یکی از دوستانه من از طریق 2030 درخواست داده اما پیگیری نمیشه.
مشکل از کجاست؟
خودش باید بره مخابرات؟
Printable View
مشکل از کجاست؟
خودش باید بره مخابرات؟
صحبت شما صحیح است ولی تعطیلی 5 شنبه شامل کلیه پرسنل امور مشترکین نمی شود ، مدیران و کارشناسان مسئول مشمول تعطیلی 5 شنبه هستند ولی بقیه پرسنل 5 شنبه ها هستند ، البته پیگیری تلفنی با شماره هایی که دادم بی تأثیر نیست (هر چند که در اغلب موارد پیگیری تلفنی کافی نیست و باید حضوری هم پیگیری کرد)نقل قول:
آره منم امروز رفیقم رو بردم اونجا کارهاش رو حضوری انجام داد .نقل قول:
مشکل از کجاست؟
خودش باید بره مخابرات؟
شماره ها رو میشه دوباره لطف کنی و بگی هر کدوم رو کدوم مسئول برمیدارن ؟ :دینقل قول:
صحبت شما صحیح است ولی تعطیلی 5 شنبه شامل کلیه پرسنل امور مشترکین نمی شود ، مدیران و کارشناسان مسئول مشمول تعطیلی 5 شنبه هستند ولی بقیه پرسنل 5 شنبه ها هستند ، البته پیگیری تلفنی با شماره هایی که دادم بی تأثیر نیست (هر چند که در اغلب موارد پیگیری تلفنی کافی نیست و باید حضوری هم پیگیری کرد)
در مورد پشتیبانی هم 2030 حدود 2 هفته ای هست رفته مرخصی ! تا تماس میگیرم به محض زدن تکمه 3 بوق اشغال میزنه !
در نتیجه تنها پشتیبانیمون میشه همین مرکز ولی عصر .
دیگه داری شورشو در میاری !!:grrr:
آقا ما کارشناس زبده نخوایم باید کیو ببینیم ؟؟
همون 2030 کافیه با اون همه کارشناس :thumbsdow:thumbsdow
شما دیگه خواهشا نظر نده
اینکه میگه اطلاعات کاربری رو نباید در اختیار هر کس و نا کسی گذاشت حرف بی ربطی بود ؟؟
نقل قول:
من از کسی اطلاعات کاربریش رو نخواستم
اگر من فردی غیر مسئول هستم با داشتن شماره مشتری یک نفر هیچ کاری از دستم بر نمیاد. گفتن یه عدد چهار رقمی به یه فرد به قول شما غیر مسئول چه سودی داره؟
متاسفانه ایشون قصد دارند جلوی همکاری رو بگیرند.
آقای مدیر دو تا پست من رو چرا حذف کردی؟
از اونجایی که رمز عبور کسایی که رمزشونو عوض نکردن رو براحتی میشه از روی نام کاربریشون فهمید بازم توصیه دوستمون تکرار میشه
نکنید این کارو که پشیمون نشین
نقل قول:
من نگفتم یوزر نیم گفتم شماره مشتری
شماره مشتری هیچ ارتباطی به یوزر نیم و پسورد نداره
از اینکه حاضر نیستید واقعیتهای نرم افزارتان را قبول کنید مشخص است که چقدر صحبتهای شما با معنی است.نقل قول:
همانطور که قبلاً گفتم قرار دادن هرگونه اطلاعات مربوط به سرویس ADSL و یا دیگر اطلاعات شخصی را اکیداً توصیه نمی کنم.نقل قول:
خیلی خیلی ممنون که با این نرم افزار پیشرفته توانستید جلوی حیف و میل بیت المال را گرفتید!!!!نقل قول:
جالب است شما به نرم افزاری اتهام عدم انعطاف پذیری و عدم سازگاری با زبان فارسی می زنید که بسیاری از کاربران همین تاپیک تا چند ماه پیش با آن کار می کردند و هیچ مشکلی با آن نداشتند ، همینطور 10 ها بلکه صدها شرکت در کل ایران از این نرم افزار استفاده کرده و می کنند و هیچکدام این مشکلات ادعایی شما را در آن ندیدند!!!
و اما بعد شما از نرم افزار خودتان صحبت کردید و گفتید بسیار پیشرفته است!! این نرم افزار پیشرفته شما تاکنون چنان قابلیتی از خود نشان داده که صدها مشترک مخابرات استان اصفهان بدون اینکه شارژی در پنل این نرم افزار پلوتون زده باشند از 20 تا 180 گیگ به حسابشان منظور شده است!!!! این بود کارآیی نرم افزار پیشرفته شما؟؟
چند برابر شدن مراجعان امور مشترکین ولیعصر و تماسهای مداوم کاربران ناراضی می دانید چه حجم از مشکلات را بر امور مشترکین مخابرات اصفهان تحمیل کرده است؟؟؟
شما بدنبال حل کردن مشکلات مشترکین مخابرات هستید؟؟ بسم الله از همین شنبه یک میز در امور مشترکین در اتاق 109 در کنار خانمها فروزنده و سلطانی بگذارید و به مشکلات مشترکین رسیدگی کنید ، مطمئن باشید بعد از چند روز متوجه فاجعه ای که این نرم افزار پیشرفته اجرا کرده است می شوید.
من متأسفم از اینکه بجای قبول کردن مشکلات حاد نرم افزار خودتان به پرسنل شرکت مخابرات اصفهان تهمت می زنید ، نرم افزار IBSng با قیمتی بسیار پایین تر از نرم افزار شما خریداری شد و تاکنون کلیه پرسنل دیتا و امور مشترکین صحت عملکرد و کارآیی و انعطاف پذیری بالای آنرا تأیید کردند.
مشکل از آنجا شروع شد که بعضیها انتظار داشتند که این نرم افزار قابلیتهای یک نرم افزار اتوماسیون اداری و همینطوری ارتباط با مشتریان CRM را نیـــز داشته باشد!!!!!! اینجا بود که متأسفانه متأسفانه یک نرم افزار اتوماسیون اداری بسیار پیشرفته به نام پلوتون وارد عمل شد و چنان شاهکاری کرد تاکنون نه تنها در شرکت مخابرات اصفهان بلکه در کلیه کشور بی سابقه بود ، این نرم افزار باعث شد مشترکین احساس کنند شرکت مخابرات استان اصفهان با درآمد چند ده میلیاردی در ماه بدنبال د.دی از آنان آن هم بخاطر حداکثر چند ده میلیون سود است!!!!
مناظره فنی؟؟ آن هم با شما؟؟ نرم افزار شما حداقلهای یک نرم افزار را هم ندارد آنوقت انتظار مناظره فنی را هم دارید؟؟؟:31: چه اعتماد به نفس بالایی:31:نقل قول:
کلیه مشکلات ایجاد شده توسط نرم افزار پلوتون طی چند روز گذشته به جناب آقای مهندس کشایی عضور هیئت مدیره مخابرات منتقل شده ، امیدوارم امروز که چهارشنبه است به صحبتهایی که شد توجه کرده باشید .
لازم است به اطلاع کلیه دوستان برسانم که تا آنجا که بنده اطلاع دارم تجهیزات منصوبه در مخابرات جهت سرویس ADSL از مناسبترین تجهیزات موجود است چنانکه در تستهای صورت گرفته است پهنای باندی تا سقف 8 مگابیت را بدون ایجاد هیچ نویزی بر روی خط تلفن منتقل کند ، ولی بخاطر پاره ای محدودیتهای قانونی و همچنین مشکلات تأمین پهنای باند از طرف شرکت ارتباطات زیر ساخت متأسفانه کیفیت مورد نظر شرکت مخابرات اصفهان در اختیار مشترکین قرار نگرفته است.
بنده هم با شما موافقم که بزودی بساط نرم افزارهای عهد دقیانوس و به درد نخور جمع خواهد شد.
دوست عزیز پیگیری کردم گفتند شرکت مد نظر شما کاملا همان سرویس هایی که رو که مخابرات قادره بده روی همان بستر میده ولی با تعرفه خودش(همان شبانه مد نظر شما) هر کی هم بهت گفته نمیتونیم خواسته از سر بازت کنهنقل قول:
هیچ وقت سعی نکن با دروغ گویی کارتو جلو ببری، من جواب این کاربر رو توی پیغام خصوصی دادم و دلیلی هم نمیبینم که برای تو توضیح بدمنقل قول:
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
خب شما که این همه ادعا دارید تشریف بیاورید اگر حرفی برای گفتن دارید(خودتم خوب میدونی که نداری)نقل قول:
معلومه کی میترسه و خودش رو قایم میکنه
کی میخوای قبول کنی شکست خوردیدنقل قول:
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
مشخصه چون دوست نداری مشکلات دوستان حل بشه، از بچه های فروم بپرس کی تا حالا مشکلی با من مطرح کرده و بدون جواب گذاشتم.نقل قول:
اینکه صحبتهای من درست یا دروغ است از واکنش و تشکرهای کاربران فروم مشخص است.نقل قول:
اگر کاربران فروم لازم ببینند حتی لحظه ای درنگ نخواهم کرد ، از این مورد مطمئن باشید.نقل قول:
نقل قول:
جداً در برابر اعتماد بنفس شما ، بیل گیتس هم کم میاورد:31::31:
پس بگم میز شما را در امور مشترکین آماده کنند؟؟:27:نقل قول:
منم دوست دارم ! esfahanweb ، آقا انگار از هم جا خبر داری ؟ :دینقل قول:
اگر کاربران فروم لازم ببینند حتی لحظه ای درنگ نخواهم کرد ، از این مورد مطمئن باشید.
من بیشتر کنجکاوم بدونم کی هستی :دی
وقتی اینارو میگی ...
نقل قول:
کلیه مشکلات ایجاد شده توسط نرم افزار پلوتون طی چند روز گذشته به جناب آقای مهندس کشایی عضور هیئت مدیره مخابرات منتقل شده ، امیدوارم امروز که چهارشنبه است به صحبتهایی که شد توجه کرده باشید .
جناب esfahanweb شما خودتون هم احتمالا قبلا مخابرات بودید ودستی توی این کار داشتید چون تقریبا همه افراد اونجا رو با شماره تلفن و مکان و شماره اتاقشون میشناسید
میشه خودتون رو معرفی کنید و بگید قبلا چیکاره بودید؟
با تشکر
نقل قول:عرض ارادت دارم خدمت شما و کلیه کاربران این فروم ، همانطور که قبلاً در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عرض کردم بنده تا این لحظه هیچگونه رابطه استخدامی (دائمی ، پیمانی،شرکتی) با شرکت مخابرات استان اصفهان نداشته ام و ریالی هم از این شرکت دریافت نکرده ام .نقل قول:
اطلاعات بنده هم بیشتر بخاطر اجرای چندین پروژه بود که در بعضی لایه هایش نیاز به استفاده از بستر مخابرات و تعامل با مخابرات استان اصفهان بوده و هست.
اگر اصرار دوستان و سروران گرامی به همین صورت ادامه پیدا کند ، بنده از طریقی سعی خواهم کرد که مناظره ای با این آقایان (شاید هم خانمها) برگزار بشود و متن و نتیجه اش هم اینجا اعلام بشود ، تنها نگرانی من این است که شرکت مخابرات استان اصفهان با چنین کاری موافقت نکند .
بله یوزر محترم esfahanweb ، لطفا با دست اندرکاران ای دی اس ال مخابرات در این خصوص مناظره بفرمایید.نقل قول:
ضمن احترام به تمامی کاربران قدیمی فروم ، جسارتاً شما را بیطرف نمی دانم و به همین دلیل به نظر شما در این مورد توجهی نمی کنم.نقل قول:
مشترکین عزیز و گرانقدر
با توجه به نظرات و پیشنهادات ارزشمند شما
امکان مشاهده گزارش اتصلات و دلیل رد یا قبول شدن درخواست اتصال شما در بخش گزارشات اضافه شده.
در بخش گزارش ریز کارکرد هم مدت زمان کانکت بودن ( بر حسب ساعت و دقیقه و ثانیه ) و همینطور شناسه سخت افزاری ( مک مودم یا دستگاه ) اضافه شده.
انشالله به زودی زود تمامی پیشنهادات خوب شما اعمال خواهد شد.
راستی ممکنه نسخه قدیمی توی مرورگر شما کش شده باشه،برای دیدن نسخه جدید از کلیدهای Ctrl+F5 استفاده کنید.
موفق و پیروز باشید.:11:
سلام خدمت دوستان محترمنقل قول:
درسته من بیطرف نیستم. از اون کسی که مشکل بزرگم رو حل کرده پشتیبانی میکنم؛ البته مطمئنا ایشون نیازی به پشتیبانی من و امثال من ندارن.
اما درخواست من از شما مناظره با ایشونه. شما خودتون ادعای مناظره رو داشتین.
من شخصا خوشحال میشم که چنین بشود و اینک با همه این حال فضای دوستانه ای وجود داشته باشه بنظرم درست تره ...نقل قول:
موفق باشین
سلام
رفتم مرکز خرازی برام وصل کرد گفتت شما مازاد مصرف داشتی که تموم شده حالا اگه برات میزنم که بیاد تو قبض
حالا اعتبار ( که قبلا منفی 18 بود بعد من تمدید کردم واسه 2 گیگی شد منفی 15.5 رفتم خرازی تا درستش کنه) الان زده 4.5 گیگ
یک مورد جالب :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارش زدم از تاریخ اول تیر تا الان :
گزارش پرداخت میگه من 22 گیگ مصرف کردم ؟؟؟ چرا بدهکار زده ؟ یعنی باید 55 هزار تومن بدم ؟؟؟:18:
شرمندتم ! شما اصلا توجهی نداری ! چند تا پست قبلی توی جواب بهت گفتن دوستان که باید بری مرکز ولی عصر نه خرازی ! باید با مسئولین صحبت کنی بگی این مشکل پلوتون بوده نه شما ! این وظیفه شما نیست که هزینه اشتباه پلوتون رو پرداخت کنید ولی گویا اصلا به صحبت های بچه ها اهمیتی نمیدین ! بعد واستون مشکل بوجود میاد دوباره همون حرف هارو میزنید ... جالبه !نقل قول:
عزیز مثل اینکه خبر نداری اول بگو چرا رفتی خرازینقل قول:
رفتم خرازی واسه سرویس الکترونیکی نه اینترنت ، یعنی اونجا هم کار داشتم. دیدم یک آقایی همین منو مشکل داشته که خانمی اینو واسش درستش کرده.
عزیز جان شماره تلفنها را که داری ، شنبه زنگ بزنید با اون افرادی که گفتم صحبت کنید.نقل قول:
تکرار می کنم شما فقط و فقط مسئول پرداخت آن شارژهایی هستی که خودت داخل پنل درخواست کردی و نه اشتباه سیستم پلوتون.
نقل قول:
متاسفانه باید خدمت شما عرض کنم مطابق قوانین مخابرات مشترکین مسئول پرداخت شارژهای اتوماتیک هم هستند و این هیچ ارتباطی به پلوتون نداره ، با غرض ورزی سعی نکنید گردن پنل بندازید
ایشون در مدت 6 ماه حدود 18 گیگ دانلود داشتن و هیچ هزینه ای تا به حال پرداخت نکرده بودند.
صدور قبض و تسویه بدهی هم مربوط به نرم افزار billing خود مخابرات است و به پلوتون هیچ ارتباطی ندارد.
متأسفم ، واقعاً متأسفم که ....نقل قول:
نقل کامل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا هیچ صحبتی از شارژ اتوماتیک بیش از یک گیگا بایت نزده شده است بطور مشخص صحبت از تمدید و شارژ خود مشترک است ، این یک واقعیت است نه غرض ورزی خیالی است و نه باند بازی خیالینقل قول:
اگر مشترکی شارژی انجام ندهد سیستم بصورت اتوماتیک هر ماه مقدار 1 گیگا بایت برای ایشان شارژ انجام داده و محاسبه خواهد کرد(هر ماه 2500 ودر دوره دو ماهه قبض مبلغ 5000 تومان)
اما اگر مشترک از طریق سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای خود شارژ انجام دهد فقط مقدار شارژ زده شده توسط وی به ازای هر گیگ 2500 در قبض او قابل پرداخت خواهد بود و شارژ اتوماتیک انجام نخواهد گرفت.
شما خیلی خوش شانس هستید ، افرادی هستند که باید مبالغی مابین یکصد هزار تومان تا سیصد هزار تومان پرداخت کنند.نقل قول:
اما عزیزم وقتی حساب ایشون صفر شده دسترسی ایشون رو پلوتون قطع نکرده لذا هرچیم که بشه مقصر پلوتون هست .نقل قول:
نرم افزار باید درست کار کنه :)
این موردی هست که دقیق شرح دادم که این اتقاق افتاده
اصلا از دوستان پرسیدم اونا گفتن ما نمیدونیم اصلا شکل قبض یا هر چی باشه چطوری هست.فقط قبض تلفن همسایه ها دیدم که تغییر کرده بود و تیتر ADSL دیدم که نوشته 5000 تومان + بقیه قیمت مکالمات بین شهری و شهری.اینم ماله قبض همسایه ما بود ولی مامور فوق قبض ما گم کرد و مادرم رفت قبض المثنی گرفت وپرداخت کرد حالا این یعنی شامل پرداخت adsl میشه یا نه نمیدونم.نقل قول:
معنای دقیق اعتبار منفی 18 چیست ؟ اگر به معنای مصرف 18 گیگ است چرا گزارش می گوید شما از شهریور تاکنون 14.5 گیگ مصرف داشتی؟ خب این مسئله مهمی است که آنها باید جواب بدهند.
دادا کامل میدونم چی میگه ! اعتبار صفر شده ! شما دانلود کردی ! اشتباه پلوتون بوده که شمارو قطع نکرده !نقل قول:
حالا شما از سقف دانلود بیشتر رفتی دیگه خودش قطعت کرده ! مادرتم که قبض رو پرداخت کرده اینا رو پرداخت نکرده ! ایناکه الان شارج زدی رو قبض بعدی میاد !!
انگار ازت اثر انگشت گرفتن تو پاچت کنن ! برو ولی عصر اعتراض کن ببین به جایی میرسی یا نه ! این مشکل از خودشونه ! از پنل ! خسارت رو تو نباید بدی ! اگه کسی باید بده مخابرات و طراحان پنل هستن نه شما ! اما مخابرات زرنگه ! زروشم زیاده ! میخواد بندازه گردن مشترک ! والسلام !
من فک میکنم اعتراضم کنی نتیجه ای نداشته باشه هرچند آدمای مثل تو زیادن ! چون اصولا تو ایران هیچکس حقوق مشترک حالیش نیست ! ماهم اونقدر بلا سرمون آوردن که منتظر این چنین باگ هایی هستیم که بیشتر دانلود کنیم ! همین تاپیک همسایه پارس آنلاین ملت واسه یک ساعت دانلود بیشتر ببین چیکار میکنن ! همش 200-300 مگه ها ...
وضعیت خرابــه ! درست بشو هم نیست .
سلام دوستان گل هر کی میتونه کمک کنه
برین تو انتقال اعتبا رو به شماره مشتری 62037
هر جه قدر که می تونید به من انتقال اعتبار کنید حتی 10 مگا بایتم میتونید کمک کنید
اخه 3 گیگو تو یه هفته تموم کردم
دیگه تو این ماه ترکوندم اگه کمک کنید کمک کردین
ایولا
هم اکنو نیازمند پهنای باند شما هستیم
درود.
تاپیک خیلی جالبی شده ها ؛ دروغ کم بود، الان انتقال هم اومد وسط :دی
ضمنا این مناظره هم عملی نیست؛ وقتی یه بنده خدایی 18 گیگ منفی میخوره و همه چیز از پایه رد میشه، وقتی از الان دست های پشت پرده میاد وسط و ... حالا هر چی بری بگی آقا اینطور، اونطور ؛ اینایی که میگند همه چیز آرومه که چیزی رو قبول نمیکنند که؛ مگر اینکه واقعا مناظره باشه برای حل مشکلات که همین اصفهان وب عزیز با سطح آگاهی هاش یه تنه پلوتون که سهله، مریخ و زهره و صغری و کبری رو حریفه :دی
----------------------------------------------------------
یه نامردی هم به نظرم این مخابراتی ها دارند میکنند؛ توی رانژه کردن این 2030 ها رو خیلی زودتر راه میندازند. من خودم کلی بدبختی کشیدم سر این رانژه.
یک سازمان تشکیل بدیم سازمان کمک برای نت! بیان این نیاز مندان گیگ را زیر بال و پر خودش بگیره!نقل قول:
فکر نکنم کسی از این حد پاچه خواری خوشش بیاد ها! (شوخی کردم! اما زیاده روی هم خوب نیست!)
در ان مورد اخر الان 2 تا مشکل وجود داره!
1. بعضی مناطق پورت کم دارن!
2. فقط یک نفر در هر مرکز مخابراتی مسئول همه کارهای ای دی ای ال است!
دوستان من توی این سایت رفتم ثبت نام کردم فرداش بهم زنگ زدند که 18 تومان منهای هزینه مو دم و کانفیگ برو بریز به حساب.برم بریزم یا نه؟ از مخابرات که میخام بگیرم میگوید پورت باز برای شما وجود ندارد .اول شماره تلفن324 هستش.راستی برای شبکیه توی نمایشگاه هم ثبت نام کردم که گفتند زنگ میزنیم..نقل قول:
من جایه شما بودم نمی ریختم!نقل قول:
حداقل برید شرکتشون! یک ورق کاغذ ازشون بگیرید! بعد اقدام به واریز بکنید!
درود
:دی نه عزیز اختیار داری :40: این دوستمون هم که نون و آب ما رو نمیده :دی ولی اینطور که تا اونجایی که میگه صندلی طرف کجای اتاقش هست :دی پیداست اطلاعاتش از چیزایی که ما تو مخابرات نمیدونیم؛ زیاده ؛ واسه همین برای کسی که اینطور داره جلوی مشکلات بچه ها شانتاژ بازی میکنه؛ یه همچین فردی نیازه.نقل قول:
-----------------------------------------------------------
1. من شهید قندی میشم؛ اینجا سر پورت آدم میکشند :دی یه سری شرکتا کلا پورت ندارند و الباقی هم که داره میشه مورد 2 :
2. من زمگ که زدم؛ گفت از این 2030 ها هست ؟ گفتم نه بابا از فن آوا گرفتم (خدا رو شکر طرف شما ها نخواهیم اومد :دی) گفت خب چرا انقدر خودت پیگیری میکنی!؟ گفتم کاز اونا گذشته ؛ خودم باید دعوا کنم باهاتون :دی توی تاپیک اصفهان هم گفتم، خود طرف به شلوغی و اینکه مسئولش تک هست اعتراف کرد ولی خداییش خیلی زجر دادند ما رو :41:
-------------------------------------------------------------
اون مورد سازمان :40: هم پیداست کاملا که نیازه :دی من میتونم بخشی از قسمت دانلودش رو بیام وسط :دی حالا چجوری کمک کنیم خدا میدونه!
-----------------------------------------------------
شما مگه کدوم مرکز مخابراتی هستی؟نقل قول:
نقل قول:
فقط گدا توی تاپیک نداشتیم که پیدا شد.
زورت میاد تمدید اعتبار بزنی
اشتباه ارسال شد حذف شود!
این پلوتون واقعا شاهکاره
تو این چند روز چند بار گزارش مصرف گرفتم (از اول دی تا دهم دی) ، هر بار یه گزارشی برای خودش می ده
امروز دیدم ریز مصرفو کمتر از روزای قبل نشون می ده و مقدار آپلود رو بیشتر از دانلود می زنه
دوستان بنده شاتل دارم به نظرتون انصراف بدم از مخابرات بیرم یا نه ؟؟ یکه کمک کنه
شاتل آشغاله ! مخابراتم فقط روزانس ! پنلشم گیج ــه یک جورایی روون نیست !نقل قول:
حالا خود دانی .
یوزر و پسورد برای ورود به قسمت کاربر در سایت مخابرات را از کجا باید گرفت؟