ارزونترین مدل مودم adsl چیه و قیمتش چنده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ارزونترین مدل مودم adsl چیه و قیمتش چنده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره بعد از عهدی تونستیم مشکل رو برطرف کنیم!!! :13: مشکل اتصالی سیم داخل جعبه تقسیم به خاطر انگولک شدن بوسیله یه همسایه که نمی تونه آروم بشینه! همش باید انگشتشو توی هر سوراخی بکنه!!! :13: 4 روز بی تلفنی و 3 روز بی اینترنتی...نقل قول:
دست شما درد نکنه که بفکر ما بودی :46::27::11:
راستی، از مخابرات پرسیدم که چطور می شه که سیم اتصالی داشته باشه و من اینترنت داشته باشم؟ گفت که برای داشتن بوق باید هر دو رشته سیم پارالل وصل باشه، کافیه یکیش قطع بشه تا بوق بپره!!! :41: اما برای اینترنت نیازی به دو رشته سیم پارالل نیست، با یه رشته سیم هم کارتون راه می افته:46: به همین خاطر بود که ما بوق نداشتیم، ولی اینترنت داشتیم ( البته حدودا 1 روز و خرده ای :31: )
معمولا با تی پی لینک هم مشکلی ندارننقل قول:
اين مودم Asus Am 604 (و يا كلا مودم هاي Asus) براي همه شركتهاي ارائه دهنده ADSL كاربرد دارن؟ آيا شركتي هست كه نشه استفاده كرد؟
Tp-Link و D-Link چطور؟
ولی شنیدم به دی لینک گیر دادن
البته اگه بلد باشی مودم رو کانفیگ کنی با هیچ کدومشون مشکل نداری
نقل قول:
ارزونترین مدل مودم adsl چیه و قیمتش چنده ؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4050543&postcount=3698
سلام
ببخشید یه سوال داشتم متاسفانه adsl ما رو پشتیبانی نمی کنه منم فردا پس فردا می خوام برم مخابرات یه خط برای اینترنت بگیرم که توی اینده که ADSL هم اومد بشه باهاش کار کرد در حال حاظر هم از Dial UP استفاده می کنم با سرعت 26 کیلو بایت
حالا از اساتید این تاپیک می خوام یه خط خوب به همراه قیمت برام معرفی کنه که هم ADSL و هم Dial UP روش جواب بده
سلام دوستان
من دیروز adsl خطم وصل شد و از موقعی که به اینترنت وصل شدم بعد از هر چند مگ استفاده از ترافیک ، به طور ناگهانی سند و ریسیو قطع میشه.البته دیسکانت نمی شم فقط دیگه سند و ریسیو ندارم و نمی تونم سایتی را باز کنم . برای اینکه مشکل بر طرف بشه باید دیسکانت بشم و بعد دوباره کانت بشم و دوباره بعد از حدود چند مگ استفاده از اینترنت این اتفاق تکرار میشه.
با کابل lan و usb هم امتحان کردم فرقی نکرد .از splitter هم استفاده نمی کنم
کسی از دوستان میدونه مشکل از کجاست؟
نقل قول:
مشکل همین جاست! باید از اسپلیتر استفاده کنی. نبود اسپلیتر کیفیت ارتباط رو به حد افتضاحی پایین می کشه... تا جایی که شاید ارتباط دچار قطعی هم بشه!
در اثر اتصالی سیمکشی تلفن، اسپلیتری که به تلفن بی سیم اتاق هال وصل کرده بودم سوخت!! اون رو مستقیم وصل کردم و اومدم توی نت دیدم به به...! سرعت دانلود از 50 کیلوبایت اومده روی 6 - 7 کیلوبایت می گرده :13:
حتما اسپلیتر نصب کن!! حتما!!!!!!!!!!
منظورتون قابل فهم نیست!!نقل قول:
از چه شرکتی اکانت گرفتی؟؟نقل قول:
سلام !نقل قول:
به نظر من اگه شما میخواهید یه سیستم Wireless داشت باشید یه مدل Belkin_n_wireless به خرید و با دارا دشتند دو تا انتن برای Wireless تو خونه خوب پوشش میده من که الان یه PC و دو تا لب تاپ دارم سرعتش هم خوبه.قیمتش رو هم نمیدونم که تو (IRAN) چنده !
26 کیلوبایت با دیال آپ دانلود می کنی ؟؟؟؟؟ کوفتت بشه :دی :دی :دینقل قول:
Dial UP استفاده می کنم با سرعت 26 کیلو بایت
خوب وایرلس بگیر خیال خودت و مخابرات رو راحت کن :دینقل قول:
ببخشید یه سوال داشتم متاسفانه adsl ما رو پشتیبانی نمی کنه منم فردا پس فردا می خوام برم مخابرات یه خط برای اینترنت بگیرم که توی اینده که ADSL هم اومد بشه باهاش کار کرد
نه بابانقل قول:
26 کیلوبایت با دیال آپ دانلود می کنی ؟؟؟؟؟ کوفتت بشه
بنده خدا با سرعت 26 کانکت میشه
دوست عزیز اگه من بتونستم با سرعت 26 دانلو کنم دیگه مشکلم چی بودنقل قول:
من این 26KB که گفتم حداکثر سرعت کانکتم
مگه وایرلس نیاز به تجهیزات مخابرات یا ISP نیستنقل قول:
وایرلس ؟؟!!!
خطها مگه فرق میکنه؟
مخابرات تو همین یکی مونده ،نمیتونه درست خدمات بده ، شما میگی چه خطی بگیرم؟!
اقا امید وارم کردید مشکل منم از خط نیستنقل قول:
لطفا یه ممروری بر ابزار برای وایرلس کنید ببینم چه چیز هایی می خواد
بازم تکید می کنم ( تا حدود 50 کیلو متری ما ISP برای ADSL و جود نداره یکی داریم که فقط DIAL UP رو پشتیبانی می کنه )
نه دیگه الان بابام تو شهرک صنعتی مجبور شد وایرلس بگیره برای کارخونه !نقل قول:
مگه وایرلس نیاز به تجهیزات مخابرات یا ISP نیست
چون هیچ آی اس پی تو اون نزدیک سرویس نمی داد
با دایال آپ 26KBکه نمی شه 26Kbدرستهنقل قول:
سلام
با دو تا مودم usb (بدون lan ) میشه با adsl از دو pc بصورت همزمان کانکت شد؟
سلام لطفا مودم های Tenda رو هم اضافه کنید ... الحق مودم های عالی داره ... من دارم استفاده می کنم با سرعت توپ و بدون هیچ مشکل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدلش زیاد توی بازاره و فقط 32 تومن !
کد:http://www.tenda.cn/product/show.php?productid-332.html
سلام
امروز ویندوز عوض کردم. بعدش دیدم آیکون اتصال به شبکه این شکلی شده:
اینم توضیحاتشه:
روی Repair که کلیک کردم، بعد از یه مدت این پیغام رو داد:
اینم بگم که به اینترنت وصل میشم و فعلا که مشکلی نداشتم.
ولی کلا قضیه چیه؟ چرا اینجوری شده؟ چیکار کنم درست شه؟
ممنون
نقل قول:
IP رو روي TCP/IP شبكه تنظيم كنيد
چجوری؟ میشه توضیح بدین؟نقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=338825
ممنون دوست عزیز.
مشکل اون پیغام رفع شد.
فقط یه موردی پیش اومد؛ قبلا موقع اتصال، اون پایین دوتا آیکن کامپیوتر نشون میداد، مثل همون عکس اولی که گذاشتم. ولی حالا آیکن LAN نشون داده نمیشه.
طبیعیه. برای من هم وقتی کانکت می شم نمایه لن می ره :46:نقل قول:
نقل قول:Start>Control Panel>Network Connections بعدش روی اتصال شبکه LAN تون (مثلا Local Area Connection که ممکنه ته اسمش عددم باشه) راست کلیک کرده و Properties رو بزنید و در پنجره جدیدی که باز میشه تیک کنار عبارت Show icon in notification area when connected رو بزنید و بعدشم OK....... این مطلب در مورد همه کانکشنایی که دارید صادقه و هر کانکشنی که بخواید نشون بده یا نده رو کافیه از این طریق این تیک رو بزنید یا بردارید...!نقل قول:
همچنین برای اینکه هیچ وقت از توی systray مخفی نشه و نره زیر اون فلش کنار ساعت و همیشه جلوی چشمتون باشه، روی Task Bar (نوار پایین صفحه) راست کلیک کرده و Properties رو بزنید و جلوی عبارت Hide inactive icons روی Customize کلیک کنید... دنبال Local area connection یا هر اسم دیگه که داره بگردید و از منوی جلوش Always show رو انتخاب کرده و بعدشم OK......!
:20:
سلام
یکی مودمم رو رو bridge تنظیم کنه، نتونستم
عکس ها به ترتیب قرار گرفته.
گیج شدم از بس روش کار کردم . . .:9:
این جا این مشخصات رو دادی بعضیا می تونن سوئ استفاده کنن ها !
از من گفتن ! :دی
من امروز با مخابرات تماس گرفتم واسه گرفتن یه خط جدید که وایرلس یا ADSL تو اینده بهش بخوره چون در حال حاظر خطوط ما فیبر نوری من نمی دونم چه خطی می خواد
در جوابم منشی مخابرات گفت ما یک نوع خط بیشتر نداریم
حالا من می خوام یه راهنمایی کنید ببینم چه خطی بگیرم لطفا مثل پستهای قبلی تیکه پاره نکنید اگه امکانش هست واضح
من عکسی نمی بینم!!! :14:نقل قول:
اما چون امروز گذرم افتاده بود به مودم روتر بهت می گم :31:
برای Asus AM 602:
پس از ریست برو به نشونی 192.168.1.1 و بگم که اگه ریست نکرده باشی، مثل الان من نمی تونی بری توی مودم. این نشونی رو توی نوار نشانی اینترنت اکسپلورر بنویس و اینتر رو بزن!!!
به بخش Advanced Setup برو
سپس روی WAN کلیک کن
حالا اینجا می باس تنظیمات شرکت رو انجام بدی... یا اگر تنظیمات شرکت از پیش هست تغییرش بدی
روی Add کلیک کن ( یا روی تنظیمات پیشتر کلیک کن تا بره توی ویرایش )
صفحه اول که می باس طبق روال خود شرکت تنظیم بشه
صفحه دوم مهمه، اونجا می باس رادیو باکس (همون انتخاب های دایره ای) ویژه Bridge رو گزینش کنی و از زیر مجموعه فهرست پایین افتادنی، عبارتی که توش Bridge داره رو گزینش کنی...
دست آخر هم می باس تا آخر Next رو بزنی و Save کنی ( برای شرکت من اینجوریه. شاید برای شرکت شما فرق بکنه و اواسط کار تنظیمات اضافه بخواد )
دست آخر هم Finish کن تا مودم تنظیمات رو اعمال کنه.
پایان
امیدوارم حافظه ام خوب باشه :27:
( اگر خیلی به جزییات اشاره کردم به این خاطر هست که همه مثل ما ها حرفه ای نیستن... شاید یکی که اصلا سر در نمیاره مشکل شما رو داشته باشه و بخواد حل بکنه :46:)
من نمیدونم منظورت از خط چیه، مگه ما چند نوع خط داریم؟نقل قول:
میخوای گزینه بده ،انتخاب کنیم.
مشخصاتی وجود نداره، ip رو هم سفید کردم، بقیه اطلاعات سوخته ست. :27:نقل قول:
داریوش جان ، به شدت فرق داره، خواهشا یه جوری عکسا رو بین دیگه .:19:
اولاً ندونستن عيب نيست .نقل قول:
ببين در جاهايي كه شلوغ باشد يعني تراكم جمعيت درش بالا باشديعني تعداد مشترك بالا باشد و بين تعداد
مشتركين تلفن ثابت و تعداد رشته سيم هاي تناظر يك به يك نباشه يا تعداد مشتركين از تعداد سيم هاي
بيشتر باشد منظور زوج سيم به ازاي هر مشترك واگر امكان وصرفه داشته باشد يعني تعداد مشتركين زياد باشد كابل كشي مي كنند وبه هر مشتركه به ازاي هر خط تلفن يك زوج سيم تعلق مي گيرد و اگر
امكان كابل كشي نباشه و براشون صرفه نداشته باشد كه حفاري بكنند و زمين را بكنند وكابلهاي جديد اضافه كنند يك دستگاه به نام pcm اضافه مي كنند تا از هر زوج سيم مسي براي چند مشترك تا 8تا مثلاً براي يك مجتمع آپارتماني مسكوني استفاده مي كنند اين كار باعث مي شود كه اولاً اگر بخواهيد از اينترنت دايل آپ استفاده كنيد سرعت اينترنت از 56k به حدود 33kbps افت پيدا مي كند و ضمنناً امكان ارائه adsl روي خط مورد نظر وجود
ندارد
pcm مخفف Pulse Code Modulation
`از شركت مخابرات منطقتون بپرسي كه خطم pcm هست يا نيست؟
در بعضي موارد اگر مشترك درخواست بدهد خطش را از حالت pcm به حالت معمولي در ميارند.
دوم شرط اين كه خطتتون نبايد فيبر نوري باشه چون براي ارائه adsl روي خطوط فيبر نوري
تجهيزات ويژه مي خواهد كه شركت ارائه كننده اينترنت معمولاً براشون نمي صرفد مگر اين كه خود مخابرات لطف كند مراكزش را تجهيز كندمثلاً خيلي از جاهاي تهران امكان ارائه adsl وجود نداشتبه خاطر فيبر نوري ولي الان مثل اينكه قرار شده تجهيزات بخرند تا آنها هم بتوانند adsl
استفاده كنند.
مگه عکس ها رو کجا آپ کردی؟؟؟ واسه من هیچی نمیاد!نقل قول:
ببین... این آموزش پیکر بندی مودم AM 602 برای شرکت شاتل هست. ببین از طریق توضیحاتی که برای خودش داده و عکس های رنگیش و دستور فارسیش ( دفترچه رو ترجمه کرده!!! ) چیزی دستگیرت می شه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.rasana.net/images/stories/FAQ/am602.pdf
شاتل خودش و کشته تا به من خدمات بده ولی نمی تونه!!!!!!!!!!! مودمم لینک میده و Up میشه ولی کانکت نمیشه!!!
اول به مودمم گیر داد ، بعد به مخابرات گیر داد . حالا که دید اشکال از این دوتا نیست به سیم کشی خونه گیر داده!!!
مشکل از پورت خودشونه ، هی به این و اون گیر میدن! آخه اگه خط من مشکل داشت که 2هفته پیش نمیتونستم از ADSL لایزر استفاده کنم!!!!!!!!!
واقعا نمی فهمن!
سلام بچهها
يك سوال داشتم ميخواستم بدونم داشتن كارت شبكه براي وصل كردن مودم adslالزاميه؟ يا ميشه از پورت ديگهاي وصلش كرد
اولا فكر كه كارت شبكه آنبورد روي همه مادر برد ها نصب هستنقل قول:
ثانيا در صورت عدم وجود ،اكثر مودم هاي تك پورت، علاوه بر شبكه ، خروجي يو اس بي هم دارن
با سلام
من يك سوال داشتم مودم من پلنت 3410 و سرعت 54 كيلو بايت با هاش رفتم ولي الان كه نگاه ميكنم بيشتر از 32 نميره من با سيفس اندازه گيري ميكنم راهي وجود نداره تا محدوديت سرعت در اينترنت رو برداشت يا يك كلكي به اين اي اس پي ها زد من كه واقعا مشكل دارم و هزينه اي كه ميكنم ارزش اينترنت رو نداره
2- سرعت اينترنت با بيت يا بايت من هر جا رفتم مدعي شده اون يكي اي اس پي با بيت ميسنجه ما با بايت؟؟؟!!!
در مورد اكثر مودمها الزامي هست حالا يا كارت شبكه به صورت onborad روي مادر بورد هست يا اگر نباشهنقل قول:
مي توان يك كارت شبكه تهيه كرد روي pci نصب كرد.كارت شبكه هم يا wired يا wireless هستش؟
ولي بعضي از مود مها را هم از طريق usb ميشه وصل كرد كه كيفيت ارتباطش خيلي پايين تر از lan
كلاً usb خيلي اذيت ميكند.
سلامنقل قول:
به جمعی پی 30 ورلدی ها خوش اومدی. امیدوارم ادمین شدنت رو ببینم :46::10:
1. نه. پایین بودن سرعت به دلیل این هست که ایران پهنای باند محدودی خریداری کرده. قرار بود در زمان دولت نهم (!) پهنای باندی معادل 10 میلیون گیگابایت خریداری بشه که معلوم نشد چی شد!!! :27: و بعد هم این که شرکت زیرساخت مخابرات، از سرورهای سرعتگیر استفاده می کنه که به ISP ها اجازه استفاده از سرعت رو تا به اندازه ای معین می ده... نمی شه از سد این مانع گذشت مگه این که یه شیر پاک خورده ای پیدا بشه و اون سرور سرعت گیر رو با بمب منفجر کنه! :5: اونوقت هست که ممکنه اینترنت 64 کیلوبیتی بشه 1 مگابیتی...! :46::31:
2. سرعت خود اینترنت رو با کیلو بیت بر ثانیه ( KbPS ) و سرعت دانلود رو با کیلو بایت بر ثانیه ( KBPS ) می سنجن. برای بدست آوردن سرعت دانلود هم سرعت اینترنتیت رو تقسیم بر 8 کن. مثلا سرعت 256 کیلوبیت، سرعت دانلودش می شه 32 کیلوبایت.
من مودم 9115 USRobotics دارم که router هم داره! چطوری میتونم تنظیمش کنم که بتونم همزمان با دو کامپیوتر به اینترنت وصل بشم؟!!