آیا راهی هست که نرم افزار ۳۲ بیتی رو اوبونتو ۶۴ بیتی نصب کنم؟
Printable View
آیا راهی هست که نرم افزار ۳۲ بیتی رو اوبونتو ۶۴ بیتی نصب کنم؟
در شرایط عادی مشکلی برای نصب نرم افزارهای 32 بیتی روی سیستم های 64 بیتی ندارند شما فقط نیاز هست لایب های مورد نیاز رو نصب کنید:نقل قول:
و البته راه یکم سخت ترش و البته در نگاهی آسون ترش استفاده از DebootstrapChroot هستش:نقل قول:
Installation of 32-bit compatibility libraries (ia32-libs)
کد:https://help.ubuntu.com/community/DebootstrapChroot
سلام به دوستان لینوکسی عزیز
راستش من میخوام به جمع لینوکس باز ها بپیوندم
حالا یه چند تا سوال دارم که ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید
من فایل اوبونتو 10.10 رو با حجم 693 MB از سایتدانلود کردمکد:www.ubuntu.com
خوب حالا باید این فایل رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی این فایل ایزو رو با برنامه های مثل PowerISO بر روی CD رایت کنم
و بعد با CD بیام بالا و اوبونتو رو نصب کنم؟
حالا این روشی که گفتم درست هست و باید به همین روش عمل کنم یا نه ؟!
و این که مثلا قبل از نصب به چه نکته های باید توجه کنم؟!
اینم بگم که من روی درایو C ویندوز XP نصب میکنم بعد روی درایو D ویندوز 7 و بعد درایو E رو هم برای لینوکس انتخاب کردم
و این که درایو من که مثلا 20 گیگ حجمش هست و فرمتش NTFS روی این درایو میتونم اوبونتو رو نصب کنم !!!
و کلا آموزش نصب اوبونتو 10.10. وجود داره؟
سلام . خوش اومدی:11:نقل قول:
بله دوست عزیز همینطوره که گفتی.
اون 20 گیگ رو که موقع نصب پارتیشن بندی و فرمت میکنی.پارتیشن بندیش هم بهتره اینطور باشه:نقل قول:
این که درایو من که مثلا 20 گیگ حجمش هست و فرمتش NTFS روی این درایو میتونم اوبونتو رو نصب کنم !!!
و کلا آموزش نصب اوبونتو 10.10. وجود داره؟
8 گیگ برای Root و 10 گیگ برای Home و 2 گیگ هم برای Swap در نظر بگیر.
آموزش نصبش هم اینجاست:
کد:http://news.softpedia.com/news/Installing-Ubuntu-10-10-160966.shtml
ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی تون :11:نقل قول:
راستش من فقط یک بار با برنامه VirtualBox با اوبونتو کار کردم و تا حالا لینوکس رو نصب نکردم
فقط من چون تازه کار هستم متوجه این جمله تون نشدم
8 گیگ برای Root و 10 گیگ برای Home و 2 گیگ هم برای Swap در نظر بگیر.
اینای که گفتید یعنی چی ؟!! :blush:
ممنون میشم بنده رو یه راهنمایی کنید
مرسی:11:
لینوکس یک ساختار درختی داره که شامل چند تا شاخه است. از روت شروع میشه و باز میشه به شاخه هایی مثل home,boot,usr و ... که میشه بعضی از اینها رو جداگونه روی یک پارتیشن در نظر گرفت.نقل قول:
میتونی عکس زیر رو ببینی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
root که محل نصب شدن خود سیستم عامل هست.
home هم برای ذخیره ی اطلاعات و تنظیمات کاربر هست.
swap هم یه چیزی مثل Virtual Memory توی ویندوز هست.
حالا موقع نصب باید اون پارتیشن 20 گیگت رو به اینها تقسیم کنی.
پیشنهاد میشه قبل از نصب واقعی، روی VirtualBox یک بار نصبش کنی.
سوال داشتی همینجا بچرس.
آقای مهدی فتاحی نسخه نهایی توزیع AriOS 2.0 رو منتشر کردند. این توزیع مبتنی بر اوبونتو ۱۰.۱۰ هست و در دو نسخه ی International و Iranian منتشر شده. این توزیع بسیار کامل و ایده آل مخصوصا برای کاربران تازه کار است و یکی از بهترین ریمسترهای اوبونتو مخصوصا برای کاربران فارسی زبان هست که تاحالا منتشر شده.نرم افزارهای بسیار زیاد و کاملی در تمام زمینه ها بصورت پیش فرض همراه با این توزیع نصب میشه. امکان نصب آفلاین درایورهای کارت گرافیک وجود داره. بهینه سازی ها و رفع ایرادات زیادی نسبت به نسخه ی پیش فرض اوبونتو ۱۰.۱۰ در این توزیع انجام شده. برای کسب اطلاعات بیشتر و دانلود این توزیع به لینک های زیر مراجعه کنید:
مرور کاملی از این توزیع رو میتونید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونید.کد:http://mehdi.wordpress.com/2010/12/26/arios-2-0-released
http://sourceforge.net/projects/arios/files/2.0/x86
دوستان سلام
من goldendict رو نصب کردم ولی نه تو منو میاد نه تو سرچ پیداش میکنم چه جوری بیارمش؟؟؟) فقط از طریق خط فرمان میاد ..
اوبونتو ۱۰.۱۰ دارم
ممنون
کسی در مورد ورژن "نت بوک" اوبونتو اطلاعی داره؟ چه فرقی با ورژن دسکتاپش داره؟ به جز قیافش البته....
یه کم که تو سایتش خوندم باید سبک تر باشه ولی میخوام بدونم چیزی کم نداره؟
یا اینکه توانایی اجرا کردن برنامهاش با ورژن دسکتاپ فرقی نداره؟
خیلی فرقی با اوبونتو نداره و از پوسته unity استفاده میشه ولی خیلی سریع تر بوت میشه و محیط سریع و سبکی هم دارهنقل قول:
پوسته یعنی محیط کارش فرق میکنه با همون گنومه با یه شکل دیگه؟
اصلا به نظرت واسه یه سیستم یه کم قدیمی مناسب هست اونو نصب کنم یا همین دسکتاپ خوبه؟ رم 2 cpu هم core2duo 2GHz...
ممنون
من اوبنتو 10.10 نصب کردم تمام اپدیت هاش هم نصب کردم
اما یک مشکل بزرگ دارم وقتی یک دانلود را شروع می کنیم تا اتمام دانلود و حتی اگه برنامه باشه نصبش دیگه هیچ دانلود دیگه ای شروع نمیشه
حتی توسط برنامه دیگه می نوسیه صبر کنید
ایا میشه مشکل را حل کرد
و یک برنامه برای بهینه سازی اینترنت در لینوکس میخوام چون از تمام سرعت استفاده نمیکنه ( با توجه به سرعت در ویندوز )
در مورد دانلود: در آن واحد فقط میشه یه برنامه رو دانلود یا نصب کرد ، میخواد با هم برنامه ای باشه ، sotware center یا synaptics یا هرچی.... فک میکنم چون سیستم نصب برنامه لینوکس یکپارجه هست نمیشه اینو کاریش کرد ولی بازم مطمئن نیستم ....
در مورد سرعت اینترنت.... مال من برعکس شماست! نمیدونم ولی، حالا با چی وصل میشن؟ وایرلس یا مودم یا چیز دیگه؟
شاید استفاده از برنامه های دانلود مثل multiget یا gwget بهتون کمک کنه....
برای سیستم شما فرقی نمی کنه معمولا unity و یا گنوم شل سریع تر هستندنقل قول:
پوسته یعنی تسکبار و منو تغییرات کوچیکی می کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.webupd8.org/2010/05/taking-ubuntu-unity-interface-for-test.html
سلام
من تازه با اوبونتو آشنا شدم و اونو نصب کردم اگه سؤالم تکراریه معذرت می خوام
راستش من اوبونتو 10.04 رو نصبیدم نسخه desktop رو (دقیقا نصبیدم)
البته اولش ویندوز رو تو کامپیوترم نصب کردم بعد اوبونتو رو
حالا هر با که با اوبونتو میاد بالا بعد چند دقیقه هنگ می کنه
یعنی دیگه ماوس حرکت نمیکنه، کیبرد کار نمیکنه و سی دی هم میذارم توی کامپیوتر اونو نشون نمیده.
هیچ کاری هم نمیکنم حتی اگه بدون انجام هیچ کاری چند دقیقه کامپیوتر با اوبونتو روشن باشه هنگ میکنه تا اینکه ری بوت کنم
ولی تو ویندوزم(7) اصلا همچین مشکلی پیش نمی یاد
دو بار هم اوبونتو رو نصبیدم ولی هیچ تغییری نکرد. با live cd هم رفتم باز همون طوری شد. سؤال اینه:
چه باید کرد؟
سلام دوستان تو Acer 5742 به نظرتون دسکتاپ بریزم یا Netbook ؟
Intel i3
Amd 5470 512mb
4GB ddr3
ممنون
حتما مشکل از سی دی شما هست وگرنه نباید مشکلی داشته باشیننقل قول:
دسکتاپنقل قول:
سلام دوستان تو Acer 5742 به نظرتون دسکتاپ بریزم یا Netbook ؟
Intel i3
Amd 5470 512mb
4GB ddr3
ممنون
وقت بخیر
من می خوام نسخه دسکتاپ رو نصب کنم چند تا سوال دارم
1:بعد از نصب واسه اینترنت adsl از کجا تنظیمات رو پیدا کنم
2:نرم افزار های این سیستم عامل رو از کجا گیر بیارم
3:نرم افزار هایی مثل فتوشاپ.آفیس و کلا نرم افزار های کاربردی هم داره؟
ممنون
سوال در مورد Ubuntu
سلام دوستان.من قصد نصب کردن لینوکس Ubuntu رو دارم از جاهایی مثل
کد:
دیدم که می گن حجمش خیلی کمه و ...... که خودتون می تونید بخونیدکد:http://u2u.ir/2010/05/29/how-to-install-ubuntu-10-04-with-wubi/comment-page-1/#comment-234
از طرفی جای دیگه ای خوندم که نوشته بود:((بهترين کار اينه که يه linux (ترجيحاً ubuntu ) با همه ي پکيج هاش بخرين (ميشه 5 تا dvd و يک cd) ،توصيه ميکنم دانلود نکنيد .)) این عین متنش تو یه سایت معتبر بود.
و من گیج شدم
سوال بعدی ام هم این بود که من می تونم روی لب تاپم لینوکس نصب کنم؟
اگه ممکنه راهنماییم کنید.با تشکر
سلام.نقل قول:
1. بهترین کار اینه که مودمت رو روی حالت PPPOE تنظیم کنی.
2. باید دانلود کنی.
3. بله داره. برای Office نرم افزاری مثل OpenOffice داره و Photoshop هم Gimp.
موفق باشی.
اوبونتو چند تا راه حل برای نصب داره این هم فقط برای شروع به یادگیری مناسب هستنقل قول:
نصبش هم مشکلی نداره
البته استفاده به این روش اوبونتو به این شکل صحیح نیست
دانلود ۵ تا dvd معادل ۳۵ گیگ ( dvd ۴ تا ۹ گیگ) هم زیاد منطقی نیست برای بعضی خرید ۵ dvd هم زیاد معقول نیست اگر دسترسی به اینترنت پرسرعت ندارید دیسک هما تهیه بفرمایید
یه سوال اساسی
من دو تا هارد 1 ترا دارم که بصورت Raid هست هنگام نصب هارد ها رو میشناسه ولی نمیتونه نصب کنه به خاطر Raid بودن
راه حلش چیه؟
ممنون
من توصیه میکنم نخرین.نقل قول:
اولا که شما از اون همه نرم افزار استفاده نمکینی که بخوای واسه همش پول بدی! دلیل دوم هم اینه که نرم افزارها دائما در حال آپدیت شدن هستن و اون همه DVD بعد از 2 یا 3 ماه قدیمی محسوب میشن.
بستگی به لپتاپت داره که لینوکس رو ساپورت کنه یا نه. لپتاپهایی مثل Acer,Asus,HP,Lenovo مشکلی با لینوکس ندارن اما 90% سونی ها مشکل دارن.نقل قول:
سوال بعدی ام هم این بود که من می تونم روی لب تاپم لینوکس نصب کنم؟
اگه ممکنه راهنماییم کنید.با تشکر
اینو جهت اطلاع دوستان میگم :
من اوبونتو ۱۰.۱۰ رو نوت بوکم نصب کردم و به غیر از مودم داخلی همه سخت افزار رو شناخت که طبیعی هست که وین مودم رو نشناسه ولی جالبش اینه که حتی سخت افرار هایی که ویندوز ۷ نتونست بشناسه رو این اوبونتو شناخت
ولی نکته اینجاست بر خلاف نظر برخی از دوستان نوت بوک من سونی وایو هست .
نا سازگار ترین لپتاپ سونی هست :46:نقل قول:
حالا چه مدلی هست ؟
SR490DCBنقل قول:
حتی مموری ریدر که بایستی تو سون درایور براش نصب میکردم رو هم ubuntu 10.10 یراحتی شناخت
برای همین ویندوز رو پاک کردم رفت :31:
میتونم با قاطعیت بگم این مدل نوت بوک فول کامپتیبل با اوبونتو ۱۰.۱۰
اما من F دارم و متاسفانه اصلا لینوکس توش بالا هم نمیاد!
یه تم باحال برای اوبونتو داغ داغ
این دستوراتو تو ترمینال بزنید بعدشم حالشو ببرید
( اتصال به اینترنت لازمه )
sudo add-apt-repository ppa:nikount/orta-desktop
sudo apt-get update
sudo apt-get install orta-theme
توی synaptic یا ubuntu software center سرچ کن dial up برنامه رو واست میاره ولی اگه به اینترنت وصل نیستی باید تو اینترنت سرچ کنی ppa "اسم نرم افزار" بعد پکیج هاش رو دانلود کنی و نصب کنی
کسی جواب ما رو نداره:11:نقل قول:
چجوری سفارش می دین ما هم بدیم؟: دی
از این آدرس:نقل قول:
https://shipit.ubuntu.com
اینم روش سفارش:
http://www.farinsoft.com/article/1127-how-to-order-free-ubuntu-linux-cd.html
اینا رو هم خواستی ببین:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,16088.0.html
کد:http://aftab.cc/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3146
فقط تقریبا یک ماه طول میکشه:13:(سعی کن با و پ ن وارد سایت اوبونتو نشی چون از رو ای پیت فکر میکنن قبلا سفارش دادی:46:)
سلام دوستان
من میخوام php رو در ubuntu server کامپایل کنم. میشه یک مخزن معرفی کنید که بسته libcurl4-openssl-dev و پیش نیازهاشو داشته باشه؟
چون اینترنتم زیاد سریع نیست بقیه بسته ها رو دانلود کردم تا بعداً هم بتونم استفاده کنم اما این یکی انقدر پیشنیاز داره (و پیشنیازهاش هم پیشنیاز دارند!) که دانلود کردنش اعصاب خورد میکنه :دی
بسته رو از این آدرس میشه دانلود کرد:
امکانش هست که همین سایت رو به لیست مخزنها اضافه کنم؟ چی باید به sources.list اضافه بشه؟کد:http://packages.ubuntu.com/lucid/libcurl4-openssl-dev
برای چی شما می خواهین php رو کامپایل کنید
تو خود مخازن آمادش هست
آره توی cd اوبونتو هم php5 هست اما هم اینکه زیاد آپدیت نیست (البته آپدیت بودنش زیاد اهمیت نداره) و هم اینکه یکی دو تا باگ توی نسخه آماده برای ubuntu وجود داره که راه حلش کامپایل کردن php و اکستنشنهای مشکل دارش از سورس هست. مثلاً بعضی از توابع در کتابخانه GD رو نمیتونه بشناسه و...
** ویرایش شد
مثل اینکه همون سایته آدرس مخزن رو هم برای sources.list توی صفحه دانلودش میزنه. نمیدونم چطور قبلاً ندیده بودمش :دی
با سلام
میشه از رابط گرافیکی kde روی اوبونتو استفاده کرد ؟
یعنی به صورت جداگانه نصب کرد؟
با تشکر
نیازی به این کار نیست.نقل قول:
میتونی Kubuntu نصب کنی.
امیر درست میگه و البته تا جایی که اطلاعات ناقص من میگه این کار زیاد منطقی نیست چون ممکنه برا سیستم مشکل ایجاد کنه!نقل قول:
با سلامنقل قول:
من خونه اينترنت ندارم دوستان كسي ميتونه لطف كنه لينك پكيج اين تم رو بده .
ممنون ميشم اگه لينك قرار بدين
با تشكر
با سلام
خوب دوستان اون سوالم که بماند
درایور کارت گرافیک سافایر 4670 برای اوبونتو 10.10 رو می خوام . خودم سرچ کردم چیزی پیدا کردم با حجم 120 مگ . اما با دانلود منیجر هم دان نمیشه . نمی دونم درست رفتم یا نه
دوستان می تونن لطف کنن یه سرچی بزنن
ایا درایورها برای توزیعهای مختلف فرق می کنه و یا فقط درایور باید برای لینوکس باشد ؟
با تشکر