نقل قول:
به نظر من ارزشش رو داره همین که خط از رانزه خارج نمیکنند عالی
Printable View
نقل قول:
به نظر من ارزشش رو داره همین که خط از رانزه خارج نمیکنند عالی
ممنون از اينكه يه جواب خواستيم كسي نداد.لغو عضويت مي كنم از اين تاپيك اينترنت پر سرعت....
نقل قول:
دوست عزیز یکبار پست دادی کافی.اگر کسی جوابتون بدونه بهتون میده الکی هم تایپیک رو با این پستهای الکی شلوغ نکنید.
بستگی به کار شما داره که چه سرویسی ارزش داره بگیری. کلا کیفیت فن آوا جالب نیست. بهتر از سرعت بالاترش استفاده کنید
داتک هم یه 2 و یا 3 روزی هست شروع شده
یه سوال بی ربط:
چجوری بفهمم سرعت کانکتم چقدره و از کجا بفهمم سرعت دانلودم چقدره
البته نه به نتیجه ی ویندوز اعتماد دارم و نه speedtest.net ، چون هر دفعه یه چیزی می گن
با سلام .
من از ارتباط گستر صبا 512 یک ماهه میخواهم بگیرم و با توجه به سخنان شما اگر شارژش نکنم باید هر ماه هزینه ای برای آن بدهم ؟
در ضمن چه فایروالی را پیشنهاد میکنید ( سفت و محکم).
نقل قول:
اولا بهتر 256 بگیری نیازت رو بر طرف میکنه چون 512 صبا قیمتش خیلی بالا تقریبا ماهانه 220000 تومان.
اگر شارژش نکنی خطط رو از رانژه خارج میکنه. فقط یک روز وقت داری.
جواب فایروالم ربطی به این تایپیک نداره.
سپنتا هم امروز با پشتیبانیشون تماس گرفتم، گفتم پهنای باند مخابرات دچار مشکل شده و تا اوایل هفته درست میشه.نقل قول:
جالب اینجاست که تورنت ها به سرعت خوبی دانلود میشن!
اين سرعت شبانه ى صباست. اينم سرعته ؟؟؟!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام شرکتی هست که ماهانه زیر 10000 تومان باشه ؟؟؟
پیش شماره 2223
واگر همچین شرکتی هست ارزش داره بگیرم یا به همین دایال آپ نفتی اکتفا کنم
یه سوال دیگه این شرکت هایی که بدون محدودیت دانلود سرویس می دهند ارزون ترینشون ماهی چنده ؟؟
ممنونم دوست من. راستش بين صبانت و سپنتا مونده بودم آخه شنيدم سپنتا شيرينگ نداره اصلا اگه اينجوريه پس چرا 128 شما روي 14 هستش؟؟ بايد نسبت به سرويسهاي ديگه بيشتر باشه كه وقتي پولش خيلي بيشتر هستش و شيرينگ نداره سرعت 14 براي 128 كم هستش درسته؟ من الان 256 محدوديت 5 گيگ صبا رو بگيرم ب هتره يا 64 سپنتا؟؟؟ صبا سرعتش روي 50 هستش راحت داشتنم قبلا سپنتا نداشتم حالا 64 سپنتا سرعت دانلودش روي چند هستش؟؟؟ من ميخوام صفحات وب سريع باز بشه مثل صبانت و دانلود ميكنم سرعتش خوب باشه الان 128 و 64 آسياتك رو امتحان كردم هر دو يكي هستش سرعتش و روي 4 هستش و صفحات وب هم دير باز ميشه و واقعا مزخرف هستش براي همين ميخوام عوض كنم حالا موندم. البته اينم بگم كه من صبح تا شب روشن بزارم دانلود ندارم فقط تو چت هستم nickname ميخوام بمونده تو چت Mirc چيزي مصرف نميكنه كه بخوام نامجدود بگيرم در كل ميخوام بدونم سرعت كدوم بيشتره اين مهمه ممنون ميشم راهنمايي كني.نقل قول:
راستي الان اسياتك دارم نميخوام برم شركت حوصله ندارم اگه 48 ساعت شارژ مجدد نكنم از رانژه در ميادش و ميتونم ب ه شركت ديگه سفارش بدم؟!!
نقل قول:
میخوای رایگان بهت بدن. با این قیمتی که شمامی خوای باید سرعت 64 آسیاتک بگیری که 10 تومان بدون محدودیت
داتک/آسیاتک/صبانت/شاتل/لایزر/ پارس آنلاین/سپنتا/ فن آوا
اولا آسیاتک از رانژه خارج نمکنه هر ماه ازت 3000 تومان میگیره باید براشون فاکس بزنی یا ایمیل کنی که خط تخلیه کنند.نقل قول:
صبا بهتره سرعت دانلودت بین 40 تا 50
فكس چي بايد بنويسم بدم؟؟؟ يا ايمل به كدوم ايميلشون بزنم ؟؟؟ چي بنويسم ؟؟؟؟ آخه يه سري گفتم گفت بايد بيايي شركت ولي موقع گرفتني نميگن پيك ميفرستن در خونه خيلي زرنگن. منم شركت برو نيستم حالا چي بنويسم براشون ميل كنم ؟؟ البته براي شارژ ميگفت به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ايميل بزن!!!نقل قول:
ممنونم
نقل قول:
زنگ بزن با قسمت فروش صحبت کن. باید بنوسی که اینجانب به شماره اشتراک فلان به دلایل فلان تقاضای تخلیه خط رو دارم.
اگر هم که میگن بری شرکت باید بری. چون تا خطط رو تخلیه نکنن هر چی نامه از شرکتهای دیگه بره مخابرات برگشت میخوره
هر ماه 3000 حساب میکنه. بد یهو دیدی گفتن باید انقدر هم جریمه بدی تا خطط رو تخلیه کنیم. پس هر چه زودتر اقدام کن
خیلی ممنون خیلی خوبه یک سوال داشتم اگر من بعدا بخوام سرعتم رو بیشتر کنم می تونم برای مثال ماه بعدش شارژ 128 رو بدم ؟؟ و با 128 وصل بشم ؟؟نقل قول:
یک سوال دیگه هم داشتم کیفیت آسیاتک نسبت به سایر شرکت ها چه طوره ؟؟؟
چون قیمتش پایین هست کیفیتش هم پایینه آخه این تو ایران یه اصل هست
نظر شما چیه ؟ 64 بگیرم
اگر جوابتون مثبته میشه در مورد مراحل کار هم یه راهنمایی بکنید :11:
سلام
من 128 شهراد دارم ...بد نیست ...اما می خوام برم روی 256 داتک
کسی هست که تو مرکز یزدان پناه از داتک داشته باشه؟
سلام
تاییدیه مخابرات چقدر طول میکشه؟ الان یه هفته میشه تقاضا دادم ولی خبری نیست. قبلا وایرلس داتک داشتم راضی بودم, الان دارم adsl هم ار همونا میگیرم. تو نظر سنجیها که بد نبوده, خدا کنه واقعا خوب باشه.
برتری سپنتا به خاطر دادن آی-پی استاتیکش هست.نقل قول:
اگه از سرویس سپنتا استفاده کنی، سرعت سرویس هاش همون مقداریه که باید باشه، یعنی سرعت هاش واقعیه. صبانت سرعتش بهتره، اما اون سرعت و پهنای باند بیشتر رو به این خاطر به شما می دن که زودتر تمومش کنی بری دوباره تمدید کنی.
من از صبانت استفاده نکردم، اما شنیدم که کیفیت سرویسش بعضی اوقات افت کرده، باز هم بیشتر از باقی دوستان بپرسید کمکتون میکنند. اما اگه دنبال یه سرویس به صرفه هستی اصلا سراغ سرویس های محدودیت حجمی نرو، چون زود تموم میشه، مخصوصا اگه سرعتت هم بالا باشه، هی ترغیب میشی بیشتر دانلود کنی. از بین نامحدود ها هم، که خب من نظرم رو گفتم.
در مورد آسیاتک هم باید فکر کنم بهشون فکس بزنی که خططت رو تخلیه کنند.
موفق باشی
یکی از دوستان من تو مرکز یزدان پناه از گیتی نت 256 خریده ماهی 13500 تومان ولی یارو گفته که ما 512 به شما میدیم چون نمیشه تو تبلیغات بزنی 512 خانگی ولی ما تضمین میکنیم که 50 تا 60 کیلوبایت سرعت دانلود رو به شما بدیم ولی 2 گیگابایت در ماه.نقل قول:
آقا شهرام شما با 128 شهراد سرعت دانلودت چقدره؟(مثلا از رپیدشر)
آقا ممنونم. يعني من الان 64 بگيرم دانلود من حداقل بايد روي 30 باشه ديگه اينجوري كه شما ميگي؟؟؟ پس چرا شما 128 داري روي 14 هستش؟؟؟ خوب من با 30 يا 40 بتونم دانلود كنم واقعا عاليه شما كه 128 داري حداقل بايد روي 90 باشه اصلشم همينه اگه سير نشه. البته 64 اداريش رو همكارم گرفته بود براي شركتشون ميگفت خوبه چند نفر استفاده ميكنيم همزمان خوبه حالا خونگيش رو نميدونم . آي پي استاتيك ميده به منم يعني ماهي 20 هزار تومن هستش سرويس 64 تو سايتش كه ديدمنقل قول:
ببخشید دوستان !!! من شیراز هستم و صبانت دارم !! میخواستم بدونم کسانی که در جاهای دیگر صبانت دارند هنوز هم سرعت دانلودشون پایینه ؟؟
دوست عزیز توجه داشته باشید که منظور از 128 یا 64 یا.. ; کیلوبیت هست، و اون سرعت هایی که من عرض کردم کیلوبابت. هر سرعتی که بر حسب کیلوبیت می دن باید تبدیل به کیلوبایت بشه، که به فرض اگه 128 رو در حالت ایده آل فرض کنیم، سرعتش باید روی 16 باشه، که خب چون مشکلات مختلفی وجود داره، هیچ وقت این سرعت به دست نمیاد. سپنتا برای من سرعتی حدود 14-15 می ده که من راضیم.نقل قول:
این که گفتم سرعت هاش همونه که باید باشه، به این دلیل بود که مثلا یه جا هست که میگه 128، اما سرعتش در برخی موارد مثلا از Dial up هم کمتر می شه. سپنتا از این جور مشکلا نداشته تا حالا.
موفق باشید.
اولا صبا تاپيك جداگانه داره دوما دو سه روزي وضعيت خرابهنقل قول:
در حالت معمولي بين 30تا 50 البته براي من و در تهران
نقل قول:طبق فرمایش دوست عزیزم seppeehr سرعت ها بر حسب بیت بر ثانیه هستند (Bit Per Secound) و شما هر سرعتی رو که مد نظر دارید باید تقسیم بر 8 کنید تا سرعت دانلود برای شما مشخص بشه چون هر 8 بیت میشه 1 بایت در ضمن مثلا یه اکنت با سرعت 256 باید 32 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود بده ولی در اکثر مواقع این سرعت دست نیافتنیه مگر اینکه شب ها ارتباط بر قرار کنی که به این سرعت برسی.نقل قول:
نقل قول:
آسیاتک ماه اولش رایگان میتونی تقاضای 64 یا 128 کنی.ماه بعدی هم هر کدوم دلت خواست شارژ کنی.
کیفیتش بستگی به شلوغی مخابراتتون داره.
من الان 256 دارم وازش هم راضی هستم
سرعته شبانه ي صبا خيلي افت كرده من قبلا با50كيلو دانلود مي كردمنقل قول:
اما حالا؟؟؟؟!!!!
سرعته شبانه ي صبا خيلي افت كرده من قبلا با50كيلو دانلود مي كردم:angry:نقل قول:
اما حالا؟؟؟؟!!!!
اين صبانت خيلي نامرده ببينيد در جواب يك نماينده ي مشهد جوابشو.
اگه بخوام از سپنتا بگيرم 64 ميشه 8 با اين حساب؟! بعد آي پي استاتيك هستش؟؟؟ اين فرما هاي قرارداد و تعهد مخابرات گذاشته بايد پرينت بگيريم پر كنيم بعد فكس كنيم به شركت سپنتا؟؟؟؟ در كل مراحلش چجوريه؟؟؟ و چه مداركي ميخوادش؟؟؟؟
اين صبانت تو سايتش رفتم زده اگه مودم دارين تيكش رو بزنين منم زدم قيمت مودم كم شدش ولي هزينه نصب مودم كم نشدش. من قبلا مودم از صبا گرفتم و 60 هزار كرد تو پاچه من البته وارد نيودم الان مودم هاش 45 هزار تومن هستش من هميشه بايد ضرر كنم . حالا اگه بخوام فقط اشتراك بگيرم مگه نبايد پول اشتراك بدم؟؟ هزينه نصب مودم چيه ديگه؟؟؟
نقل قول:
دوست عزیز از نمایندگی صبانت یعنی صبا آنلاین بگیر تا این مشکلات هم نداشته باشی
کد:http://Sabaonline.ir
سلام من تازه میخوام Adsl بگیرم.میخوام128 بگیرم .موندم اسیا یا داتک بگیرم .خونمون تو اریاشهر است.خواهشا زود جوابم را بدید کدوم از همه نظر مخصوصا سرعت و قطعی{قیمت زیاد مهم نیست}بهتر است؟منطقه مخابراتی من سعادتمند است
ببین شما که آریا شهری، پیشنهاد می کنم فقط رو شهراد فکر کن.
ببخشید کسی شماره ی تلفن شرکت صبانت در کرمانشاه رو نداره ؟
نه دوست من، شما یه تماس بگیرید باهاشون(یا فرم درخواست رو تو اینترنت پر کن)، اول یه تست میکنند که خطت Pcm نباشه.اگه تستت + بود،خودشون همه فرم ها رو با پیک میفرستن براتون، پر می کنید، میبرند، بعد هم ظرف چند روز سرویستون رو وصل میکنند. اگه بخوای هم خودشون میان نصب میکنن.نقل قول:
من یکی دو تا از دوستام از جاهای دیگه سرویس گرفتم، اما از نظر خدمات آنلاین هیچ شرکتی به نظر من به پای سپنتا نمیرسه.تازه هر چی بیشتر پول بهشون پرداخت کنی، به تدریج سطح کاربریت میره بالا، یعنی الان مثلا من سطح کاربریم طلاییه(اخریش پلاتینه)، تا 60 تومن بدون پرداخت پول میتونم خرید کنم و پولشو هر وقت خواستم بدم.
حالا هرطور مایلی! یه وقت فکر نکنی من مدیر فروش سپنتام!!!!
نقل قول:
به سایت صبانت قسمت نمایندگی ها مراجعه نمایید
کد:http://sabanet.ir
نقل قول:
سلام
فکر نکنم اینهمه در مورد شرکتهای مختلف بحث شده در مورد لایزر هم بحث شده باشه
من 3 روزه که از لایزر adsl 64 نا محدود گرفتم شد ماهیانه 17500
مودم زیمنس c110 هم بهم 29 تومن دادن.
درسته یکمی قیمت شارژ بالاست ولی کیفیت حرف نداره هزینه نصب هم نداره. از زمان ارسال مدارک 1 هفته طول میکشه تا وصل بشی.
زنگ بزنین قیمتها رو بپرسین 82955555
تو این هفته پینگ من به تور وحشتناکی بالا رفته!(128, داتک)
بعضی سایتها رو هم اصلا بالا نمیاره!
برای شما هم این طوریه یا نه؟
سلام سوال داشتم در ارتباط با نصب مودم
این نویزگیر که در طریقه نصب تو سایت صبانت نوشته چیه از کجا باید خرید و آیا حتما لازمه؟ و ثانیا دوشاخه اگه از ضد برق باشه اصلا نمیشه نصب کرد؟