سلاملکم...نقل قول:
آخه دکور نداریم چیکار کنم......
چشم حتما میرم میخرم ...اینو گفتم که ببینم واسه این 2 3 روزه که نمیتونم برم بخرم چیکارش کنم که فهمیدم....
خیلی ممنون آقاهه که انقدر خوب توضیح میدی.....:27:
Printable View
سلاملکم...نقل قول:
آخه دکور نداریم چیکار کنم......
چشم حتما میرم میخرم ...اینو گفتم که ببینم واسه این 2 3 روزه که نمیتونم برم بخرم چیکارش کنم که فهمیدم....
خیلی ممنون آقاهه که انقدر خوب توضیح میدی.....:27:
کسی مجموعه ی آفیس + یه pdf reader خوب سراغ داره واسه 5800 عزیز ما.........لینک کنه ما دانلود کنیم لطفا.......
دوستان عزیز سلام...
با گوشیم به 2 تا مشکل برخورد کردم
1. این که وقتی بلوتوث میگیرم با اینکه تنظیمات روی مموری کارت هست ولی تنظیمات عوض میشه خود به خود و میره روی فون مموری. یک بار ریست کردم درست نشد.
2. آهنگامو توی Playe list نشون نمیده.... قبلا نشون میداد ولی الان فقط از راه مموری کارت نشون میده و وقتی میرم توی قسمت موزیک هیچ کدوم از فایل های موزیک معلوم نیست.
ممنون از دوستانی که لطف میکنن و راهنمایی میکنن.
برای مشکل دومت refresh library میکنی؟نقل قول:
یعنی وقتی توی صفحه اصلی موزیک پلیر هستی option رو بزن و refresh library
من همین امروز فیرمور رو از 20 به 30 آپدیت کردم با فونیکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ البته فیرمور جدید رو به صورت exe دانلود کردم که موقع کار با فونیکس به راحتی فایلهای آپدیت تشخیص داده شدن، سرعت گوشی و تاچش خیلی بهبود پیدا کرده.
من درباره ورژن 31.0.008 حرفای ضد و نقیض زیادی شنیدم، بالاخره فارسی شده یا هنوز فارسیش نیومده؟
از طرفی هم خوندم ورژن اصلی این آپدیت جدید 24 اکتبر میاد.
دوستان فقط لطف کنن برای 5800 بهترین پروداکت کدی که بشه باهاش فارسی رو ساپورت کرد معرفی کنید
کسی نظری نداره؟ میخوام بخرم....نقل قول:
سلام ....نقل قول:
چون اصرار داشتی نظر بدم دادما....همه ی مشخصاتی که میگی خوبه ولی فقط ویرایش pdf و Office نداره و گرنه بقیش منو که ارضا میکنه...باتریش نسبت به N95 که تا چند ماه پیش داشتم بهتره.... ال سی دی هم که سلام دارن خدمتتون یعنی خوبن اندازشون(این که ضد خشه خیلی خوبه) و تاچش هم اگه حمل بر آیفون ستایی نباشه خوبه در حد خودش...در مورد browser با یه اپرا میتونی خیلی خوب پیش بری...نرم افزار هم که هی دارن مینویسن و اکثر چیزایی که باید باشه هست.......دنبال چی هستی که این گوشی نداره .....:20: به نظر من که شک نکن بخر....
نقل قول:
نوشته شده توسط Wisdom
سلام
دوستان میشه یه پروداکت کد بدید که فارسی رو پشتیبانی کنه که بعدش بتونم آپدیت کنم و زبان شیرین فارسی رو هم داشته بشم
منظور از مشکی و قرمز و آبی چیه؟ همون خط دور گوشیه یا قضیش یه چیز دیگست؟نقل قول:
بعدش دوستان کاشکی یه نفر مطالب مفید رو دسته بندی میکرد و تو یه تاپیک جدا گونه میزاشتش..
باور کنید پدر آدم در میاد این صفحات رو بخونه
من فعلا کلی مشکل و سوال دارم، بعدا که به جواب ها برسم (اگه کسی هنوز دست بکار نشده بود) خودم مطالب کاربردی و اساسی (در هر زمینه از کد ها ونحوه ریست کردن گرفته تا آپدیت و هک) همه مطالب رو دسته بندی میکنم.
منظورم Firmware گوشیه؛ من از باکس Phoenix استفاده کردم و فایل فیرمور رو هم به صورت exe دانلود کردم که بعد از دانلود روی کامپیوتر نصب شد و بعد طبق ویدئوی آموزشی فونیکس مراحلو طی کردم تا فیرمور آپدیت بشه.نقل قول:
تایپیک آموزش نحوه کار با فونیکس:
برای دانلود فیرمور از این فروم نتیجه نگرفتم؛ نمیدونم فایلهای آپدیتش چه نواقصی داشتن... به هر حال خیلی از جاها میشه پیداشون کرد.کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=281575
در ضمن اگه به اینترنت WLAN یا همون wi-fi دسترسی داری، آپدیت از طریق خود گوشی بهترین راهه؛ مسیر زیر:
settings--->phone--->phone mgmt--->device updates
و بعد از options گزینه check for updates
گوشی جدیدت هم مبارک باشه:11:
در مورد پراکنده بودن مطالب تایپیک و سخت بودن خوندن همشونم باید بگم، تجربه من نشون داده (از اونجایی که از بهار به این تایپیک میومدم) موضوعات مهم و اساسی در مورد گوشی طی فواصل کوتاهی تکرار شده ن؛ و اون فهرست گذاری ای که شما میگید فقط برای بعضی از تایپیکهای مهم یا اصطلاحا استیکی شده انجام میگیره و از اونجایی که گوشیهای موبایل در یک بازه زمانی معینی (چند ماه تا چند سال) درباره شون بحث میشه، هیچوقت تایپیک مربوط به یه گوشی، استیکی نمیشه و اصلا نوشته ها اونقدر پراکنده ن که به سختی بشه یه جا جمعشون کرد و کاربرا رو بهشون ارجاع داد.
پروداکت کد فارسی هم برای رنگهای مختلف 5800 (آبی، قرمز، مشکی) و فیرمورهای مختلف متفاوتن و هر جا که لینک دانلودشو پیدا کردی احتمالا راهنماییش هم اونجا نوشته که پروداکت کد فارسی این فیرمور برای فلان رنگ کدومه.
ممنون که نظر دادی.... DDDD.....
من دلم نمیخواد وقتی با وایرلس تو اینترنت میرم اذیت بشم.... مثلا browser خوب نداشته باشه یا lag داشته باشم یا گوشی زیاد هنگ کنه...... میخوام باتریش ظرفیت خوبی داشته باشه.... مثلا 2-3 ساعت کار مداوم با وایرلس دوام بیاره(میاره؟)..... نرم افزار داشتن برام مهمه........ در ضمن گاهی فیلم هم میریزم رو گوشی(اگه پسوند فیلم ساپورت نشه تبدیل میکنم)..... ساپورت خوب نرم افزاری هم برام مهمه.... از دوربین زیاد انتظار ندارم ولی همین که عکس بگیره خوبه(!؟!؟)...... office هم زیاد با نوشتن کار ندارم بیشتر میخوام بخونم ولی نمیخوام کند باشه و همچنین درباره pdf.....
ممنون از راهنماییتنقل قول:
منظورم Firmware گوشیه؛ من از باکس Phoenix استفاده کردم و فایل فیرمور رو هم به صورت exe دانلود کردم که بعد از دانلود روی کامپیوتر نصب شد و بعد طبق ویدئوی آموزشی فونیکس مراحلو طی کردم تا فیرمور آپدیت بشه.
تایپیک آموزش نحوه کار با فونیکس:
برای دانلود فیرمور از این فروم نتیجه نگرفتم؛ نمیدونم فایلهای آپدیتش چه نواقصی داشتن... به هر حال خیلی از جاها میشه پیداشون کرد.کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=281575
Phoenix که دردسرش فکر کنم زیاد باشه و از اونجا که قبلا با NSU کار کردم همونو ترجیح میدم
اینترنت بی سیم که ندارم
باسیمم هم که دایل آپه ولی یه فکری براش میکنم
فقط باید یه پروداکت کد مطمئن پیدا کنم و...
راستی در 5800 میشه پروداکت کد رو با NSS عوض کرد؟
بعد با NSU ....
ببین عزیز من:11: راجع به باتری شک نکن..... درضمن منم از وایرلس استفاده کردم..مطمئن باش فقط باید لذتشو ببری ولی browser حود گوشی فک نمیکنم به پای opera 5برسه چون اپرا واقعا خوب کار میکنه....من همه ی این کارهایی که تو میخوای بکنی رو با گوشی انجام دادم یعنی هر روز دارم انجام میدم....مشکلی هم نمیبینم...به نظر من اگر شرایطت همیناست بخرش.....:27:نقل قول:
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...............
من از وقتی که فیرمورو به 30 آپدیت کردم، اون قسمتی که درون گوشی مربوط به Check for update هست وقتی می زنم و پیغامشو تایید میکنم بعد مینویسه Connection Error.
هرچند از این قابلیت استفاده نمی کنم ولی ممکنه یه روزی لازم بشه که از طریق خود گوشی آپدیت کنم.
در ضمن connection اینترنت خود گوشی مشکلی نداره و مثلا در محیط Browser به راحتی از طریق gprs به اینترنت وصل میشه.
من خودم حدس میزنم تو قسمت Device Updates و بعد Options، چون Server Profile ای تعریف نشده (می نویسه No Server Profile) اینطوریه؛ برای تعریف یه Server Profile جدید اون فیلدهای مورد نیازشو باید با چه اطلاعاتی پر کرد؟ کسی میدونه؟
در ضمن میخواستم بدونم فیرمور ورژن 31 پروداکت کد فارسی هم داره یا فعلا نیومده؟
با سلام .
آقا مخواستم بدونم مگه بسته بندی 5800 کامل نیست چون من رفتم بخرم دیدم
نه کابل TV داره نه کیف و یه کابل USB کوچک داره همچنین تو دفتر چه راهنما نوشته بود که از خروجی TV سوپورت نمی کنه.
سلام،نقل قول:
تو ایران کامل نیست :31:
هرکی یه قطعه رو بر میداره جداگونه میفروشه...
بسته کاملش رو بزور میتونی گیر بیاری.
خروجی TV هم کاملاً ساپورت میکنه... چرت نوشته که دنبال بسته با کابلش نری :46:
سلام ....نقل قول:
من به این توجه نکرده بودم تا شما گفتی.:18:..اخه از منم اینجوریه...فک کنک خاصیت ورزن30:31:....به نظر من یه شما یه access point براش تعریف کن که وایرلس باشه.(از قبل تو conectivity>destination) فعالش کن.. اون وقت دیگه اون پیغام قبل connection error را نمیده و خود به خود کانکت میشه واسه آپدیت.....(راستی من ورژن 30 رو همین شکلی آپ کردما) دیگه نیازیم نیست فیلد پر کنی یا اینکه اصلا سرور تعریف کنی.....:46:
ممنون که پاسخ دادی:11:؛ فکر کردم فقط مشکل گوشی منه، فکر کردم توی آپدیت اشتباهی کردم که بعضی قسمتای گوشی به درستی کار نمیکنه.نقل قول:
من توی destination از همون مسیر connectivity یه access point جدید برای internet ایجاد کردم؛ بعد این دفعه رفتم توی قسمت Check for updates ، غیر از این access point جدید، اون دوتای قبلی که یکی مربوط به وایرلس و دیگری مربوط به gprs بود هم نشون داده شدن و دیگه connection error نزد، من از طریق همون gprs گذاشتم آپدیتو چک کنه که بعد از مدتی چک کردن نوشت No Updates Available
در صورتی که 31 هم مدتیه اومده ولی سرور نوکیا برای گوشی من تشخیص نمیده:27:
راستی من جدیدا بعد از آپگرید، هک قبلیمو که با HelloOX 1.03 انجام شده بود، Remove کردم و بعد از مستر ریست (#7370#*) هک جدیدو یعنی با HelloOX 2.03 اعمال کردم. فکر کنم بعد از آپگرید فیرمور استفاده از هک جدید لازم بود، درسته؟
سلام
این گوشی من قبلا گفتم که تم و بازی و اینارو نمیخونه...یعنی باید از خود سایت نوکیا دانبود کنم که بخونه!
بعد گفتن باید هک بشه...الان من جایی بیرون نمیتونم بدم!
خودم میتونم این کارو بکنم؟
اگه نه..شما سایتی نمیشناسین که بازیاش رو بشه موبایل هک نشده بخونه؟!
شما گوشیتو هک کن بعد هر برنامه و تمی که میخوای رلحت نصب کننقل قول:
اول باید دو تا فایل cer و key بگیری
برای درخواست این فایل به تاپیک زیر مراجعه کن
برای دریافت فایل Certificate درخواست بدید (قوانین پست اول مطالعه شود)
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=4315287
بعد نیاز به یه برنامه داری که گوشیتو هک کنی اونم hello ox هستش
نوکیا : هک گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX 2 و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین
البته باید این برنامه رو ساین کنی که نیاز به freesigner داریکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=294724
رمز فایل :کد:http://dl.far30mobile.com/armin/Free-Signer-%28Far30mobile.com%5D.zip
کد:www.far30mobile.com
یه راه حل ساده تر هم هست که imei گوشیتو بده من همه کارا رو میکنم فقط میمونه یه فایل رو دانلود کنی برنی تو گوشی هک بشه
دوستان سلام.امروز بعد از اینکه گوشیم رو به حالت mass storageبه کامپیوتر وصل کردم،بعد از قطع اتصال آیکن های گوشیم از صفحه اصلی پاک شدن.و دو دکمه ی شماره ها و کانتکت ها هم کار نمی کنن.قبلا چند بار اینطوری شده بود و هر بار مجبور شدم مستر ریست کنم.آیا راهی هست که گوشیم درست شه؟خواهش می کنم کمکم کنید.ممنون.ورژن فریمور هم 21.0.025 هست.
منم که درست آپ کردم اینجا رو مشکل داشتم.... ولی با همین راهی که گفتم حل شد....ورژن 31 کلا به خاطر حل کردن مشکل یه سری از باگ ها و بهبود بخشیدنشون و حساس کردن وضعیت تاچ اسکرین خیلی به درد بخوره ولی فعلا برای تمام کشور های اروپایی موجوده :13:و تا هفته ی آینده شاید بیاد ....کلا باید تو این چند روز هی با NSU چک کرد.....:27:نقل قول:
سلام
یه مشکل با xpress music دارم نمیدونم چرا اهنگ هایی رو که توی گوشی میزارم (از pc) داخل پلیر نمیان !
خیلی عجیبه چون فقط فایل های رو که از کامپیوتر میریزم اینطوری هستند!و از اون عجیبتر اینکه توی فایل منیجر هم هستن.
میخوام بیان توی پلیر !
مشکل دیگه اینه که تمام فایل هام(بیشتر عکس ها برام مهمه) رو دیروز اشتباهی پاک کردم .برای باز یابی اطلاعات راهی هست ؟
دوستان لطفا راهنمایی کنن
با تشکر
سلام دوستان
برنامه ی پخش ویدیو کلیپ که انواع کلیپ رو ساپورت کنه(دی وی دی که نه) سراغ دارین؟؟
ممنون میشم لینک دانلود بدین
مرسی
شما وقتي وارد music player شدي از منوي options گزينه Refresh Library رو انتخاب كن تا ليست آپديت بشه.نقل قول:
براي بازيابي اطلاعات هم اگه هنوز روي مموريت چيزي نريختي ميتوني از نرم افزار هاي بازيابي استفاده كني .تو انجمن نرم افزار كامپيوتر سرچ كن.
دوستان نظری ندارند؟راه حلی نیست؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای موزیکهات باید لایبرری پلیرت رو رفرش بکنی برای عکسهای پاک شدت هم نرم افزار get data back رو روی کامپیوتر نصب کن و با ریدر مموریت رو روی کامپیوتر برگردون.
این 5800 من احساس میکنم که زود باتری خالی میکنه .
تازه چند روزه که خریدمش... البته مشغول نصب برنامه و آهنگ و عکس هم بودم
ولی امروز رو زیاد باش کار نکردم بازم با این وجود باتریش ظرف یک روز(24 ساعت) کمتر از نصف شده
بنظرتون طبیعیه؟
آخه روز اول فروشنده گفت 12 ساعت بزن به شارژ ولی من نهایتاً 7.5 تا 8 ساعت زدم به شارژ... بنظرتون میتونه ناشی از این باشه؟
سلام دوست مننقل قول:
قدم گوشی نو رسیده مبارک.:11:....
نه قطعا مشکل از این نمیتونه باشه که 7 8 ساعت زدی چون باتری های لیتیوم اصلا memory effect نداره و مثل باتری های قدیمی نیست اتفاقا خیلی بهتره که این نوع باتری را زود به زود بزاری شارژ و نذاری تا ته خالی بشه...واسه شارژ دفعه ی اول هم باید بگم که هیچ فرقی با بقیه شارژ ها نداره.....این حرف مال نسل قدیم باتری ها بوده نه اینا.....:20:
قربون محبتت :11: قابل شما رو ندارهنقل قول:
اینو مطمئنید؟نقل قول:
باتری های لیتیوم اصلا memory effect نداره و مثل باتری های قدیمی نیست اتفاقا خیلی بهتره که این نوع باتری را زود به زود بزاری شارژ و نذاری تا ته خالی بشه
قربون محبتت :11: قابل شما رو ندارهنقل قول:اینو مطمئنید؟نقل قول:
باتری های لیتیوم اصلا memory effect نداره و مثل باتری های قدیمی نیست اتفاقا خیلی بهتره که این نوع باتری را زود به زود بزاری شارژ و نذاری تا ته خالی بشه
بله....:5:نقل قول:
ابنو از یه متخصص میگم + اینکه قبلا هم تو یکی از پست های همینجا خوندم...درضمن یه بار هم مطالبی شبیه به این از یه مقاله انگلیسی خوندم....:27:
عجیبه .....نقل قول:
آخه ورژن گوشی من رو یه هفته پیش دادم تبدیل به 31.0.008 کردن که فارسی رو هم ساپورت میکنه.:13:
با سالم به استاتید محترم
من گوشیم N95 هستش و دارم 260 تومان میفروشمش. ظاهراً با این پول، ایده آل ترین گوشی همین 5800 هستش. اگه میشه لطف کنین و به سوال هام جواب بدین.
1-دوربینش 5 نیست و بعد از تجربه 5 مگاپیکسل N95 یک مقداری برای سخته. میخواستم بدونم کیفیت عکس در چه حدی هستش. به پای N73 میرسه یا نه؟ فیلم برداری 30 فریمش چطوریه؟ کلاً دوربینش خوبه یا نه؟
2- در مورد بازی: اگه روی این گوشی بازی جاوا وصل کنیم چطوری میشه بازی کرد؟ یه سری کلیدهای مجازی میسازه یا که لمسیه!؟ شنیدم بازی های NGAGE رو ساپورت نمیکنه؟ درسته؟ بازی هاش بیشتر کلید مجازی میسازه یا با حرکت گوشی هستش؟ اگه با حرکت باشه که خوب نیست.
3- می خواستم بدونم اگه گوشی رو توی جیب بزاریم براش مشکلی پیش میاد یا نه؟ اصلاً در مقابل فشارهای ناگهانی مقاومت خوبی داره؟ در مقابل ضربه چی؟ جنس بدنه گوشی قوی هستش؟
4- توی کارتن گوشی کابل TV و رم وجود داره؟ (کابل TV برام خیلی مهمه)
خواهش می کنم به سوالام جواب بدین.
سلام دوست مننقل قول:
دوربینش بد نیست اما به نظر من از n73 بهتره تازه یه مد هم برای دوربینش اومده که عکساشو خیلی بهتر کرده فیلمبرداریش هم حرف نداره بازیهاش اگه هم سایز صفحه نباشن گوشی خودش یه کیبرد مجازی درست میکنه برای اجرای بازیهای ngage میتونی کلاینتش رو از روی همین سایت دانلود کنی کلا گوشیهای لمسی رو باید بیشتر از سایر گوشیها حواشونو داشته باشی جنس بدنه اش مقاومه ولی نباید اسیبی به صفحه لمسیش برسه من که خریدم کابل روش داشت یه رم 8 گیگ هم روش باید باشه البته این دیگه بستگی به فروشندش داره:10:
1- دوربينش اصلا تعريف نداره.فقط سايز عكسهاش بزرگه و كيفيتش شايد به 1.3 برسه.فيلمبرداريش بد نيست ولي يك كم نويز داره.نقل قول:
2- در مورد بازي هم يك مقدار محدود هست ولي بازيهاي فكري مثل شطرنج و پاسور و ... رو خيلي عالي ميشه باهاش بازي كرد.NGAGE هم كه هنوز جواب نداده.اگر هم جواب بده با شتاب سنجه كه مفت نمي ارزه. بازيهاي جاوا هم بد نيست ولي خوب هم نيست.البته نا اميد نشو.هر روز بازيهاي جديد و جالبي داره براش مياد.
3- من كه هميشه تو جيبم ميزارم و مشكلي ندارم.اگه به خاطر ضربه نگراني كافيه تو كيف مخصوصش حمل كني و خيالت كاملا راحت باشه.
4- توي كارتن من كه بود ولي واسه بعضيها رو بر ميدارند.
در كل به جز دوربينش بقيه چيزهاش خوبه.
اینجوریه که شما دارین میگین، دارم از این گوشی ناامید میشم.
دوربینش که خوب نیست. بازی کردن باهاش که جالب نیست.
میشه یکی به ما دلداری بده و از این گوشی تعریف کنه؟ یعنی میگین بی خیال شم؟
اگه ورژن 31 فارسی داری پس این==>:13: واسه چیه؟:31:نقل قول:
نمیدونی پروداکت کدهای فارسی برای ورژن 31 چیه؟
در ضمن من الآن میفهمم آپگریدی که میدیم بیرون واسه آدم انجام میدن جز تیغ زدن ما کارکرد دیگه ای نداره:13: من بهار یعنی همون اوایل که گوشیمو گرفته بودم یه بار دادم بیرون برام فلش کنن، ورژن گوشیم هم 20 بود ولی فارسی نداشت، اونا هم 18 هزار تومن ازم گرفتن بعدش در حالی که همون زمان 21 هم اومده بود، دوباره همون 20 رو با پروداکت کد فارسی ولی قرمز فلش کردن:2:، تازه به من میگفتن تو چرا خودت یه بار از 11 به 20 آپ کردی؟ کار تو نیست و گفتن دیگه از این به بعد آپدیت نکن.
یه سوال: این فیرم ور های جدید هم که همش فقط شدن رفع مشکلات و باگهای گوشی؛ پس توسعه امکانات نرم افزاری گوشی چی میشه؟ حداقل تو ورژنهای 30 و 31 یه امکانات اضافه تری قرار میدادن.
مثلا الآن وقتی توی محیط میوزیک پلیر گوشی هستیم، یه دکمه روی صفحه لمسی گوشی نیست که مستقیما نرم افزارو بفرسته به صفحه پس زمینه گوشی یا حتی در محیط نرم افزارهای دیگه گوشی هم همچین امکانی نیست، در حالی که من اون زمان که SE W950 داشتم که در مقایسه با این گوشی اصلا حرفی برای گفتن نداره این امکانو داشت؛ توی همون Home Screen گوشی دکمه های کنترل موسیقی در حال پخش قرار نیست تعبیه بشن؟ دکمه سخت افزاری هم که برای کنترل موسیقی نداره، خیر سرش XpressMusic هم هست:2:
ولی من بعد از آپدیت به ورژن 30 حس کردم کیفیت دوربینش رضایتبخشتر شده و اون دوستی که گفت در حد 1.3 مگاپیکسل، الآن میشه گفت کیفیتش در حد 2 مگاپیکسل رسیده:31:
سلااااااااااااااااااااااا م آقا:10:نقل قول:
من واسه سرور نوکیا گفتم که خودش با گوشی چک میکنه....آخه میگفت موجود نیست...البته فکر کنم الان دیگه باشه....
سلام دوست من....:11:نقل قول:
تقریبا به جز این دو مورد که البته واسه بازیهاش داره هی ساخته میشه بقیه چیزاش واقعا خوبه...البته کاش ویرایش آفیس هم داشت.... :46: البته میدونی چیه...رابطه ی آدما با این گوشی باید یه جور دلدادگی باشه...باید چشمات بگیرتش یعنی بخوای زندگیتو به پاش فنا کنی اونوقت گوشیه خوبی میشه برات:27: فقط یه خورده اغراق کردما:31:
......... من که راضیم........یعنی ارضا میشم باهاش:46: