دوست عزیز منم باتریم مشکل داشت باتریشو برام عوض کردن یدونه نوشو بهم دادن، خیالت راحت (البته گارانتی من ویستا بود)نقل قول:
در ضمن من میخوام لپتاپمو بفروشم اگر کسی خواست پ.خ بده
Printable View
دوست عزیز منم باتریم مشکل داشت باتریشو برام عوض کردن یدونه نوشو بهم دادن، خیالت راحت (البته گارانتی من ویستا بود)نقل قول:
در ضمن من میخوام لپتاپمو بفروشم اگر کسی خواست پ.خ بده
سلام
من با خبر خوش اومدم
امروز رفتم دستگاه رو بگیرم،گفتن باطریت رو سفارش دادیم به Asus تا هفته ی بعد احتمالا میارن،گفتم دمتون گرم :دی
فنشم سرویس کردن،دستگاه کلا بی صدا شدش.خیلی خوب بود
راستی امروز تو امرتات جشن سال نو بودش،داشتن زود مشتریا رو دک میکردن که برن عکس و اینا بگیرن،کلا همه اون جا شادن :دی
ضمنا از اول اردیبهشت ماه هم دستگاه های با گارانتی ویستا و دیجیتال رو هم پذیرش میکنن ;)
باطریت چه مشکلی داشت ؟؟؟نقل قول:
از دوستان ، کسی بایوس ورژن 212 رو نصب کرده ؟ نتیجه چطور بوده ؟
من احساس میکنم یه مقدار حرارت خروجی زیاده...
البته با توجه به این CPU و گرافیک و.. شاید طبیعی باشه..
عمرش کم شده،الان رو آیدل یک ساعت و ربع شارژ میدده،تو کارای سنگین هم موقعی که به 40-30% برسه بعضی مواقع یهو خاموش میشهنقل قول:
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------
مال من 212ئهنقل قول:
عادی،دمای CPU رو ایدل از 53 تا 62 متغیره
سلام دوستان
یه سوال داشتم
این سری n61 قابلیت بوت از usb رو داره ؟؟؟
یعنی اگر فلش رو بوتیبل کنیم از usb بوت میشه ؟؟؟
بله از تو بایوس میتونید فعال کنید
سلام .
دوستان میخوام لپ تاپ رو بفروشم . یک ساله خریدم با گارانتی امرتات .
چند بفروشم خوبه ؟ مشکلی هم نداره خوشبختانه .
مخلصیم .
حیفه هاااانقل قول:
اونم با گارانتی امرتات !
فک کنم 1 تومن بره
:46:
من روی این لپتاب ویندوز التیمت اورجینال دارم...
میخوام بدونم راهی هست این ویندور رو که اکتیوه بدون برنامه های اضافی استخراج کنم وروی دیوایسهای دیگه نصب کنم.
ممنون..
لپتاپ Asus - N61JQ کاملا نو و بدون هیچ عیب و نقص (بدون هیچگونه صدای اضافی و یا مشکل دیگه) به قیمت مناسب (پیشنهادی) بفروش میرسه.
تنها دلیل فروش: با توجه به دائمالسفر!!! بودن، وزنش اذیتم میکنه و میخوام یک لپتاپ سبکتر بگیرم.
سلام
:)
امروز رفتم لپ تاپ رو گرفتم،دستشون درد نکنه باطری رو عوض کردن و نو انداختن،فکر نمیکردم انقد بی دردسر این کار رو بکنن
یکمم انگار هارد مشکل داشت ریکاوری هم کردن،الان چک کردم خیلی خوب شده
اینم عکس باطری تازه ی ما با ظرفیت زیادش خدمت شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا از خدمات امرتات راضیم،هر کس دیگه هم بخواد Asus بخره بهش میگم امرتات بگیره
سلام
میشه درباره مشکل هاردتون بگید؟ و اینکه الان چه تغییری کرده.
ممنون.
هاردم اسکن نمیشد و همینطور دفرگنقل قول:
یعنی برای اسکن درایو C کلا هنگ میکرد
الان هم سرعت سیستم خیلی بهتر شده هم دیگه هنگ نمیکنه
سلامنقل قول:
من باطری لپ تاپم همون 2 ماه اول خراب شد و جالب اینجاست که خودم واردم و خیلی صحیح استفاده میکردم کامل خالی میکردم و پر میکردم اما ظاهرا بعضی هاشون باطریهاشون از اصل جنسشون خوب نیست. آخرهای گارنتی لپ تاپم هست ولی فکر هم نمیکنم باطریش گارنتی باشه باید برم نگاه کنم الان ببینم باطریش هست یا نه
usb3 من هم به هم ریخته بود اصلا کار نمیکرد جالبه که هر چی دریاور خود ایسوس رو که از سایتش گرفته بودم نصب میکردم درست نمیشد و کار نمی کرد اما این رو نصب کردم درست شد:
بعد دوباره گفتم روی این اصلی ور نصب کنم شاید درست شه اما باز خراب شد مجبور شدم همین رو دوباره همین نصب کنمکد:http://www.bravofiles.com/driver-Renesas-Electronics-USB-3_2e0-Root-Hub.html
باطری نگاه کردم گارنتیش ویستا بود. نوشته باطری 12 ماه گارنتی داره بقیش 24 ماه. 2 ماه دیگه مونده تا 12 ماه بشه. باید فردا برم بدم. فقط می خوام مطمئن بشم ایراد نرم افزاری نیست گرچه نرم افزاری باشه اینقدر سریع نباید خالی کنه. علامت ضربدر هم زده کنارش همش میگه باطری رو عوض کنید
امروز زنگ زدم میگه شهر شما نمایندگی نداریم باطری و خود لپ تاپ رو بفرستید تهران. تمام اطلاعات داخل هاردتون رو پاک کنید و هزینه رفت و برگشت لپ تاپ هم به عهده خودتون هست و اینکه کی به شما پسش میدیم هم معلوم نیست!!
این همه اطلاعات داخل لپتاپم رو من کجا بریزم؟؟؟؟ بعدشم باطری خرابه لپ تاپ رو می خوان چیکار؟؟
هزینه رفت و برگشتم که فکر کنم حداقل 20 هزارتومانی آب میخوره. درضمن من هر روز لپ تاپم رو کار دارم اینجوری حتما یک ماه هم طول میکشه تا درستش کنند بدن. این که نشدددددددد
اصلا از خیر باطری گذشتم نخواستیم همینجوری بدون باطری خوبه!!
نرم افزاری نیست .ببر گارانتی.:46:نقل قول:
دوستان بنده هم حدود 8 ماهه پیش یه n61jv گرفتم و خیلی راضیم,اما یه چندتا مشکل دارم
1.گاهی برا خودش فریز میکنه,و تا الان هم 4 تا ابدیت بایوس براش اومده اما من نمیدنم چجوری ابدیتش کنم,؟
2.سرعت درایوم خیلی پایینه,اینو باید چیکارش کنم؟
جان من هرکی بلده کمک کنه:41:
دوستان الان بایوس رو ابدیت کردم به سلامتی:11:
به ورژن 224 با برنامه خود دستگاه:win flash
راستی اینم مال هاردمه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://www.up.-------------.com/images/pk1ybs8pr0ry4z88gtwm.png
مشکلی نداره؟
دستگاه خیلی خوب شد,فقط این سرعت درایو رو چیکار کنم؟هنوز پایینه
جای نقطه چین وطن دانلود بنویسید
اول ورودتون رو به انجمن تبریک میگم.نقل قول:
دوم منظورت از درایو چی است؟هارد یا اپتیکال؟در هر صورت سرعت هارد و اپتیکال درایو به صورت سخت افزاری و پیش فرض است و شما نمیتونی که تغییرش بدی.:46:
بسیار ممنون,اما خیلی وقته عضومنقل قول:
راستش منظورم اپتیکال هست,من 1 dvd رو 30 دقیقه طول میکشه تا کپی کنه,یه cd هم 15 دقیقه,در کل چرا اینقدر سرعتش پایینه؟برا شما هم اینجوریه؟درایو رو عوض کنم درست میشه؟مثلا برم یه لایتون بندازم؟اینقدرم یواش میچرخه که صداشو نمیشه شنید,
مال من سریع میچرخه ولی بازم از نظرم کنده و بعضی DVD ها رو هم اصلا نمیخونه !:18:
نقل قول:نقل قول:
بچه ها به نظرم بیاین یه آزمایش کنیم
نرم افزار Tera copy رو بریزیم یه تست سرعت بگیریم ببینیم چند MB/S سرعت مال هرکدوممونه
دوستان درود بر همه شما
ميخوام لب تاب بخرم - فروشنده اي مدلN61JQ را پيشنهاد كرد با قيمت حدود 1250 -اما چون آدمي هستم كه در خريد وسايل شخصي تحقيق ميكنم از فروشنده هاي ديگر شنيدم كه
اولا اين مدل قديمي شده وديگه توليد نميشه ممكنه refer باشه يا ته انباري
دوما فروشنده اي اصرار داشت كه اين مدل مشكل گرافيك داره ونميتونه از تمام ظرفيت گرافيكي خودش استفاده كنه
لطفا شما راهنمايي كنيد درست ميگنه يا نه
ببین دوست عزیز در مورد اینکه دیگه تولید نمیشه,درسته,اما این که ریفرباشه یا نه,شما باید به کارتون و بسته بندی دستگاه توجه کنی و حتما از جای معتبر بخری,در مورد گرافیک هم تا جایی که من میدونم یخورده بین سوییچ کردن بین 2تا گرافیکاش مشکل داشت,همین,وگرنه اون طوری شما میگید نیست,در کل بازم دوستان راهنمایی کنندنقل قول:
عزیز من نصب کردم و سرعتم یکمی بهتر شد,الان با tera copy داره 2.5 مگ بر ثانیه کپی میکنه,الان بعد از 5 دقیقه کپی کردن سرعتش به 3.3 مگ رسیده,به نطرتون طبیعیه؟مال شما چقدر کپی میکنه؟نقل قول:
الان بعد از 15 دقیقه شده 4.5 مگ
دوست عزیز مدلی که توی سوییچ کردن گرافیک مشکل داره N61JV هستش،که چیپ انویدیا داره و تکنولوژی oPTIMUSنقل قول:
n61jQ هیچ مشکلی در خصوص گرافیک نداره
شما اگه N61JQ گیرت نیومد میتونی pRO 64JQ یا ASUS X64 بگیری که از لحاظ قطعات خیلی شبیه N61jq هستش
سلامنقل قول:
من مدل N61JV دارم و اواخر دی ماه خردیمش و باید بگم که مشکلی توی سوییچ کردن نداره ، اگر احیانا به صورت اتوماتیک وار سوییچ نکرد خیلی راحت میتونین از طریق manage 3D setting تنظیم کنین که با اجرای برنامه مورد نظر به گرافیک دوم سوییچ کنه.
موبارکه,درسته به صورت دستی هم میشه,فقط مال شما هم سفیده؟بعد سرعت درایوتون چطوره؟نقل قول:
ممنون دوست من !!!:31:نقل قول:
نه مال من سفید نیست .
راستش سرعت درایور رو تا به حال تست نکردم ولی تا الان که استفاده کردم به نظرم مشکلی نداشته !!!
البته اینو هم بگم که من از درایور خود لپتاپ فقط در مواقع ضروری ازش استفاده میکنم مثل نصب ویندوز و برای استفاده های عادی برای کاهش استهلاک از دیویدی رایتر اکسترنال استفاده میکنم .
جدا؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اما شما نگران نباش,من خودم باهاش حدود 200 تا DVD رایت کردم,مثل پنبه داره کار میکنه,لپ تاب قبلیمم همینجور,فوقش اگرم خراب شه قیمت بلوری دارش 110 تومنه,:31:
راستی یه سوالی برام پیش اومدنقل قول:
بعضی لپتاپها به خاطر طراحی بدنه ، شکل در دیویدی رایتر فرق میکنه ، یعنی در دیویدی رایتر مستطیل کامل نیست یه جوری منحنی داره که باعث میشه هر نوع دیویدی رایتر بهش نخوره
حالا سوالم اینه که اگر اون مدل از دور خارج بشه تکلیف این دیویدی رایتر چی میشه !!!
آیا در دیویدی رایتر قابل جدا شدن هست و میشه اون در رو روی جدیدش نصب کرد
بچه ها اینم تست کپی من با Asus Pro 64JQ که درایوش با n61 یکیه،جفتشون Matsushita هستن(ماتسوشیتا همون پاناسونیک هستش)
اون دوستمون که گفت 2.5 mb/s فک کنم درایوش مشکل داره،حالا بقیه هم تست کنن نتیجشو اینجا بزارن ;)
میشه در مورد آپدیت بایوس کمکم کنین؟ لینک دانلودش رو دارین؟نقل قول:
من این win flash رو ندارم چیکار کنم؟
سرعت هارد که عکسش رو گذاشتین مثل مال منه.
در مورد سرعت درایو اپتیکال، اون چیزی که خود ویندوز نشون میده اوایل کپی کردن بین 4 تا 5ـه و آخرا نزدیک 7
-------------
راستی درایور جدید گرافیک رو کسی نصب کرده؟
من تازه از سایت amd دانلودش کردم. 43 مگ بود. ولی وقتی خواستم نصبش کنم ارور داد و اصلا فایل رو باز نکرد، میگه شاید فایل ناقص دانلود شده!
برنامه win flash كه توي DVD نرم افزاري كه همراه لپتاپ هست موجوده!!!نقل قول:
پس چرا درایو من hitachi lg هست؟راستی من یه فیلم dvd کپی کردم,شما چه فایلی کپی کردی؟نقل قول:
---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
برای ابدیت که دوستان همه واردن,شما فایل بایوس رو از سایت asus دانلود میکنید بعد هم با win flash فایل رو انتخاب کرده و ابدیت میکنید,درایو گرافیک هم من اخریشو نصب کردم,زیاد تفاوتی نداشت,چیزی حس نکردمنقل قول:
نمیدونم چرا مال شما مارکش اینهنقل قول:
به نظرم بهتره مشخصات درایو رو با برنامه تست سخت افزار ببینین بعد برین رو اینترنت سرعت Read - write رو پیدا کنین
وقتی اونا رو فهمیدین مشخص میشه که درایوتون مشکل داره یا سرعتش همین قدره
ضمنا نوع فایل رو سرعت اقر نداره،حجم فایله که مهمه،فایلی که من کپی میکردم 970 MB بود
من که از سایت asus رفتم دانلودش کنم آخرین نسخه 212 بود. ورزن مال من خودش 212 هست.نقل قول:
شما ورزن 224 رو از کجا گرفتین؟!
ورژن 224 براي N61JV هست !!!نقل قول: