میدونم فرق کرده :دی ممنون
ولی منظورم اینه ایا نیازی هست برایه شروع حتما" نسخه جدیدو بگیرم یا با همون نسخه قدیمی هم میشه یاد گرفت ؟
Printable View
میدونم فرق کرده :دی ممنون
ولی منظورم اینه ایا نیازی هست برایه شروع حتما" نسخه جدیدو بگیرم یا با همون نسخه قدیمی هم میشه یاد گرفت ؟
راستش متوجه نشدم کدوم آموزشو میگی.....نقل قول:
سلام
من آموزش انیم تیری که 9 پارت بودا دیدم و طبق اون پیش رفتم .
اول کاراکترا ساختم با انیمیشن راه رفتن( تو مایا )
بعد ایمپورت کردم و انیم ست ساختم
بعد انیم تیری ایجاد کردم و طبق شکل مراحلا ساختم
الان باید چیکار کنم ؟
چطوری برنامه نویسی کنم ؟
ولی وقتی انیم تری ساختی و تو خود انیم ست ادیتور بونا رو با سوکت دادی باید یه کلاس برای کاراکترت بنویسی تو همون لینکی که دادم نگا کن یه چیزایی متوجه میشی...اصلا پلیرتو آوردی تو مپ؟یعنی تو اون آموزش تونستی پلیرو بیاری (حالا فرق نمیکنه به عنوان npc یا پلیر اول)
1. فرق نمیکنه ولی آموزشا برای مکس بیشتره و اکثرا دارن با مکس کار میکنن پیشنهاد میکنم با مکس کار کنی....نقل قول:
سلام دوستان
من توی این مبحث تازه کار هستم چند تا سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید
1-برای شروع و مدل سازی بهتره مایا کار کنم یا 3Dmax ؟ قبلا مایا کار کردم ولی کار باهاش آسون نبود برای همین یه مدت (چون هدفی نداشتم) بیخیال شدم.
2-برای موتور هم من شنیدم 25% سود کار مال udk هست انجین واقعا رایگان وجود نداره که کیفیت کارش هم قابل قبول باشه؟
3-یه سوال دیگه بعضی بازیا یه قسمت دارند که میشه آنلاین بازی کرد همچین امکاناتی توی این موتور ها وجود داره؟ اگر بخوام این بخش رو اضافه کنم باید c++ (زبان ساخت انجین) یا خود زبان داخلی انجین(ureal script) رو یاد بگیرم؟
4-اگه خودم بخوام یه موتور بنویسم که فکر نکنم هیچوقت این کارو بکنم، درواقع باید یه نرم افزار مثل مایا با کلی امکانات جانبی بنویسم؟؟!!!!
5-من قبلا php کار میکردم و با syntax ش آشنایی کامل دارم و فکر نکنم با قسمت برنامه نویسی برای بازی خیلی مشکلی پیدا کنم نظر شما چیه؟
این 5تا سوال که پرسیدم اساسی ترین سوال هایی که دارم لطفا راهنمایی کنید
2.این رایگان نیس بعد از انتشار رسمی بازیت وقتی فروش از 50 هزار دلار بیشت شد اپیک باهات شریک به حساب میاد و درصدشو میگیره...انجین رایگان باید بری دنبال اپن سورسش....امکانات این انجینو کمتر انجینی داره با این لیسانس...تازه اپیک داره بهت حال سنگین میده....
3.تو یو دی کی میتونی بازی تحت شبکه بسازی در واقع این ایده رو میتونی پیاده کنی و برای این کار تقریبا فقط به us نیاز داری البته ندیدم با یو دی کی کسی تا حالا همچین چیزی ساخته باشه...(من ندیدم شاید کسی بدونه....)
4.برای نوشتن موتور باید برنامه نویسیتو فول کنی و با مباحثی مثل دایرکت یکس و اپن جی ال کار کنی و واسه جوابت یه سرچ تو نت بزن کلی کتاب و مقاله آموزش وجود داره...یه تاپیک تو همین بخش بزن و سوالتو بپرس چندتا بچه ها اطلاعات خوبی دارن ...راهنماییت میکنن...
5. با کلیت برنامه نویسی که آشنا باشی و خیلی بهت کمک میکنه تا آنریل اسکریپتو یاد بگیری اما در مورد برنامه نویسی بازی خیلی مبحث پیچیده ایه اینو نمیشه همینطور کلی گفت.....
یه سری امکاناتش تغییر کرده و یه سری چیزا بهش اضافه شده اما برای یاد گیری به مشکل نمیخوری ...بعدا کم کم که یادگیری رو شروع کردی میتونی وقتی دوباره حجم گرفتی نسخه ی جدیدو دانلود کنی....نقل قول:
سلام
من تازه کار با یو دی کی رو میخام شروع کنم قبلا" با تری دی گیم استادیو کار میکردم .
الان نسخه اخرش با اون حجم 800 مگیا فرق داره ؟ اخه حجم ندارم نسخه های بالا رو دانلود کنم
ببخشید خواستم تاپیک بزنم نفهمیدم کجا رفت:31:
منظورتون از شبکه همون اینترنته دیگه؟
فول ورژن unity با کرک موجوده، اگه دانلودش کنم دیگه لازم نیست به کسی پول بدم؟
وقتی بیش از 50 هزار دلار فروش کردم شریک حساب میشه؟ پس یعنی میتونم بازیم رو پابلیش کنم؟
سلام
ببخشید من یه سوال از اساتید udk داشتم آیا میشود با UDK بازی های استراتریک ساخت ممنون میشم اگه زود تر پاسخ بدید.
اره راحتع کد اماده دوربین ریخته :31:
سلام
یه سوال داشتم
برای عوض کردن HUD و منو و این چیزها باید هر دوتای scaleform و canvas رو یاد بگیرم یا فقط یکیش کافیه؟
با تشکر
آقا یه سوال مبتدیانه:
var actor e1;
خوب این e1 از کجا میشه به شی تو نقشه که قبلا تو ویرایشگر مرحله ساخته شده رفنس بده.؟
مثل gameObject.Find تو یونتی؟
یک سوال پکیج terrain_demo کجاست؟:19:
تو ودئو های ترین 3dbuzz
یک سوال دیگه این خیلی مهمه UDNPlayerController.uc کجاست؟؟
من الان تو فروم udk ثبت نام کردم ولی نمزاره پست بدم چرا؟!!!!
از کجا میشه اموزش دوربین side scrolling گیر اورد؟؟؟؟؟؟
سلام به همه دوستان چقدر زحمت کشیدین رسیدین اینجا میدونم.
من تازه دست به آنریل بردم و نسخه جدیدشو که واسه8/2011 هست رو دانلود کردم
کلا امروز سومین روزمه که برنامه آنریل رو باز میکنم.
خب پس خیلی مبتدیم البته بگم که دارم صفحات قبل رو میخونم الان صفحه35 هستم.
دیدم نوشته بودید اینجا به هم کمک می کنید تا همه پیشرفت کنن.
من میخوام یه عکس رو که از لینک ها خودتون برداشتم رو بعنوان قالب بذارم رو دیوارها(شرمنده من با اصطلاحات آشنا نیستم فکر کنم شما میگید تکسچر:38:)ولی نمیدونم چجوری باید ایمپورت کنمش لطفا کمکم کنید چون اگه همین جوری گیر کنم ازش زده میشم پس منتظرما بگید تا منم اون صفحه ها رو بخونم و به شما برسم.
لطفا جواب بدین :19::10:کد:http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=820107
سلام دوست عزیز اگه این لینکو واسه من گذاشتی دستت درد نکنه ولی متاسفانه متنش بدردم نخورد آخه با زبونش مشکل دارم.:46:اگه یه لطف کنی و فارسیشو بهم بدی یا خودت زحمت توضیحشو بکشی ممنونت میشمنقل قول:
سلام داداش اگه این لینک رو به من دادی به دردم نخورد آخه با زبانش مشکل دارم:46: اگه میتونی بهم فارسی شو بده یا خودت راهنمایی کننقل قول:
دوستان عزیز ببخشید گند زدم دوتا پست تقریبا عین هم اگه امکانش هست و میشه یکی لطف کنه یکی شو +همینو پاک کنه
ممنون
سلام داداش من یه تازه کارم و این پستارو تازه میخونمنقل قول:
میخوام ببینم هزینه ای که گفتی چقدره
ببینم اگه بودجه ما میرسه سفارش بدیم
فقط یه چیزی اگه فارسیه میخواما
ممنونتم میشم:40:
بازم شرمنده صفحات قبل رو که می خوندم اینجور که دستگیرم شد تکسچر نبوده
فکر میکنم متریال باشه.من همونی رو میگم که بعنوان روکش روی دیوار و زمین می ذاریم
در ضمن یکی لطف کنه و بگه تکسچر چیه؟
نه بابا سوال خودمه :31:
خودم فهمیدم :3::thumbsup::7:
سلام عزیزنقل قول:
بازم شرمنده صفحات قبل رو که می خوندم اینجور که دستگیرم شد تکسچر نبوده
فکر میکنم متریال باشه.من همونی رو میگم که بعنوان روکش روی دیوار و زمین می ذاریم
در ضمن یکی لطف کنه و بگه تکسچر چیه؟
اول اینکه تکسچر یه عکسه . مثلا عکس سنگ یا دیوار یا کاشی و...
متریال هم ماده است . تکسچر رو باتید تبدیل کرد به متریال و داد به دیوار یا...
چون تکسچر خاصیت ماده رو نداره مثله رفلکت برجستگی درخشندگی و ...
دیگه مبتدیانه تر نمیشد توضیح داد !
خوب اگه بخای توضیح بدی وارد کردنشو و .... زمان بره بهتره اول اموزشایه 3d buzz رو ببینی تقریبا جواب همه سوالات کلیت رو میگیری
موفق باشی
این واسه دوران جهالتمه ... ندارم الان....نقل قول:
سلام داداش من یه تازه کارم و این پستارو تازه میخونم
میخوام ببینم هزینه ای که گفتی چقدره
ببینم اگه بودجه ما میرسه سفارش بدیم
فقط یه چیزی اگه فارسیه میخواما
ممنونتم میشم
برا ایمپورت باید اول سایز تکستچرتو مضربی از دو کنی یعنی 32 و 64 و 128 و ....768 و 1152و... بزاری بعد بری تو انجین و از منوی view کانتنت بروزر رو باز کنی (یا همون آیکونشو بالا زیر منو یه تولبار هست پیدا میکنی) و زیر دکمه ی import رو بزنی وتکستچرتو انتخاب کنی و بعد اینتر کن و تو پنجره ای که باز میشه یه اسم برای پکیجت بده بعد ok رو بزن و منتظر شو ایمپورت بشه بعد رو پکیجت که گوشه پایین سمت چپ ایجاد شده کلیک کن و ctrl + s رو بزن و save رو بزن....حالا تکستچرت ایمپورت شد....
اگه میخوای با انجین شروع کنی اول ویدیو های 3dbuzz رو تهیه کن و به ترتیب ببین .....کلی از سوالاتت حل میشه.....زیر نویس هم دارن میتونی هر جا نفهمیدی پاز کنی و با دیکشنری ترجمش کنی....
موفق باشی
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
اهه رضا پستتو ندیده بودم وگرنه پست نمیدادم....یه وقت فکر نکنی حسابت نکردم(که البت فکر درستیه :دی)نقل قول:
سلام عزیز
اول اینکه تکسچر یه عکسه . مثلا عکس سنگ یا دیوار یا کاشی و...
متریال هم ماده است . تکسچر رو باتید تبدیل کرد به متریال و داد به دیوار یا...
چون تکسچر خاصیت ماده رو نداره مثله رفلکت برجستگی درخشندگی و ...
دیگه مبتدیانه تر نمیشد توضیح داد !
خوب اگه بخای توضیح بدی وارد کردنشو و .... زمان بره بهتره اول اموزشایه 3d buzz رو ببینی تقریبا جواب همه سوالات کلیت رو میگیری
موفق باشی
سلامنقل قول:
ممنون اتفاقا خیلی خوب بود.فقط یه لطف کنی و بگی این 3d buzz چیه ممنونت میشم.باید دانلود کنم؟اگه آره لطف می کنی لینکش رو بدی؟:46:
QUOTE=NINJA0098;6455693]
این واسه دوران جهالتمه ... ندارم الان....
)[/QUOTE]
چرا مگه فیلم غیر مجاز خواستم!!!:13:به نظر من که کار خوبیه که فقط هزینه پست و دی وی دی ها رو میگیری.
خداوگیلی من بودم یه میخواستم یه سودی هم به جیب بزنم:27:
QUOTE=NINJA0098;6455693]
حالا تکستچرت ایمپورت شد....
)[/QUOTE]
خب حالا چجوری باید بذارمش روی دیوارها؟
من اون مدلهای داخل خودش رو با دراپ اند دراگ می ذاشتم رو دیوارها ولی این اینجوری نمیشه:13:
آقا رضا گفت باید تکسچر به متریال تبدیل بشه خب اگه حالا باید این کارو بکنم یه لطف کنید بگید چجوری!!!
در ضمن یه عذرخواهی هم واسه این سوالای بچه گونه خسته کننده به شماها بده کارم.فعلا تحمل کنید تا بفهمم اون 3d buzz رو از کجا باید بیارم:8:
این صفحه برای لینک دانلود ویدیو های 3dbuzz :
زیرش تو بخش subtitle میتونی زیرنویس اینا رو دانلود کنیکد:http://udn.epicgames.com/Three/VideoTutorials.html#3D%20Buzz%20Video%20Tutorials%20-%20Using%20UDK
ویدیو ها رو به ترتیب از بالا به پایین ببین و کار کن.....
اونا مدل سه بعدی بود نه آموزش انجین.....آموزشا رو کلی از سایتا میفروشن اگه نمیتونی دانلود کن از یه سایت بخر...نقل قول:
چرا مگه فیلم غیر مجاز خواستم!!!به نظر من که کار خوبیه که فقط هزینه پست و دی وی دی ها رو میگیری.
دوست عزی اول باید اموزشا رو ببینی . ولی واسه این که نا امید نشی یه موقع باید یه جای خالی تو کانتنت بروزر راست کلیک کنی و New Material رو انتخاب کنی . بعد روی متریال که ساختی دو بار کلیک کن تا واردش بشی بعد تکسچر رو از کانتنت بروزر انتخاب کن و برگرد به محیط متریال ادیتور و با نگه داشتن کلید t و کلیک تکسچر وارد میشه به متریال ادیتورنقل قول:
آقا رضا گفت باید تکسچر به متریال تبدیل بشه خب اگه حالا باید این کارو بکنم یه لطف کنید بگید چجوری!!!
حالا 2 راه داری :
_حسین یه متریال نیمه حرفه ای رو اموزش دادی بود که تایپیکش همین نزدیکیاس چند تا تایپیکا رو ببینی پیداش میکنی
_خودم چند صفحه قبل مبتدیانه توضیح دادم چجوری یه متریال مبتدی میسازی
موفق باشی
حسین تو هم کل ننداز با من پشیمون میشیا :دینقل قول:
اهه رضا پستتو ندیده بودم وگرنه پست نمیدادم....یه وقت فکر نکنی حسابت نکردم(که البت فکر درستیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام
دمتون گرم ممنون:40::40::40:
در ضمن حتما اون آموزشارو جور میکنم:8:
میشه تا اون آموزشا گیرم بیاد لطف کنید به این سوالام جواب بدید؟
در ضمن حالا که پست دادم اینم بگم که من دیگه واسه تشکر پست نمیدم گفتم که ناراحت نشین.به نظرم همون رو تشکر کلیک کنم بهتره
پدرم دراومد این همه صفحه رو هی میام بالا اکثرش تشکره!!!
نمیشه یه جوری پاکشون کنید بابا آدم رو خسته میکنه:13:
خواهش میشود...نقل قول:
سلام
دمتون گرم ممنون
در ضمن حتما اون آموزشارو جور میکنم
میشه تا اون آموزشا گیرم بیاد لطف کنید به این سوالام جواب بدید؟
ولی زودتر آموزشا رو بگیر.....
درستش همینه که دکمه ی تشکرو بزنی...آورین...نقل قول:
در ضمن حالا که پست دادم اینم بگم که من دیگه واسه تشکر پست نمیدم گفتم که ناراحت نشین.به نظرم همون رو تشکر کلیک کنم بهتره
پدرم دراومد این همه صفحه رو هی میام بالا اکثرش تشکره!!!
نمیشه یه جوری پاکشون کنید بابا آدم رو خسته میکنه
این لینک اون آموزش متریال نیمه حرفه ای که گذاشته بودم....
برا سایت پژدو گیم دارم یه سری آموزش سریالی میسازم که بیشتر سوالای کلی تازه کارا رو توش یاد میدم...فردا یه آموزش ساده متریال دارم میزارم حتما ببین....تو همون سایت نحوه کار با براش هم گذاشتم تا ویدیو ها رو بگیری اونو هم بخون و تمرین کن.... آدرسش تو امضام هست...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=514278
تو وجود کل کل داشتی از مسابقه گیم ای مگ کنار نمی کشیدی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حسین تو هم کل ننداز با من پشیمون میشیا
سلام
من یه مشکلایی دارم لطفا کمکم کنید.
من یه تکسچر از لینک هایی که تو اوایل سایت داده بودید دانلود کردم و اونو تبدیل کردم به متریال و گذاشتم رو دیوارها ولی اون متریال خیلی کوچیکه و به صورت title کل دیوار رو پوشش میده و این تو بعضی متریال ها اذیتم هم میکنه.
من دوتا عکس گذاشتم اگه میشه ئانلود کنید و ببینید.
من سه تا شماره گذاشتم رو عکسا که سوالاشو اینجا مطرح میکنم:8:کد:http://www.upload4files.tk/download.php?file=83c4ea9b159e3935e157f900bbc65bd0
1:این اندازه واقعیه همون تکسچر و متریاله که با تکثیر شدنش اذیتم میکنه!:46:
2:این لبه پایین گیمم بعضی وقتا اینجوری سیاه میشه باید چیکار کنم؟
3:من بعد از اینکه یه مکعب میسازم اینجوریش میکنم بعد روش متریال میارم،میخوام ببینم درسته یا نه؟:13:
تو اون آموزش متریال نرم افزاری که بهت داده بودمو واسه نرمال و دیسپلیس رو بگیر تا تکستچرتو تایل کنه تا تو تکرار تکستچر اینجوری نشه ..... یا میتونی رو اون براش دوبار کلیک کنی و میزان سایز فیس رو تغییر بدی (یه فیلد کشویی هست که عددایی مثل 1 و 2 و .0.5 و 0.25 و....داره)نقل قول:
1:این اندازه واقعیه همون تکسچر و متریاله که با تکثیر شدنش اذیتم میکنه!
کلا این مشکلو میتونی از راه ویژگیای تکستچر و متریال حل کنی ...نمیشه اینطور بهت یاد داد یه سرچ تو نت بکن در مورد تایل کردن تکستچر با فتوشاپ یه سری آموزش پیدا میکنی که یاد بگیری....
مشخصات سیستمتو بگو احتمالا مشکل از سیستم یا درایور کارت گرافیکته...مشکلات این جوری کمتر پیش میاد و دلیلش همگون نبودن سیستم با انجینه....نقل قول:
2:این لبه پایین گیمم بعضی وقتا اینجوری سیاه میشه باید چیکار کنم؟
چجوریش میکنی؟ خوب براش همین جوریه دیگه باید add بشه بعد متریال بگیره وگرنه متریال نمیتونی بدی بهش....نقل قول:
من بعد از اینکه یه مکعب میسازم اینجوریش میکنم بعد روش متریال میارم،میخوام ببینم درسته یا نه؟
سلام ممنون بابت کمکتنقل قول:
تو اون آموزش متریال نرم افزاری که بهت داده بودمو واسه نرمال و دیسپلیس رو بگیر تا تکستچرتو تایل کنه تا تو تکرار تکستچر اینجوری نشه ..... یا میتونی رو اون براش دوبار کلیک کنی و میزان سایز فیس رو تغییر بدی (یه فیلد کشویی هست که عددایی مثل 1 و 2 و .0.5 و 0.25 و....داره)
کلا این مشکلو میتونی از راه ویژگیای تکستچر و متریال حل کنی ...نمیشه اینطور بهت یاد داد یه سرچ تو نت بکن در مورد تایل کردن تکستچر با فتوشاپ یه سری آموزش پیدا میکنی که یاد بگیری....
راستش منظورت از مشخصات که نفهمیدم دقیق چیو میخوای ولی حالا اینارو میگم:نقل قول:
مشخصات سیستمتو بگو احتمالا مشکل از سیستم یا درایور کارت گرافیکته...مشکلات این جوری کمتر پیش میاد و دلیلش همگون نبودن سیستم با انجینه....
گرافیکم یکه جی فورسه
رمم چهاره
هاردمم500
چیز دیگه ای جاموند ببخشید بگو تا بنویسم:8:
هیچی من جوابمو گرفتم دست شما درد نکنه:10:نقل قول:
چجوریش میکنی؟
راستی یه سوال دیگه
من یه مپ دارم طراحی میکنم که تو مراحل اولیه ست حالا پلیر رو گم کردم نمی دونم کجاست چجوری پیداش کنم؟:13:
این چه جور سیستم گفته ....نقل قول:
راستش منظورت از مشخصات که نفهمیدم دقیق چیو میخوای ولی حالا اینارو میگم:
گرافیکم یکه جی فورسه
رمم چهاره
هاردمم500
چیز دیگه ای جاموند ببخشید بگو تا بنویسم
دقیقا بگو مدل کارت گرافیکت چیه...
سی پی یو
سیستم عامل دقیق (32 یا 64 بیت)
cpu:intel(r) core(tm)2 dou cpu E7500 @ 2.93GHzنقل قول:
NVIDIA GeForce 9400GT
اونم نوفهمیده بیدم چی بید.ببین این خوبه:46:
ویندوز ایکس پی سرویس پک3 سی و دو بیتی:8:
آره خوبه...نقل قول:
cpu:intel(r) core(tm)2 dou cpu E7500 @ 2.93GHz
NVIDIA GeForce 9400GT
اونم نوفهمیده بیدم چی بید.ببین این خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوز ایکس پی سرویس پک3 سی و دو بیتی
درایور کارت گرافیکتو آپدیت کن احتمالا مشکلات تصویری انجین حل میشه...واسه من قبلا یه مشکل ناجور داشت آپدیت کردم درست شد...
سلام ببخشید بازم سوال میکنم.منظورتون اینه که کارت گرافیکمو عوض کنم یا اینکه دوباره نصب کنم؟!نقل قول:
در ضمن اون آموزش براش رو هم دیدم خیلی کمکم کرد.به کلی از سوالام جواب داد به هرکی که تازه با این انجین کار میکنه پیشنهاد میکنم بخونه خیلی از مشکلات که نه ولی کلی تو کار کردن سرعتتونو بالا میبره.
دست شماهم درد نکنه:11:
خواهش میکنم...نقل قول:
سلام ببخشید بازم سوال میکنم.منظورتون اینه که کارت گرافیکمو عوض کنم یا اینکه دوباره نصب کنم؟!
در ضمن اون آموزش براش رو هم دیدم خیلی کمکم کرد.به کلی از سوالام جواب داد به هرکی که تازه با این انجین کار میکنه پیشنهاد میکنم بخونه خیلی از مشکلات که نه ولی کلی تو کار کردن سرعتتونو بالا میبره.
دست شماهم درد نکنه
برای آپدیت درایور باید بری تو سایت انویدیا و یه نرم افزار داره به اسم driver detective که حجمش 1.5 مگ هست دانلودش میکنی و نصبش میکنی و اجراش میکنی بعد خودش سیستمتو اسکن میکنه و درایورایی که نیاز به آپدیت دارنو آپدیت میکنه...
یه سرچ هم درمورد نحوه ی آپیت درایور کارت گرافیک تو نت بکن یه سری اطلاعات بدست بیار....
آدرس دانلود درایور دیتکتیو:
راستی حتما بعد نصب باید با چیز پی ان وصل باشی....کد:http://c566465.r65.cf2.rackcdn.com/DriverDetective.exe
سلام
یه چندتا سوال دارم
1:مدل هایی که با هر نرم افزار سه بعدی ساخته بشن رو میشه تو آنریل استفاده کرد؟بعنوان مثال نرم افزار پوزر؟!:8:
2:می تونید بهم یه لینک بدید که مدل های سه بعدی مایا باشه؟!:31:
3:اگه بخوام از مدل های آماده تری دی مکس استفاده کنم(تو آنریل) باید خود برنامه تری دی مکس رو داشته باشم؟:20:
تقریبا" همه رو میشه ازش خروجی برای انریل گرفت ولی پوزر رو نمیدونم اصلا پوزر که خیلی مدلاش HighPoly هست برای بازی نمیشهنقل قول:
1:مدل هایی که با هر نرم افزار سه بعدی ساخته بشن رو میشه تو آنریل استفاده کرد؟بعنوان مثال نرم افزار پوزر؟!
free3dmodelz.com هم مکس هم مایانقل قول:
2:می تونید بهم یه لینک بدید که مدل های سه بعدی مایا باشه؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره دیگه باید با تری دی مکس بازش کنی و خروجی بگیرینقل قول:
3:اگه بخوام از مدل های آماده تری دی مکس استفاده کنم(تو آنریل) باید خود برنامه تری دی مکس رو داشته باشم؟
موفق باشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ببخشید منظورتونو از های پولی نمی فهمم میشه توضیح بدین؟!نقل قول:
اصلا پوزر که خیلی مدلاش HighPoly هست برای بازی نمیشه
آخه یکی از دوستام پوزر رو بلده ،میخواستم ازش کمک بگیرم واسه مدل های بازیام.
ممنون حتما استفاده میکنم خیلی نیاز دارمنقل قول:
free3dmodelz.com هم مکس هم مایا
بازم ممنون.اگه بخوام دانلود کنم حجمش چقدره؟(تری دی مکسو میگم)نقل قول:
اره دیگه باید با تری دی مکس بازش کنی و خروجی بگیری
برای خروجی گرفتن باید مثلا با فرمت خاصی سیو کنم؟!
پوزر که به درد مدل سازی نمیخوره !نقل قول:
ببخشید منظورتونو از های پولی نمی فهمم میشه توضیح بدین؟!
آخه یکی از دوستام پوزر رو بلده ،میخواستم ازش کمک بگیرم واسه مدل های بازیام.
فقط شاید کارت رو واسه کاراکتر سازی راه بندازه ولی اصلا پیشنهاد نمیکنم.
اگه کارت حالت تمرینی داره خوبه.
کاراکتر های پوزر تعداد پلی گان هاش زیاده و smooth زیادی داره و برای یه بازی optimize نیس !
البته مدل های low پلی هم توی libraryش میتونی پیدا کنی.
بهترین فرمت fbx هست.نقل قول:
برای خروجی گرفتن باید مثلا با فرمت خاصی سیو کنم؟!
دوستان یه سوال ...
ارور cannot connect to swarm دلیلش چیه ؟
راه بهبودش چیه ؟
غیر از ویندوز عوض کردن و پاک کردن و دوباره نصب کردن یو دی کی :31: