عجیب...نقل قول:
fps ات هم که خوبه
شاید این مشکل ویندوز 7 هست، آخه سیستم توصیه شده برا بازی سرویس پک 3 و ویستا هست
رو ویستا یا ایکس پی سرویس پک 3 امتحان کردی؟
Printable View
عجیب...نقل قول:
fps ات هم که خوبه
شاید این مشکل ویندوز 7 هست، آخه سیستم توصیه شده برا بازی سرویس پک 3 و ویستا هست
رو ویستا یا ایکس پی سرویس پک 3 امتحان کردی؟
نه امتحان نکردم
سلام خسته نباشید
من sp3 رو نصب کردم بازی رو هم نصب کردم ولی روی ایکن بازی کلیک می کنم این میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش هم که next می زنم این میاد باید چیکار کنم
نقل قول:
شما از صفحه اول کرک ریزور را دانلود کن مشکلت حل خواهد شد
داداش دستت درد نکنه تو windows xp عالی اجرا ميکنهنقل قول:
خواهشنقل قول:
پس مشکل ایشون هم از ویندوزشون بوده:
نقل قول:
نقل قول:
دوست من منم الان از پستت کمی خندم گرفت چون دوست من داره با 21 FPS با تنطمبات LOW راحت بازی میکنه !!
فقط زمانی که بارون میباد کمی اذیت میشه بابا چرا آخه وقتی چیزیو ندید قاطع نظر میدید؟
اگرم خواستی برات فیلم هم میگیرم تا باورت شه !!
نقل قول:
اون تنظیمات یا این تنظیمات! سه تاشون با یه سرعت کار میکنند! چرا به این fsp گیر دادی؟ من مشکل سرعت ندارم! فقط بازی هم تیک میزنه که اعصاب آدمو خورد میکنه. هر چند ثانیه به مدت نیم ثانیه یا بیشتر هنگی میده. فکر کنم از سون باشه. ببینم میتونم موقتی xp نصب کنم!
من مشکلم اینه که بازی هر چند ثانیه یه بار یه کم گیر میکنه و آزاد میشه. یعنی تیک تیک میاد! اینم بنچ مارک:
کد:
StatisticsAverage FPS: 15.60Duration: 37.44 secCPU Usage: 39%System memory usage: 88%Video memory usage: 75%Graphics SettingsVideo Mode: 1360 x 768 (75 Hz)Texture Quality: HighRender Quality: HighView Distance: 32Detail Distance: 70HardwareMicrosoft Windows vista pack 1 Microsoft Windows vista pack 1 Video Adapter: nvidia 9400GT 1 Gb Video Driver version: 8.14.10.678Audio Adapter: Speakers (High Definition Audio Device)amd athlon x2 3000 1.8 GHFile ID: Benchmark.cli
عزیزم شما هر جور راحتی بازی کن اصلا با فپس ۱۰ بازی کننقل قول:
ولی اینو بدون که فپس ۲۱ برا بعضی کردن پلیرهای حرفهای مناسب نیست راحت هم نمیشه باهاش بازی
کرد!!! راحت بازی کردن به چی میگی تو? همش حرف الکی میزانی برا خودت!!!
من با فپس پایین هم بازی کردم قبلا فپسم ۲۲ بود کارت گرافیکمو عوض کردم شد ۳۴
شما فرق فپس بالا و پایینو نمیدونی حقم داری چون تا حالا با فپس بالا بازی نکردی!!!
قبلا شک داشتم مشکل از ویندوز باشه ولی الان دیگه مطمئنم مشکل از ویندوزنقل قول:
نقل قول:
شما اول برو اسمشو یاد بگیر بعد بیا به دیگران ندونستن اختلاف چیزیو یاد آوری کن !!
فپس ؟؟؟!!!
منظور شما همون اف پس اس هست دیگه ؟
FRAME PER SECOND
من خودم دارم با اف پی اس 37.17 بازی می کنم اما این دوست من که گفتم 85000GT داره و داره روی 20 - 21 بازی میکنه مشکلیم نداره فقط وقتی بارون میاد کمی اذیت کننده میشه
من بازی رو تازه خریدم و می خوام بدون مشکل بازی نثب و اجراع بشه به چه چیزهایی احتیاج دارم.
اگه میشه یکی لینک چیزهایی که باید بگیرم رو بده تو vista می خوام بازی کنم.
نقل قول:
برای نصب بازی شما از صفحه اول این تاپیک کمک بگیرید
دوستان میشه مد افزایش گرافیک رو بزارید آخه لینکهای پست اول خرابه.
در ضمن اگه میشه یه توضیحی هم درمورد وارد کردنش بدید.
با تشکر
عجب!!!نقل قول:
من چون فارسی سازم مشکل داشت با برنامه ی بهنویس تایپ کردم کپی کردم اینجا اینطوری نوشته شد
هر بچه ای هم میدونه که اون اف پی اس هست!!!
همینطوری داری با حرفهای الکی بحثو کش میدی
بنچ مارکتو بذار ببینم با چه تنظیماتی داری بازی میکنی!!!!
--------------------------------------------------------------------
لینکهای آخری درستن میتونی دانلود کنی باید تو مسیر نصب بازی کپیشون کنینقل قول:
من کپی کردم بازی اجرا نشد،فکر کنم مشکل دارن
اگه اشتباه نکنم این پچها تغییراتی رو تو تنظیمات انجام میدن که خودتم میتونی اینکارو بکنی
دوستان کسی هست اون 2 تا فایل که واسه شناسایی joystick هست رو داشته باشه؟
لینک 4shared خراب شده
سلام دوستان من شش ماه پیش جی تی ای رو تموم کردم همین نسخه رو منتها باز امروز حوس کردم نصب کنم بازی کنم باز دی وی دی رو که گذاشتم تو دی وی دی رام شروع به نصب که کرد تقریبا حدود 30 درصد که میره جلو این ارور رو میده
عنوان: feature transfer eror
متن:
feature: grand theft auto iv
component:gta iv_dynamic
file:h/gta iv/data2.cab
eror: data eror (cyclic redundancy cheak)
این متنیه که یه هو میاد وسطه صفحه نصب کلا یه اوکی هم داره اونو که میزنی کلا نصب میره اصلا بسته میشه
از اول باز باید نصب کنی باز هم همینو میگه 4 سری هست همینو میگه
سرویس پکم 3 هست نت فریم ورکم 3.5 همه چیم هم اپدیته سیستمی هست که شش ماه پیش بی مشکل راحت بازی کردم با این سیستم
لطفا کمکم کنید خیلی کفه این بازیم
ممنونتون میشم
واقعا این درسته که بعضی ها برن حال بازی رو ببرن اونوقت ما تو کفش بمونیم :41:؟؟؟؟آقایون من الان 5-6 ماهه که درگیر این بازیم تا حالا چندین بار تلاش کردم تا اینکه تونستم به مرحله ای برسم که باید دکمه PLAY رو بزنیم ولی وقتی اون رو میزنم این خطا رو نشون میده:GTA IV FATAL ERROR: DD3D50 اگه میشه راهنمایی کنید که چیکار کنم اگرم میگید مشکل از دایرکت ایکسه باید بگم آپدیت آگوست 2009 هستش لطفا کمک کنید ثواب داره.:11:
ضمنا میخواستم بدونم کار PATCH چیه و چجوری باید واسه این بازی نصبش کنم.:10:
ممنون.:11:
سلام.ميخواستم بگم يه راهي بود برا تبديل XP SP2 به 3 چجوري بود؟!از منوي استارت و Run بودش .يادم زفته!
بفرما دوست عزیز اینم جواب شما...جواب ما رو که هیچکی نداد.:13:
وارد رجیستری بشین:start>run>type "regedit
این قسمت رو دنبال کنید:HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlS et\Control\Windows
حالا روی کلید"CSDVersion"دابل کلیک کنید و بجای عدد 200 عدد 300 رو توی اون جعبه وارد کنید
رجیستری رو ببندید
رستارت کنید
موفق باشید.:10:
اگه شما هویجی پس ما چی هستیم دوست عزیز مشکلت رو بگو تا شاید با جواب دادن به شما دیگرانم به ما جواب بدن.:46:
نقل قول:
فکر میکنم مشکل از فایل نصب یا دی وی دی نصبتون باشه. احتمالا" خراب شده. رو کدوم دی وی دی ارور میده؟ عوضش کن. یا همون دی وی دی رو با یه دی وی دی رایتر دیگه فایلاشو کپی کن تو فلش و بریز تو هارد خودت و از رو هارد نصب کن. اگه کپی نشد یعنی خرابه!
باید ببخشید ولی تا وقتی کسی جواب منو نده مجبورم بازم سوالمو بپرسم.:31:
واقعا این درسته که بعضی ها برن حال بازی رو ببرن اونوقت ما تو کفش بمونیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟؟آقایون من الان 5-6 ماهه که درگیر این بازیم تا حالا چندین بار تلاش کردم تا اینکه تونستم به مرحله ای برسم که باید دکمه PLAY رو بزنیم ولی وقتی اون رو میزنم این خطا رو نشون میده:GTA IV FATAL ERROR: DD3D50 اگه میشه راهنمایی کنید که چیکار کنم اگرم میگید مشکل از دایرکت ایکسه باید بگم آپدیت آگوست 2009 هستش لطفا کمک کنید ثواب داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا میخواستم بدونم کار PATCH چیه و چجوری باید واسه این بازی نصبش کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اساتید استدعاااااااااا میکنم جواب بدن.:42:
منم چيز زيادي نميدونم اما اينا رو ميدونم:!نقل قول:
اون ارور براي DirectX هست.دوباره نصبش كنين.
PATCH ها يه سري برنامه هستن كه مشكلاتي از بازي ها رو حل ميكنن.اينا رو بايد دانلود كنين و خودش خودكار نصب ميشه.:11:
خیلی ممنون از شما دوست عزیز ولی من تا حالا 4-5 بار نصبش کردم ولی مشکل حل نشده.نقل قول:
ولی بازم ممنون که جواب دادی.:11:
سلام من کلن مشکل دارم چیکار کنم هیچ کدوم از کد را در iv نمی تونم بگیرم چه کنم
من بازی gta iv رو نصب کردم سر در نیاوردم چی شد هنوز که هنوزه بازی نکردم چه کنم ای دوست اگر بپزیری
مشکل من هم همین هست چه کنم
نقل قول:
کد:http://amodarya.persiangig.com/GTA_Gamers/JoyPad.rar
بازی تو ویندوز سون که دوباره نصب کردم خوب کار میکنه. فقط زمانی که بعضی کلید ها مثل F رو برای سوار شدن و A و D رو برای جهت میزنم، یه تیک میزنه. کسی راه حلی نداره؟
آقا من بازی رو ریختم این rockstars social club ام ریختم و upgrade کردم windows live رو هم همینطور
ولی این ارور رو می ده وقتی می خوام پچ بریزم
ویندوزم xp 64 bit
من همه مشکلاتم حل شد و دارم رو سون به راحتی بازی میکنم. چیزی که مهمه نصب DirectX و .Net Framework های گفته شده و درایور کارت گرافیکتون هست. همچنین بعد از اون چیزی که مشکلات یا باگ های بازی رو درست میکنه پچ هست. من پچ 1.0.2 رو ریختم رو بازی و توپ داره کار میکنه. مشکل صفحه کلید و ... همه حل شد.
همه پچ ها:
کد:http://rapid4me.com/?q=gta+4+patch+2
کسایی که پچ های 1.0.3 و 1.0.4 رو ریختن بگن چه تغییراتی ایجاد شده لطفا
بابا لطفا کمک کنین آخه این یعنی چی
وقتی پچ رو می زنم بریزه این ارور رو می ده همه چی هم نصبه net frame هم نصبه
ویندوز xp 64 bit
سلام موقع نصب تو اینترنتی اینترنت رو قطع کن و دوباره امتحان کننقل قول:
خیلی ممنون از راهنمایی حالا مشکل من اینه که برای اینکه کلا از اول بریزم می خوام rockstar social club رو uninstall کنم ولی اصلا تو add remove نیست که آنیستالش کنم وقتی هم می خوام بریزمش می گه یه ورژن جدید تر ( که با نت آپدیتش کردم ) قبلا رو دستگاه ریختی دوباره نمی شه بریزی خدا وکلی تو عمرم واسه اومدن یه بازی انقدر جون نکنده بودم پدر ما رو دراوردنقل قول:
شما سیستمت چیه اول اینو بگو.نقل قول:
DD3D50 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - عدم پشتیبانی کارت شما از DirectX 9.0
شما ی کارت گرافیک تا نخری همینه وضعت.
من که نصب میکنم تو uninstall هست اگر نبود دستی پاکش کننقل قول:
سلام دوستان ، تورو خدا کمکم کنید
من هنگامی که به بازی میرم همه چی عالیه ، اف پی اس 23 دارم ، کیفیت هم خوبه اما بعد از حدود 20 الی 30 ثانیه از بازی میپره بیرون و این ارور رو میده :
بعد هم بازی رو میبنده و این ارور رو میده :
در ویندوز سون که استفاده میکردم این ارور ها رو نمیداد و بازی هیچ وقت گیر نمیکرد اما بالاتر از اف پی اس 17 نداشتم ، حتی تونستم بازی رو تموم کنم ! اما در ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 این مشکل رو دارم.
مشخصات سیستم و پچ و کرک :
Windows XP SP3
Ram : 2GB Sata
VGA : EAH 4670 ATI RADEON 1 GB DDR3
CPU : Inter Core Dou E5200 , 3.2 GHz - Overclock
Patch : 1.0.3 - Crack : Razor Black Screen
VGA Driver : 9.6 ATI
منتظر نظراتتون هستم ... :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
مطمئن هستی از سلامت RAM ؟
نکنه که سیستم یا ویندوزت سنگین شده یا رم کم میاری البته رم 2 کافیه ولی احتمالا بخش اعظمی از رم صرق چیز خاصی میشه حالا یا VGA یا چیز دیگه من شخصا یک توصیه می کنم:
ویندوز رو یه بار عوض کنید
درایور جدید کارت گرافیک رو دانلود کنید.
سعی کنید cpu یا vga رو overclock نکنید
اگه تونستید از رم 4 استفاده کنید
یه کمی تنظیمات گرافیکی بازی رو تعدیل بدید.
نقل قول:
سلام دوستان ، تورو خدا کمکم کنید
من هنگامی که به بازی میرم همه چی عالیه ، اف پی اس 23 دارم ، کیفیت هم خوبه اما بعد از حدود 20 الی 30 ثانیه از بازی میپره بیرون و این ارور رو میده :
بعد هم بازی رو میبنده و این ارور رو میده :
در ویندوز سون که استفاده میکردم این ارور ها رو نمیداد و بازی هیچ وقت گیر نمیکرد اما بالاتر از اف پی اس 17 نداشتم ، حتی تونستم بازی رو تموم کنم ! اما در ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 این مشکل رو دارم.
مشخصات سیستم و پچ و کرک :
Windows XP SP3
Ram : 2GB Sata
VGA : EAH 4670 ATI RADEON 1 GB DDR3
CPU : Inter Core Dou E5200 , 3.2 GHz - Overclock
Patch : 1.0.3 - Crack : Razor Black Screen
VGA Driver : 9.6 ATI
منتظر نظراتتون هستم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از توجه شما دوست عزیزمنقل قول:
من یک ماه پیش این مشکل رو با ویندوز ایکس پی داشتم ، به همین دلیل سون ریختم و هیچ مشکلی نبود ، با همین سیستم ، بعد دیروز که ویندوز رو دوباره عوض کردم و ایکس پی ریختم دیدم همون آش و همون کاسه ...
رم و ... هم صرف هیچی نمیشه ، نمیدونم چرا این شکلیه ...
تنظیمات گرافیکی کم هستش ، کلا سرعت بازی هم 24 . 25 هستش اما این مشکل رو دارم ...
درایور فعلی 9.6 هستش ، یادمه دفعه پیش که ایکس پی نصب بود بعد از اینکه این مشکل رو داشتم ورژن 9.7 رو ریختم اما این مشکل به شکل دیگری شد.
به شکلی که بعد از اینکه 1 دقیقه از بازی گذشت تکسچر ها تار میشدن و لود نمیشدن و بعد تصویر بازی ثابت میشد و صدای بازی هم به صورت ممتد و ثابت شنیده میشد ، چاری ای جز بیرون آمدن از بازی و بستن بازی نبود در حالیکه در تسک منیجر بازی به صورت Running بود !!!
اینجا رو ببینید : یکی از دوستان خارجیمون با رم 4 دقیقا همین مشکل رو داشتن ... ببینین سر در میارید چی گفتن ؟! :
نقل قول:
کد:http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=391150
منتظر پاسختون هستم ...
سلام خدمت دوستان عزیز
من روز اولی که این بازی اومد روی سیستم نصب کردم ولی بالا نمیومد فقط یک صفحه مشکی میومد
حالا بعد از چند وقت قصد دارم دوباره نصب کنم
مشخصات سیستم من
Q6600
2GB 800 OCZ
256 GT geforece
ویندوز 7 روی سیستم نصب هستش اخرین درایور یعنی 191 نصب هستش و ویندوز هر روز اپدیت میشه
در سایت راک استار ثبت نام کرده بودم و یوزر نیم و پسوورد دارم
حالا پس از نصب بازی به چه پچ یا کرکی نیاز دارم ؟
چون پست اول طولانی بود من نتوستم بخونمش (دایال اپم)
میشه یه راهنمایی کنید
با تشکر
نقل قول:
آقا مشکل من حل نشد هنوز همین بساته
این rgsc (rockstar social club) رو هم یه بار خودم دانلود کردم این ارور رو می ده وقتی می خوام دوباره بریزمش
آنیستالم نداره اصلا تو فلدر های programfiles هم نیست که پاکش کنم کمک کنین لطفا مردم خدا
رو دکمه microsoft هم که کلیک می کنم هیچی اتفاقی نمی افته
سلام بعد از نصب بازی باید یکی از پچ های ROKSTAR رو نصب کنی و بعد کرک مناسب اون پچ رونقل قول:
سلام میگه که ویندوز سازگاری نداره ویندوزت سرویس پک چنده؟نقل قول: