jadda ی عزیز تو پست قبلی گفته بودی که فایروال کمودو خیلی قوی نیست. میشه بیشتر توضیح بدی؟
Printable View
jadda ی عزیز تو پست قبلی گفته بودی که فایروال کمودو خیلی قوی نیست. میشه بیشتر توضیح بدی؟
10 روز:18:؟ ولش کن پشیمون شدم ممنون بابت راهنمایی و کمکت
10 روز یا شایدم کمتر مثلا 5 روز یا 3 روز یا نیم ساعت..... تازه کلی گرفتاری دیگه هم داره. :13:نقل قول:
===
===
پ.خ میکنم برات:46:نقل قول:
جوابتو خوندم تازه فهمیدم قضیه چیه.
خیلی ممنون.
ما رو هم در جریان بزارید :31:
:19:نقل قول:
Me Too !! :31:
فایروال کومودو در کنار آنتی ویروس نورتون ترکیب خوبی به نظر میاد ...
آقا جمله طعنه آمیز بود :دی
دیگه فایروال کمودو ثابت شده است شما دیگه چرا :46:
یعنی فایروال کمودو خوبه ؟ من که خوشم نیامد هرکسی سلیقه خودشو داره
در کل من بیشتر به خاطر Fw ازش استفاده میکنم البته Defense هم کارش عالیه ! خصوصا اگر SandBox رو خاموش کرده باشید :دی
مثال : من خیلی وقت پیش برنامه Google Talk رو از یک سایت ( اسم نمیبرم ) گرفته بودم ، دیروز نصبش کردم و موقع اجرا متوجه شدم در برنامه تغییرات ایجاد شده ! در صورتی که Av اصلا چیزی پیدا نکرد حتی در تست آنلاین هم هیچ Av ای ...
سلام
یه تست از فایروال کمودوی خودم بزارم. با این حساب کمودو را حفظ میکنم::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=====
=====
نه، مثل اینکه اوضاع روبه راهه.... خوشمان آمد از این کمودو:31:
=====
=====
و تستها همچنان ادامه دارد.... :31:
=====
=====
... و تست بعدی...:31:
=====
=====
و بعدی.....:31:
=====
=====
و بعدی.....:31:
با حتی کمودو من :دی
یکی دو نکته در مورد تست های انلاین:
یک اینکه مخفی بودن شما در اینترنت اول به ای اس پی شما ربط داره بعد به فایروال !
دو اینکه از هیچ چیز شکن یا وی پی ان ی نباید استفاده کرد
اینم میدونید که :20:
راستی من یک نرم افزار قبلا نصب کردم و بعد پاکش کردم الان هی ip من عوض میشه :31: میدونم کار اون نرم افزاره هست ولی بعد از پاکشدنش هم داره کار خودشو میکنه چند جا سوال کردم نتونستن بهم جواب بدن ایا اینجا کسی هست که به من کمک کنه نکته خیلی جالب اینجاست که انتی ویروس اوریا 3 ماه لانسیس رایگان میداد ولی ip طرف رو ذخیره میکرد تا نتونه 2 بار ازش لانسیس بگیره ولی من تونستم با کامپیوتر خودم 5 بار لنسیس 3 ماهه بگیرم چون هر چند وقت یک بار ip من عوض میشد
سلام
CIS و CCE نمیتونند بدافزار را پیدا کنند؟ من تازگیها هرچی آیکون روی دسکتاپم میگذارم، نگه نمیداره و با ریستارت کردن حذف میشه. یکی از دوستان گفت antimalware بگیر.
گرفتم و توی اسکن چندین بدافزار پیدا کرد. فکر میکردم کومودو جلوی اینها را میگیره.
سلام ترکیب خوب و بدون دردسری انتخاب کردیدنقل قول:
1. نورتون قدرت شناسایی و قدرت ریمو و سونار
2. کومودو قدرت فایروال + hips
3. کومودو رایگان هست و نورتون هم با یک سریال تا 120 یا 180 روز راحتی
پ.ن : سیستم شما قدرتمند شده بدون دادن هزینه ای
من که 2 ماهی هست این ترکیب را دارم و ازش راضی هستم
تداخل ایجاد نمیکنند ؟ چون Av کمودو یکم اذیت میکنه میخوام تغییر بدم ! نورتون تو آپدیت مشکل ساز نمیشه ؟
من واقعآ خیلی از ترکیب ها و سوئیت های امنیتی رو تست کردم تو این 2 ماهه (نتیجه هاشونم تو تاپیک دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها ...گذاشتم)اما همشون یک جورایی یک جای کار اذیت میکردن،موقع رجیستر شدن،آپدیت شدن و یا حتی گرفتن سرعت سیستم...
تا به این دوتا رسیدم
با هم مشکلی ندارن خیلی خوب با هم کنار میان
اول آنتی ویروس نورتون رو نصب کن بعد فایروال کومودو، در حالت بر عکس احتمال داره موقع نصب نورتون، گیر بده به کومودو که البته مهم نیست باز میشه تیک رو بزنی بره، تا نصب بشه !
:27:
کومودو همیشه در حال پیشرفت بوده چه فایروال و چه آنتی ویروس اما اساسآ کومودو یک شرکتی هست که در زمینه فایروال تخصص بیشتری داره(آنتی ویروس هم روز به روز داره بهتر میشه)
نورتون هم عالی هست اما باز نورتون در اصل تخصصش در ساخت آنتی ویروس هست البته فایروالی مناسبی هم داره اما دیگه اگه ته ته امنیت رو میخواین ترکیب این دوتا واقعآ عالی هستن
:11:
حالا من به این نتیجه رسیدم اگر Comodo رو بدون Av هم استفاده کنید مشکلی پیش نمیاد ، Defense بدون SandBox واقعا عالی هست ، خیلی به کارم اومده ... حالا فرصت شد نورتون رو هم یک تستی میزنیم
مرسی .
دوستان در مورد تنظیمات مهران که لینکش در صفحه اول قرار گرفته سوال داشتم:
در قسمت تنظیمات فایروال custom policy رو پیشنهاد دادن...اگه بذاریم رو حالت پیش فرض یا safe mode بمونه مشکلی داره؟ یعنی خود کومودو به برنامه هایی که میشناسه اجازه دسترسی بده و فقط موارد ناشناخته رو سوال کنه.راحت تر نیست؟ مخصوصا که ممکنه یک برنامه اجرایی سیستم که نیاز به دسترسی داره رو نشناسیم و اشتباها بلاکش کنیم.
+اگه برنامه ای که در سندباکس قرارداره بعد از مدتی از طرف کومودو سالم شناسایی بشه خودبخود به لیست سفید میره ؟
sandboxرو غیرفعال کنیم فقط دو انتخاب میمونه ( allow یا block), باید از سالم بودن یا نبودن فایل مطمئن باشیم..ریسکش بالا نیست؟! حالا مگه sandbox اذیت میکنه؟نقل قول:
راستی در مورد av با آپدیتش مشکل داری؟
اگر میتونید تشخصی بدید کدوم فایل اجازه دسترسی باید داشته باشه یا نه custom policy بهتره فرضا شما Ps نصب میکنی اگر رو Safe باشه اجازه دسترسی به نت داره و برنامه شما رو بلوک میکنه یا ...
کلا هرچیزی custom خوبه .
sandbox رو غیر فعال کنید دو انتخاب نمیمونه :دی بسته به حرکت برنامه 1 تا صدها سوال ممکنه پرسیده بشه . در واقع Defense وقتی فعالیت درست حسابی میکنه که sandbox خاموش باشه که البته برا کاربر های معمولی پیشنهاد نمیشه چون ممکنه یک سوال رو اشتباها Allow بدن و خداحافظ ...
فرضا یک فایل رو اجرا میکنم سندباکس خاموشه ! دیفنس شروع میکنه :
1. explorer یک برنامه safe هست میخواد felan.exe رو که ثبت نشده اجرا کنه ! چه کنم ؟ اجرا ؟ بلوک ؟
تو همین مرحله اول ممکنه سوالات دیگه ای مطرح بشه ، مثلا y.exe ثبت نشده و حرکاتی مشابه یک مخرب داره حالا چه کنم ؟
فرضا allow میدیم میره حرکت بعدی y.exe
2 . y.exe میخواد شاخه x از ریجستری که جزو شاخه های محافظت شده هست رو تغییر بده allow ؟ block ؟
3 . y.exe قصد حذف فایل x رو داره .
4 . y.exe قصد تزریق global hook داره
و صدها سوال دیگه :دی
اگر سندباکس روشن باشه ! برنامه با توجه به دسترسی هایی که داره یا کارش رو انجام میده یا نمیتونه بسته میشه . من حالت بدون سندباکس رو ترجیح میدم چون همه حرکات زیر نظر خودمه و Custom :دی دسترسی میدم نه از پیش تعیین شده .
Av رو استفاده از منابعم اذیت میکنه .
بعضی اوقات یه اپلود شدیدی داره کمودو، این اپلود برای چیه
منظورتون از آپلود شدید چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟
سلامنقل قول:
تحلیل ارتباط کمودو با اینترنت:
1)
اگر فایل cmdagent با پورت 80 سرور کمودو ارتباط برقرار کرد، یعنی در حال دانلود است. دریافت آپدیت.
===
2)
اگر فایل cmdagent با پورتهای 4447 , 4448 ارتباط برقرار کرد، یعنی شما در حال اسکن دستی هستید و کمودو هم برای اسکن آنلاین با سرورهاش ارتباط برقرار کرده.
===
3)
اگر با پورتی غیر از آنچه ذکر شد(80-4447-4448) ارتباط برقرار کرد، یعنی در حال آپلود فایل به سرورهای کمودو هست. گزینه های آپلود هم میدونید کجاها است. قبلا توضیح داده شده.
سلام
آخرین نسخه AV کومودو جیه؟ لینکش رو هم لطفا بذارید
با سلام
دوستان من یک سوال دارم درباره سندبوکس کومودو
من میخوام تمام مرورگرهام داخل سندبوکس باز بشه
همه فایلهای دانلودیم با مرورگر یا دانلود مننجر بره تو
سند بوکس و بعدش خودم تصمیم بگیرم کدوم فایل رو
از اونجا خارج کنم یا نکنم حالا دو تا سوال وجود داره اینکه
اولا این کار ممکن است یا نه از نظر فنی ، دوم اینکه سطح
سندبوکس بهتره تو چه سطحی تعریف بشه ممنوم
چون من از بافر زوم استفاده میکردم خیلی خوب با سیستم
و فایروال مچ نمیشه.
راستی اگر کسی از دوستان درباره حملات over fell یا سرریز
بافر اطلاعاتی داره درباره نحوه انجام و روشهای مقابله خیلی ممنون
میشم توضیح بدید.
سلام. می تونین مرورگر ها رو ببرید توی Always Sandbox.نقل قول:
ولی اینجا نکته ای وجود داره:
اگر تیک File System Virtualization فعال باشه (آدرس: always sandbox-Advanced)
تمام وبگردی و کارهایی که انجام می دین در فایلی ذخیره میشه(در حالت سندباکس بودن) و وقتی از سندباکس درش بیارین اون وبگردی های قبلی رو ندارین! بنابراین باید با دقت انتخاب کنین.
نقل قول:
سلام
آخرین نسخه آنتی ویروس کومودو:
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------
نقل قول:
سلام دوستان من اخرین نصخه COMODO Internet Security Pro رو از سایت خودش دانلود کردم
اپدیت کردم ولی دیدم License رو 30 روز زدن سوال ایا کرکی چیزی داره من مدت زمان License رو بیشتر کنم
با تشکر
سلامنقل قول:
نسخه های Premium ,Pro ,Complete به لحاظ نرم افزاری و امکانات هیچ فرقی با هم ندارند. فقط فرق عمده در ساپورت آنلاین است، بعضی از امکاناتش هم که متاسفانه تو ایران با محدودیت مواجه اند مثل COMODO TC.
بنابراین شما میتونید از نسخه رایگان Premium با خیال راحت استفاده کنید. البته الان که نسخه Pro را دانلود کردید همون را داشته باشید....
البته ما یه متخصص برای پیدا کردن لایسنس اینجاداریم، جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دوستان من امروز یک فایل اموزش sql رو از سایت سافت گذر دانلود کردم که کومودو موق باز کردنش پیامهای زیر رو داد
و
و در نهایت گفت نمی تونه پاک کنه و از طریق برنامه geekbuddy مشکل رو حل کنه که اون هم برای من expire شده
حالا به نظرتون سیستم مشکل دار شده با این شرایط که
این فایل پسورد داره و من اصلا به قسمت پسورد دادنش نرسیدم و بلاک کردم
بعدش سایتی مثل سافت گذر ویروس نمی زاره روی سایتش که
از طرف دیگه من نسخه فایروال کومودو رو دارم چرا اینجا انمتی ویروسش از طریق Cloud وارد عمل شده ؟ یعنی با نسخه فایروال هم اگه توی سیستم یک ویروس باشه که در دیتابیس انتی ویروس ثبت شده باشه از طریق cloud انتی ویروس هشدار میده
(البته هشدار ها ی اول مربوط به دیفنس هست ولی میگه یک ویروس )
با تشکر
زیاد مطمین نباش ادم هر چی ضربه میخوره از خودیه زیاد به سایت های ایرانی اعتمادی نیست این برای من یک اصل هست
یک نکته:
من مدتی است که از Comodo system Cleaner استفاده میکنم.
چند وقتیه که هرچه شرتکات تازه روی دسکتاپ میگذارم، پاک میشه و نمیمونه. یعنی بعد از یک ریستارت ناپدید میشه.
بعد از کلی جستجو و پرسو جو گشتن در وب، بالاخره متوجه شدم که این بخاطر حالت active clean در CSC است.
حالا که اکتیوش را خاموش کردم، مشکل رفع شد. این را جهت اطلاع گفتم.
نقل قول:
سلاماینکه چرا نتوسته پاک کنه، فکر می کنم بدلیل اینکه فایل پسورد داشته و مثل فایل های زیپ که نمی شه از داخلش یک فایل رو پاک کرد، هست. شما تا پسورد وارد نکنی و بازش نکنی و اجراش نکنی که مشکلی پیش نمی آد، من چندین و چندین برنامه کرک شده دارم که همچین حالتی دارند و فایل ایزو هستند، زمانی هم که با درایو مجازی باز می کنم، کومودو تشخیص میده، ولی بنده خدا نمی تونه پاک کنه، منم چون از فایل هام مطمئن هستم، به لیست سفید اضافشون می کنم
با سلام و تشکر
خوب در این مورد نظرتون چیه ؟ آیا در نسخه فایروال انتی ویروس از طریق cloud فعال میشه ؟نقل قول:
از طرف دیگه من نسخه فایروال کومودو رو دارم چرا اینجا انمتی ویروسش از طریق Cloud وارد عمل شده ؟ یعنی با نسخه فایروال هم اگه توی سیستم یک ویروس باشه که در دیتابیس انتی ویروس ثبت شده باشه از طریق cloud انتی ویروس هشدار میده
خوب روی سیستم نورتون هم نصب هست با اخرین ابدیتها . چرا نورتون هیچ تشخیصی در این زمینه نداد ؟
با تشکر
بله در فایروال کمودو هم کلود آنتی ویروس فعال است که دیتابیس خیلی قوی ای دارد (جلوتر از آنتی ویروس کمودو ) ,قابلیت خیلی خوبی است حالا اگر دوست ندارید این قابلیت وجود داشته باشه میتونید اون رو غیرفعال کنید و تیک گزینه زیر را برداریننقل قول:
در مورد اون فایل هم ویروس نیست شما میتونید allow کنید و نورتون به درستی تشخیص نداده
سلام
استاید همانطور که اطلاع دارید کومودو پنج لایسنس رایگان نسخه سرور ارائه می دهد من در گذشته توانسته بودم لایسنس مربوطه را دریافت کنم ولی حالا نمی دونم باید چطوری دریافت کنم اگر اساتید راهنمایی بفرمایند ممنونم می شم.
سلام
من 2 روزه که فایروال کمودو با nav نصب کردم چون خیلی تعریفشو شنیدم
ولی وقتی از تاپیک تست ویروس , ویروس دان میکنم میخوام تست کنم کمودو این پیغام هارو میده
چون قبلا از این نرم افزار استفاده نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید که کدوم گزینه را باید کلیک کنم
مرسی
سلامنقل قول:
ولی وقتی از تاپیک تست ویروس , ویروس دان میکنم میخوام تست کنم کمودو این پیغام ها رو میده
اتفاقا خوب کاری میکنه که این پیغامها را میده :31:
فایروال کمودو علاوه بر یک فایروال ساده و قدرتمند در کنارش امکانات دیگری را در اختیار کاربر قرار میده:
(( فایروال + مموری فایروال + رفتارشناسی + HIPS + سندباکس + کلود اسکنر )):40:
==========
در مورد عکس اول بلاک کنید؛ البته فایل تا حدی اجرا شده و باید در مرحله های جلوتر بلاک میشد:
در مورد عکس دوم No, I will try to clean it myself را بزنید و بعد پیغامی که عکس سومتان است ظاهر میشه و شما هم Clean را بزنید:
سلام مجدد
یکی از دوستان در پیغام خصوصی از من 2 سوال پرسید که اینجا جواب را میزارم تا همه استفاده کنند :
1- وقتی فایروال پیغام زیر را نشون میده و من روی لینک موجود در پیغام کلیک میکنم وارد صفحه ای در نت میشوم و اون صفحه داستانش چیه؟
2-و بعد هم اینکه وقتی من روی Clean کلیک میکنم فایل پاک نمیشه؟
1) همینطور که قبلا اشاره شد کمودو در پردازش ابری از CIMA استفاده میکنه=> Comodo Instant Malware Analysis
و شما با کلیک روی لینک پیغام کمودو وارد صفحه مربوط به فایل میشوید و میتونید خرابکاریهای فایل را در صورت اینکه به صورت آزادانه در سیستم شما اجرا بشه را ببینید.
و برای این فایل:
البته این به معنای این نیست که فایل تونسته در سیستم شما این خرابکاریها را صورت بده. چون شما و کمودو این اجازه را به فایل ندادید.کد:cima.security.comodo.com/report/5dc10ae30f4d54e3f46eb7dbe77cda0c2fb69b29.htm
منظور اینه که فایل میتونه این کارها را انجام بده.
==
==
2) در مورد پاک نشدن باید یک نکته ای را به عرضتون برسانم. دوستانی که فقط از فایروال کمودو استفاده میکنند چون آنتی ویروس نصب نشده و انجین شناسایی از طریق دیتابیس و همچنین پاکسازی نصب نشـده است، بنابراین فایروال نمیتونه فایل را پاک کنه.
میتونید از طریق سندباکس فایل را پاک کنید یا اینکه با +D بلاک کنید و بعد خودتون پاکش کنید.:
سلام
دوستان جریان این چیه؟