سلام آخر گرفتی یا نه؟
راضی هستی یا نه؟
Printable View
سلام آخر گرفتی یا نه؟
راضی هستی یا نه؟
سلام.
عزیزان کسی از شهرک گلستان اینجا داریم؟؟؟
الان ADSL چی خوبه واسه این محدوده؟
اگر دوستان دیگری هم می دونن ممنون می شم راهنمایی کنن.
آخه یکی از دوستان می خواد و من هم نمیدونم تو اون محدوده کدوم خوب هست.
مرسی
دوستان ارم نتی(اسیاتک) خواستم یه خبر مشتی ولی ناراحت کننده بدم:
بعد از این چند روز که سرعتها کاهش پیدا کرده یه ایمیل زدم پشتیبانی و علت کاهش سرعتها رو پرسیدم که در جوابش این نامه برام ارسال شد:
"سلام سرعت دانلود به متغیرهای زیادی بستگی دارد. ما هیچگونه تغییری در تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری خود نداده ایم و محدودیتی هم اعمال نکرده ایم. بنابراین بطور عادی اگر مشکلی وجود داشته باشد (مثلا ترانسمیشن بین استانی یا کشوری)، بایستی رفع شود تا سرعت به حالت عادی برگردد.
با احترام
پشتیبانی"
دیروز هم زنگ زدم به پشتیبانی گفت که ما هیچگونه تعمیرات سخت افزاری و نرم افزاری نداریم و مشکل از طرف ما نیست.
خلاصه سرتون رو درد نیارم فکر کنم ایندفعه این کاهش سرعت حالا حالاها مهمونمون باشه که یا باید باهاش بسازیم یا بعد از اینکه اشتراکمون تموم شد جمع کنیم بریم یه شرکت دیگه چون این اسیاتک اصلا برا ما خیری نداشت!!
چه افتخار بزرگی، چرا یه تغییر مثبت تو تجهیزاتشون ایجاد نمیکنن تا وضعیت بهتر بشه. اگه هم نمیتونن همون بهتر که شرکت نزنن.نقل قول:
سلام
دوستان سرعت من از 4شنبه خیلی افت کرده (eco 512) پشتیبانی تهران میگه مشکلی از طرف ما نیست ما مرکز سلمان هستیم کسی این مشکل براش پیش نیومده ؟
اقا شاتل هم بلا نسبت شما ....
من یه مگ دارم
سرعت دانلودم به زور به 30 کیلو بایت برسه شبانه هم که دو هفتست بخاطر سرعت پایین تعطیلش کردم.
شبا سرعتم متوسط 6 تا 10کیلو بایته
با این اوصافی که شما میگید سرویس من از بقیه بهتره:27:
من سرعت 1024 دیتانت را برداشتم با ترافیک 1 گیگ ماهیانه هفت هزار تومن...
دانلود شبانه سرعت 20 تا 40 متغیره
روزانه به 200 هم میرسه….
شاید سرعتش اونقدری که میگن نباشه ولی حداقل قطعی نداره....
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
نقل قول:
مه هم مرکز سلمان هستم....
کلا مخابرات این مرکز میگن مشکل داره.....:5:
من الان تو سایت ارم نت نگاه کردم 1_2 روزه از حجمم کم نشده، یعنی دیروز یا پریروز بود که سر زدم همین مقدار الان بود...
اره درسته...نقل قول:
بعضی مواقع یکم تاخیر داره دیر بروز میشه ولی کم میکنه...
شما دوستان adsl هستید من 256 وایرلس هستم داخل گروهی هستم که اصلان کاربرای فعال نداره بدر شاتل ذا من در اوردم ماهی 9 تا دانلود دارم شاتل اخرش بخاطر من برشکست میکنه
نقل قول:نقل قول:
سلام
این پست ما رو کسی ندید؟
فکر کنم به خاطر اینه که دوستان دقیق اطلاعی در مورد مرکز مخابراتی که گفتم ندارند!
کسانی مخابرات ابوذر هستند که شماره تلفن منزلشون با این پیش شماره ها شروع میشه:
230 ـ 231 ـ 233 ـ 234 - 235
حالا از دوستان کسی که پیش شماره منزلشون با یکی از این ها شروع میشه (مخابرات ابوذر) ممنون میشم به این دوتا سوال من پاسخ بدین:
از کدام شرکت adsl میگیرید؟؟
راضی هستید ازش یا نه؟(غیر از پارس آنلاین)
ممنون :11:
ارم نتی ها:
الان سرعت دانلود روزانتون چقدره؟
سرعت روزانه هست دیگه؟نقل قول:
من 128 و 2مگ اسیاتک گرفتم سرعت روزانه و شبانه هر دو سرویس یکی بود
شبانه هر دو 30 بود...
الان همون 128 را گرفتم..
من از صبانت مرکز فیاضبخش سرویس دارم و الان چند روزیه که باز این صبانت ترررر زده و سرعتش حسابی اومده پایین و کسی نمیدونه باز چه خبر شده؟
آره روزانس.اما یه هفته هست خیلی خراب شده.قبلا خیلی بالاتر از این بود.بالای 300 400 بود.آره مخابرات قاطی داره.بچه همسایه ما هم 128 داره دانلودش اندازه من بود.حدود 300 بود.اونم الن داغون شده اسپیدش.ما مرکز فیاظ بخش هستیم 726 و 727نقل قول:
نکنه مرکز فیاض بخش مشکل داره؟!آخه منم فیاض بخش هستم.نقل قول:
بقیه دوستان توی مراکز دیگه هستند که از ارم نت سرویس بگیرند و توی هفته گذشته کاهش سرعت داشته باشند؟
اره دوست عزیز من پس 1 هفته اینجا واسه چی گلو خودمونو پاره میکنیم. همه جا مشکل داره
اره اینجا هم سرعتهاشون امده پایین...
سرعت شبانه هم از 60 امده روی 30
سلام بچه ها.
من مرکز مخابرات دستغیب هستم (صنایع هستیم) شاتل eco 1024 دارم
الان 2 سال هست که شاتل دارم روزی 5-6 بار dc شدن رو حتما دارم بعضی روزها هم که خیلی بیشتر
الان هم که سرعت ها به فنا رفته time out هم که ماشالا فراوون ! ping هم که هیچی نگم بهتره
میخواستم ببینم کسی اینجا از مخابرات نگرفته؟ بعضیا خیلی ازش تعریف میکنن بعضیا میگن افتضاحه.میخاستم ببینم نظر شما چیه در مورد ping و سرعتش. ping برام خیلی مهمه
ممنون
سلام
سرعت دانلود سرویس 128 پارس آنلاین از 1 تا 6 صبح 10 تا 25 و از 6 تا 7 صبح 110 تا 140 هست.
الن مثله اینکه دوباره ارم نت خوب شد
هنوز مشخص نیست،آخه من یه بار کانکت میشم باسرعت 220 دانلود میکنم اما بعداز اینکه دوباره دی سی میشم و کانکت میکنم باهمون سرعت افتضاح 90 دانلود میکنه.نقل قول:
ولی فکر کنم داره درست میشه!
سلام دوستان مثل اینکه اصلا به این دانلود شبانه نمیشه اعتمادکرد....
من تمام دانلود هامو ساعت 3-7 انجام میدم (دیتا نت)
سرعت 1024 یکماه یک گیگ برداشته بودم
2 هفته نگذشته بمن زنگ زدن و گفتن دانلودت تقریبا تمومه و حدود 200 تک تومن (مگی 5 تومن) باقی مونده....سوال من:
1- اگر دانلودم تموم بشه هنوز میشه اینترنت بری و مثلا ایمیل چک کنم؟
2- بمن گفت اگر شارِژ نکنی دیگه خط تلفنت جمع میشه؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی چی؟؟؟ یعنی اگر من بخوام برم از مرکز دیگه بگیرم دوبار باید کلی هزینه رانژه و راه اندازی بدم؟
3-
یک مورد دیگه من با نرم افزار که بهم میگه در حال حاضر چقدر مصرف داری کار میکنم/توی چت مصرف زیادی نشون نمیده مثلا موقع چت یکساعت که کار میکنم کلا 1 مگ مصرف داشته ایا این بنظر شما منطقی هست؟
دوستان یکی راهنمایی کنه لطفا
این مال دیشبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مال امروز عصر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ای بابا تا حالا 4 بار پرسیدم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی تو این فروم کسی نیست شماره منزلشون با 23 شروع بشه؟؟
+
یه چیز دیگه..... چند روز پیش که تو ملاصدرا رد میشدم چشمم خورد به ADSL همیارنت....اون زمانا که adsl نداشتم این همیارنت بین کارت های اینترنت از بقیه سرعتش خیلی بهتر بود....کسی استفاده کرده؟؟
راستی به نظرتون شرکت هایی که سراسر ایران نمایندگی دارند بهتره یه همین شرکت های کوچیک توی سطح هر شهر؟؟؟؟
دیگه از قطعی های پارس آنلاین خسته شدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه شرکتی باشه قطعی نداشته باشه حداقل قطعیش کم باشه!!
سرعتش هم معمولی باشه مهم نیست....مهم این قطعیاشه که رو بدجوری رو اعصابه!!
میخوام تا اوایل مرداد از یه جا دیگه سرویس بگیرم!
ممنون
خوب حتما کسی نیست دیگه :31:
-----------------------------
اقا امروز بعد از مدت ها پینگ ارم نت بدک نیست، میشه باهاش یه کارایی کرد
این ارم نت دوباره امروز داره ما رو اذییت میکنه:31:
باید چند بار کانکت دیسکانکت کنی تا شاید درست شه!!نقل قول:
شاید.....
من که هر کسی دیدم از همیار داشته راضی بوده!نقل قول:
به نظرم از همین همیار بگیر...
دیشب نمیدونم مودم/سیستمم چی شده بود ارور 651 میداد به شبانه نرسیدم!نقل قول:
چه بدبختی گیر کردیماااا.یه شرکت درست توو این خراب شده نیست.شاتل که ماشالا اینقد کاربرش زیاده پینگش بالاس آپلودشم پایینه.صبانتم که 3 روزه گیگش تمومه.دزدن همشون.ارم نتم که یه روز در میون سکته میزنه.خداوکیلی بیان دره همشونو تخته کنن خیال ما رو هم راحت کنن بره:31::31::31:نقل قول:
موافقم، تعطیلشون کنن خیال همه راحت میشه.نقل قول:
این ارم نت صبح تا ساعت 1_2 بد نبود. بعدش یه دفعه دیتا قطع میشد. کانکت هم میشد ولی دیتا نمیومد.
ممنون از شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه چند تا سوال داشتم
برای اینکه بخوام از یه شرکت جدید بخوام بگیرم باید چه مراحلی انجام بدم؟
بعد چه قدر طول میکشه تا شرکت جدید بخواد سرویسش رو واسم راه اندازی کنه؟
و اینکه چه قدر باید هزینه کنم غیر از اون مبلغ اشتراک؟
لطف میکنید مراحلشو بگید؟
ممنون
ای بابا با یه حساب سرانگشتی میفهمی یجور حقه بازی ه.....اول اعصابتو با دایلاپ خورد میکنن که بری سراغ ADSL بعد بخیال اینکه گیگی 5 تومن هزینه اینترنت میدی میای سراغش....
کلا یک مبحث واضح وجود داره که واقعا اینترنت در ایران گرونه من که تاره از دایلاپ خلاص شدم میبینم سرویس پرسرعت با همون هزینه داره اگه قبلا (دایلاپ) کارت اینترنت میخریدی بیشتر هزینه پول قبض تلفن بود الان همون هزینه قبض را باید برای هزینه را هاندازی پورت بدی یعنی ماهی 7 تومن و ماهی بالای 5 تومن بابت گیگ...
اگزم بخوای سرویس اینترنت پر سرعت را عوض کنی باید 15 تومن بابت راه اندازی مجدد بدی....
ای بابا انده کلا برداری ه و بنظر منم از عقب موندگی کشور مونه.....
دوستان بالاخره چی شد؟
کدوم شرکت فعلا حالش بهتره؟(از بین این بدترها کدومش بهتره؟)من فردا میخوام برم بگیرم.از کدوم شرکت بگیرم؟
قطعی کم باشه.دانلودشم 100 باشه.
راستی مودم چی بگیرم؟وایرلس باشه.......مودم های وایرلس میشه روش قفل گذاشت؟ وقتی pc خاموشه میشه روشنش کرد و با گوشی موبایل ازش استفاده کرد؟و با مودم وایرلس میشه با pc به اینترنت وصل شد؟ پورت برای کامپیوتر داره؟
کلا اینجوری ه ...نقل قول:
با امدن ADSL 2+ فقط میری
1-مرکز مورد نظرت یک قرارداد مینویسی:10:
2- بعد از قرارداد بمدت 7-21 روز خط تلفنت از طرف مخابرات رانژه میشه:27:
3- مودم ADSL را به کامپیوتر وصل میکنی:31:
4- از اینترنت بظاهر ارزون استفاده میکنی:18:
5- بقول ما شیرزای ها دم رو گیگ تموم میکنی باید بری شارژکنی:19:
ممنون :11: این مراحل رو طی کردم :31:نقل قول:
منظورم این بود از یه شرکت جدید بخوام بگیرم باید چه مراحلی بگذرونم؟:31:
الان دو ساله که پارس آنلاین دارم میخوام برم یه شرکت دیگه
خط تلفنمون که رانژه شده مودم هم که هست دیگه باید چی کاری کنم؟
فقط باید قرداد رو با شرکت جدید بنویسم دیگه درسته؟
ممنون :11:
اول زنگ بزن به شرکتی که میخوای ازش سرویس بگیری مطمئن شو که مرکز شما پورت خالی دارن بعد جایی که الان سرویس داری درخواست قطع رانژه میدی بعد میری شرکت جدید درخواست رانژه میدی.نقل قول:
هزینه رانژه هم بستگی به شرکت داره ولی معمولا 15 تومن هست. بعضی شرکتها هم اگه خودت مودمت را کانفیگ کنی 5 یا 10 تومن هزینه رانژه میگیرن.
مدت زمان رانژه هم بستگی به مخابرات منطقه شما داره.معمولا 2 3 روزه رانژه میکنن اگه پورت خالی داشته باشن..
همیار فکر میکنم نسبت به بقیه شرکتها خلوت تر باشه...نقل قول:
نمیدونم توی مرکز شما خوب باشه یا نه...
ولی سرعت را فکر کنم واقعی بده.
مودم هم ببین شرکت چی پیشنهاد میده - نظر من لینکسیس یا ایسوز ارزون بخوای : دی لینک
توی تاپیک مودم هم میتونی مشورت بگیری از دوستان
بله
بله در حالت PPPOE
بله پورت LAN داره
میشه به این جواب بدید:
تشکر.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6254770&postcount=8255