دوستان من گرافیکم ATI Mobility Radeon HD 5650 است درایورشو از همون سایت دل دانلود کردم . میخواستم بدونم آخرین درایور برای گرافیکم همینیه که سایت دل گذاشته یا تو سایت AMD میتونم درایور جدیدترشو دانلود کنم ؟
ممنون
Printable View
دوستان من گرافیکم ATI Mobility Radeon HD 5650 است درایورشو از همون سایت دل دانلود کردم . میخواستم بدونم آخرین درایور برای گرافیکم همینیه که سایت دل گذاشته یا تو سایت AMD میتونم درایور جدیدترشو دانلود کنم ؟
ممنون
تو سایت amd جدیدتر هستنقل قول:
بچه ها مدل کارت گرافیک منو نوشته Intel(R) HD Graphics . این مدلشه یعنی؟ مگه نباید عدد باشه؟
Dell 5110 Ci7 - لطفا بگید چند ساعت شارژ نگه میداره!؟ اینو هم بگید تو چه شرایطی این تست صورت گرفت.
اصلا در این پنجره کانکشن وایرلس نیست.فقط یک VPN برای وصل شدن در دانشگاه هست.نقل قول:
سلام از این سایت دانلود کن درایوشو و نصب کن درست میشهنقل قول:
کد:http://drivers.softpedia.com/dyn-postdownload.php?p=97368&t=0&i=1
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
سلام یکی از دوستام نوت بوک دلinspiron گرفته usb 3 کار نمیکنه میشه کمکم کنید اگه درایور باید نصب کنه لطفا سایت دانلودشو بدین ممنون
dell inspiron 5110 core i5
خواهشا جوابمو بدین دوستان! من واقعا نمیتونم بازی کنم با این لپ تاپ! من به عشق بازی گرفتم اینو!!
لپ تاپ شما 5010ست؟ یا 5110؟نقل قول:
اگه 5110 هست در فروم خودش بپرسید ایشالا جواب می گیری
از این بابت گفتم که در مدل های جدید که sandy bridge در اونها بکار رفته دو گرافیک وجود داره و در مدل های قدیمی که 5010 هم جزوشونه فقط یک گرافیک وجود داره
سلام
دی وی دی رام 5010 من هم چند هست که نمیتونه dvd بخونه .امروز هر چی cd و dvd توی دستو بالم بود گذاشتم اینقدر قیژ و قوژ میکنه و سر و صدا اما اصلا نمیخونه.بعد از 20 ثانیه هم از تلاش کردن برای خوندن صرف نظر میکنه.
آیا تعمیر میشه ؟ یا باید کلا عوضش کرد؟
از همون اول هم معلوم بود که یه مرگش میشه و به راحتی dvd رو نمیخوند.
مدلش هم این هست.
TSST TS-L633J 12.7 SATA Trayload 8X DVDRW
آقا منم دقیقا همین مشکل مهزیار رو دارم. مدل لپ تاپم هم 5010 هست و نمیتونم باهاش بازی کنم! COD blackops زو که بچه ها با بالاترین کیفیت بدون مشکل اجرا کردن تو همین تاپیک گفته، من با 600x800 پرش داشتم! :41:نقل قول:
گرافیک لپ تاپت چی هست؟ مطمئنی گرافیکش intel نیست؟نقل قول:
چون گرافیک های ati ای که رو این لپ تاپ هست امکان نداره با black ops مشکل داشته باشه مگه اینکه درایورش رو نصب نکرده باشی
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
گارانتی نداره؟نقل قول:
اگه داره فکر کنم عوض بشه
اما قبلش ببین دوباره میتونی آخرین فریمورش رو روش بریزی؟ شابد اینجوری درست شه
ولی من همه درایورهارو نصب کردم.
دوست عزیز این اطلاعات مربوط به گرافیک منه، میتونی بهم بگی مشکل کجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من blackops رو با ویندوز 32 بیتی در بالاترین حالت بازی کردم مشکلی پیش نیومد. حالا که 64 بیتی نصب کردم وقتی می خوام در بالاترین کیفیت و رزولیشن بازی کنم ، بعد اینکه 2 یا 3 مرحله می رم بازی هنگ می کنه و مجبورم با ctrl + alt + delete بازی رو ببندم.
منم مشکل شما رو داشتم، ولی با این کرک مشکلت حل میشه دوست من:نقل قول:
از اینجا کرک بازیو دان کنید.کد:http://gf.wiretarget.com/cd/sr-codbo.7z
درضمن فایل Steam.dll هم تو محل نصب بریز.
سلامنقل قول:
گارانتی امرتات داره.
شنبه لپ تاپ رو بردم پایتخت.ظاهرا خیلی با کلاس بودند و لپ تاپ رو با اسپری تمیز کردند که اگر خط و خشی داره مشخص بشه.دی وی دی رام رو تست کردند و دیدند نمیخونه.پذیرش کردند و قرار شد تا 72 ساعت خبر بدهند.
دوست من باید خدمت شما عرض کنم که گرافیک لپ تاپ شما به احتمال زیاد intel هست و این گرافیک ضعیف ترین گرافیکیه که بر روی لپ تاپ ها بکار میره، اگه میخواستید از لپ تاپتون برای بازی کردن استفاده کنید بهتر بود این لپ تاپ رو با یکی از سه گرافیک AMD) ATI) خریداری می کردیدنقل قول:
لپ تاپها با گرافیک اینتل قیمت پایینتری دارن و مناسب کسانی هستن که کارهای گرافیکی خاصی انجام نمیدن
احتمالا با قیمتی حدود 600 یا 650 باید خرید کرده باشین
به هرحال قدرت گرافیک لپ تاپتون همینه و نباید انتظار بالایی ازش داشته باشید
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
احتمالا این مشکل بخاطر کرک بازیه، چون این بازی در اوایل که وارد شده بود چنین مشکلاتی داشتنقل قول:
سلام دوستان برنامه speed fan رو نصب کردم موقع بازی cod دما به 100 درجه!! رسید و حجم اشغالی cpu 90 درصد شد
در صورتیکه کول پد هم استفاده میکردم مسلما اگه از بازی بیرون نمیومدم auto shutdown میشد
این عکس وقتی گرفته شده که هیچ برنامه ای باز نسیت
کد:http://www.irupload.ir/images/gzckwennfvf07iurgp09.png
مرسی برادر، ولی یعنی هیِِچ راهی برای ارتقا دادنش نیست؟! :41:نقل قول:
سلام بر دوستان عزیز من رو لپ تاپ n5010 خودم ویستا 64 bit نصب کردم و همه درایور هاشم نصب کردم همه چیزش ok هست غیر از usb که نه فلش میخوند و نه دسته گیم را کلا اصلا کار نمیکند چیکار کنم دوستان غیر از عوض کررن ویندوز؟؟؟
حالا چه زوریه که ویستا نصب کنید!؟نقل قول:
مگه ویندوز اورجینال 7 روش نصب نبود؟
bikhyal vista shodam ama bazam usb kar nemikonad seven 64 bit nasb kardam na daste dovom gereftam seven original nadasht.bebakhshid ke finglish tayp kardam farsi nadasht windows.نقل قول:
سلام دوستان،باطری لپتاپ من موقع نت گردی و آهنگ گوش دادن حتی با هدست 1:30 الی 2 ساعت شارژ نگه میداره،خواستم ببینم باطریش مشکلی داره یا طبیعیه؟میشه از دو باطری(یدکی) استفاده کنم یا باطری که رو لپتاپ نباشه خراب میشه؟یا میشه از باطری 9 سلولی برای 5010 استفاده کرد؟
نه فکر نمی کنم، مجبورید بازی ها رو روی پایینترین کیفیت اجرا کنیدنقل قول:
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
احتمالا مشکل سخت افزاریهنقل قول:
اما قبل مراجعه برای گارانتی بایوس رو جک کن که احیانا گزینه ای مربوط به usb داره یا نه
همچنین اگه بایوس آپدیت نیست آپدیتش کن
فکر میکنم طبیعی باشهنقل قول:
میتونی برای دوام بیشتر نور صفحه رو کمتر کنی و همچنین بلوتوث رو خاموش کنی و گزینه Extended battry رو با زدن دکمه f3 فعال کنی
بله میشه استفاده کرد اما بهتر اینه از همون 9 سلولی استفاده کنی که در بین کار مجبور نشی عوضش کنی
9 سلولی هم وجود داره
اگه از دوباتری استفاده میکنی قبل از تعویض اول لپ تاپ رو خاموش کن و موارد توصیه شده در باره نگه داری باتری رو رعایت کن
[/QUOTE]احتمالا مشکل سخت افزاریه
اما قبل مراجعه برای گارانتی بایوس رو جک کن که احیانا گزینه ای مربوط به usb داره یا نه
همچنین اگه بایوس آپدیت نیست آپدیتش کن[/QUOTE]
ممنون درست شد مشکل از بایوس بود دو گزینه داشت هر دو تا غیر فعال بودند.
راستی من وقتی ویندوز سون 64 بیتی نصب میکنم داخل تنظیمات بازی pes 2011 گرافیک نشون میده 64 ولی وقتی ویندوز ویستا 64 بیتی را نصب میکنم گرافیک 128 میزند و بازی بهتر میارد.در ضمن گرافیک من اینتل هست.آیا راهی خیت برای ارتقاء گرافیک.
نقل قول:
احتمالا مشکل سخت افزاریه
همچنین اگه بایوس آپدیت نیست آپدیتش کن
در ویندوز 7 میتونید روی فایل exe بازی pes کلیک سمت راست کنید و properties بگیرید.نقل قول:
ممنون درست شد مشکل از بایوس بود دو گزینه داشت هر دو تا غیر فعال بودند.
راستی من وقتی ویندوز سون 64 بیتی نصب میکنم داخل تنظیمات بازی pes 2011 گرافیک نشون میده 64 ولی وقتی ویندوز ویستا 64 بیتی را نصب میکنم گرافیک 128 میزند و بازی بهتر میارد.در ضمن گرافیک من اینتل هست.آیا راهی خیت برای ارتقاء گرافیک.
در برگه compatibility تیک run this program in compatibility mode for فعال کنید و از لیست یکی از موارد انتخاب کنید. مثلا vista service pack 2 .
عکس زیر یک مثال هست:
به نظرم گرافیک اینتل 64 بیت هست و ویستا اشتباها 128 بیت تشخیص میده.
نقل قول:
به نظر من که اینطور نیست اگه 64 بود که pes در ویندوز ویستا 128 نشون نمیداد یا اینکه امروز من بازی gta liberty city را نصب کردم خوب بود فقط کمی تیک داره بازم من را که امیدوار کرد بنظر من که گرافیکش بشود ارتقا داد فقط راهش نمیدونم اگه دوستان تجربه دارند با گرافیک اینتل لطفا بگن تا راهنمایی بشود برای همه دوستان.
دوست عزیز نمیشه چیپست گرافیک لپتاپو ارتقا داد به چیپست قویتر.نقل قول:
به هر حال من نمیدونم که نام درست و کامل چیپ گرافیک لپتاپتون چی هست اما اگر نامشو به صورت کامل بدونم میتونم مشخصاتشو براتون همین جا ارسال کنم.
میتونید با این برنامه مشخصات و نام چیپ گرافیک ببینید.
GPU-Z
با روشی که در پست قبل گفتم شما میتونید بازی مورد نظرتونو در ویندوز 7 بازی کنید و ویندوز با این روش محیط ویندوز ویستا براتون شبیه سازی میکنه و شاید بتونید به همون عدد 128 دست پیدا کنید.کد:http://www.techpowerup.com/downloads/2018l/GPU-Z.0.5.4.exe
نقل قول:
فعلا که امکان تعویض ویندوز ندارم.اگر دوستان که سون دارند امتحان کنند و نتیجه را بگند ممنون میشوم
اینم مشخصات گرافیک لپ تاپم
بعد از 3 روز از پذیرش لپ تاپ sms زدند که دستگاه شما آماده هست.رفتم تخویل گرفتم و دی وی دی رام با مارک lg تعوبض شده بود.بدون هرینهنقل قول:
کلا از برخوردشون وسرویس دهیشون راضی بودم و اما و اگر تو کارشون نبود.
سلامنقل قول:
خداروشکر شما از گارانتی لب تابت راضی هستی.آخه این روزها همه دارن مینالند که ....
سلام به دوستان
میخواستم بپرسم ایا برنامه ای وجود داره که بعد از پیغام بلواسکرین مشخص کنه که ایراد از کجای سیستمه.چند وقتی روی لبتابم این اتفاق میافته.و هر بار با یک برنامه.
کارت گرافیک رو با برنامه furmark چک کردم موردی نداشت.رم رو هم تست کردم اون هم ایرادی نداشت.یک بار هم بردم نمایندگی گفت یکی از برنامه ها با سیستم همخونی نداره .و بعد از نصب ویندوز تا همین چند وقت پیش مشکل نداشت.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
ببخشید یک سوال دیگر هم داشتم.
من به تازگی از وی پی ان استفاده میکنم.روی پی سی بدون مشکل کانکت میشم.اما وقتی میخوام از روی لبتاب با وایر لس کانکت بشم نمیتونم از وی پی ان استفاده کنم.وارور 800 رو نشون میده.البته قبلش وی پی ان رو از پی سی غیر فعال میکنم.ایا تنظیمات وایر لس رو باید دستکاری کنم.
من همیشه لپ تاپ رو hibernate میکنم.چند وقتی بود که هر بار سیستم رو روشن میکردم و سیستم میخواست resume کنه صفحه آبی میومد.هر بار این اتفاق میافتاد.نقل قول:
تنها کاری که کردم استفاده از برنامه 1-Click Cleaner بود که زیر مجموعه برنامه Windows 7 Manager هست.
کامپیوتر رو clean کردم و درایو c رو هم defrag کردم.دیگه تا حالا صفحه آبی نیومده.
علتش رو نمیدونم اما حتما فابل بلا استفاده و زائدی بوده که مسبب این قضیه شده.
سلام دوست من.نقل قول:
من که پدر این لپ تاپ رو در آوردم هنوز کوچکترین عیبی نکرده درجه 1
خیلی راضیم
تا الان 5 تا از این مدل خریدم همه راضی بودن به نظر من بهتر از 5110 هست.
نقل قول:
منم این 2 بار آخر که ویندوز عوض می کردم بعد نصب تمامی درایور ها این خطای بلواسکرین می اومد.که توی توضیحاتش آدرس 2 تا فایل رو نوشته بود و گفته بود مشکل ازیناست.
منم هر 2 شونو پاک کردم:31: خوشبختانه هر 2 بار مشکل حل شد و هیچ مشکل دیگه ای هم پیش نیومد و اون ارور رو هم دیگه نداد. حالا نمی دونم اون 2 فایل مهم بود یا نه.
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
نقل قول:
مرسی عزیز.لطف کردی.
فقط یه سوال دیگه دارم اینکه:
الان این فایلو دانلود کردم ، از زیپ هم درآوردم.فقط کپیشون کنم توی فولدری که بازی نصب شده؟
منظورم اینه که الان کرک قبلی نصبه.نیاز نیست که کار خاصی کنم ، اینو هم بریزم رو کرک قبلی مشکلی پیش نمی یاد؟
بله، تمام محتویات فولدر زیپ رو بریزید به محل نصب بازی؛ و بدون مشکل بازی رو اجرا کنید.نقل قول:
دوستان باور کنید مشکل صفحه آبی فقط و فقط واسه ویندوزه!! توصیه میکنم از یک شرکت معتبر و درست درمون ویندوز بگیرید و بریزید روی لپتاپ! من از وقتی ویندوزو از همین سایت خریدم نصب کردم هیچ مشکلی نداشتم الان فکر کنم داره میشه یک سال تمام که این لپتاپ و خریدم. تا امروز نه ارور نه هنگ نه صفحه ابی...
فقط از صحت و سلامت ویندوزی که نصب می کنید مطمئن باشید
سلام دوستان ...
N5010 قیمتش چند شده ؟؟ مدل مشابه ای امده یا نه ؟؟ من خیلی وقته ازش خبری ندارم .
آخرین قیمت روز یکشنبه داشتمنقل قول:
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Cor i5 با رم 4 و گرافیک یک گیگ = 725 تومن