شما چه سروسی رو میگی 64 کیلو دانلود داره 512 ؟نقل قول:
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------
سرعت دانلود 510 :18:نقل قول:
Printable View
شما چه سروسی رو میگی 64 کیلو دانلود داره 512 ؟نقل قول:
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------
سرعت دانلود 510 :18:نقل قول:
خدا رو شــــــــــــــــکر من یه دونه از این مشکلات رو ندارم
قطعی ندارم اصلا ! سرعتم عالیه ! 3چراق آنتن دارم . آظلودم 300 کیلو بیت هست. دانلودم 68کیلو بایت ثانبه ! بدون نوسان
ساعت رایگان و معمولی پینگم یکی هست ! رو جفتش عالیه ! کلا خیلی راضیم ! از ADSL نوسان سرعت کمتره ! قعطی هم ندارم
فقط تنها عیبش نســـــــــــبت به ADSL اینه که پینگ ADSL Sabanet رو 300ms هست مبین نت 380-420 هست ! همین و بـــــس !
سرویس 512 یک ساله با مودم رایگان ! مودم هم هم جنسش عالیه هم قبافش هم امکاناتش ! کلا عالــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــیه
[QUOTE=yuzarsiff;6339031]شما چه سروسی رو میگی 64 کیلو دانلود داره 512 ؟
آره سرویس 512 مبین نت در بهترین شرایط 64kB/s سرعت داره یعنی که مبین نت سنگ تمام هم برای مشترک هاش بزاره سرعت 64 مثل isp های دیگه نیست که128 بگیری توی روز 200 دانلود کنی
کیلوبیت بر ثانیه.نقل قول:
سرعت دانلود 510
سرعت ها رو معمولا به کیلو بیت میگن، میشه 64 کیلوبایت بر ثانیه. البته بسته به سایتش بیشترم میشه، مثلا از سرور گوگل داشتم کروم رو میگرفتم به 79 هم رسید بدون نوسان
دوستان من یه سوال فنی داشتم. من میخوام وایمکس بگیرم. برای خونه جدیدمون که دو سه کوچه پایین تر از محل فعلی مون هست. چون هنوز اونجا آماده نیست آیا من می تونم وایمکس رو درخواست بدم و توی همین محلی که الان هستیم راه بندازمش. بعد که رفتیم خونه جدید اونجا هم استفاده کنم؟ چون به خط تلفن که کاری نداره که بگیم شماره اونجا و اینجا فرق داره و فاصله جغرافیایی هم به 500 متر نمی رسه که مثلا از محدوده آنتن دهی خارج بشه.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
آها یه لحظه تعجب کردم :31:نقل قول:
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
من فکر کردم همه تعرفه ها شبانه رایگان داره اما طرف گفت فقط طرح هاشون داره
طرح 512 شون هم خیلی کمه 20 گیگ برای یکسال !
اینجوری بهتر دیدم برم 1024 40 گیگ بردارم .. به نظرم هم حجمش خوبه هم قیمتش به نسبت خوبه .
من 512 یک ماهه دارم با 5 گیگ شبانه هم رایگان
خواسته طرح بفروشه:27:
از جهت جاب جا کردن مودم که مشکلی نیست هر جایی که آنتن بده می تونین ببریننقل قول:
ولی حتما از آنتن دادن مودم توی خونه حدیدتون اطمینان حاصل کنید اگه مودم خارجی بگیرین که احتمال مشکل خیلی کمتر میشه ولی مودم داخلی خیلی ریسکش زیاده
برای خود من مودم داخلی توی طبقه پایین منزل اصلا آنتن نداشت ولی طبقه بالا سه خط آنتن داشت
اينم از وضعيت من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين آپلود چرا اينجوريه ؟
کد:modem status:
RSSI: -84.39dBm
CINR: 14.78/12.42(R3/R1)dB
TX power: 28dBm
اصلا به مسافت كم و زياد نيست. الان توي آپارتمان ما طبقه اول و همكف نميگيري . ما طبقه دوميم داخل ساختمون فقط دو جا پيدا كردم كه ميگيره. يني بقيه جاها هم وصل ميشه ولي به اينترنت دسترسي نيست به خاطر كيفيت پايين . حتي روي پشت بوم هم امتحان كردم همه جا ميگيره با دو خط فقط يه جا هست كه سه خط كامله با 73 ديبي كه عاليه! سرعت آپلودم 360 390 ايناست.نقل قول:
خلاصه توي محاتي كه بهت ميدن مودمو ببر تست كن تا بعدا پشيمون نشي:11:
سلام،دوستان من یه سوالی داشتم،میخواستم بدونم که با مبین نت میشه از وی*پی*...استفاده کرد یا نه؟و این که در کل از مبین نت راضی هستین یا نه؟
جدی ! عجب آدمایی پیدا میشن ...نقل قول:
الان هم با یه جا دیگه تماس گرفتم گفت شبانه رایگان محدود به طرح خاصی نیست !
من که گیج شدم پس چرا طرف به من اینجوری گفت یعنی می خواسته من طرح ویژه بردارم ؟!
سلامنقل قول:
من که دارم از وی*ان استفاده می کنم و مشکلی هم از این جهت و وی*ان از نوع pptp هست
ولی در کل از سرویس ناراضی هستم چون پینکم خیلی بالا ست سرعت دلنلود فقط از لینک مستقیم خوبه
دوست عزیز این مربوط به چه سرویسی است بعد اینکه وضع آپلود مبین نت چطوره؟ آپلود برای من خیلی مهمه
در بهترین حالت سرعت آپلود نصف سرعت خریداری شده است. کیفیت سرویس ها افتضاح است.نقل قول:
این هم سرویس یک مگابیت:
نقل قول:
من سرویس 512 دارم
سرعت آپلود برای من حدود 30kB/s هستش
ولی خیلی از دوستان سرعت آپلودشون زیر 10kB/sهستش
توی تست سرعت هم میتونین بینین کلا سرعت دانلود و آپلود نصف سرعت خریداری شده هست
اینم مال من رویس 512
ازش راضیم البته پینگ تو کال آو 6 آنلاین زدن هیچوت از 110 بالاتر نمیره و معمولا با پینگ دو رقمی میرم!
این هم سرویس من تو دانلود 75 تا 80 بازی میکنه
تقزیبا راضی هستم .... روی لینوکس که استفاده میکنم توپ میشه عالی میشه
سرویسم 512 هستش
همینطور که تو عکس میبینید اصلا سرعت نوسان نداره در موقع دانلود اونم در ساعات رایگان
نمودار دانلود رو ببینید...
از منم امروز اومد وصل کرد ...
فعلا دمو دارم ...
سرعت دانلود با این دمو که تست گرفتم ثابته اما پینگ خیلی بالاست ...
خود طرف هم گفت پینگ مبین نت بالاست ولی شاید در آینده درست بشه . البته من سرعت دانلود برام مهمه که خدا را شکر نوسان نداره و ثابته.
راستی دوستان 24 ساعته معمولا میرم روی تعرفه ی خودم یا 48 ساعته (منظورم بعد از نصب و راه اندازیه ) ؟
من میخوام در یوتیوب ویدئو با جچم بالا آپلود کنم با دایل آپ نمیشه چه سرویسی رو توصیه می کنید بگیرم که آپلود در یوتیوب رو بدون مشکل انجام بدم ؟
پینگ هر روز داره بدتر میشه.
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
مبین نت سرعت آپلودش نصف سرعت دانلود است. که تازه معمولا سرعتش به همون نصف هم نمیرسه.نقل قول:
از دیشب سیگنال اومده پایین . من به زور یه سیگنال هم می گیرم . مال شما هم همینطور؟
با این حساب مبین نت مناسب کار من نیست . شما برای آپلود در یوتیوب و فیس بوک چه سرویسی رو پیشنهاد می کنید ؟نقل قول:
تست با 10 درصد سیگنال
منم همین مشکلو داشتم..صبح که اصلا نداشتنقل قول:
از دیشب سیگنال اومده پایین . من به زور یه سیگنال هم می گیرم . مال شما هم همینطور؟
اما الان درست شده
من الان عضو شدم و سوالم اینه که چجوری میتونم یوزر و پسورد دستگاهمو عوض کنم؟
وارد اینجا شدم
اما نمیدونم برای URL و پسورد باید چی بزنم؟
خواهش میکنم کمکم کنید
دوستان من تعرفه های اکانت های به روز مبین نت رو از کجا گیر بیارم, تو سایت خودش نزده لطفا یکی کمک کنه
در ضمن یه جا دیدم سرعت 512 رو شش ماه با حجم 15 گیگ میده 70 تومن , این هر ماهش 15 گیگ هست یا کلا شش ماه رو میده 15 گیگ؟؟؟؟
تو سايتش هست:نقل قول:
طرحهاي تابستاني :
قيمتهاي بقيه پلنها:کد:http://mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=27
کد:http://mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=21
دوستان من تازه واردم، بهم گفتن باید مودم بیرونی بخری و 200تومن هستش، باید حتماً از خودشون خرید یا توی بازار مارکهای بهتری هم هست؟!
شبانش چطوره؟
باید از خودشون بخرید چون چنین مودمهایی فعلا تو بازار نیستند اگه باشن خیلی کم گیر میاننقل قول:
در ضمن کسانی که این مودم هارو جدا تهیه کردن معمولا از اونور آب آوردن
شبانش اگر دانلود مستقیم بکنی و 16 تا کانکشن وصل بشی شاید سرعت کامل داد.نقل قول:
چند هفته است که هر روز چند دقیقه در ساعات مختلف قطع میشه.
این هم تست سرویس یک مگابیت در جمعه-ساعات رایگان:
اقا يه سوال من دوستم تازه خريده دو هفته هست شبا ميذاره فول دانلود ميگه سرعتش روي 70 حدودا هست
فقط ميگه هم اون هفته هم اين هفته يك شب كلا از ساعت 12 تا 8 صبحش قطع بوده
گفتيم نكنه هركسي ببينن بيشتر از يه حدي شبانه ميگيره محدودش ميكنن
ها ؟
دوستان برای همه جمعه ها تا 2 بعد از ظهر رایگانه ؟ یا واسه ما که قدیمی تر هستیم هنوز تا ساعت 12 شب میتونیم دانلود کنیم ؟؟؟؟
سلامنقل قول:
برای تمام مشترکان جمعه ها از 2 بامداد تا 2 عصر رایگانه
سلام!!! ما مودم رو گرفتیم برای تست، تست کردیم دیدم سه چراغ روشن شد و سیگنال فول بود. بعد فکر کنم دو ساعت قطعی داشت بعد از قطعی دیگه سیگنال نداد!!:31: فکر کنم باید شنبه مودم رو پس بدم و شاتل را تحمل کنم:13:
شما برو تو تنظیمات مودم تو منوی WiMAX > Authentication و گزینه ی EAP-TLS رو انتخاب کن و مودم رو ریست کن اوکی میشه ! واسه منم همینطور بود این کارو کردم اوکی شد.نقل قول:
مرکز استان ما مبین نت داره ؟ ایا جایی هیتسش که تماس بگیریم و درخواست بدیم توی شهرک ما هم که 40 کلیومتری مرکز استان هستش مبین بیارن ؟