Intel® Core™2 Duo E8400 این سی پی یو چنده؟
Printable View
Intel® Core™2 Duo E8400 این سی پی یو چنده؟
قیمت رم 1گیگ ddr2الان تو بازار چنده می خواهم بخرم؟
آکبند پیدا نمیکنیدنقل قول:
ولی در حد صفرش 35 تومن و کارکرده 26 الی 30 تومن
سلام
1.یه مادربرد ایسوس تا 200 پیشنهاد کنید.خودم نظرم روی P8H61mlx هست.
2.یه گرافیک قیمت مناسب(زیر100)برای بازی مثلا PES14
3.رم 2تا 4گیگ
4.سی پیو هم به این سیستم بخوره و واسه بازی اذیت نشم
5.dvd رایتر ارزون و سگ جون
با تشکر
لطفا" تاپیک جداگانه بزنید اینجا جاش نیستنقل قول:
سلام دوستان 2 تا cpu دسته دوم از سوکت 775 دارم چقدر می تونم بفروشمشون:
1-intel core2quad Q6700
2-intel core2quad Q8300
ممنون
باسلام قیمت این دوتا cpuرومی خواستم اگه لطف کنید بمابگید phenom 11x4 955phenom 11x6 1035t
دوست من قیمت خوبی نمیشه داد برا اینا چون هم در حال منقرضن هم تو بازار کمن!نقل قول:
اگه پیدا کردی دورور بر 420 تومن 995 و 480 تومن 1035
بهتره اینتل بردارین که بازده بهتر از اینا بهت میده برا راهنمایی مشاوره هم میتونین تاپیک بزنین هم میتونم تو پ.خ راهنماییتون کنم!)
رو هم دوست من 50 تومن فک نکنم بردارن!نقل قول:
البته بز خری ها رو هم بزار روشا!:n02:
د و هسته ای هاشو می فروشن بالای 130-140 تومن اینا 4 هسته ای ا ند باید گرونتر باشند!:n13:نقل قول:
دوست من این 8300 از فنوم ii X3 عقب تره که اون با قیمت 300 تومن الان داره تازش معامله میشهنقل قول:
شما میگید دست دوم .... حالا جای خود دارد!
البته Q 6700 رو شاید بتونین بالاترم بفروشید!
البته از 100 تومن بالاتر نمیره هر دو روی هم .... چون دست دومن و بازار بز خری میکنن!:n02:
دوستان لطفا یک مین برای cpu core i 5 3750 معرفی کنید
ایسوس 61 چطوره ؟
باسلام مادربوردمن فقط سوکتamd3میخوره الان بهترینش باقیمت 220و230تومن چی می تونم بخرم:n03:
3750 جدیدا" اختراع شده؟!:n02::n04:نقل قول:
3570 ــه منظورت 100 %؟!
3470 گرامینقل قول:
شرمنده :n02:
خوب دوست من ،بودجه رو هم بگی بد نمیشه!نقل قول:
چون B75 هم برد خوبیه و سری Z هم که عالیه!
سلام یه مادربرد با سی پی یو با رم
کلا با 800 ت چی میتونم بگیرم
بتونه GTA V رو راحت بکشه
گرافیک منم هست ATI 5550HD
سلام. لطفا تاپیک جدا بزنین.نقل قول:
دوستان برای 4770 مین چی بگیرم؟ asus h87-pro خوبه؟ از asus میخوام باشه. قیمتش هم بگین ممنون میشم.
این تاپیک هم برای سیستمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این سوال رو نمی دونستم کجا باید بپرسم
می خوام یک cpu مدل 4770 بخرم امااز کجا میشه تشخیص داد مغازه دار اکبندش رو بهم میده ? پلمپ خاصی داره کلا راهنماییم کنید
اگر اطلاعاتی دارید در مورد تشخیص مادربرد آکبند مخصاصا ایسوس هم بفرمایید? البته بجز بحث جای پیچ روی برد
ممنون
Sent from my SGH-I317M using Tapatalk 4 Beta
آره همه جاش پلمپ داره!نقل قول:
مادر برد ها راه تشخیص خاصی ندارن فقط باید اعتماد کنیو و به چسبای جای سی پی یو و سوکتاش دقت کنی!
4770 رو هم میتونی از هر جایی کهک دیدی مناسب میده بخری !(مسئله ی عادی ایه!:n02:)
ممنون این 4770k رو خود cpu باید داخل یک قطعه پلاستیکی پلمپ باشه ? این شکل پلمپش که فرمودی کلا چجوریه ? یک توضیح برام میدی دوست عزیزم?نقل قول:
این باکس های بدون فن هم دقیقا باید همونجوری پلمپ باشه ?
Sent from my SGH-I317M using Tapatalk 4 Beta
کل CPU های اینتل توی یه جعبه ی مکعبی هستن که از دو طرف باز شو پلمپ چسبی دارنو و همشون فن دارن بدون استثناء ! یه دفتر چه با 3 تا یا دوتا برچسب روش!نقل قول:
(خیلی نترس یا علی بگو و بخر اگه انتخابتو واقعا" کردی!):n02::n11::n12:(قیمتشم حدود 1115 تا 1125 تومنه)
(باکس بدون فن نداریم!البته یه دو ماه پیش برا هاسول ها و آی وی بریجا یه باکس زرد و نارنجی رنگ مکعب مستطیلی میومد که واتر کولر یا تجهیزات خنک کننده و خمیر سیلیکن داشتن توشون الان نمیدونم بازم میان یا نه!)
سلام دوستان تا 150 هزار تومن بهترین گزینه ها برای مادربورد چیه؟ممنون میشم راهنمایی کنین
لطفا تاپیک جدا بزنین.نقل قول:
سلام قیمت نو ودسته دوم این سه تا سیپیو رومی خواستم ممنون میشم اگه بگید
phenom 11x4 850
athlon 11x4 650
athlon 11x4 645
وایاکارایی بالایی دارند یاقوی هستند
سی پی یو های قوی ای هستن اگه با مادربرد خوبی مچ بشن!(تو برند AMD یه مشکلی که وجود داره یه سی پی یوـــه خاص رو یه مدل از مادربرد بهترین کارکردو داره (من خودم تو چند مورد برا مشتری تجربه کردم!))نقل قول:
قیمتشون رو نمیشه گفت چون الان صفرشون پیدا نمیشه ولی در کل زیر 420 تومن هستن!(بیشتر از این صفرش ارزششو نداره چه برسه به کاکردش!)
سلام لطفا پاسخ دهید یک مادر برد GIGA GA-890FXA-UD5 الان اگر آکبند باشه حدودا چقد قیمت میخوره؟
نظر شما در مورد استفاده از این مادربرد اکنون چیه با توجه به اقلام موجود در بازار؟
سلام دوستان .من تازه عضو شدم.می خوام بهترین مادربرد سوکت 775 رو بهم معرفی کنید که قابلیت sli و از همه مهمتر رمهای ddr3 رو هم پشتیبانی بکنه.خیلی ممنون میشم
دوست من تبریک میگم ورودتو .... باید در بخش مربوطه از انجمن در بخش مشاوره یه تاپیک جدید ایجاد کنید!اینجا جاش نیست !نقل قول:
باسلام ببخشید قیمت مادربورد زیرچنده وایابصرفه هست چون سوکتش amd3 ایاخوب هست ممنون می شم اگه بگید
m.b asus crosheir iv formula
یه مادر بورد تا 600/700 چی پیشنهاد میدید؟
CPU هم Core i7 2600K
بقیه هم در امضا
ممنون
لطفا تاپيک جدا بزنين.نقل قول:
برای i5-3570K چه مادربردی پیشنهاد میشه ؟
تا 300ت
P61 میتونه انتخاب خوبی باشه ولی یه ذره فشار بکش B75 بگیر که خیلی خیلی بهتره!(با قیمت 348 تومن!)نقل قول:
با سلام دوستان اگه میشه یه کمکی به من بکنید ممنون میشم میخواستم برای این مادربرد GA-G41MT-S2 REV 1.3 بالاترین CPU چی میشه قرار داد؟؟؟؟؟؟؟
عزیزان به نظرتون رم dual chanel ddr2 2*2 1066 geil رو میشه همچنان تهیه کرد ؟ جایی میشناسید که بفروشه ولو دست دو ؟
دوست من Geil تو بازار خیلی کم شده و جاشو corsair گرفته !به خصوص که DDR2!نقل قول:
این جور رم دس دو فک نکنم بتونی به راحتی پیدا کنی!
دوست من تا چه قیمتی می خواین؟!(:n02:)نقل قول:
Intel Core2 Extreme X9770 : 3.20GHz
ولی قیمتش یه کمی خیلی خیلی بالاست!
تو رنج یه میلیون بهترینشون : Intel Core2 Quad Q9550 : 2.83GHz
باسلام الان بهترین سیپیو سری fxبرای بازی وکارهای نسبتا معمولی برای سوکت amd+3چیه