:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:نقل قول:
Printable View
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:نقل قول:
امروز رفتم باز فارنهایت رو تست کردم باز رفتم تو فضا.:26:نقل قول:
ماری خانم اون فرره شما هم بو کردم.بد نبود یاده Boss Pure افتادم.:31:البته بوش یه چیزی بینه همون 11-12 بیک بود.حالا بیک نخر برو 90 تومن فرره بخر:46:
کدوم فرره؟ رز؟ رزپرنسس؟ این د مود فور لاور؟ این د مود فور لاو پیور؟ یا آبیه ؟؟ یا مدل های دیگه؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------
عطر مردونه گرم تند تلخ:2:
خوب شما بخر واسه ما بزرگی گفتن کوچیکی گفتن ولنتاینی گفتن عیدی گفتن تولدی گفتن:31::27::27::11:
این د مود فور لاو که بود ولی رنگش جدی یادم نیست که دقیقا سفید بود یا هلویی هم داشت:27:ولی بویه یاس و هلو رو با هم میداد:31:نقل قول:
...............................
حالا کی گفته شما بری فارنهایت بزنی؟
شما فارنهایت رو برایه من بخر .منم اون فرره رو برایه شما میخرم.خوبه؟:5:(رعایته سن و سالتم کردم)
راستی فارنهایت معمولی گرم نیست.تند هم نیست.:31:موقعی که طرف اسپری میکنه هر ادکلنی به خاطره الکلش مقداری تندی داره که 1 دقیقه بعد درست میشه.
يكي از بدترين عطرايي كه همه آقايون حالشون ازش به هم خواهد خود عطر Romance از شركت rasasi يا رصاصي هستش...به قدري بوش تنده كه همه آقايون حالشون بد ميشه..نقل قول:
فقط مساله اينجاست كه آقايون از كره مريخ كه نيومدن...اونام مثل شما خانما انسان هستن پس نتيجه ميگيريم كه به همين دليل خود شما خانما هم از اين عطر اين همه بدتون مياد...شما چي كار به آقايون داري...برو هر چي حال كردي استفاده كن...اگه ميخواي خيلي ديگه آقايون بدشون بياد عطر حرم و مشهدي فت و فراوان هست...
شما عطرو واسه خوش اومدن خودت ميزني يا واسه نفرت پيدا كردن ديگران علي الخصوص آقايون ازت؟؟
باشــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــه:11:نقل قول:
اوه اوه اوه....... تورو خدا اسم این رومانس رصاصی رو نیارید:2::2::2::2:نقل قول:
[QUOTE=f.t.g;6799832]سفارش دادم براتون از خود کمپانی بیارن:31: الان دست اقای پیکی هست:11:نقل قول:
[QUOTE=mary83;6800865]مرحبا! از خود کمپانی!!!!!!!!!:33::16::33:نقل قول:
دلار و سکه یکیم اومدن پایین :دی
دلار نرخ بازار 1700
سکه نرخ بازار 800
منبع نرم افزار مثقال رو گوشیم :دی
امیدوار باشیم قیمتا یکم بیاد پاینتر
.....
راستی علی عجب کلکسیون باحالی داری موندگاری و پخش بو اون زیرایکون چطوره ؟ الان قیمت داری ؟
قابل نداره سعید جان :11:نقل قول:
پخش بوش تا 1-2 ساعت خوبه.البته بستگی به اسپری داره(من کلا به اون نارسیسو هم رحم
نمیکنم) .
موندگاری هم 7-8 ساعت حداقل.ولی اگه چند مرتبطه پشته سره هم تو روز بزنی انگار میره لایه تار و پوده لباس
که تا یه هفته هم بو میده.
امروز که رفته بودم 125 میلش رو میتونستم بگیرم 40 تومن.ولی وکیوم نداشت.(البته استفاده نشده بود)
من میخواستم کادو بدم اون دفعه که متاسفانه نشد.
یه سته دوتایی ادکلن و نمیدونم افترشیوه یا چیزه دیگه هم ازش داشت که حدوده 50 بود.که خوشگل بود:31:
یکی از دوستان کار جکساف black Jasmin را زده بود
بوش فوق العاده بود ولی اصلا پخش بوی آنچنانی نداشت
میشه بگید بوی این عطر یا ادکلن شیرینه یا گرمه یا ترش؟ چون یکی از دوستان می گفت اگر بوش زیادی توی دربش بپیچه ترش محسوب میشه
سپاس
من تا حالا تست نکردم:11:نقل قول:
ترش بودن هیچ ربطی به این چیزی که گفته نداره.هر رایحه ای میتونه اینجوری باشه.
................................
امروز دیور هوم اینتنس پرفیونش رو بو کردم.بویه خوبی داشت.ولی 150 تومن قیمتش بود:31:
نمیدونم چرا حس میکنم این دیور هوم اینتس خیلی شبیهه ام 7 هست.:13:البته باکیفیت و قدرته بیشتر
..................................
St. Dupont Noir for men هم قبلا بو کرده بودم و هر دفعه بو میکنم خوشم میاد ولی نمیدونم چرا
نمیخرم؟حس میکنم موندگاری نداره.دوستان کسی نداشته راهنمایی کنه؟
نه متاسفانه منم st.dupont رو تست نکردم.نقل قول:
علی جان امروز کلا تو بازار بودم که یک فروشنده جلوی چشم من داشت اتیکت قیمت ادکلن هاشو عوض میکرد. نا خودآگاه رفتم تو و چند سوال از ادکلن پرسیدم و بعد بش گفتم حالا که ارز اومده پایین تو داری باز قیمت میبری بالا که در آومد بم گفت صنف اجازه داده تا درصدی قیمت رو ببریم بالا. :blink:
من بش گفتم آره صنف هرچی بگه شما هم مثل آب خوردن انجام میدید:27:
بعد هم نزدیک بود بگو مگو بشه که من زدم بیرون:38:
:27::27:نقل قول:
اس تی دوپوند خیلی بویه شیکی داشت.یه شیرینیه باحال.
اینجا که خیلی اوضاع خرابه.اونجا هم احتمالا نباید بهتر باشه.:41:
مگه صنف هم داریم اینجا:blink::blink::blink::blink::blink:حا ا خوبه همشونم تقلبین (99%) .. البته به صرافی ها هم اجازه دادن 5% بالاترو:دی :5:نقل قول:
هر رده شغلی برای مبارزه با پول شویی یه صنف بسیار کارآمد نیاز داره که به حمد خدا ما تو ایران بهترین صنف های دنیا رودارم:15:نقل قول:
یکی نیست به اینا بگه حالا که ارز اومد پایین شما هم قیمت ادکلن هارو میاریید پایین؟:4:
من ادکلن میخوام گرونه:19:
امروز هوا یکم سرده اینستنت اکسترم گرلن رو زدم یکم کلی خاطرخواه پیدا کرد همه خوششون اومد
اسمی اومده پایین و تو بوق کردنش.آخه خودت بگو اگه واقعا همه چی داره درست میشه پس چرا فقط سکه ونقل قول:
دلار اومد پایین؟دلیلش فقط میتونه این باشه که همش برایه آروم کردنه جو هست.که اصلا هیچ کس زیره بارش
نرفته و خیلی از فروشنده ها یا نمیفروشن و یا کلا تعطیل کردن.
.......................
صنف ماشالله زیاد داریم.صنف کیسه کش ها.آفتابه دزدا.دست کج ها و...:41:
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------
به به .الان چی میچسبه؟:31:شما هم یه عکس از ادکلنات بزاری:10:نقل قول:
نقل قول:
اقا ما پیش رفیقت اون پیرمرد با انصاف رفتیم. دوبل ویسکی رو بهم نداد گفت نمیتونم از ویترین در بیارم سخته.
نهایتا یه دلار و یه insuction ازش خریدم اومدم خونه.
پور انهوم-ازارو-ورساچه هم جزو کارای اصلش بودن که دو تای اولی رو 45-50 گفت ولی ورساچه رو 75 گفت.
باقی کاراشم تمام قلاب بودن اکثرا .ویترینشم انقدر بهم ریخته بود که هیچی ازش نمیتونست دربیاره.
ولی فکر کنم ازارو واسه خرید ازش بد نباشه.البته تستشون نکردم.
میخواستم نظر شما رو بپرسم.:10:
منم ادکلن میخوام گرووووووووونه:19::19::19:نقل قول:
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------
الان فقط ام7 میچسبه! البته اون پوشن هم تو این هوا باید رویایی باشه. حیف که فقط گذاشت بو کنم و نتونستم تست کنم:31:نقل قول:
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
داداش جسارت ولی به نظر شما بهتر نبود پول اون دو تا رو میزاشتی و کمی هم اضاف میکردی بش و یک ادکلن خوب میخریدی؟ ببخشید که اینطور گفتما:46:نقل قول:
خواهش میکنم.این چه حرفیه .امانبود که نبود .چه کنم. جای افتر شیو ازشون استفاده خواهم کرد.نقل قول:
هی حالا تعریف کن تا منو اغفال کنی:31:نقل قول:
راستی پلو آبی هم بو کردم.خیلی خوشبو بود و اتفاقا مطمئن هستم قبلا شبیهه بوش رو شنیدم ولی یادم
نمیاد چی بوده؟:13:
به هر حال مبارکتون باشه. ولی اگر اون دلار اصل باشه به قیمتش میارزه:5:نقل قول:
قیمتش چند بود به نظرت ارزش خرید داره من تست نکردم ولی چون گفتن بو خربزه و طالبی میده ناا مید شدم نگرفتم حالا واقعا همین بو رو میدهنقل قول:
والا نزاشت تست کنم ولی از همون درش خیلی بوش خوب بود.ولی 125 میلش 125 تومن میداد که خیلی گروننقل قول:
فروشه طرف و اینجوری نمیارزید.ولی 60 اینا واقعا میارزه.
بوش شیک بود.من تو اون موقع اینجوری حس نکردم.ولی شاید بده.حالا مگه بده بویه میوه جات؟من که عاشقه
میوه جات هستم.:31:
اینهمه پول بدی بعد هرکی بهت میرسه بگه خربزه خوردی؟ ضایست دیگه
نه بابا خربزه و طالبی کجا بود:18: کی جرات کرده که بوی به این شیکی رو با خربزه مقایسه کنه!:angry:نقل قول:
من 8 میلشو دارم. باور کنه تو ادکلن های خنک این از همه مجلسی تر و شیک تره. کمتر ادکلن خنکی پیدا میشه که سنگین و با کلاس هم باشه. فکر کنم الان قیمتش نزدیک100-110 باشه
امروز رفتم ادکلن بخرم،
از ادکلن zen خوشم اومد...
140 میگفت.گرون نیست؟
از سری ادکلن های گرم زنونه مطابق این فصل دیگه چیا خوشبو هستن؟
پ.ن:لالیک مشکی رو تست کردم.عاشق بوش شدم.فقط به نظرم مطابق این فصل نیست بوش.راستی بوش مردونه نیست به نظر شما؟
قیمتش حدودا چنده؟چون اینو نپرسیدم.
تو ادکلن های خنک فقط اینه که ارزش داین همه پول رو داره چون واقعا شیکه.نقل قول:
موندگاریش هم عالیه و پخش بوی خوبی هم داره. کلا سری های polo موندگاری و پخش خوبی دارن. من پولو اسپرتش هم دارم. اون خنکه و بوی گیاه تازه میده. من عاشق کارهای ralph lauren هستم:40::11::40:
اونا رو ول کن! برو اینا رو تست کن! قول میدم برای این فصل یکیشو میگیری:31:نقل قول:
opium-ysl
safari-ralph lauren
fragile-gaultier
samsara-guerlain
serpentaine-roberto cavalli
جزو نت هاش که هست ولی دلیل نمیشه که دقیقا همون بو رو بده.ترکیبش عوض میشه.نقل قول:
اون لالیک هم چون سنگینه فکر میکنید مردونه است:31: قیمتش هم فکر کنم حدودا 70 باشهنقل قول:
اینا رو من تا حالا اسمشون رو هم نشنیدمنقل قول:
تازه فکرم نکنم تو شهرستان به راحتی گیر بیاد :11:
اینا به نظرم تو این فصل غوغا میکننو اون اوپیوم رو میشه گیر اورد ولی باز به سختی. ولی میتونی اینترنتی خرید کنی هر چند که تست نکرده ادکلن خریدن توصیه نمیشه.نقل قول:
من خودم شهرستانی هستم(اهواز) ولی همشون هست. اگر خوب بگردی پیدا میکنی:31:خواستن = توانستن:31:نقل قول:
خیلی وقت ندارم...نقل قول:
زیادی درگیرم...
قیمتاش حدودا چنده؟؟؟
نقل قول:
اگه خوشتون بیاد ورساچه کریستال نویر (الان یکی میاد میگه نویر چیه میگی؟:31:)
جاسمین نویر بولگاری
آماریچ از شرکت ژیوانچی
شانل چنس
تام فورد بلک ارکید
گوچی راش 1 یا 2
دوان دلچه گابانا
بیژن -کلیه کارهایه زنونه اش
بولگاری امنیا -همه مدلاش:31:
بین 70 تا 100 هستننقل قول:
میتونی اینا رو هم تست کنی. راحت تر گیر میان و قیمت پایین تری دارن و عالی هستن برای این فصل
بیژن بلک
اوبسشن کلوین کلین
بیژن معمولی
ابسلوتلی جیوانچی
آماریج جیوانچی
---------- Post added at 01:52 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------
نویر چیه میگی:31::31::31::31::31:نقل قول:
---------- Post added at 01:56 AM ---------- Previous post was at 01:52 AM ----------
علی جون باور کن پستت رو ندیدم ولی پیشنهاد های شبیه به هم زیاد داشتیم. جالب بود:18:نقل قول:
اون اومنیا قهوه ایی هم که علی جان گفتند برای هوای سرد فوق العاده هست