نقل قول:
از من طبق معمول 70 مگ کم کردند چوون مودمم تا 9:30 روشن بوده ولی بعید میدونم تا 6 بوده چون باید 200 مگ کم میکرد یعنی امشب نزاریم تا 7؟
Printable View
نقل قول:
از من طبق معمول 70 مگ کم کردند چوون مودمم تا 9:30 روشن بوده ولی بعید میدونم تا 6 بوده چون باید 200 مگ کم میکرد یعنی امشب نزاریم تا 7؟
آخر نفهمیدم این شبانه از ساعت 1 تا 6 هست یا 1 تا 7 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اوضاع دانلود امشب شدیدا خرابه
نقل قول:
شدیدا تایید میشه
اکثر مواقع تا 7 هستنقل قول:
آخر نفهمیدم این شبانه از ساعت 1 تا 6 هست یا 1 تا 7 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی بعضی مواقع تا 6 کم می کنه
من این دوره هم از این حالت استفاده کردم و دو دوره سه ماهه اس که وقتی ازش استفاده میکنم شبانه اش رایگانه و هیچ مشکلی هم نداشتم اونم تا ساعت 7 ...نقل قول:
سرعت دانلود 15-20:41:
یعنی شبانه رایگانه این 2-3 روز افتضاح اایل این ساعت رو 90 اینا بود
خب يا شما خوش شانس هستيد يا كلا پارس آنلاين علاقه شديدي داره كاربراش رو شگفت زده كنه!،مثل رايگان بودنش تا 7 . البته ممكنه اينم بگير نگير داشته باشه!نقل قول:
من تا الان امتحان نكردم و تموم كه شد آنلاين پرداخت ميكنم
نقل قول:
میتونی بزاری ولی باید وسط کار DC کنی و بری تو کنترل پنل کاریتون تو سایت Parsonline ببینی چیزی از حجمتون کم کرده تا اون ساعت یا نه
مثلا ساعت 7:10 برو تو کنترل پنل چک کن ببین اگر کم کرده که قطع کن اگر کم نکرده دوباره 6:330 برو یبار چک کن ببین اوضاع چطوره
دیشب برای من تا حدود ساعت 6:40 فری بوده وبعد از اون کم کرده از حجمم.
آمار دقیق نداره بخاطر همین نمیشه Schedule ها رو دقیق و با خیال راحت تا 7 صبح گذاشتنقل قول:
آقا کسی میدونه چطور DNS پارس آنلاین رو روی مودم AM604 ایسوس عوض سرعت وبگردی خیلی اومده پایین یه چند روزه نمیدونم چرا دانلود ولی خوبه . ممنون :46:
واقعا داره پارس طاقت فرسا عمل میکنه ! دو سه شبه همش 200-300 مگ دانلود می کنم !!! قبل از این هم به مدت یه هفته 500 مگ دانلود میکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهی نداره که بریم قرارداد رو فسخ کنیم و باقی مانده پولمون رو بگیریم ؟! یک ماه از قراردادش گذشته و دو ماه دیگه مونده :41:
سرعت من دیشب خوب بود:
نقل قول:
سرویس شما چیه؟
پارس به غیر از مودمهایی که خودش میده ، دیگه چه مودمهایی رو قبول داره؟!
نقل قول:
تقریبا هیچی :دی
حتی اگه اون برند هایی رو هم که خودش قبول داره از بیرون تهیه کنید بهتون سرویس نمیدن ( اکثر نمایندگیهاش) :13:
اگر شما 128 دارید که همین مقدار برای شما استاندارد هستنقل قول:
اونهایی که شبی 1 تا 2 گیگ دانلود می کنند سرعت بیش از درخواستشون تو قرار داد دارند
من خودم هم با همین سرعت دانلود می کنم و شبی 300 مگابایت رو مصرف می کنم
ولی طبق محاسبات شما سرعتتون 13 تا 12 کیلو بر ثانیه بوده که واقعا کمه
شما در کدوم شهر هستید؟
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
من ابتدا خودم مودوم تی پی لینک 8811 رو خواستم بخرم با قیمت 30 تومن در صورتی اونها zyxel رو می خواستن بدن با قیمت 50 تومننقل قول:
اینقدر با نمایندگی بحث کردم تا تونستم 8811 رو نصب کنم و الان هیچ مشکلی هم ندارم
نقل قول:
من زمان قرارداد گفتم مودم دارم از سرویس های قبلی که داشتم و فقط پرسید چه مودمی که گفتم ایسوس 602 و دیگه چیزی نگفت
یکی از دوستان هم همین هفته پیش قرار داد بست اونم مودم رو خودش تهیه کرد و برای اون هم مشکلی نبود
مودم های خودش رو از قیمت بازار بالاتر میده
من مودمم TP link8901 خیلی هم راضی ام!:27: بابا دیگه واسه این سرعت هایی که اینا ارائه میدن مودم فرق نداره!من ماکزیمم 250-300 باهاش دانلود داشتم
تفاوت قیمت مودمهایی که پارس خودش ارائه میکنه با بازار چقدره؟
sr256 سه ماهه ... و متاسفانه خوزستان هستمنقل قول:
این مقدار دانلود حتی برای 128 هم کمه چه برسه به 256 !
سلام دوستان
این وضعیت پینگ منه
حالا دوباره برید از پارس آفلاین حمایت کنید
هر کی از این به بعد بیاد سرویس بگیره دیگه تقصیره خودشه
به هر پشتیبانی ای که زنگ میزنم جواب درست حسابی نمیدن
اگه عکس نیومد کمی صبر کنید که بیاد این نزدیک ترین سرور ها هستن
اصلا اصرار نکرد که از ما مودم بخرید فقط گفت که از چه برندهایی باشه و من مودم خودم رو از بیرون خریدم.نقل قول:
حدود 10-15 درصد گرونتر می فروشه. مودم زایکسل وایرلس رو که بیرون من 85000 تومن خریدم ، پارس آنلاین 98000 تومن می فروخت.نقل قول:
فسخ كني كه پولت رو نمي دن ولي اگه بخواي سرويست رو ارتقا بدي 2/3 پولت رو پس ميدن يعني 2 ماه مونده 32 تومن بهت ميدن بري يه سرويس بالاتر انتخاب كني!نقل قول:
سينا جان يعني واقعا اينطوره؟ منو بگو كه چند روز ديگه كه قراردادم تموم ميشه گفتم بيام 256 بگيرم بعد عمري يه صفايي كنم!
روز چطوره؟ عيب نداره اگه روز رو كم نكردن كه لااقل بتونيم پيج باز كنيم هم خوبه.
هي ميگفتي همون 128 خودت خوبه من باور نميكردم!
شاتل كه اونجور! آسيا هم كه چند روزه خراب شده! فن آوا هم كه همينطور!
بايد آگهي بزنيم: به يك سرويس دهنده Adsl با سرعت حدود 100 در روز و دانلود شبانه 500 مگابايت در شب در استان خوزستان نيازمنديم.
به يابندگان يك عدد يارو شكن رايگان اهدا ميگردد!:31:
---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------
اين چيه؟نقل قول:
كيييييييييييييييييه؟!!!
سرعت من که خوبه 256...
اینم سَندش!:31:
مسعود جان شب چطوره؟نقل قول:
خوبي زندگي تو شهرهاي كوچيك همينه!:31:
شبا هم سرعت 90-100 هست !:8:نقل قول:
پ.ن:(البته دیروز یا همون دو شب قبل افتضاح بود 40-50 بود سرعتم!)
نقل قول:
سلام
شما تا 8 چطوری دانلود کردی که ترافیک کم نشده؟
ببخشید سرویس شما چیه؟نقل قول:
سرویس خود من سری GP1 9x هست و با 1 گیگ ترافیک بیشتر که میشه واسه سه ماه 10 گیگ گرفتم
که چند روز بعد تموم میشه , قبلا از سری FP1-9x استفاده میکردم که نزدیک 10 تومن هم تفاوت قیمت دارن
البته سرعت G فکر میکنم یه کم بهتره ولی قبلا فقط تا 6 دانلود داشتم ولی الان که تا 7 دانلود میکنم
به نظر بهتر میاد ولی فکر کنم سرعت شبانه آنچنان فرق نداره.
حالا از دوستان سوالی که داشتم اینه که به نظر شما دانلود تا 7 واسه همه سرویسهاست ؟ و سرعت شبانه
سرویسهای مختلف , به نظر شما فرق داره؟
و اینکه به نظر شما این 10 تومن اضافه با 1 گیگ اضافه میارزه؟ یا برم دوباره همون FP1-9x رو بگیرم؟
لطفا به صورت کامل و درست جواب بدید و همینطوری یه جوابی ندید.
ممنون
این ساعتی هست که مودم رو خاموش کردم. ممکنه مودم روشن باشه ولی ما هیچ send و receive نداشته باشیم و هیچ چیز داونلود نکنیم. (مودم به صورت PPPoE تنظیم شده)نقل قول:
واسه پینک 4.2.2.4 رو پینگ کنید که سرور sun هست
همونطور که مشاهده میکنید میانگین پینک 195 هست
آقا هیچکس اینجا بلد نیست یعنی DNS رو طرز عوض کردنشو برا مودم AM604 به ما بگه؟!!
pppoe هست يا bridge?نقل قول:
اگه بريج باشي كار راحت تره توي كانكشن اعمال ميكني.
اگه ppp هستي بايد بري توي تنظيمات مودم پيداش ميكني!
دیشب 800 مگ امشب این جور که پیداست یه چییزی تو همین مایه هاست
پارس آنلاین همیشه همین جوریه یا هر از چند وقت گاهی خوب میشه ؟تو این 15 روزش که ما گرفتیم خبری از دانلود های بالا 2 گیگو ایناا که میگفتند نبوده نمیدونم شایدم از شانش ما بوده
اینترنت من از ساعت 2 شب قطع شد و تا ساعت 5 و نیم قطع بود و فقط یه سری سایت هایی که سرورهاشون توی ایران بودند باز می شد فکر کنم کم کم می خوان اینترنت ملی رو اجرایی کنن ...
جالبه از سایت خود پارس آنلاین فایل رو با سرعت 160 ثابت داشت دانلود می کرد!!!!!
و چندتا سایت ایرانی (دولتی) هم که باز کردم سریع باز شدن ولی دریغ از یه سایت خارجی!!!!!!!
نقل قول:
منم دقيقاً همين بلا ديشب سرم اومد تازه وقتي با پشتيباني صحبت ميكردم ميگفتن ايراد از خط تلفنه.:18:
من کار واجب داشتم مجبور بودم بیدار بمونم هی رفرش کنم... ساعت 5 وصل شد!!!!!نقل قول:
البته من فکر می کنم خودکفا شدیم دیگه نیازی به اینترنت نداریم دارن اینترنت ملی رو جایگزین می کنن:21:
آقا خدا خیرت بده یکی پیدا شد بلاخره . برا من Bridge هست . چطور باید Dns رو عوض کنم ؟ میلیونتا تشکر . :20:نقل قول:
امروز بعد از ظهر نسبت به روزهای دیگه افت سرعت داشتم ( 128 محدود )
من که دیشب 2.45 گیگ دانلود داشتم:8:
سرویس: 256 SR
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
سایت پارس واسم باز نمیشه که log رو قرار بدم اینجا!