[Version]
CheckVersion=3
CurrentVersion=50
StartUpdate=UPDATE_END
نیازی هست تغییر بدم ؟ دیفالته
Printable View
[Version]
CheckVersion=3
CurrentVersion=50
StartUpdate=UPDATE_END
نیازی هست تغییر بدم ؟ دیفالته
خوب.OI Time رو با زمان GM +3.5 که زمان خودمون هست درآوردم.
sunday : 7:30 AM
sunday : 7:30 PM
tuesday : 7:30 AM
wednesday : 7:30 PM
friday : 7:30 AM
اینا time هایی بود که واسه ما امکان پذیر هستن.2 تا time دیگه هستن که 1:30 شب هستن و کسی
نیست که اون موقع بره فارم کنن.همه خوابیم.به جز مجتبی P:
بالاخره با یه روش خیلی جالب از طریق دستی پچ نصب شد . خدارو شکر
الان دارم بازی میکنم میخوام برم الینس هورداش در حد ... هستند لول
اسم هیروهاتونو بگید پلیز :دی
الف میج - albis
-------
ok تنهایی نمیشه بازی کرد میام هورد باید تحمل کرد
میخوام میج وردارم چون توی wow همش میج بودم . هیروهاتون اسمش چیه؟
بعدا میشه چیزایی مثل مدل مو و عوض کرد؟
با پول همه کار میشه کرد.نقل قول:
بعدا میشه چیزایی مثل مدل مو و عوض کرد؟
خب 10 دقیقه ای بازی کردم لول 4 شدم بازیش جالبه خیلی بهتر از wow . میج هورد (اسمش یادم رفت باز) چیا میخواد .
بعد که لول 40 شدم برم u mode or h mode?
اسمش Pagan هست.برای Pagan مهمترین stat همون int هست.
بعد ار normal mode باید Hard mode برداری و نهایتا Ultimate Mode.
کدوم سرور بازی می کنی و اسمت چیه؟
نرمال مود زیاد فرقی نداره چی بگیری . لول های اولیه که خیلی حال بهم زنه xDنقل قول:
بازی تازه لول 60 بشی شروع میشه . راستی اگه سرور رو اشتباهی رفته باشی باز دوباره تنها میشی .
یا Gaia برو یا Etain
بیلد هم که full int .
من سرور 3 هستم شما کجایید؟
---------- Post added at 12:28 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
باشه میرم gaya ببینم چی میشه
اسم هیروهاتونو توی gaya بگید من albis هستم
تو تو همه بازی ها میچرخی؟این سومیشه که من تو رو توش میبینم و خودم هم هستم توشنقل قول:
اسم من تو سرور gaia اینه.NK.IcedDragon .اگه بخوای PM بدی یه حرف رو کوچیک بنویسی یا یکی رو اشتباهی بزرگ بنویسی نمیتونی PM رو بفرستی
اشتباه املایی بود دیگه :دی
آره من همه بازی میکنم wow و ... اما از wow فعلا خسته شدم
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------
.NK.IcedDragon که هر چی اد میکنم قبول نمیکنه
راهی هست که بشه پچ رو به صورت دستی نصب کنم؟
بله من خودم از این روش آپ کردم .
راستی punisher تو gaia هیرو داری؟
از کجا باید پچ رو دانلود کرد؟
یعنی کسی توی gaia کمک نمیکنه یکم گلد + لول آپ بده ؟کد:ftp://72.55.188.180/patch/
این پچ ها رو باید چه جوری و کجا بریزم؟
شما دانلود کن تا من بگم لول
من تا 50 دانلود کردم حالا 51 220 مگ هست
میخوام بدونم نصبش اسونه بعد این همه را دانلود کنم
هیرو دارم.من فعلا تو Etain لول 60 UM دارم.نقل قول:
تو گایا هم یه war 15 UM دارم.
یعنی gaia رو ول کنم ؟ آخه تا لول 10 اومدم لول
این um خیلی سخت تر از nm هست ؟ من الان nm بدون کمک کسی نمیتونم لول آپ شم یا خیلی سخته یعنی طول میکشه اما اگه یه لول 20 بیاد میرم اون موبایی که قرمز هستو میزنم و هر موب حدود 10 درصد xp میده !
ایول بابا تاپیک داره رو میاد.:31:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 5 (5 کاربران و 0 مهمان)
نقل قول:
به هادی گفتم اینو صفحه اول بزاره، گفت امتحان کن اگه جواب داد اوکی! الآن دارم پچ ها رو دانلود میکنم؛ ولی به احتمال 99% میشه. حداقل وقتی من بازی میکردم که میشد!
نقل قول:
اینقدر تو سرورای فری wow بازی کردی میگی لول آپ این سخته.ولی به نظر ما زیاد سخت نیست.تقریبا تو مایه های بلیزارده.ولی لول 58-1 یه طرف از 58 تا 60 یه طرف.لامصب مگه پر میشه.مخصوصا که تو مپ pvp باید لول آپ کنی.نقل قول:
لول +58 برای گرفتن 1 درصد باید 1 ساعت مفید مون بکشی تو یک پارتی خوب ! حالا سختیش رو خودت درک کن .نقل قول:
تا لول 10 nm که solo حدود 1 ساعت برای من طول میکشه اگه یکی کمک کنه 5 دقیقه !
بعدش نه همون gaia باش . اکثرا تو gaia هستیم و اگه هم نباشیم بعدا میایم گایا . از سرور Etain اوضاش بهتره.
حالا شما هم هی حال ما رو بگیرید به جای روحیه دادن.من میخوام Etain بمونم.مهم اینه که با بازی حال کنی.نقل قول:
بعدش نه همون gaia باش . اکثرا تو gaia هستیم و اگه هم نباشیم بعدا میایم گایا . از سرور Etain اوضاش بهتره.
لول :دی
یه پارتی خفن پیدا کردم :دی دو لول گرفتم
اون روش alizshah کاملا اشتباه و غلطه و کار نمیکنه و فایلش پاک شده
من یه روش 100% عملی میدونم اما چند ساعت دیگه میگم
اون قسمت فایلش پاک شده یعنی چی؟
من نگرفتم!
همه منو توی gaia اد کنند و یه ویسپ بدن
Albis
نه هادی آخریا رفتم تریال بیلیزارد خیلی از این راحت تر بود راحت solo میشد این پارتی میخواد اما خوبه دیگه کار گروهی لول
fullpather پاک شده از سرور منظورم اینه .
---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
راستی برای pvp چی وردارم برای pve که باید فول اینتلکت بود اما pvp جون هم میخواد همون استامینا
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
purchashing price چی هست ؟ من یه آیتم دارم 100 کی اینه اما میری بفروشی به وندور فقط 2کی میخره باید کجا بفروشم
خب این که مشکلی ندارهنقل قول:
ولی روشت رو بگو اگه راحتتر بود از روش تو برم:31::10:کد:http://foxman.persiangig.com/other/FullPatcher.exe
ترتیبشون این طوری هست.نقل قول:
اول باید نرمال مود NM رو لول 40 کنی.
بعد هارد مود HM رو می تونی Unlock کنی.
HM رو 40 کنی UM هم Unlock میشه.
EXP مورد نیاز واسه UM 2 برابر NM هست.ما ترکیدیم تا 60 شدیم.
یعنی اگه ته ته um نباشه چی میشه؟
در ضمن گایا رو ترک نکن.فعلا شلوغ ترین سرور هست و پارتی راحت گیر میاد.
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
UM بیشترید Stat رو میگیره پس از تمام مود ها قوی تر هست ولی اگه 1 بار بمیری کاراکترت پاک میشه.
باید res rune بخری.
الان دارم لول آپ میشم تو پارتی اینو بخون اگه میخوای ترجمه کنم بذارم اینجا اما الان نمیشه ...
به نظرم کامل توضیح داده فقط بذار پست اولکد:http://www.2shared.com/file/12462046/39188cce/Shaiya_Updater.html
باید به هادی بگی.پست اول مال اونه.
چه مسخرست !
یعنی بمیری ؟ پاک ؟ من تو wow نزدیک 50 میلیون بار مردم چیزی نشده !
این ress rune چیه ؟ اگه یه لایت منو بکشه چی ؟ یا یه موب ..
راستی اگه الان برم نرمال باید دوباره از لول 1 بیام بالا ؟ بعد دوباره بعدش رفتم um دوباره از لول 1 ؟ من این وسط کلی مردم توی party ها ... اگه اونجا بمیرم که ... لول
آره.اگه res rune داشته باشی تو UM می تونی خودتو زنده کنی.2 نوع res rune داریم.نقل قول:
res rune معمولی که 1 بار مصرف هست و Continuious res rune که نوع گرون هست و تا 7 یا 15 یا 30
روز هر چی بمیری مشکلی نداره.
برای لول کردن هم آره.تو هر مود جدید باید از لول 1 شروع کنی.
purchashing price چی هست ؟ من یه آیتم دارم 100 کی اینه اما میری بفروشی به وندور فقط 2کی میخره باید کجا بفروشم
بعد این میگه Altar Is Destoryed یعنی چی ؟ یهو یه notice omad :
go go go your faction is lost lol
یه event تو PVP 1-15 هست.گفت برین کمک کنید.
تو برو فعلا لول کن لول 40 شدی یه Oracle بردار که بهش Orc تو بازی میگن.با این کلاس اگه لول + 51 بشی نونت تو روغنه کلی پول درمیاری یا اگه دلت میخاد یه روزه بشی غول بازی باید از سایت بازی امتیاز بخری و خودتو باهاشون قوی کنی.اگه میخوای یه pvp ساده بری توش و بکشی ملت رو (البته این قسمت واسه کلاس UM هست که اگه خواستی وردار) برو 1-15 اونجا skill هات همه ساده هستن خر جون میشی راهت نمیشه کشتت و تو هم ملت رو جر میدی.اگه میخوای پول دربیاری بعدن یه راست بری 1-60 همون نکته اول رو انجام بده.Orc بگیر لولش کن اولاش چون بی پولی هست و هیچی نداری لول کردن سخته ولی لول +51 بشی خوب کار کنی روزی 500 میلیون در میاری باهاش Exp stone میخری همون HM رو لول میکنی یا پولاتو جمع میکنی یه Conti Res Run میخری و exp stone و کلی تجهیزات دیگه تو یه هفته از لول 1 تا 50 میای 50 تا 55 پارتی خوب پیدا میشه اونم 2 یا 3 روزه میگیری 55تا60 هم یه ماهه میگیرینقل قول:
---------- Post added at 10:02 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
لول 60 شدم.هوراااااااااااااااااا ااااااااااااا