من از مخابرات سرویس دارم می تونم تغییر سرویس بدم برم از سپنتا بگیرم یا باید تخلیه کنم بعد از سپنتا بگیرم یا اگه اذیت می کنن روی یه خط دیگه بگیرم اینم تخلیه آخر ماه؟ چون سر تخلیه بعضی شرکت ها اذیت می کنن از جمله شاتل و ساتیا که اینکار را کردن با ما!
Printable View
من از مخابرات سرویس دارم می تونم تغییر سرویس بدم برم از سپنتا بگیرم یا باید تخلیه کنم بعد از سپنتا بگیرم یا اگه اذیت می کنن روی یه خط دیگه بگیرم اینم تخلیه آخر ماه؟ چون سر تخلیه بعضی شرکت ها اذیت می کنن از جمله شاتل و ساتیا که اینکار را کردن با ما!
من دیروز و امروز 5 دیقه یک بار نتم قطع میشه (چراغ اینترنت خاموش میشه) و دوباره وصل میشه ، انگار که مثلا مودم رو خاموش روشن کنی...
میخواستم ببینم مشکل مخابراته یا مودم من خراب شده یا ممکنه کابل باشه؟
باید تخلیه کنید - مخابرات باید کنسل کنید از سپنتا بگیریدنقل قول:
اقا کسی نامحدود از رز نت (پیشگامان )نداره ؟
تخليه كردن خط دست مخابراته و به شركت pap ربطي ندارهنقل قول:
مخابرات مجازه از 4 تا 6 روز طولش بده تخليه كردن خطو
ولي اگه از خود مخابران سرويس داري چند ساعته تخليه ميكنن برات
از دیروز اینترنت مخابرات خیلی کند شده افتضاح شده نمیشه وبگردی گردی کرد
یه چند وقتیه کیفیت اینترنت مخابرات به شدت افت کرده. قراردادم تموم بشه از یه شرکت دیگه میگیرم.دوستانی که از ساتیا سرویس میگیرن کیفیتش چطوره ؟
به جشنواره شاتل هم يه نگاهي بندازنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا یه جایی معرفی کنید نامحدود باشه
یه چندروز دیگه هم بگذره قرارداد یکسالم با شرکت قاراشمیش مخابرات تموم میشه و دیگه نیازی نیس پول مودمشون رو بدم [emoji2] البته مدتیه که دیگه اراک نیستم خداروشکر : دی
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
فکر نکنم نامحدود به معنی واقعی جایی باشه ساتیا و شاتل را می دونم ک نامحدود دارن ولی میزان حجم مصرف توی ماه از یه حدی که رد بشه سرعت کاهش می یابه! یادش بخیر یه زمانی نامحدود مخابرات داشتم چه نامحدودی!!!!!!!!!!!نقل قول:
دوستان اگه جایی سراغ دارن دریغ نفرمایند
سلام.
تعرفه های جدید ساعت رایگانشون 1 تا 6 ، یا 2 تا 7 ؟
قدیمیا که همون 1 تا 7 دیگه ، درسته؟
اینترنت مخابرات افتضاح شده
شبا سرعت رو کم میکنند
اینترنت دو مگ سرعت دانلود شبانه 30 کیلوبایت
بدبختی تو منطقه ما فقط باید از مخابرات اینترنت بگیری
انحصار اینترنت فیبر نوری رو خودش گرفته بدترین اینترنت هم بمون بده انتخاب دیگری نداریم برای تعویض
دوستان یه سوال :
به مودم میشه همزمان از دو طریق لن و وایرلس وصل شد ? یعنی میخوام لپتاپمو از طریق لن بهش وصل کنم و برا گوشیم هم از وایرلسش استفاده کنم
Sent from my HTC One using Tapatalk
بله میشه، میتونید همزمان از 4 پورت لن مودم و تعدادی هم وسیله وایرلس به مودم کانکت بشوید.نقل قول:
رفتم امروز پیش این بدخشان یه سرویس جدید گرفتم برای خونمون.. 128 / 5 گیگ. ماهی 11 تومان.. سرعت و پینگش هم خوبه.
اگه یادتون باشه همیشه میگفتم سرویسهای پایین مخابرات اگه از سرویسهای بالاش بهتر نباشه کمتر نیست!
والا سرویس 1مگ داشتم ازین پایین تر بود سرعتش..
البته شبانه اش هم باید تست کنم ببینم چجوریاس.
شدیدا منتظر جواب تست شبانه ام!نقل قول:
شَبانه بگو چنده ؟ - شبا واقعی میشه سرعت ؟
آقا همین الان دانلود کردم.. سرعت نصف شده.. بین 100 تا 128 متغیره..
آپدیت..
الان دوباره سرعت برگشته به 220 مثل روز... :n02: دانلود از سرور آپلودباز.
سلام.
دوستان جدیدا شما هم قطعی و خرابی زیاد دارید؟
دیشب انقدر خراب شد که برا شبانه دیدم دان استریمم نصف شده ، گفتم صب درست میشه ، پا شدم دیدم درستش نکردن ...
از 10 هزار کردنش 5 هزار ...
من که ۱۲۸ گرفتم ذغالیشو برام بستن اما تو مودم داون استریمو ۲۴۰۰ زده
دوستان کسی از سپنتا سرویس گرفته؟در چه حده
از بين ۶ شرکت مخابرات استانی که به دليل وضعيت نامطلوب پهنای باند اينترنت اخطار توقف فروش دريافت کرده بودند ۴ استان آذربايجان شرقی، خراسان رضوی، همدان و کرمان مشکل پهنای باند را حل کرده اما ۲ استان اصفهان و مرکزی به دليل عدم بهبود وضعيت پهنای باند ضمن اعمال مقررات مندرج در پروانه، به سازمان تعزيرات حکومتی نيز معرفی می شوند.
میبینم که باز مخابرات افتخار آفرینی کرده .
اینترنت وایرلس تو شهرستان ساوه کدوم Isp ارایه میده ؟ اشتباهی به جای مودم ADSL مودم وایرلس گرفتم
اینترنت پیش پرداخت مخابرات با اپلود رایگان و مودم رایگان و دانلود شبانه رایگان :
- - - Updated - - -
اینترنت پیش پرداخت مخابرات با اپلود رایگان و مودم رایگان و دانلود شبانه رایگان :
http://www.arak2020.ir/Show/ShowDetails.aspx?Form=News&autoId=kaCEylCxap-jbe0Esl1UB-6I3r9aBH1C-rocjoflg4A
الان دو شبه ساعت یک به بعد سرعت دانلودم میاد رو 30 کیلو بایت
سرویس من دو مگ روزا 260 دانود میکنه
احتمالا تا مهرماه اوترنت مجانی میاد و انحصار مخابرات شکسته میشه و دیگه نیازی نیست پول زور بابت اینترنت ذغالی به مخابرات بدیم
جریان اوترنت چیه ???نقل قول:
نقل قول:کد:http://zoomit.ir/it-news/23308-what-outernet-and-future-of-the-internet
کد:http://www.binanews.ir/news70769.html
سلام دوستان آیا جایی توی اراک هست که اینترنت نامحدود ارائه کنه؟
دوستان مخابرات محدودیت دو مگ رو بر نداشته ?
مخابرات تهران تا 16 مگ رو آزاد کرده .
سرعت شبانه منم بین 30 تا 60 شده 2 مگ دارم
اوترنت هم اینترنت نیست (شاید یه جورایی بشه گفت اینترنت آفلاین!) روزانه 1 گیگ اطلاعات می فرستند (فقط قابلیت رسیو داره نه سند) و... اطلاعات بهتر روی سایت خودشون هست دستگاه بتاشون را فعلا می فروشند که با یک د ی ش می تونی استفاده کنی.
نقل قول:
در ابتدا فقط افلاينه اما در اينده گفتند انلاين ميشه چون فيسبوک هم از اين طرح حمايت ميکنه افلاین که نمیشه فیسبوک رفت
دوستان پارس آنلاین اینترنت نامحدود می ده ولی فقط تا 22 گیگ پشتیبانی می کنه کسی اطلاع داره که سرعت دانلودش بعد از مصرف این 22 گیگ چقدر کم می شه؟
خیر سرمون آخر هفته ای اومدیم اراک گفتیم یه دو تا فیلم دانلود کنیم ، سرعت دانلود چرا اینجوری شده :n41: هیچی نمیشه دانلود کرد اصن! سرعت : 10 کیلوبایت
من دارم کمبات X رو دانلود میکنم 40 گیگه فکر کنم کمبات بعدی بیاد من هنوز دانلود اینو تموم نکردم:n02:
توی توضیحاتش به این مورد اشاره ای نشده فقط در منابع فارسی گفتند. بیشتر این طرح برای آموزش آفریقا و مناطق محرومه که فقط در این مناطق 100 گیگ در روز اطلاعات ارسال می شه بقیه مناطق 1 گیگ در روز!نقل قول:
برای ارسال نیاز به تجهیزات خاص ماه واره ای هست که جزو ابزارهای جاسوسی اینجا محسوب می شه و تا جایی که شنیدم قابل ردگیری هست. (این مورد را 100 درصد مطمئن نیستم)
نیازی به دیش فرستنده نیست دیش فرستنده کسی استفاده کنه دردسر سازه من چندسال پیش انلاین استفاده کردم سند رو با adsl انجام میدادم رسیو رو از طریق دیش معمولی میگرفتم یه اکانت اپن اسکای هم خریده بودمنقل قول:
سرعت adsl خوب شد دیگه انو تمدید نکردم
اما افلاین شبی 50 گیگ مفتی دانلود میکردم یک گروه روسی بود به مک fb معروف بود ازش روزی چندتا فیلم و سریال و بازی میگرفتم
فیلم افلاین میگرفتم 10 تا 15 گیگ حجمش بود
کارتهای --- با فرکانسهای ماهواره ای s2 و s1 کار می کنند
اما اوترنت با امواج رادیویی کار میکنه
فیسبوک در جهت تسهیل دسترسی مناطق دورافتاده و در حال توسعه، سایت "Internet.org" را راهاندازی کرده است.
شما از طریق این سایت امکان دسترسی به سایت فیسبوک و کلیه خدمات موجود در سایت فیسبوک را دارید و همچنین این سایت اطلاعاتی در مورد کشاورزی، بهداشت و درمان، و آموزش و پرورش را فراهم آورده است. هدف فیسبوک از راهاندازی این پروژه، امکان فراهم آوردن خدمات محدود اینترنتی رایگان برای کاربران مناطق در حال توسعه، با همکاری شرکتهای موبایلی که با فیسبوک در این پروژه همکاری کنند.
این پروژه تاکنون در کشورهای گواتمالا، تانزانیا، زامبیا، هند، کلمبیا، کنیا، غنا، اندونزی و فیلیپین اجرا شده است.
"internet.org"، تاکنون دسترسی به سایتهای خبری بیبیسی، ویکیپدیا، فیسبوک، سایتهای خبرهای ورزشی محلی، و «آکو ودر» برای دریافت اطلاعات هواشناسی را برای کاربران فراهم آورده است. در حالی که فیسبوک خبر داده است بهزودی سایتهای بیشتری به "internet.org" میپیوندند. مدیر سایت "internet.org" گفته است که این وبسایت برای تمام ارائهدهندگان خدمات موبایل کار میکند.
دوستان یک نفر اینجا نیست که تجربه کار با پارس آنلاین ( مخصوصا" سرویس های نامحدودشو) داشته باشه؟
من مصاحبه Syed Karim که مدیر عامل و بنیانگذار outernet هست را دیدم مشخصا گفت آفلاین هست اطلاعات روز ویدیو، خبر، اپلیکیشن و ... را ارسال می کنیم و یک رسانه هستیم.نقل قول:
outernet.is اوترنت هست نه internet.org که توسط فیسبوک هست. اوترنت اجرایی شده ولی اینترنت . اُ آر جی بای فیسبوک در مرحله تحقیق و توسعه روی ترکیب ماه واره های سطح پایین، هواپیماها و لیزر هست برای ارائه اینترنت. دو پروژه متفاوت هست.
دوستان لطفا اعلام وضعیت کنید سرعت دانلود شبانتون چقدره؟
من سرویس دو مگ 50 کیلوبایت