25 درصده ولی مورد تایید بانک مرکزی نیستن . ولی به هر حال اتفاقی هم فک نکنم واسشون بیوفته
ولی همون بانک بگذارید بهتره .
سلام
بلاخره کدوم بانک بود ؟
فکر کنم دو هفته پیش بود که میگفتند 2 روز بعد میگیم . هنوز این دو روز نرسیده ؟
کنسل شد خبری نبود .نقل قول:
سلام میخام توی یه بانک حساب باز کنم
بانکی باشه خدمات دهی خوبی داشته باشه و پشتیبانی خوب
منظورم عابر بانک می باشد
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ملت اینترنت بانکش حرف نداره همچیش کاملهنقل قول:
پشتبانیش هم تو تایم اداری خوبن شیفت بعد وارد نیستن و به همه چی دسترسی ندارن
الان درگاها بیشتر ملت شده و کارتشم تو بانکها خوب کار میکنه
برادر من دارم از بانک ملت فرار می کنمنقل قول:
حالم از ملت بهم میخوره
بنظرمن آينده با وجودي كه همه نوع حرفي پشتش زده ميشه بهتره...هم پيشخوان مجازي داره و هم اينترنت بانك كه برخلاف بانك ملت كه دزد هست وبابت يك اينترنت بانك مسخره(براي USSD) ميخاد 5000 تومنانكارمزد بگيره،بانك آينده اينترنت بانكش هم برمبناي USSD هست و كارمزد هم نگرفت..خدمات پيشخوانش هم مثل تحويل پول نقد در محل البته با كارمزد و برخي خدمات مثل اينرنت بانكش هست
شرایط وام مسکن چیه؟ مبلغش چقدره؟
سلام دوستان برای گرفتن دسته چک بانک ملت چه کار هایی باید کرد؟ چقدر طول میکشه دسته چک بدن؟
یه سوال داشتم اگر وامی بگیریم روی ملک و نتونیم پس بدیم چه اتفاق می افته؟
بانک فقط ملک رو برمیداره؟
اگر بعد مزایده نتونه پول و سودش رو بگیره چی میشه؟
معمولا ضامن هم می خواد بانک...از اونها می گیرن...معمولا بانک سرش کلاه نمیرهنقل قول:
نه ضامنی نیست.نقل قول:
فقط یک ملک هست که در اختیار بانکه و وام گرفته شده. میخوام بونم اگر بعد از مزایده پول و سودش برنگرده چی میشه؟
دوست عزیز بانک خودش کارشناس میفرسته و ملک رو ارزیابی میکنن و براساس ارزش ملک به شما وام میدن. یعنی هیچ وقت امکان نداره ارزش ملک از ارزش وام کمتر باشه. معمولا 70 تا 80 درصد ارزش ملک به شما وام میدن که بتونن اصل و فرع وام رو پوشش بدن.نقل قول:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
اقا این سود بانک چطوری محاسبه میشه؟؟
من میلیون60 میخوام بزارم بانک.... در ماه چقدر سود بهش تعلق میگیره؟؟؟
مثا این روز شمار 20% چطوری حساب میکنند؟؟.......فرمولش چیه؟؟؟
20% سالیانه هستشنقل قول:
برای 60 میلیون با سود 20% بعد از یک سال به شما 12 میلیون سود میدن
در این مواقع اگه بخواین سود ماهانه رو حساب کنید میتونید 20% رو تقسیم بر 12 کنید میشه 1.67%
پس برای 60 میلیون در یک ماه، 60*1.67% = 1 میلیون تومان سود تعلق میگیره
برای روزانه هم همون 20% رو تقسیم بر 365 میکنید سود روزانه رو بهتون میده
برای 60 میلیون میشه روزی 37876 تومان
دوست گلم این مراحل طی شده ولی الان کسی خریدار نیست و ممکنه کمتر از قیمت مایده فروش بره.نقل قول:
حالا با فرض اینکه قیمت ملک نتونه سود رو جبران کنه بفرمایید آیا ما باید بازم پول بدیم یا فقط حق داره ملک رو ببره؟
رئیس بانک مرکزی امروز گفت:
موسسه های مالی بی مجوز , تا پایان امسال یا باید مجوز بگیرند یا منحل میشن
یک سوال داشتم
من یک کار نرم افزاری مخوام بکنم. یه مقدار ی پول میخوام
یک ملک تجاری ادیا داریم که چندین ساله استفاده نشده.
میخوام ببینم میشه روش وام گرفت هم اونجا یه سری کار راه انداخت و هم یه مقداری وام که کار خودم انجام بدم؟
میخوام اجاره به شرط تملیک باشه تا اگر نشد اقساط رو بدم بانک فقط ملک رو برداره.
چه راهی بهم پیشنهاد میکنید و کدوم بانک؟
کسی نمیدونه؟
سلام . همین سوال رو از رئیس شعبه های بانکهای مختلف بپرسین . زودتر به نتیجه میرسیدنقل قول:
نمیشهنقل قول:
چون سن تجاری قبول نمیکنند
نبال راه در رو هستم یا دور زدن
بهترین کار این هست که با یک وکیل مجرب و مطمئن مشورت کنید.نقل قول:
-------------------------------
دوستان سود روزشمار آینده و ثامن بعد از اون تغییرات سودها تغییر نکرده؟روزشمار بالای %20 هستند هنوز؟
دوستان یه اطلاعات جامع در مورد این اوراق وام ها میخاستم
اوراق وام مسکن 20 میلیونی 35 میلیونی سودش چند در صد هست؟ باز پرداختش چطوریه؟؟
مراحل گرفتن وام چطوریه؟؟
ظاهرا آينده با كف3 ميليون شده و اگه مبلغ بياد زير3م تومن،10%ميدهنقل قول:
ممنون مشکلی نیستنقل قول:
سود بالای سه تومن چقدره الان؟
ثامن و کوثر هم حداقل مبلغ دارند؟
كوثر كه فكركنم10% بازكنه و كساني كه قبلا 24% باز كردند فقط بهشون24% ميده
ثامن را اطلاع ندارم
آينده هم 23% براي بالاي 3 تومن البته كساني كه قبل از دي ماه حساب باز كردند ميده ولي حالا را نميدونم باز كنه يا نه؟؟؟
كلا بايد به شعبه سر بزني چون واقعا اختلاف بين شعبه هاي يك بانك هست ويكي شون اصلا جواب نميده و..
الان بیشترین سود یکساله رو کدوم موسسه میده؟
ديگه مطمئن شدم
بانك آينده حسابهاي طرح بهار كه قبل از دي ماه افتتاح شدن و مانده حساب زير3 ميليون هست بدون هيچ اطلاعي 10% محاسبه كرده،دوستاني كه حساب توي اين بانك آشغال دارند،به بانك مطمئن تر انتقال بدهند وقتي همه جا10% خوب آدم عاقل چرا بگذاره بانكي كه سودش مثل بقيه هست ولي گستردگي شعب و مجوزش مثل بقيه نيست؟؟؟؟
به موسسات ثامن و نور و آرمان يك سر بزن اينها معمولا بيشتر ميدهند ولي چنده نميدونمنقل قول:
بله درسته . مردم رفتند سراغ خصوصی ها چون سودشون بیشتر بودنقل قول:
دولتیها وقتی دیدند دارند نابود میشند کاری کردند که رقابت از بین بره
وقتی هم رقابت از بین بره خصوصیها نابود میشند چون وقتی سودشون مثل دولتیها باشه عقل سالم میگه پولت رو بذار توی دولتیها که امنیتش بیشتره
خصوصیها هم برای همین هنوز دارند غیر علنی سود بیشتر میدند تا شاید مشتریهاشون رو نگه دارند
حالا بانک مرکزی به بی مجوزها تا پایان سال فرصت داده که یا مجوز بگیرند یا تعطیل میشند
به همه ی بانکها و موسسه ها هم 3 سال فرصت داده که بنگاه؟داری رو تعطیل کنند یعنی پولهای مردم رو برای وام و تسهیلات بدند به خود مردم , نه اینکه باهاش برج بسازند و ماشین و کالا وارد کنند و دلار و طلا و اینا بخرند
معلوم نیست کار خصوصیها به کجا میکشه آخرش
نمیدونم دقیقاً تاریخ محاسبه شون کی بوده ولی این ماه من حساب کردم تقریبا برای من 18 درصد ریخته بودن(موجودی زیر سه میلیون)نقل قول:
بانک قوامین 22درصد یکساله با ماندگاری یکماه میداد . الان هم این طرح رو داره ؟
از 7 دی برای زیر3م تومان 10%محاسبه شدهنقل قول:
من به اکثر موسسات زنگ زدم همشون میگفتن 10 درصد و بانک آینده هم 10 درصد کرده
البته اوضاع اینجوری نمی مونه بمونه! و قطعا خصوصی ها سودشون رو باید بالا ببرن وگرنه نابود میشن
بانک قوامین هم اون حساب ویژه اش رو برداشته