نه تهرانم
پس اگه بیرون انجام میدن میبرم میدم بیرون، خیلی رفت رو مخم این آپدیته :11:
Printable View
نه تهرانم
پس اگه بیرون انجام میدن میبرم میدم بیرون، خیلی رفت رو مخم این آپدیته :11:
یه سوال دارم
یه برنامه داشتم تو گوشیم واسه قفل کردن فایل ها که پسوند فایلای قفل شده enc هست، حالا همه ی برنامه هام پاک شدن و هرجی فکر میکنم یادم نمیاد اسم برنامه هه چی بوده(یه دوستی تو این فروم همین مشکلو داشته، ولی بعد از حل شدن مشکلش ننوشته که اسم برنامه چی بوده:41:)
گفتم شاید شما هم از این برنامه استفاده کرده باشید و بتونید راهنماییم کنید
و یک نکته: اینکه این برنامه spb mobile shell با اینکه خیلی باحاله ولی به شدت شارژ میخوره ها!!!
احتمالا اسم برنامه اکسپلورر هست
نه اکسپلورر نبود، یه برنامه بود با آیکون طوسی که عکس یه قفل روش بود،:41:
بهر حال خیلی ممنون ازت
>>>>>>>>>>>>>>>>>
خواستم پست اضافی نزنم، واسه همین ویرایش میشود
یاااااافتم،،،یاااااافتم
اسم برنامه رو میدم که کسی مثل من گیر کرد، به روز من نیوفته
BEST CRYPTO V4 FOR S60 V3-V5
منم ویوازی شدم رفت...!
فقط چون اولین باره دارم سیمبین رو تجربه میکنم چنتا سوال پیش پا افتاده دارم ، همین اول کاری اعلام شرمندگی میکنم.
----> طریقه ساین کردن برنامه های سیمبین رو بلدم فقط لطف کنین بگین فایلی که قراره ساین بشه باید چه فرمتی داشته باشه ؟ ( sis ؟؟؟)
----> فایل ساین شده رو به کودوم فولدر گوشی باید منتقل و نصب کنم؟
----> یکی هم اینکه برنامه های جاوا چجوری روی سیمبین نصب میشن!!؟
پیشاپیش ممنونم ازتون
سلام يعني ميگين كه اصلا معلوم نيست كه فريم ور جديد كي بياد يا اين كه اصلا بياد يا نه كسي به سايت سوني اريكسون سر نميزنه؟
سلام دوستان گل من از زمانی که یک ویروس رفت تو مموری گوشیم (ویواز)مموری رو فرمت کردم حالا بعدش چند نرم افزار وبازی که بر رو خود گوشی هست دیگه نصب نمیشه با این که گوشی رو هم آپدیت کردم آیا فایل خاصی است که تو مموری که خود سونی اریکسون میرزه مثل پی سی سویت حالا از کجا بگیرم تا دوباره نصبش کنم مخصوصا بازی ماشینش
---------- Post added at 05:58 AM ---------- Previous post was at 05:57 AM ----------
دوستان گل آخرین نسخه نرم افزاری ویواز رو میشه بگین آیا این نیست
r2ea0234699
سلام دوستان عزيز
چند بار تا حالا اتفاق افتاده كه در اواخر ساعتهاي شارژ كامل باطري شارژر رو از برق در ميارم تا ببينم چه مقدار ديگه شارژ مونده و وقتي دوباره ميزنم ميگه شارژ كامل هست درصورتيكه كه اگه اينكارو نميكردم بعيد نبود كه تا مثلا 15 دقيقه ديگه هم بوق و پيغام شارژ شدن رو نزنه
به نظر شما چرا اينطوريه و كدوم درسته ( ايني كه صبر كنيم خودش بوق رو بزنه يا اينگونه چك كنيم كه شارژ تكميل شده يا نه) !!!؟
مرسي
مبارک ،نقل قول:
برای ساین کردن اول اینجا :
بعد هم اینجا برید :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=318942
صفحات اول همه چیو توضیح داده !کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=394099
فرقی نداره ، هر پوشه ای میشه ، حتی با بلوتوث توی مسیج ها ...
عین همون برنامه های سیمبین !
البته اگه سایز صفحه باشه که کلا" میاد ولی اگه سایز گوشی نباشه یه صفحه کلید کامل هم زیرش میاد !
خواهش میکنم وظیفمه :دی :11:
گوشیهای نوکیا و سایت نوکیا با دادن پروداکت کد گوشی توی سایت معلوم میکنه ولی من توی سایت سونی اریکشون چیزی اینطوری ندیدم که بفهمیم !نقل قول:
شما باید از اون فایل ها بکاپ میگرفتین ، پی سی سوییت هم لینکش توی پست اول و دوم همین تاپیک هست و همپنین توی سایت سونی اریکسون ، یکی از بازی ها هم اینجا هست :نقل قول:
بقیشم باید از توی پلی ناو گوشی دانلود کنید !کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=402471
بله آخرین ورژن همین هست !
بهترین روش و مطمئن ترین هم اینکه که خودش پیغام شارژ کامل رو بده یا اگه اونو ندیدید ببینید نشانگر باطری در حال حرکت هست یا نه ، اگه در حال حرکت بود که هنوز پیغام رو نداده و باطری شارژ نشده ، اگه دیدید پر شده و حرکت نمیکنید بدونید پیغام رو داده و باطری پر هست !نقل قول:
شما هم مرسی :دی !
سلام
اینکه میگن صدای گوشی ضعیفه ، در مورد صدای زنگ گوشی هم هست؟
یعنی صدای زنگ گوشی هم کمتر از حد نرماله؟
بله ، کلا" خیلی ضعیف تر از ضعیف هست !نقل قول:
در همه ی موارد !
خوب منم ویواز گرفتم....... با رم ۸ گرفتم ۲۷۸ تومن با ۲ رو میگفت ۲۶۰ تومن .
با قلم و شارژر و هندزفری
این پست رو با ویواز دادم
خدارو شکر آ پدیته ۰۲۳
سلامنقل قول:
از كجا گرفتي منم ميخام بگيرم با چه گارانتي؟
فلش مموري باهاش هست يا رم ريدر؟
راضي هستي ازش؟
من بازار موبایل هر جا رفتم رم دو گیگ داشت با گارانتی 285 به بالا ، بدون گارانتی 275
فروشنده ها می گفتن رم هشت دیگه نیست و مال بار اول بود که تموم شده
دوستان اگه جای معتبر سراغ دارن دریغ نکنن
دوستان لطفا منو راهنمایی کنید.من میخوام گوشیمو با برنامه آپدیتر آپدیت کنم اما توی مرحله ای که میگه کلید سبز(کلید call) رو نگه دارید،من حدود 10 دقیقه کلید سبز رو نگه میدارم ولی اتفاقی نمیفته.میشه بگید علت چیه؟
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
آقا من شنیدم سری های جدید gps رو هم ورداشتن.یعنی گوشی دیگه جی پی اس نداره.حواست باشه میخوای بخرینقل قول:
سلام دوستان ، من ویوازمو میفروشم با بالاترین پیشنهاد !
با 40 نرم افزار و تم و بازی سنگین ...
خیلی خیلی سالم !
سلام میخواستم بگم که برای موبایل ویواز که صفحه کلید نداره و تاچ هست نرم افزار دیکشنری انگلیسی به انگلیسی مثل نرم افزار MSDict Cambridge Advanced Learner's (3d Edition) 2.05 کار میکنه یا نه. اینکه حتما باید گوشی با کیبرد باشه.
چرا کار نکنه.صفحه کلید مجازی که داره.همون طور که اس میزنی همون طورهم با صفحه کلید مجازی گوشی کلمه مورد نظرتو تایپ میکنینقل قول:
سلام
امروز تو آریاشهر دادم واسه گوشیم فارسی بریزن٫که گفت 8 تومن و آپدیت هم میکنم واست٫که دادم برام انجام داد
حالا یکی دوتا سوال
چه کدی رو بزنم تا ببینم آپدیت شده یا نه؟ آخرین آپدیت چیه؟ دیگه اینکه من تغییر خیلی محسوسی تو این نمیبینم٫مثلا چه تغییراتی باید کرده باشه؟
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ
یه چیز دیگه:
خیلی وقته از آقای گلمحمدی خبری نیست؟؟؟
ستاره مربع 0 0 0 0 مربع
اخرین ورژن هم 23 هستش
ضمن این که تغییر خاصی نمیکنه یه ذره از باگ هاش برطرف شده
اقا گل محمدی عزیز هم فعلا به جمع ساتیو دار ها پیوستن
mersi azat
Software version:1232-0380-r2ca024
Costom version 1232-8565-r2ca024
اینا رو زد٫الان این آپدیت شده؟
من از شهریور که خریدم آپدیتش نکرده بودم٫فکر میکردم با آپدیت یه تغییراتی میبینم ولی الان اتفاق خاصی نیوفتاده به نظرم...
-------------
ا؟ مبارکشون باشه٫جاش خالیه ولی اینجا:)
mersi azat
من از شهریور که خریدم آپدیتش نکرده بودم٫فکر میکردم با آپدیت یه تغییراتی میبینم ولی الان اتفاق خاصی نیوفتاده به نظرم...
-------------
mersi azat
-------------
نه اینطور که از ورژن نرم افزار گوشیت مشخصه اپدیت نیست و یه اپدیت بعد این موجود هستش که اگه خواستی خودت هم میتونی اپدیت کنی فقط باید اینترنت پر سرعت داشته باشی چون باید چیزی حدود 110 مگ دانلود کنی
سلام با تشکر ازشما،من هرچی یو اس بی برای سونی اریکسون رو دانلود میکنم نمی تونم نصبش کنم:13:گوشی من ویواز هستش وبارای وصل شدن به کامپیوتر نمی دونم چیکارکنم:41:
ا؟ ممنون
فقط یه سوال٫ صرفا جهت اطلاع ...میخوام ببینم یعنی پسره اصلا اینو آپدیت نکرده؟؟؟ یعنی دروغ گفت؟
سلام ،نقل قول:
بله ، ایشون اصلا" به ورژن جدید آپدیت نکرده !
راستو دروغشو نمی دونم !
راستی من گفتم که حتما" نباید این تغییرات رو ببینیم !
شاید نرم افزاری ، سیستم عاملی و یا حتی سخت افزاری باشه ...
اگه منظورت از اپدیت ریختن جدیدترین نرم افزار رو گوشی هستش که نه اپدیت نکرده
ولی اگه زبان فارسی به گوشیت اضافه شده یعنی این که فلش کرده
مرسی ازتون...
نمیدونم بعضیا دروغ نگن میمیرن؟
یعنی واقعا با مفهوم نون حلال آشنا نیستن؟
مرسی
بهرحال
به دوستایی که از روش کیبورد فارسی این تاپیک استفاده میکنن توصیه میکنم برن فارسی کنن گوشیو٫اینجوری خیلییی بهتره :)
سلام به دوستان چند مدت پیش برام یک مشکل پیش اومد وقتی عکس میگرفتم بعد چند تا عکس گوشی پیغام میداد که مموری جانبی
پر شده و برنامه ها باز رو ببیندید وعکس ذخیره نمیشد نمیگرفت در صورتی که نه مموری پر بود نه برنامه ای بازدر انجمن اینجا یا در انجمن ها دیگر از بچه ها
پرسیدم اما متاسفانه جواب نگرفتم یکی میگفت این عیب این گوشی هست گاهی با آپدیدت حل میشه گاهی نه اما برای
من قانع کننده نبود این گوشی این سیستم همچین عیب احمقانه داشته باشه تا این که گوشی رو دوباره آپدیت کردم اما
باز هم مشکل داشتم تا خودم دست بکار شدم یکی از دوستان تو انجمن هم گفت که مموری ویروس داره مموری فرمت
کردم ودیدم که بله این ویروس ها حتی با فرمت تو محیط ویندوز پاک نمیشن که بلاخره دستی وبا کمک آنتی ویروس
مخصوص موفق به از بین بردن این ویروس ها شدم و الان دیگه در هنگام عکس همچین اخطاری نمیده این پست زدم
دوستانی که گوشی ها ویواز و ساتیو دارن و حتی نوکیا با این سیستم عامل اگه روزی به این مشکل بر خوردن نکن
گوشی آشغال جالب بدونید آنتی ویروس ها قوی هم موفق به شناسایی این ویروس نشدن حتی کاسپر. نود. ویرا . وغیره..
دوتا از ویروسا معروفن یکیشون من تا حالا ندیده بود اسماشو آخر پست میزنم
1 -zaboravi -3- usb.exe - 2-autorun.inf
علائدين بدون گارانتي و رم 2گيگ 240 طبقه 4...نقل قول:
دوستان کسی نمیدونه علت چیه؟چندروز دیگه شارژاینترنتم تموم میشه میخوام زودتر آپدیتش کنم.کمکم کنید.نقل قول:
منم چند روزه ویواز گرفتم و چیزهایی که فهمیدم رو میگم .
کیفیت عکس و فیلمش در حد تبلیغاتش نیست .... کلا برای عکس باید شرایط خاصی باشه تا عکس خوب در بیاد و کنتراست واقعا پایینه و آزار دهندست ..... ولی در کل عکسهای خوبی میگیره و اگه لازم دارید عکستون بهتر باشه باید با کامپیوتر کنتراست رو افزایش بدید تا ببینید چقدر عکسها خوب گرفته شدند .
اون پیغام کزایی "حافظه پر است " برای من بیشتر زمانی ظاهر میشه که از فوکوس دستی استفاده بکنم . در این حالت کافیه یه بار حالت auto (که اون پایینه ) رو انتخاب کنم و دوباره برم روی حالت دستی که درست میشه و دیگه پیغام نمیده .... اما اگه تو حالت auto پیغام داد حتما باید ریست کرد . عکاسیش در حالت ماکرو بهتره .
کیفیت فیلم hd خوبه فقط تعداد فریمش کمه ... اما در حالت vga تعداد فریم 30 هست و خیلی خوبه .... و فوکوس مداوم که اعجاب انگیزه و خیلی بدرد میخوره .
صداش کمه ولی برای من کافیه شاید در حد k750 باشه ..... کیفیت lcd خوبه و راضی کنندست .....
بسیار سبک و کم حجم و زیبا و با کلاس و شیکه و هرکسی دیده خوشش اومده ...... برنامه هم هنوز خیلی روش نصب نکردم ...ولی سرعتش بالاست و هنگ نداره .
بعدا بازم تجربیاتمو میگم
نقل قول:
گوشی رو دوباره آپدیت کردم اما باز هم مشکل داشتم تا خودم دست بکار شدم یکی از دوستان تو انجمن هم گفت که مموری ویروس داره مموری فرمت کردم ودیدم که بله این ویروس ها حتی با فرمت تو محیط ویندوز پاک نمیشن که بلاخره دستی وبا کمک آنتی ویروس مخصوص موفق به از بین بردن این ویروس ها شدم و الان دیگه در هنگام عکس همچین اخطاری نمیده
میشه اسم این آنتی ویروس مخصوص رو بگید! چون منم بعضی وقتا در حین عکس گرفتن با این مشکل روبرو میشم در حالی که توو فیلم برداری اصلا این پیغام نشون داده نمیشه!
راستی دوستان وقتی حافظه پر شده به 6.5 گیگ نزدیک میشه فریم ریت فیلمبرداریم کمی افت میکنه، شما هم همین مشکل رو دارین؟ :13:
گوشی من تاچش ایراد پیدا کرد بعدش مجبور شدم دادم بیرون تاچ رو عوض کردن بعد اون تعمیر کاره گفتش که باید فلش کرد تا گوشیت کار کنه حالا که فلش کرده گوشیم نه درست آنتن میده (یعنی اپراتور رو هم گاهی نمیشناسه) تازه نصف پایینی تاچش هم بی حسه یا حداقل گاهی وقتا کار میکنه ، الان که آپدیتشم کردم هنوز همون مشکلات رو داره .
لصفا راهنماییم کنید!:41:
شما باید اول کلید سبز رو نگه دارید بعد کابل usb رو وصل کنیدنقل قول:
با سلام به دوستان عزيز
من 4 ماه است كه يه ويواز ساده خريدم حالا مدتی است كه سرعت گوشی مقداری کم شده به نظر شما ايرادش چيه.
با سلامنقل قول:
به نظر من شاید مشکل نرم افزاری باشه .
در ضمن گوشی رو دست همه کس نده:11:
سلام بچه ها من یه دوهفته پیش ویواز گرفتم و تا 3 4 روز اول خوب بود اما حالا جدیدا هی میزنه(mm+3تماس موجود نمیباشد )
همش باید گوشیرو خاموش کنم دوباره روشن کنم که تا چند ساعت اوکی باشه کلافه شدم بخدا هرکسی هم میخواد تماس بگیره میگه چرا خاموش گوشیت اصلا این ارورش معلوم نمیکنه چیکارش باید بکنم توروخدا اگه کسی میدونه کمکم کنه
مشکل خاصی نیستنقل قول:
اکثر گوشیها بعد یه مدت که باهاش کار میکنی و توش برنامه-اهنگ و چیزهای دیگه ذخیره میکنی مقداری سرعتش میاد پایین
ولی اگر خیلی اومد پایین باید یا فرمت ویا تعمیر بشه