من كه از حساب و كتاب اينا سر در نياوردم. مجموع کل استفاده ها (بایت) واسه من زده 2405376. در صورتي كه وقتي حسابم فعال شد 700 مگ ترافيك داشتم و الان 150 مگ ترافيك واسم مونده. يعني550 مگ استفاده كردم. حالا اون مجموع كل استفاده ها چيه؟؟؟
Printable View
من كه از حساب و كتاب اينا سر در نياوردم. مجموع کل استفاده ها (بایت) واسه من زده 2405376. در صورتي كه وقتي حسابم فعال شد 700 مگ ترافيك داشتم و الان 150 مگ ترافيك واسم مونده. يعني550 مگ استفاده كردم. حالا اون مجموع كل استفاده ها چيه؟؟؟
من امروز 70200 ریختم حساب 1500 هم موجودی داشتم ... الان زده موجودی 69000 !!!!!
این دیگه چجورشه؟
خوب من هم دیروز 20800 تومان ریختم به حساب اما موجودی حسابم رو که نگاه کردم 20000 زده بود، من که زنگ زدم پرسیدم طرف گفت که هر چه قدر که واریز کردی 4 درصد برای مالیات ارزش افزوده و اینا کم میشه، تو پست قبلیم من این مسئله رو گفته بودم. برای شما رو هم که حساب کردم همینطوری شده به نظرم.:20:نقل قول:
عجب... یعنی من الان باید 1200 دوباره بریزم تا اول ماه برام فعال بشه؟؟؟ مثلا نریزم حساب 6 ماه رو فعال نمیکنن؟نقل قول:
اه شورشو در اوردن یه چند تا سرویس متنوع نمیزارن
یه مقدار مالیات کم میشه درسته من برای تمدید 6 ماه 256 نامحدود 205 تومن شنبه ریختم بعد رفتم تو حسابم دیدم زده 197 تومن زنگ زدم گفت درسته همون 205 تومن واریز شده از طرف شما این مالیات اینا خورده بهش اینجوری نشون میشده من از شنبه پول ریختم میگن باید صبر کنی اول ماه جدید خود به خود خودش فعال میشه هیچیشون به آدم نرفته
بعد که پول رو ریختم متوجه شدم یه جا adsl ما رو ساپورت می کنه زنگ زدم گفتم بخوام پولمو پس بگیرم میشه گفت آره ولی معلوم نیست چقدرشو بهت میدن باید حسابتو کنسل کنیم شبکه خودش حساب میکنه باید چقدر بهتون برگردونده بشه منم ولش کردم گفتم اینا یه .... هستن ور میدارن نصف پولو میدن
سلام.
راست میگی تگزاس.نمیدونم چه حکمتیه وقتی چیزی رو میخوای نیست.وقتی نمیخوای خودش میاد در خونتو میزنه:13:
منم تو منطقمون ADSL ساپورتمون نمیکرد(هیچ شرکتی)بمحض خرید وایمکس، 4 تا شرکت فقط اس ام اس دادن که آقا بیا ما بهت ASDSL بدیم پر سرعت:10:
البته نه اینکه از وایمکس ناراضی باشم.ولی خب این حساب و کتاباشون و پشتیبانیشون، آدمو حسابی دمق میکنه!
دوستان اگه طول کابل شبکه ای که از مودم تا کامپیوتر رفته زیاد باشه تو کیفیت آنتن تاثیر میذاره؟من میخوام مودمو(W632) ببرم کنار پنجره تا آنتنش بهتر شه خودم اینور اتاقم!!!یه 7 متری سیم میخواد!!این افزایش طول سیم تو کیفت تاثیر میذاره؟
پس از این لحاظ که کم نشون میده، مشکلی نیست؟ لازم نیست دوباره پول بریزیم؟:20:نقل قول:
سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنن
من یکشنبه 29 خرداد طرح شش ماهه 128 ( هر ماه سه گیگ ) رو ثبت نام کردم و دیروز پیامک اومد که منطقه شما مناسبه و پول رو واریز کنید .
می خواستم بدونم سه گیگ در ماه برای روزی سه چهار ساعت وب گردی مناسبه ؟
سرعت 128 جوابگو هست و سایت ها رو راحت باز می کنه ؟
من باید 96 تومن واریز کنم ( بابت مودم و هزینه شش ماه ) می خوام بدونم تا شش ماه دیگه ایرانسل پولی نمی گیره
و آخر این که از موقعی که پول واریز کنی چقدر طول می کشه که بیان وصل کنن
ممنون می شم جواب سوال هامو بدین
سلام.نقل قول:
بستگي داره چجوري وبگردي كني. اگه هي بخواي كليپ نگاه كني زود تموم ميشه. منم ماهي سه گيگ دارم. البته الان يه هفته اس كه سرويسم فعال شده و كلا 600 مگ استفاده كردم.
با 128 سرعت خوبه. من كه راضي ام. سايت ها خوب باز ميشه
اگه طرح 6 ماهه بگيري ديگه لازم نيست تا 6 ماه ديگه پول بدي. تو داري هزينه 6 ماه رو الان ميدي ديگه.
واسه من كلا مراحل ثبت نام تا وصل شدن سرويس 1/5 روز طول كشيد. شما هم اگه امروز پول بريزي سريع ميان وصل ميكنن. حداكثر يكي دو روز ديگه سرويست فعال ميشه
دوستان من 6ماهه ناحدود 512 دارم تو قسمت حساب که میری من بیش از یک روز تا پاین قرار داد وقت ندارم.من 286000 تومان (2853000 ریال در فسمت تعرفه زده ) 2روز پیش برا شارج مجدد 6ماهه 512 ریختم .میخوام بدونم مبلغی که باید بریزم همون مبلغی هست که تو سایت در قسمت تعرفه ها نوشته شده یا مالیات هم باید یهش اضافه بشه (دقیقا چه قدر باید به حساب میریختم ) ؟
اگر همون مبلغ هست من 2 روز پیش ریختم چرا نه sms برا من اومده و نه تو سایت تاریخ پایان دوره را تغیر داده؟فقط در قسمت رسید بانک زده من این مبلغ را به حساب ریختم.
خواهشن من را راهنمایی کنید چون نمیدونم فردا ابنترنت من قطع میشه یا مجددا شارجه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه درسته 286000 که ریختی ، برای منم SMS چیزی نیمد وقتی پول رو ریختم فقط زنگ زدم گفت اول ماه جدید خود به خود شارژ می شه حسابتون یعنی امشب که بریم تو یکم باید حسابمون شارژ بشه
این رفیقم چی میگه؟ با ۲۵۶ نا محدود ایرانسل همیشه 150KB/S کیلو بایت! جااان؟ اینجوریاس :O
نه بابا 150 کیلو بایت کجا بود همون 32 بمونه هی پایین بالا نشه شانس اوردیم من که 6 ماه داشتم 32 بود حالا نمیدونم دوستت چه جوری 150 کیلو بایت بوده سرعتش
سلام.
من دیروز اینترنتم تموم شد و طرحم و 256 prepaid تغییر کرده. حالا باید چی کار کنم؟ بسته افزایشی می خواد یا از اوناست که هر چقدر پول بدی همون قدر آش می خوری؟ :31:
حیف که 6 ماه حال و حول به صورت نامحدود به پایان رسید :11:
Arman جان ماله شما شارژ شد ؟ ماله من که نشد زنگ زدم یه گزارش برام نوشت یه شماره پیگیری داد مسخره کردن خودشونو
ماله من الان شارژ شد
بچه ها این داستان حساب ویژه شماره 8 چیه؟
کسی می دونه؟
سلام.
من تصميم دارم وايمكس بگيرم اول خواستم adsl بگيرم كه سرويس دهنده گفت بايد ماهي 5000 تومان اجبارا بدي و حتي استفاده هم نكنم و شارژ نكنم باز بايد 5هزار بدم .گفت هزينه پورت هست..بعد فكر كردم و ديدم ارزش نداره من مثلا اگر 10 ماه استفاده نكنم بايد تمام اين 10 ماه پول بدم و كمي ناعادلانه است..
سوالاتم اينه كه
1-ايا وايمكس هم بايد پول اجباري يا همون هزينه پورت بدم مثل adsl (پول زور بدم)
2-با 3 گيگ و سرعت 256 واقعا ميتونم 3 گيگ دانلود كنم يا مثل ديال اپ دانلود نميتونم بكنم؟مثلا ميتونم البوم موزيك بگيرم؟
3-مودمهاش چند قيمتن و چه مودمي براي من خوبه ؟كاربر خانگي
4-براي سرعت 256 يا 512 محدوديت ندارم مثلا نامه از دانشگاه ميخواد يا نميخواد؟
متشكرم..
1 - فکر کنم چند وقت پول ندی مثلا چند ماه حسابتو ببندن ( دقیق نمیدونم )
2 - آره چرا نمیشه شما اصلا میتونی 2 روزه 3 گیگتو دانلود کنی ولی باید مدیریت کنی روزی 100 مگابایت که یه ماه تموم بشه
3 - مودم های داخلی Wifi خوبه الته بستگی به ناحیه ای هم که هستی داره ممکنه یه وقت مجبور باشی مودم Outdoor استفاده کنی که قیمتش بالاس فکر کنم 200 باشه( البته به خاطر های مناسبت های مختلف مثلا فکر کنم برای مبعث هم بزارن مودم ها نصف قیمت میشن الان مودهاش هشتاد و خورده ای هستند که نصف شه میشه چهل و خورده ای )
4 - آره نامه می خواد
خوب شما بیخود پول ریختینقل قول:
اول میومدی میپرسیدی بهت میگفتم منم از تاریخ 11/10/89 اینترنتم شروع شده 6 ماهه و اون موقع مثل الان نبود که سر ماه باشه همه ی سرویس ها(مثلا 25 ثبت نام میکنی ولی پول اون 25 روز رو ازت نمیگیرن و اون ماه رو هم حساب میکنن جزو 3 ماه یا 6 ماه که گرفتی)
اینترنت من هم 11 تیر تموم میشد ولی به خاطر این سیستم جدید مینویسه تاریخ انقضا 31 تیر یعنی 20 روز اضافه تر استفاده میکنم با همون پول
دقیقا نمیدونم چیه ولی میدونم که اگر اون صفر بشه اینترنت قطع میشهنقل قول:
سلام
1.اگر مثلا برای خونه وایمکس بگیرم در جاهای دیگه یا شهرهای تحت پوشش دیگه هم حالا با مودم usb مثلا میتونم به راحتی استفاده کنم؟
2.وایمکس از نظر قیمت و کیفیت تفاوتی با adsl داره؟
خیلی ممنون
یکی بگه adsl بهتره یا وایمکس؟؟؟
قبلا میخواستم ای دی اس ال بگیرم ولی جدیدا وایمکس .
مودم چطور بگیرم بهتره؟
میخوام قابل حمل باشه توی خونه.یعنی همه جای خونه بتونم ببرمش .
و اینکه وایمکس طرح ویژه هم داره که ارزون تر و با صرفه تر در بیاد؟
کدوم طرحش بهتره؟
یه سری میگن مناسبت ها بگیرم ارزون تره اون قضیش چیه؟ و چقدر تخفیف داره؟
اگه یکی بگه چیکار کنم که ضرر نکنم ممنون میشم
من امروز وایمکسم وصل شد (ماه پیش صبت نام کرده بودم)، صبح هزینه این ماه رو واریز کردم ولی هنوز جلوی balance ام هیچی ننوشته و expiry dare هم نداره.
ولی برام ترافیک رایگان به مبلغ 40000 تومان اضافه کرده.
این ترافیک رایگان مربوط به همون تعرفه 512 و 4 گیگ استفاده در ماهه یا اینکه ایرانسل بهم حال داده؟!
ارهنقل قول:
Adsl شبانه رایگان داره ولی وایمکس ایرانسل نداره! پینگ وایمکس هم خوب نیستنقل قول:
معمولا وایمکس را کسانی میگیرن که نمیتونن Adsl بگیرن...
اره همون 4 گیگ هست!نقل قول:
سلام دوستان
من چند ماهی هست که وایمکس ایرانسل گرفتم و دو تا لپ تاپ دارم که هردو با وایرلس به مودمم وصل میشن.
یکی از لپ تاپ ها ویندوز 7 استارتر داره و اون یکی home pro.
سیستم اولی همیشه راحت وصل میشه و هیچ مشکلی تاحالا نداشته ولی سیستم دوم بعضی وقت ها همش دنبال وایرلس میگرده و وقتی connect میشه روی علامت وایرلسش یه علامت تعجب میزنه و دنبال ip معتبر میگرده ( وقتی قسمت troubleshooter رو میزنم میگه ip معتبر میخوام) و با چندین بار ریست کردن سیستمو مودم ممکنه که وصل بشه. خواستم بدونم این اشکال به خاطر ورژن ویندوزمه یا چیز دیگه و اینکه چجوری میشه حلش کرد.
با تشکر
نقل قول:
نوشته شده توسط joe_satriani
با سلام
زمانی که همون علامت تعجب میاد روش کلیک راست کنید و گزینه ی Repair رو بزنید
موفق باشید.
دوست عزیز با تشکر از جوابتون . ولی اصلا وقتی کلیک راست میکنم repair وجود نداره.
الان هردو لپ تاپ رو کنار هم گذاشتم و در شرایط مشابه از اونی که مشکل داره عکس گرفتم :
1) اولا تو این عکس کلی طول میکشه تا بخواد به وایرلس connect بشه و اگر روی علامت وایرلس اون پایین نگاه کنین دایره آبی رنگ رو میبینین روش:
کد:
2) وقتی در حال جستجو هم هست روش کلیک کردم و میبینید که نوشته limited access:کد:http://up.--------.com/images/gtk6fhb9z17y6l7h544.jpg
کد:
3) و وقتی کانکت شده و روش علامت تعجب هست روش کلیک راست کردم و فقط دو تا گزینه داره : troubleshoot problems و open network and sharing center:کد:http://up.--------.com/images/d10tz0uyloq6r8ze7ol.jpg
کد:
4)روی troubleshoot problems کلیک کردم و این صفحه باز شد و یک بار مودم رو خاموش و روشن کردم:کد:http://up.--------.com/images/ztrfxkmii89lrtq3ewy.jpg
کد:
5) و توی این عکس میبینین که نوشته wireless doesnt have a valid IP configuration:کد:http://up.--------.com/images/hri0ohymc84b0mjx8kh8.jpg
کد:
دوستان خواهشا اگر مسی میدونه کمک کنه! نمیدونم مشکل از وایمکسه یا سیستمم!کد:http://up.--------.com/images/8nbigr0hhpp598sjbzi.jpg
ببین دوست عزیز. در مورد سوال دومت لازم دونستم یه نکته رو تذکر بدم. :20:نقل قول:
خوشبختانه الان اکثر عزیزان به اینترنت دسترسی دارن و تمام شرکت هایی که خدمات ارائه می کنند ( چه ای دی اس ال چه وایمکس)هم سایت های کاملی دارند. به نظرتون بهتر نیست قبل از مطرح کردن سوال یه سر به این سایت ها بزنید و خودتون قیمت هاش رو حداقل مقایسه کنید؟ ..... در مورد کیفیت هم اگر قدری فرصت می ذاشتید و در همین انجمن تاپیک هایی که درخصوص سرویس دهنده های مختلف ( از جمله وایمکس ) وجود داره رو نگاهی می انداختید جواب سوالتون رو دقیق تر می گرفتید تا اینکه مثلا من نوعی بخوام به شما بگم خوبه یا بده؛ آخرش هم اون نتیجه ای که باید بگیرید، نگیرید! :41:
چون همه می دونن که سرویس دهی در ای دی اس ال که مرکز با مرکز و شهر با شهر فرق می کنه و در مورد وایمکس هم جا با جا .. یعنی اینکه کجا باشید و چه قدر آنتن داشته باشید و این حرف ها ..... امیدوارم حرف بنده رو به عنوان یک دوست، با دید انتقاد سازنده نگاه کنید.:10:
والا من می تونستم ای دی اس ال بگیرم ( یعنی بهتره بگم داشتم ) اما ترجیح دادم وایمکس بگیرم. الان هم راضی ام. خداییش برای کسایی هم که بحث جابجایی مهمه وایمکس تنها گزینه است به نوعی :46:( اگر این مودم های مسخره همراه رو ندید بگیریم که با سیم کارت کار می کنند ) :2:نقل قول:
بچه های گل ایرانسلی وضعیت تورنت در ایرانسل هم مشابه مبین خرابه؟
من با مبین 128 سرعت متوسط دانلود از تورنت در روزهای اخیر 5 کیلوبایته حدودا. از دوستان کسی تورنتی هست؟
خب ما هم بسلامتی سرعت دار شدیم:27:
512 پایه!قبلا ً 128 داشتم و فکر کنم یکبار هم گفته بودم که با مرورگر اپرا سرعت دانلودم 14-16 بود!الان سرعتم تو همون اپرا 59-62 هست:8:
ولی تو IE متفاوته!تا کلید Save رو میزنم از یه سرعت بالا مثلا ً 340:18: شروع میکنه و کم کم میاد پائین!مثلا ً اگه یه فایل 3 مگا بیاتی رو بخوام بگیرم!20 درصدش همون ثانیه اول گرفته میشه!ولی سرعت دانلود میاد پایین تا نهایت به 15 میرسه و ثابت میمونه!:13:
حالا نمیدونم مشکل از مرورگر IE منه؟یا تعرفم مشکل داره باید زنگ بزنم چکش کنن؟؟؟؟
البته من تو باز کردن صفحات نت تغییر محسوسی رو حس نکردم!با 128 و 512 بنظرم یه جوره!ولی تو دانلود موثر بود.
دوست من با توجه به اینکه الان اکثر وسائیل الکترونیک داره مجهز به وای فای میشه(مثل موبایل ها ، تلویزیون ها، کنسول های بازی و ....)من پیشنهاد میکنم مدوم وای فای بگیرید.نقل قول:
مودم قابل حمل!!!که خب مثل usb نیست!مودم های USB یه مودم به شکل فلش مموری دارن و پرتابله!ولی آنتن دهیش کمه!و یه بیس تقویت کننده که اگه اون پرتابل رو به بیس وصل کنید آنتن دهیش خوب میشه و در این صورت اندازش مثل وای فای میشه!هم به اون بیس و هم به مودم وای فای یه آداپتور وصله و یه کابل Lan یا usb!که به کامپ میوصله!!هنوزم پیشنهادم وای فایه!!!!
یه سری تخفیف ها رو بصورت طرح های تعرفه 3 یا 6 ماه میدن که اگه پول 6 ماه رو بدی مثلا ً تو سرعت 512 برات حدود 20000 تومن تخفیف میخوره!(دقیقشو یادم نیاد:19:)
تو بعضی روزها که مناسبتیه!تخفیف های خوبی میدن!مثلا ً مودم وای فای و سرعت 128 رو روز ارتش با تخفیف مناسبت اونروز (حدود 50%) گرفتم 48500 تومن! یه هفته بعد یکی از دوستام همون طرح و مودم رو گرفت حدود 85000 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه صبر کنید شاید تو روز مبعث پیغمبر یه تخفیف بخوره!!به سایت wimax.irancell.ir برید اگه فروش ویژه داشته باشن، بنر تبلیغاتیش موجوده.
یه پیشنهاد دیگه: نت رو برای چه کاربردی میخواین؟ من پیشنهادم اینه که با سرعت خوب مثلا ً 256 یا 512 تهیه کنید تا ازش به نحو موثری راضی باشید.(این سرعت ها نیاز به ارائه نامه شرکتی یا دانشگاهی داره که درواقع یعنی پارتی!!!!!!)متن نامه هم تو صفحات قبل دوستان محبت کردن گفتن چی بنویسید!)
سرویس من اول تیر تموم شد که 1 روز قبلش برای تمدید 512 6 ماهه نامحدودم 286000 تومن که تازه تو سایت زده بود 285350 تومن رو ریختم اینترنتی به حسابشون.صبح که بیدار شدم دیدم اینترنتم قطعه و فقط تو سایت ایرانسل میره رفتم حسابمو چک کردم دیدم نوشته حسابتون مسدوده چون 17 هزار و خورده ای بدهی دارین!!!:13::23:
منم دوباره 18000 تومن ریختم واسشون و وصل شد.یعنی سرجمع شد 304000 تومن نه 285350 تومن!!
حالا کسی میدونه قضیه اون 18000 تومن اضافه چیه؟
معلوم نیست لعنتی ها چه غلطی می کنن! ببخشید اگر لحنم بده ولی واقعا عصبانیم!نقل قول:
اکانت 512 نامحدود دارم با آبونمان 59 هزار تومن. قبلا شده بود که حساب چند هزار تومنی کم می اومد، برای همین اغلب 62-63 هزار تومن می ریزم اول ماه. چند روز پیش حدود 26 یا 27 خرداد بود که حدود 63 هزار تومن ریختم برای ماه تیر. حالا امشب اومده قطع شده، رفتم می بینم زده که 45 هزار تومن دیگه باید پرداخت کنین!
الان پرداخت کردم که وصل شده ولی دارم از عصبانیت دیوونه میشم! اون تلفن پیشتبانی کوفتی رو که هیچ وقت خدا جواب نمیدن! اون صورت حسابشون انقدر پیچیده س که اصلا نمیشه سر در آورد چی به چیه!
الان تو مشاهده جزئیات تراکنش مالی که رفتم، دو تا چیز به اسامی Out of Bundle Usage و DEBIT FROM CS3 MAIN ACCOUNT نوشته و جلوشون 15 و 16 هزار تومن مصرف اعتبار نوشته! من واقعا نمی فهمم یعنی چی. اینا چیه؟ مصرف خارج بسته دیگه یعنی چی؟ یعنی مصرف مازاد؟ مگه این نامحدود نیست؟؟ تازه این یکی دو ماه اخیر که من اصلا تمام وقت دانلود نکردم!
واقعا نمی فهمم چه غلطی می کنن. صورتحساب مضحکی که هر ماه می فرستن رو اصلا نمیشه ازش سر در آورد. تلفنم که جواب نمیدن. دارم واقعا دیوونه میشم... :grrr::grrr::grrr:
حالا شما خودتو کنترل کن .. :41:دور از جون سکته مکته می کنی هااااا :41:... خوب قربون داداش :10:.. تو که تا این موقع بیداری الان زنگ بزنی که باید راحت جواب بدن :19:.... ولی خداییش منم باهات موافقم که این داستان صورتحساباشون خیلی گنگه ....:18:نقل قول:
من نمیدونم مخصوصا میکنن یا ضعف نرم افزاری هست که مالیات رو دوبار میگیرن یکی تو سرویس هاشون یکی هم وقتی که پول میریزی مثلا 200 تومن میریزی 192 تومن میره تو حساب (یه بار اینجا) بعد تو سرویس هاشون هم مالیات میگیرن (زیر سرویس ها نوشته که با احتساب مالیات هست) یعنی به جای 4 درصد اینا 8 درصد مالیات میگیرننقل قول:
من که تا جالا اینترنتی نریختم ولی هر کسی که ریخته میتونه از ایرانسل شکایت کنه و اگر ثابت بشه ممکنه خسارت سنگینی ازش بگیرن
یکی به من میگه چه اتفاقی افتاده؟
ببینید من 31/3/90 مبلغ 11000 تومن دادم شارژ کردم. حسابم هم فکر کنم Prepaid 128 هستش. توی این چند روز 400 مگ دانلود هم نداشتم. ولی الان که میرم توی E-care میگه :
"Karbare mohtaram, servise shenase WiMAX shoma ta 1 ruze ayande ghat mishavad. Lotfan etebare hesabe khod ra afzayesh dahid
"در ضمن مبلغ رو هم صفر میزنه. این یعنی چی؟؟؟؟
من که اصلا سر در نمیارم :41:
این عکس رو از صورتحسابم گرفتم. ببینید:
دوستان مودم من وای فای BM632W است . 1 موقع هایی اینترنت قطع میشه و اون مثلث زرد میاد کنار ساعت ویندوز و تنها راحش اینه که مودمو از برق بکشم و دوباره کانکت شم . واسه شما هم اینجوری میشه ؟ راه حلش چیه ؟
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
بی زحمت برو تو صفحه قبل(379) . منم یه همچین مشکلی دارم و کلی عکس گذاشتم. ببین مشکل توام عین منه؟!
آره رفیق واسه منم دقیقا همینجوره ولی 1 با مودمو خاموش روشن کنم درست میشه . البته زیاد پیش نمیاد اینجوری شه . هر 2 3 روز 1 بارنقل قول:
اخه جالب اینجاس که فقط یکی از سیستم های من اینجوریه و اون یکی هیچ مشکلی نداره. با یه بار و 2 بار روشن کردنم حل نمیشه. خیلی باید کار کنی روش تا کانکت بشه. موندم مشکل از چیه! اگه فهمیدی به منم بگو بی زحمت!نقل قول:
تقریبا ً همه گیر شده این مشکل!منم مثل شمام.خیلی جدیش نگیر بنظرم ضعف از سیستم وامکسه.ترجیحا ً مودم رو جایی بذار که signal Quality بالاترین حد باشه.نقل قول:
بخدا شاه دزدا هستن اینا من 6 ماه قبلیم وسطش یه تعویض مودم داشتم که به خاطر اون 20 تومن اومد تو حسابم ( اختلاف قیمت مودم ها ) بعد برای این تعویض مودم 15 روز منجمد بودم 15 روزم عید قطع موقت کردم 1 ماه کلا قطع بودم که یه بار تو نمایشگاه ایرانسل برای wimax غرفه داشتن پرسیدم گفت این تعداد روز اضافه میشه یعنی شما 3 خرداد اکانتت باید تموم شه این 1 ماه میاد روش میشه 3 تیر تموم میشه ، اون 20 تومن نمیدونم که هی چرا ازش کم میشد رسیده بود به 14 تومن 3 خرداد شد من گفتم حتما این 1 ماه میاد روش 3 تیر تموم میشه یه هفته بعدش دیدم اینترنتم قطع شد بعد زنگ زدم گفتم چی شده گفت تموم شده شارژتون گفتم چرا گفت برای اون 1 ماه 11 تومن حساب کرده بودن ریخته بودن که شما همه رو مصرف آزاد کردید من تا اونجایی که یادمه فقط همون 14 تومن تو حسابم بود فکر کنم اصلا برای این 1 ماه که قطع بودم هیچ کاری نکردن اون 1 هفته هم اون 14 تومن و مصرف آزاد کردم خلاصه اصلا نفهمیدم چی به چی شد اون 20 تومن شد 14 تومن اون 1 ماه چی شد
یه ذره پولم بیشتر که میریزی بهش رحم نمیکنن 600 تومن که ارزش نداره ولی من رند ریختم 600 تومن بیشتر الان 600 تومن شده 100 تومن این 100 تومنم صفر میشه حالا معلومه دیگه همه اغلب رند میریزن از همه به فرض 500 تومنم این طوری بخورن کلی میشه
کسی سر در میاره :
تو عکس زیر هم معلومه من همین 1 تیر دوباره شارژ کردم 6 ماه نامحدود 256 همه چیش درسته ولی تو قسمت هزینه آبونمان ماهیانه زده : 1965825 این چیه ؟ سر ماه نگن باید پول بریزی