ولی من 580 هم قیمت دارم!!!
ولی من 580 هم قیمت دارم!!!
جالبیش اینه توی دبی بدون گارانتی 420 تومنه!
الان رفتم علاادین 562 میدادن
به نقل از خبرگزاری جزیره قشم روئیت شد 440:31:
ارزونتر از اونیه که فکرش میکردم
سلام شما چي داريد ميگيد؟
ايكس 10 440 هزار تومن؟
احتمالا ماكتش بوده! :31:
نه گل پسر منظور ویوازه:10:نقل قول:
سلام گل پسر :31:نقل قول:
نه گل پسر منظور ویوازه
ويواز هم با اين قيمت ميرزه!!
خيلي عاليه!
خوب به سلامتی مشخص شد سونی اریکسون کماکان عقل درست و حسابی نداره . ظاهرا ایکس 10 قرار نیست هیچ وقت مولتی تاچ بشه در واقع سخت افزار ایکس 10 مولتی تاچ رو ساپورت نمیکنه
گرچه من خودم فکر می کنم مولتی تاچ زیاد چیز مهمی نیست اما باید توجه داشت که وجود این قابلیت الان به یه نکته مهم در نزد خریداران تبدیل شده و به نظر من این موضوع روی فروش ایکس 10 تاثیر منفی زیادی خواهد گذاشتکد:http://goo.gl/vOVU
همون برنامه ای که سر x1 آوردن و بعد با ورود x2 تمام مشکلاتش رو برطرف کردن
احتمالا نسخه تکمیلی x10 هم خواهد آمد
آقا مولتی تاچ به چه دردتون میخوره؟ مگه در روز چند بار میخواید عکس زوم کنید؟ اینقدر گیر ندید. اونوریا زیاد به این چیزا اهمیت نمیدن من باشون زندگی کردم:دی
خاب عکس زووم نمیکنن !
بچه ها همش تو این مملکت تو اینترنتن ! بهمین خاطر براشون مهمه ! هی مخوان زووم کنن !:27:
دو گوشی کانسپ دیگه از SE از سری واکمن
گوشی سونی اريكسون WX1 دارای صفحه نمايش لمسی 3 اينچ با قابليت 32GB ، OLED حافظه داخلی و فناوری ضد نويز ، اسپيكرهای استريو ، ورودی كابل صوتی 3.5 ميليمتری ، دوربين 8.1 مگاپيكسل با قابليت ضبط تصاوير با كيفيت HD و Wi-Fi می باشد.
گوشی سونی اريكسون WS1 نيز دارای دوربين 8.1 مگاپيكسل ، صفحه نمايش لمسی 3 اينچ ، صفحه كليد QWERTY كشویی و 16GB حافظه داخلی می باشد. مجهز بودن اين مدل به صفحه كليد QWERTY براي يك گوشی Musicphone كمی غير عادی به نظر می رسد. علاوه بر اين گوشی WS1 دارای اسپيكرهای استريو و صدای ديجيتال نيز می باشد.
:دی.
مدتی بود از کانسپت خبری نبود.
اولی که همون MP3 player سونی هست.
دوستان و همراهان من در انجمن وزين و پر بار پي سي ورلد.... :نقل قول:
Yesterday I sent an email to Sony Ericsson asking them to confirm specs features of their X10 handset. This is what I received.
Dear ******,
Thank you for contacting the Sony Ericsson support centre.
I have complied some answers to the questions that you have raised, please see below:
#1 Does the device itself support multi touch? I am aware that the the
current OS Android 1.6 does not.
The handset has a capacitive screen that is capable of multi touch for features such as pinch zooming. This feature will be implemented by the upgrade to 2.1
#2 Does the device have an internal digital compass which would show
direction in google maps?
The X10 does have a magnetometer that acts as a digital compass.
#3 Will android 2.1+ be coming to the Xperia x10 in 2010?
The handset has been confirmed to be upgraded to 2.1, however there are no time scales for this, developement is currently working on implementing the Timescape/Mediascape to 2.1.
Should you have any further questions do not hesitate to ask.
يه نفر تو سايت موداكو ايميل زده به سوني اريكسون (موثق تر از اين داريم.؟ :31:)
ترجمه :
من ديروز يه ايميل زدم به سوني اريكسون تا ازشون بخوام مشخصات گوشي ايكس 10 رو تاييد كنن.
*** عزيز،
از اين كه به مركز پشتيباني سوني اريكسون تماس گرفتين ممنونم
من جواب سوالايي كه شما پرسيده بوديد رو جمع كردم :
1- آيا خود دستگاه مولتي تاچ رو ساپورت ميكنه؟ اينو هم ميدونم كه آندروئيد 1.6 نداره.
ج : گوشي صفحه نمايش خازني داره كه قابليت مولتي تاچ رو براي كار هايي مثل زوم كردن رو هم داره. اين ويژگي وقتي گوشي يه آندو 2.1 آپگريد شد اعمال ميشه.
بعدش هم گفته كه گوشي به 2.1 آپگريد ميشه ؟
يارو هم جواب ميده گوشي كه حتما به 2.1 آپديت ميشه ولي زمان خاصي براش نيست. الان هم دارن time scape / mediascape رو براي 2.1 آماده ميكنن.
خاب پس بلاخره ایکس10 مولتی تاچ داره یا نه ؟؟
ما که هنگیدیم !!!
خوب به سلامتی مثل اینکه داره
جمیعا صلوات
نه بابا.:31: هنوز معلوم نيست...
تنها چيزي كه معلومش ميكنه گذشت زمانه :31:
من میگم داره ولی نداشته باشه هم فرقی نمیکنه:دی ادامه پست رو برید صفحه قبل بخونید:دی
به قول تیتان زمان همه چیز رو مشخص میکنه.
قبل از اینکه خودش بگه من میگم.آقای تیتانیوم:31:کد:به قول تیتان زمان همه چیز رو مشخص میکنه.
رویای حمید به حقیقت پیوست توسط برادارن چینی:31:
به گزارش فارنت و به نقل از پایگاه اینترنتی Unwiredview یک شرکت چینی مدل تلفنهمراه کنسول بازی دستی PSP شرکت سونی را تولید کرد.
شرکت سونی اریکسون هرگز پروژه تولید تلفن همراه PSP را به مرحله تولید نرساند ولی انگار یک شرکت چینی به نام “Shanzhai” آرزوی این طرفداران PSP را به مرحله عمل رسانده است.
این تلفنهمراه واقعا دارای کنسول PSP است به علاوه اینکه دارای کلید تماس و پایان مکالمه و یک دوربین عکاسی در پشت آن نیز است.
آنچه مسلم است که این تلفن همراه ابداعی دارای پلاتفرم چینی MTK (MediaTek) بوده و در این صورت دارای بلوتوث ،Wi-Fi و درنهایت دارای دوسیمکارت است.هنوز قیمت و تاریخ عرضه این تلفن همراه مشخص نشده است ولی آنچه مسلم است شرکتهای سایه چینی واقعا شبیه سازندگان اصلی تلفن همراه حرکت میکنند.
اقا سلام
اقا من میخواستم اینجا،به نوبه خودم از دوستانی که زحمت میکشن مطالب علمی اینجا میگذارند تشکر کنم
با تشکر!
سلام .
داشتم تو توئیتر الدار میگشتم این جمله ها رو دیدم شاخ درآوردم :
2 year before Siemens Mobile death we close Siemens section of our forum. Now we are discussing the same question about SE
dont like to loose [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] so my answer - no
عجب !!
چقدر جمله مسخره اي بوده
خاب جی اس ام آرنا ریوویوو الم رو گذاشت !
تو کف صدا و دوربینشه :دی
Key features
* 2.2" 256K-color TFT screen, 240 x 320 pixels
* Quad-band GSM support
* Dual-band 3G with 7.2Mbps HSDPA, 2Mbps HSUPA
* 5 megapixel autofocus camera with LED flash; geotagging, face detection; VGA@30fps video recording
* Built-in GPS receiver with A-GPS; Trial version of Wisepilot navigation software
* Wi-Fi with DLNA
* FM radio with RDS
* Stereo Bluetooth 2.1
* microSD card slot, 280 MB internal memory
* Eco-friendly package and materials
* Social networking integration, widget enhanced interface
* NetFront v3.5 web browser with full Flash support
* Splash-resistant body
* Noise cancellation
* Excellent audio quality
فیلمبرداریش هم و ج ا هست با 30فریم ! بد نبود ! در حد الم بود :دی
مثکه سونی داره بر میگرده به دوران اوج !
آپدیت :
بلاخره منوی مضخرف جاوا سونی هم تغییر کرده :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته شایدم منوی فلش باشه !
آپدیت ایکس10 هم اومده !صداش محشر شده :دی
مرسي بهراد بابت خبر رسانينقل قول:
بلاخره منوی مضخرف جاوا سونی هم تغییر کرده
ولي منوش كه فرقي نكرده
شايد منظورت آيكون هايش بوده :31:
یه خبرهای نه چندان معتبر میرسه که سونی اریکسون به زودی یه گوشی واکمن با آندوی 2.1 معرفی میکنه!!
نقل قول:
Sony Ericsson are due to be announcing a mobile phone very soon, which will straight away become the flagship of the Walkman range. There are no official details on it yet, no model number, and not even a development codename, but if rumours are true, it’s easily going to go straight to the top of the mobile phones heap. It’s due to be a full touchscreen phone, and Sony Ericsson are all set to be cramming in 16Gb of memory. So, in essence, they’re making an iPhone-Killer, only Sony Ericsson will give it a better camera, faster internet, a design sleeker than any other mobile phones, and of course, that Walkman music player.
کد:http://dailybreaknews.com/sony-ericsson-music-be-the-food-of-love-with-walkman-mobile-phones/10698
Low-end Walkmans Spiro and Zylo announced
This was bound to happen. Sony Ericsson today announced two low-end slider phones with Walkman. They’re called Spiro (pictured above) and Zylo (below), and apart from their names they’re really not that interesting. Honestly, I think they’re quite ugly.
One interesting feature, however, is the added support for FLAC on the Zylo – an excellent audio codec that delivers very high quality sound. Both phones are said to deliver high audio quality nonetheless, so FLAC support on the Zylo definitely can’t make it worse!
While the Spiro doesn’t support FLAC, it instead has a 3.5 millimetre audio jack connector that is not to be found on the Zylo. Why not include both features on both handsets, SE?
The rest of the features are pretty standard for low-end phones. Bluetooth in both handsets, no GPS, no WiFi, HSPA on the Zylo but only 2G connectivity on the Spiro. The Zylo sports the NetFront browser, whereas the Spiro will use the Obigo Q7 browser – can’t recall ever hearing about that, so it’s probably not that great.
کد:http://se-blog.com/low-end-walkmans-spiro-and-zylo-announced/
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_zylo-3268.php
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_spiro-3267.php
خسته نميشه آدم از اين طراحي ها!
انگار سینه سپر کرده:دی..
اسمشو توروخدا :دی زیلو !
جالبه ال سی دیش 2.6 اینچه ! یعنی اندازه ان95
بزرگه ها :دی به قیافش نمید انقدر بزرگ باشه :دی
این رنگیش خیلی خشکله (البته این زیلو نیست ! اسپیرو هست( یاد شیر اسپیرو میفتم :دی) ! :
جالبه رو گوشی مید رنج خودش پخش Flac میزاره !! اونوقت جک 3.5 نمیذاره!! از اون طرف تو گوشی پایین ترش 3.5 میذاره ...
سونی اریکسون مثل اینکه هنوز سرش به سنگ نخورده و سیاست های مسخره و اعصاب خورد کن خودش رو هنوز داره ادامه میده...
حالا اینکه یکی 260 مگ مموری داخلی داره و اون یکی فقط 5 مگ بماند ...
ولی واقعا طراحی های خوبی دارن. و جالبه برای یه همچین گوشی ای صفحه 2.6 اینچی گذاشته ...
ظاهرا دیگه همه گوشی ها دارن کشویی و تاچ میشن ! الان بیشتر مدل هایی که سونی اریکسون بخصوص در سری w معرفی میکنه کشویی هستند
از تو فیس بوک :دی
Sony Ericsson World - We've got some great news of new products coming soon, stay tuned for more information!
این روس ها نمی دونم این گوشی ها رو از كجا میارن: دی
ریووی این دو برادر هم گذاشتن: دی
کد:http://hi-tech.mail.ru/review/misc/SE_W20i_W100i-prev.html
یکی W20 و یکی W100 ـه ، یعنی W1 و ... در راهند :دی پس باید منتظر خبرهای خوب و شاید بد بود :دینقل قول:
چند صفحه قبل من خبرش رو گذاشته بودم.نقل قول:
برای کسب اطلاعات بیشتر به چند صفحه قبل مراجعه کنید:31:
زنده باد سونی اریکسون:10:
نکات قابل توجه در اسپیرو و زیلو :
Card slot microSD, up to 16GB
USB Yes, microUSB v2.0
دوستان در مورد ویواز پرو خبری دارید؟ کی ایران میاد؟ قیمتش حدودن چنده؟؟؟؟.....
آمار سود 3 ماهه اول سونی اریکسون اعلام شده.ظاهرا داره از ضرر بیرون میاد.
استراتژی جدیدشون جواب داده.
[COLOR="Silver"]کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_defies_analysts_posts_a_profit_for_q1-news-1581.php
خوب خبر خیلی خوبی هست اینکه از ضرر کردن اومدن تو خط سود کردن.
بازم کوارتر دوم بهتر خواهد شد با ورود ایکس 10 و ویواز به بازار فروش. اس ای فهمیده دیگه نمیشه گوشیهای درپیتشو بندازه به مردم :دی اینه که گوشیهاش روز به روز کار درست تر میشن هر چند تعدادشون کمتر میشه و قیمت عرضه شون هم مناسبتر میشه.
در یک کلام سرش به سنگ خورده ..
!!! GO SE GOOOOOOOOOO
:دی