سلام
من رم کامپیوترم رو دراوردم بعد که دوباره گذاشتم ویندوز صدا نداره ولی توی ایکس پی صدا داره هر کاریش کردم درست نشد الان باید چیکار کنم؟
Printable View
سلام
من رم کامپیوترم رو دراوردم بعد که دوباره گذاشتم ویندوز صدا نداره ولی توی ایکس پی صدا داره هر کاریش کردم درست نشد الان باید چیکار کنم؟
میتونی فارسی رو از مایکروسافت دانلود کنی ، البته اگه وینت قانونی بوده باشه ها :دی :5:نقل قول:
اگرم میخوایی ورژن دقیقشو بگو ببینم شاید تو dvd ماله من باشه برات آپ کنم ، یا اصن بیا ازم بگیر احسان :27::31:
از دوستان کسی نیست راهنماییم کنه؟نقل قول:
سلام دوستان
کسی می دونه چطور میشه منوی Recently Used رو در ویندوز 7 فعال کرد؟ همون منویی که آخرین فایلهای باز شده توسط یک برنامه مثلا Word رو نشون میده. پیش فرض در سیستم من فعال نیست . ویندوزم 22 اکتبر ultimate 64 بیتی هست.
اگر منظورتون اینه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی استارت کلیک راست کنین ، "Properties" در تب "Start Menu" دقت کنین که تیک گزینه دوم که نوشته "Store and display recently opened items in the Start menu and taskbar" زده شده باشه .
بعد در همون تب به قسمت "Customize" برین و تیک گزینه "Recent Items" رو بزنین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:
اینکارا لازم نیست دوست عزیزdvd هم لازم نیست
در اینگونه موارد با اضافه کردن زبان فارسی مشکل حل نمیشه باید فرمت رو فارسی کنید و بعد ویندوز در خواست ریستارت میده برای اینکار
Control Panel\Clock, Language, and Region/\Change keyboard or other input methods
از اینجا توی منوی باز شده به tab (سربرگ) administrative میرید و change system locale رو میارید و اینجا persian رو توی منوی باز شده انتخاب کنید و حتما باید پیغام ریستارت رو دریافت کنید که بعد از ریستارت اینگونه مشکلات رفع میشن
به سایتش رفتم اما فقط تا نسخه ویندوز ویستا موجود بود !!!نقل قول:
مودوم زولتریکس هستش
وقتی نتونم به اینترنت برم چه چوری ویندوزم آپدیت کنم؟نقل قول:
آیا بصورت دستی میشه ؟ چه چوری؟
حجمش چقدره؟
راهی نیست جز عوض کردن ویـنـدوز ....نقل قول:
نقل قول:درایور64 بیتی ویندوز7 یا ویستا رو از سایت سازنده بگیر...نقل قول:
اگه مودمتون zoltrix 3chip هست برید توی آدرس زیر و Windows Vista (64-bit) drivers رو دانلود کنید...
مودم منم همینه اینو گرفتم درست شده ویندوزمم 64 بیتیه..
کد:http://www.z-cyber.net/Zling_HCF.htm
1.در قسمت پایین صفحه سمت راست (کنار ساعت وتاریخ) یک کلید هست که همون کار رو انجام میده ---- میتونید از کلید های ترکیبی پنجره + D هم استفاده کنید...نقل قول:
این Ferqunt چیه دیگه :18:؟؟
رم ««------»» صدا ؟!؟!:18:نقل قول:
" صدا نداره" یعنی چی؟ یکمی توضیح بدید... کجا نشون میده صدا نداره؟
پاسخ سوال من جا موند!
توی صفحه قبلی.
اینو بگم،دو تا نروی دیگه نصب کردم!
وقتی میگه سی دی خام بزارید،میزارم ولی هیچ واکنشی نمیده!
من برنامه pc security رو روی 7 نصب کردم. سیستم دچار مشکل شده و و یندوز بالا می آد ولی هیچ کاری نمیشه انجام داد تا موس رو تکون میدم سیستم سریع قفل می کنه.
می خواستم ببینم راهی هست برای دستیابی به system restore به غیر از محیط ویندوز ؟! یعنی قبل از بالا آمدن ویندوز مثلا تو بوت یا بایوس !!
رم ««------»» صدا ؟!؟!:18:
" صدا نداره" یعنی چی؟ یکمی توضیح بدید... کجا نشون میده صدا نداره؟[/QUOTE]
خوب وقتی میام تو ویندوز هر فایل صوتی رو که اجرا میکنم مدیا پلیر هیچ صدایی نداره توی بازی ها هم صدا نداره جای اسپیکرم پشت کامپیوتر هم درست هست
در ضمن توی ایکس پی صدا دارم (من دو تا ویند.ز دارم)
البته آهنگ ها رو هم باز نمیکنه
سلام
ممنون از شما دوستان
دوست عزیز CDP
Ferqunt به صورت مثال: وقتی یک فایل یا اینرنت اکسپلورر در پایین صفحه همون Tsk bar هست وقتی رو هر کدام کلیک راست میکنی تما هیستوری که کجا تو چه فایلها و چه سایتهایی رفتی رو نشون میده به نظر من قابلیت جالبی نیست اگه شخص دیگری بشینه پای سیستم میفهمه چه کارا کردی میخواستم ببینم این قابلیت میشه حذف کرد یا خیر ممنون
چرا سرعت دانلود در Seven از XP کمتره ؟
آیا تنظیمات خاصی داره ؟
احتمالا بد نصب میکنی:46:
ابن بخش مسئول نداره؟
3 روزه یک سوال کردم هنوز کسی پاسخ نداده!!!
شما بهتره اول از همه نرم افزارهای 64 بیتی جور کنید بعد اقدام به نصب ویندوز 7 بکنید از نرو 64 یتی استفاده کن اگه میتونی دانلودش کننقل قول:
در ضمن شاید مشکل سخت افزاری رایترت داشته باشه که هیچ سی دی خامی رو نمیشناسه؟!
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------
خوب وقتی میام تو ویندوز هر فایل صوتی رو که اجرا میکنم مدیا پلیر هیچ صدایی نداره توی بازی ها هم صدا نداره جای اسپیکرم پشت کامپیوتر هم درست هستنقل قول:
در ضمن توی ایکس پی صدا دارم (من دو تا ویند.ز دارم)
البته آهنگ ها رو هم باز نمیکنه[/QUOTE]
اول از همه ببین که صدای اسپیکر داخل ویندوز قطع نباشه؟
بعد وقتی که اهنگی رو باز نمیکنه حتما پیغامی میده عکسشو بذار اینجا.
با نرم افزار های پلیر دیگه هم امتحان کردی؟
اگه مدیا پلیر پیغام میده کدک نصب کن شاید درست بشه
سلام
خسته نباشید
من تو هر سایتی سوالمو مطرح کردم جواب درستی نگرفتم
یه خصوصیتی تو ویندوز 7 هست که میشه ایکن ها ی دسکتاپ رو تو حلقه های نورانی متمایل به مرکز دسکتاپ چید من هرچی میگردم و هرکار میکنم نمیشه
کارت گرافیکم هم دایریکسش 10 هست 9600 جیتی 256 بیت ویندوزمم از سایت ----------- گرفتم یه ویرایش قبل از 22 اکتبر
یکی منو روشن کنه مشکلم چیه
با تشکر
[/QUOTE]ول از همه ببین که صدای اسپیکر داخل ویندوز قطع نباشه؟
بعد وقتی که اهنگی رو باز نمیکنه حتما پیغامی میده عکسشو بذار اینجا.
با نرم افزار های پلیر دیگه هم امتحان کردی؟
اگه مدیا پلیر پیغام میده کدک نصب کن شاید درست بشه[/QUOTE]
متن پیغام اینه
Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly.
با سلام و خسته نباشید ...
من به دلیل اینکه از دانلود آفلاین استفاده می کنم قبلا از نسخه 2010 ویندوز 7 استفاده میکردم ولی با این نسخه توی آفلاین مشکل داشتم . ویندوز مدیا پلیر این نسخه فایل های wmv رو به خوبی اجرا می کرد.
اما از وقتی که نسخه 22 اکتبر رو نصب کردم که بدون ویندوز مدیا پلیر و مدیا سنتر هست به هیچ عنوان نمیتونم فایل های wmv رو پخش کنم.
حتی کدک :
Windows.7.Codec.Pack.v2.2.0
K-Lite.Codec.Pack.v5.30
هم نصب کردم باز هم wmv رو پخش نمیکنه...
برای حل این مشکل چی باید کرد؟
Gom player نصب کن به همراه k lite خیلی خفن عمل می کنه.نقل قول:
---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------
همونطور که اشاره کردم،تا 31 درصد رفت و بعدش سوخت،توی ایکس پی راحت کار می کنه.نقل قول:
شما بهتره اول از همه نرم افزارهای 64 بیتی جور کنید بعد اقدام به نصب ویندوز 7 بکنید از نرو 64 یتی استفاده کن اگه میتونی دانلودش کن
در ضمن شاید مشکل سخت افزاری رایترت داشته باشه که هیچ سی دی خامی رو نمیشناسه؟!
حالا برم ببینم 64 بیتی این نرو رو میشه پیدا کنم!
حجم دانلودش خیلی بالاست.
نقل قول:
مشکلم حل نشد:8::8::8::8:
چه اروری میده؟
jet audio رو نصب کردی؟این برنامه کلآ سیستمش جداست و بایستی به راحتی اجرا کنه. :23:
میگه من نمیتونم این کدک رو بشناسم :19::19::19:نقل قول:
نقل قول:
سلام
بله دوست عزیز منم هر عکسی از ویندوز دیدم اینطوری بود ولی اصلا خبری از این غزیه نیست
با جت اودیو نباید مشکلی داشته باشه چون کاری با کدک نداره!!!
من الان این مطلب رو دیدم. منم با نرو9 مشکل داشتم وهمینطور بود. ویندوزم هم 7 هست.ولی الان برای رایت Dvd رو Dvd از Clone CD و برای رایت کردن دیتا از Nero6 استفاده میکنم.Clone Cd دی وی دی هم رایت میکنه!!!نقل قول:
درسته کلون سی دی هم رایت می کنه،اینم با رایت مشکل داشت. شما 32 بیتی نصب کردین یا 64 بیتی؟نقل قول:
فکر کنم مشکل اساسی من همینه.
شما این کارو بکن با نرو شاید اجرا بشه....من بهت Ultra Iso رو پیشنهاد میکنم نصب کنی برای رایت دیتا...نقل قول:
محتوای مخفی: >>>
همش 3 روز:13:.. :31: دوسه تا اسپم دیگه بزنی مسئولاشم میان ! :31::46:نقل قول:
SafeMode >>> قبل از اومدن صفحه لودینگ ویندوز کلید F8 رو چند بار فشار بدید تا یک صفحه با چند تا گزینه بیاد بعد SafeMode رو انتخاب کنید...نقل قول:
اینطوری که شما گفتین مشکل از ایناست:نقل قول:
1. درایور صدا نصب نیست (دوباره نصب کنید!)
2. صدا از داخل ویندوز قطع هست یا صداش کمه...
برای چک کردن اینها ، کدهای زیر رو داخل Run تایپ کن...
کد:mmsys.cpl
sndvol "New"
روی TaskBar راست کلیک کن و Properties رو بزن بعد به تب StartMenu برو ودر قسمت Privacy گزینه دوم رو غیر فعال کن...نقل قول:
خوش اومدی به P30world !نقل قول:
اینا اکثراً شایعاتی بوده قبل از اومدن نسخه نهایی(بعضی از عکس های ویندوز7 رو میگما) اینا قابلیت ویندوز7 نیست .. به صورت یک برنامه هست که باید پیداش کنی و نصبش کنی... توی همین انجمن بگردی هست(توی پست های قدیمی) یه چیزایی من دیده بودم...
شما منظورتون Windows 7 N edition هست؟ در این ورژن قابلیت های چندرسانه ای برداشته شده... باید بری توی سایت مایکروسافت و مدیا پیر رو دانلود کنی :13:باید دنبال یه همچین چیزایی بگردی:نقل قول:
کد:Media Feature Pack for Windows 7 N and Windows 7 KN
متشکرم عزیزان واقعا از محبتتون
دوستان بگم من فقط با ویندوز 7 22اکتبر این مشکل رو دارم چون ویندوز مدیا پلیر نداره هر نوع فرمتی رو پخش میکنه به غیر از wmv
عزیز یه چرخی زدم تو سایت ها
این Media Feature Pack for Windows 7 N and Windows 7 KN
که گفتی یه چور پکیج کامل کننده مولتی مدیاست که تو ویندوز سری n موجود نیست مطمئنی همینه
حجمشم حدود 270 مگابایته ،ولی من فکر نمیکنم این باشه میشه لطف کنی یه چرخی بزنی جواب دقیق تری به من و سایر دوستان بدی یا اگرم نیست بگو بی خیالش شیم ولی مطمئنم هست اخه واسطه xp همین نرم افزار طراحی شده واشاره شده تو وین 7 موجوده ؟؟؟؟؟؟؟
من که گیج شدم:41:
جوابمو گرفتم مرسی
سلام دوستان
دیگه کم مونده سرمو بکوبم به دیوار
آقا 7 رو هر کاری میکنم بنصبم یا اصلا نصب نمیشه یا بعد نصب درست اجرا نمیشه
میره وسطای نصب یهو یه پیغامی میده و نصب متوقف میشه یا اگه اون پیغام رو نده صفحه مرگ ویندوز میاد بالا یا سیستم خاموش میشه
بالاخره بعد چند بار خاموش روشن کردن 7 کم آوارد و نصب شد
یکم که باهاش کار کردم و اومدم نت یهو صفحه مرگ اومد و خاموش شد
رفتم به دیوایس منیجر دیدم کارت D*V*B رو نشناخته
اونو در آواردم بهتر شد ولی بازم هم بعد چند لحظه یهو سیتم مردنش میگیره و خاموش میشه یا تو همونن صفحه مرگ گیر میکنه
مشخصات سیستم:در ضمن من 64 بیتی نصب کردده بئدم 32 بیتی رو هم خواستم نصب کنم نمیشد.کد:Cpu:Intel E5300 64bit computing
Ram: 2gig(2*1gig) Patriot
Vga: Geforse 9400 Gt - 1024mb of Ram
Hdd: maxtor
Mb: GigaByte Ud3l Dual Bios
D*V*B: Skystar 2.8
راستی یه تاپیک قبلآ واسه درایور Geforse 9400 Gt واسه 7 داشتیم اسمش چی بود ؟
خواهشآ کمک کنید دیگه از این اکس پی زیقی خسته شدم
یعنی چی مدیا پلیر نداره؟ پس چی داره؟نقل قول:
واسه خودم 12 روش نصب بود ( از پیش نصب شده) .
البته بستگی داره از کدوم شرکت گرفته باشی ...
و در مورد مشکلت میتونی یه Kmplayer بگیری تا تموم فرمتها رو واست پخش کنه .
چون ویندوز 7 داری باید از Classic Version استفاده کنی تا با Subtitle سازگاری داشته باشه.!!:27: (حالا تو نصبش کن مشکلی بود هستیم در خدمت):46:
ورژن اروپایی ندارهنقل قول:
من 2مشکل دارم:
1-من ویندوز xp را روی c و 7را رو ی d نصب کردم.ولی توی 7همه نرم افزارا موقع نصب میخوان روی c نصب بشن انگار ویندوز روی c نصب شده ولی فایل های ویندوز توی d هستن.گیج شدم
موقع انتخاب ویندوز هم دیروز که نصب کردم فقط گزینه برای ویندوز xp بود ,seven ولی حالا شده 3 گزینه.
2تا 7 نوشته که جلوی یکودوم نوشته seven loader
سلام دوستان
من رو سیستم XP الان نصب هست
میخواستم 7 نصب کنم لطفا بگید که ایا اول باید XP رو حذف کنم یا نه ؟
اصلا میتونم دوتاشون رو همزمان داشته باشم ؟
ایا مثل ویستا هست ؟ یعنی اول باید XP نصب بشه و بعد سون یا نه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
اگه می خوای فقط یکی ویندوز داشته باشی،حذفش کن.در کل ربطی به ویندوز ایکس پی نداره که بخوای حذف کنی یا باشه.نقل قول:
میخواستم 7 نصب کنم لطفا بگید که ایا اول باید XP رو حذف کنم یا نه ؟
می تونی داشته باشی و هیچ مشکلی نداره.ولی پیشنهاد می کنم که فقط سون نصب کن و اونم توی درایو cنقل قول:
اصلا میتونم دوتاشون رو همزمان داشته باشم ؟
توی سوال اولتون پاسخ دادم.ربطی به ایکس پی نداره.نقل قول:
ایا مثل ویستا هست ؟ یعنی اول باید XP نصب بشه و بعد سون یا نه ؟
در کل ویندوز خوبیه و سرعتش به مراتب بیشتر از ویستا هستش و همچنین زیباتر.
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
نقل قول:
به نظر من جالب نیست که دو تا سیستم عامل داری.
مطمعنی ویندوز سون توی d نصب کردی؟
1. ویندوز7 بعد از لود شدن به صورت پیش فرض درایو C رو به عنوان درایو ویندوز نشون میده .. ولی در بوت به همون شکلی هست که پارتیشن بندی کردین... (شما روی همون درایو c برنامه هارو نصب کن)نقل قول:
2. شما ویندوزتو به روش BootLoader کرک کردی...توی این روش یک گزینه به صفحه بوت اضافه میشه...
اول با همون برنامه ای که ویندوز رو کرک کردین، کرک رو پاک کنید(Uninstall) بعد باید از روش OEM یا Key&Certificate ویندوز رو کرک کنید...
میتونید از کرک زیر استفاده کنید... من هم توی 32بیتی و هم 64 بیتی تستش کردم...
محتوای مخفی: دانلود>>>
شما میتونید چند سیستم عامل رو درکنار هم روی بک کامپیوتر داشته باشید...نقل قول:
ترتیب نصب ویندوز، از ویندوزهای قدیمی به جدید است (مثال: 98 > XP > ویستا > 7 ) ولی میتونید با برنامه EasyBCD بدون حذف ویندوز قدیمی، یک ویندوز جدید نصب کنید...
نکته: هر سیستم عامل باید روی درایوهای جداگانه نصب شود...
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=376816
1 : من آخرین ورژن Deamon Tools Lite رو از سایتش گرفتم ولی موقع نصب میگه باید سیستمت رو ریست کنی.
خوب تا اینجاش درست ( چون توی ویستا هم همین طوری بود )
بعد که سیستم میاد بالا خودش اتوماتیک اجرا میشه ولی اینبار به جای نصب دوباره می خواد مثل دفعه قبلش سیستم رو ریست کنه.
این کار رو چند بار انجام دادم ولی نصب نمیشه
نا گفته نماند که من قبلا این مشکل رو توی ویستا هم دیده بودم
دوست عزیز ورژن جدید وین 7 رو ساپورت میکنه ver 4.35.5
سلام دوستان
من برنامه Illustrator CS4 ME در windows7 نصب کردم و patch کردم اما بعد از یه مدت دیگه برنامه کار نکرد و تو صفحه شروع جلوی اسمش نوشته tryout .
همین برنامه را همزمان روی vista هم نصب کردم و بدون هیچ مشکلی داره اجرا میشه.(مشکل از برنامه نیست)
uninstall کردم و دوباره نصب کردم ولی فایده ای نداشت
کسی می تونه کمک کنه؟؟؟؟