2 جلدی مبتکران تالیف عباس امیدوارنقل قول:
اگر از پایه می خوایی ریاضی 2 مبتکران جلد صورتی
محمد امین یه سوال
هندسه تحلیلی و گسسته انتشارات مدرسه به همون روونی و سادگی دیفرانسیل 1و2 همون انتشارات(تالیف قندهاری--ایلخانی پور--پاشا و...) توضیح داده؟؟
2 جلدی مبتکران تالیف عباس امیدوارنقل قول:
اگر از پایه می خوایی ریاضی 2 مبتکران جلد صورتی
محمد امین یه سوال
هندسه تحلیلی و گسسته انتشارات مدرسه به همون روونی و سادگی دیفرانسیل 1و2 همون انتشارات(تالیف قندهاری--ایلخانی پور--پاشا و...) توضیح داده؟؟
قلم چی 7 سالم داده؟نقل قول:
آره. کتابهای کوچک (جیبی/سیمی) هفت کنکور. صفحه سمت راست سوالها و صفحه سمت چپ جوابها قرار گرفته.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
سلام . آره . کتابهای خوب و جمع و جوریه . نه حجیم و نه خیلی کم . برای ریاضیات گسسته میتونی از کتاب تست ریاضیات گسسته انتشارات مبتکران-اندیشه سازان که مولفش آقای فرزاد جوادی هست هم استفاده کنی. در پاسخ تشریحیش که خیلی خوب کار کرده . اگه وقتش رو میداشتی بهتر بود هم انتشارات مدرسه و هم این رو میخوندی که عالی میشد . ولی کتابهای خوبی هستن . انتشارات رمزینه هم داره و تو کتابفروشی یه سر نگاه کردم خوب بود . سبک آموزش کتابهای رمزینه خوبه . آموزش و بعدش تست که باعث میشه دانش آموز تسلط پیدا کنه بر موضوع درسی .
---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
یه چیز یادم رفت سعید جون . کتابهای کوچیک ریاضی انتشارات مدرسه خیلی بهتر از کتابهای هستند که همین انتشارات ( که اسم دیگش انتشارات از مدرسه تا دانشگاه هست ) واسه یه کتاب درسی میزنه . مثلا کتابهایی که در مورد مشتق و کاربرد مشتق زده بطور جداگانه خیلی بهتر از موضوع مشتق و کاربرد مشتقی هست که در کتاب دیفرانسیلش کار کرده .
یه وقت نگی که محمد امین اینو از اول میگفتی خب:31: . نگران نباش اون ها هم نویسنده هاش یکی هستن دیگه:31:
سلام دوستان امروز به كتاباي پيشنهادي مي پردازيم !:31:كار ديگه اي كه نداريم فقط خوره ي كتاب دارم !!!
بابا خوشخوان توضيحاتش آشغاله ! اون مهندس حاجي زاده خودشم نمي فهمه چي ميگه !!!! من جبرواحتمالشو داشتم نتونستم يه كلمه بخونم افسردگي گرفتم ! ولي رمزينه عالــــــــــــيـــــــــ ــه!!(مهندس عنايت كاشورزي) عالي توضيح داده و استدلال كرده ديگه نياز نيست حفظ كني ! آزمون هاي خطا رو هم حتي ذكر كرده تو كتاب ! اثبات ها رو دقيق توضيح داده !!!نقل قول:
سلام!
بچه ها برای گسسته چه کتابی خوبه ؟
من خودم خوشخوان دارم بخش اول گراف و خیلی خوب توضیح داده بود... ولی بخش 2 یعنی نظریه اعداد ...نمیدونم در کل سخته یا کتاب بد توضیح داده !
اگه کتابی پیشنهاد میکنید بگید من بگیرم!
مرسی!
البته حجمش خيلي زياده من واسه اينكه دير اين كتاب رو تهيه كردم نتونستم خوب بخونم (انشالله سال ديگه مي جبرانيم !!:31:)
من خودم گاج داشتم خيلي روون توضيح داده !نقل قول:
کتاب تست خوب ریاضی 2 چی هست؟؟؟
البته به غیر از قلمچی!!!
براي كسايي كه بدون اثبات ميخوان ياد بگيرن سخته !!نقل قول:
نظریه اعداد کلا تو گستته سخت تر از مبحثای دیگه س... حل تستاش نیاز به خلاقیت داره بعضی وقتا
فكر كنم به طور متوسط 23 تا 25 تا (حدود 50 درصد) از فيزيك پيش هست !نقل قول:
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخوام فیزیک پیش رو کامل تست بزنم و بخونم و اگه مثلا 10 تا تست از پیش میاد 7-8 تاشو 100% بزنم.
درضمن اموزش و تست باشه چون هیچی از فیزیک پیش رو نخوندم و بلد نیستم .
لطفا کتابی رو که میخونین و ازش نتیجه ی مثبت گرفتین و فکر میکنین با این شرایط بدرد من میخوره رو بگین.
لطفا همگی کمک کنین.
راستی کتاب گاج سفید پیش چطوره؟ چون شنیدم هم اموزش هست هم تست !
انتشارات کتاب سبز هم فیزیک دازه کسی فیزیک پیش کتاب سبز میخونه؟ اونم فکر کنم اموزش و تست هستش اون چطور کتابی هست؟
لطفا هر کتابی رو که میخونین و واقعا کتاب خوبی هست رو بهم بگین چون باید تا اخر اردیبهست فیزیک پیش رو کامل بلد باشم.ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی از کتاب فیزیک پیش چندتا سوال میاد تو کنکور؟؟؟؟؟؟؟؟
فيزيك پيش فار رو همين امروز سفارش بده و وقتتو با كتاباي آشغال هدر نده (مثل فيزيك پيش كتاب سبز يا ...) براي تست هم فار خودش تست داره اگه بيشتر ميخواي گاج رو هم بگير ولي بهتره نگيري ديگه وقت تلف كنيه !!! همون "فار" بهتره !
اگه پيش دانشگاهي هستي رياضيات پايه خوشخوان كه همون جلد دوم ديفرانسيلش هست رو + تست رياضيات پايه رمزينه رو تهيه كن !!!! اگه نيستي كه حسابان خوشخوان فكر كنم خوب باشه !نقل قول:
دوستان یه کتاب در مورد حسابان سوم بدید من چیزی نمی فهم از حسابان نمیدونم چرا اصلا ریاضی پایم ضیفه یه کتاب دیگه هم معرفی کنید
اين هم از كتابهاي پيشنهادي ما ! موفق باشيد !!!:40:
این تست گسسته مبتکران از گاج سفید منصف شکری بهتره؟؟؟
دوستان این کتاب تست های رمزینه تالیف مهربان ارزششو داره وقتمو بزارم روی اون ها؟؟
تست تالیفی ؟ الان ؟؟
من فکر کنم کار کردن رو تستای کنکور و گزینه 2 و سنجش .... خیلی بهتر باشه ها
من اصلا از این مهربان خوشم نمیاد ! :دی
نقل قول:
تست گسسته مبتکران خوبه . تو پاسخ تشریحیش که اصلا خودش درس داده . این کتاب رو با کتاب انتشارات مدرسه کار کنی خیلی خوبه . من دارم بهت میگم و از تجربه ی بنده ی حقیر :31: استفاده کن عزیز من . دیگه من استاد شناسایی کتابهای ریاضی هستم . :8:
بزار یه چیزی بهت بگم سعید جون . کتابهای گنده گنده جمع نکن که من چوبش رو خوردم . همین چند روز پیش بود که رفتم کتابهای اموزشی ادبایت فارسی 2 گاج و پیش رو که دست نخورده و آکبند مونده بود :31: پس دادم و موضوعی گرفتم . در این مدت زمان باقی مونده مگه شما چقدر میخوای تست حل کنی ؟ بابا یه کتاب بگیر تست حل کن دیگه . اینقدر حساسیت به خرج نده . این سوالت یعنی چی که ارزش داره یا نداره . خب معلومه که ارزش داره . مگه تسهای این نویسنده با تستهای کتابهای دیگه چقدر فرق داره ؟
---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
:31::31:نقل قول:
خلاصه خوب بچه ها رو گذاشته سرکار .
ببین اشکالی نداره . این که گفتم نظر من بود . حتما نظر دوستت که داروسازی قبول شده کاملا برعکس منه که تونسته تستای پیش 1 رو کامل بزنه و رشته خوبی قبول شه . شاید طرز استفاده من از این کتاب غلط بوده . از دوستت بپرس چطوری این کتاب رو استفاده کرده و همونطوری استفاده کن ایشالا بهترین نتیجه رو میاری. پس دو دل نشو که نکنه با این کتاب نتیجه نگیری. راحت بهت بگم من کسی رو میشناسم که با کتاب دوسالانه و کتاب درسی تونست درصد نسبتا خوبی توی کنکور سراسری بزنه . مهم خودتی که از کتاب لذت ببری . نظر بقیه همونطور که اسمش روشه نظر خودشونه. در مورد سوال دومت هم اطلاع درستی ندارم . بهتره بقیه نظر بدننقل قول:
[QUOTE=nits;4716925]تست گسسته مبتکران خوبه . تو پاسخ تشریحیش که اصلا خودش درس داده . این کتاب رو با کتاب انتشارات مدرسه کار کنی خیلی خوبه . من دارم بهت میگم و از تجربه ی بنده ی حقیر :31: استفاده کن عزیز من . دیگه من استاد شناسایی کتابهای ریاضی هستم . :8:
بزار یه چیزی بهت بگم سعید جون . کتابهای گنده گنده جمع نکن که من چوبش رو خوردم . همین چند روز پیش بود که رفتم کتابهای اموزشی ادبایت فارسی 2 گاج و پیش رو که دست نخورده و آکبند مونده بود :31: پس دادم و موضوعی گرفتم . در این مدت زمان باقی مونده مگه شما چقدر میخوای تست حل کنی ؟ بابا یه کتاب بگیر تست حل کن دیگه . اینقدر حساسیت به خرج نده . این سوالت یعنی چی که ارزش داره یا نداره . خب معلومه که ارزش داره . مگه تسهای این نویسنده با تستهای کتابهای دیگه چقدر فرق داره ؟[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
[QUOTE=nits;4716925]
یه بار میگی ارزششو داره که وقتمو بزارم روی اون رمزینه یه بار میگی مگه چه قدر فرق داره این کتاب با کتابای دیگه
منظورم این بود که اونم بگیرم یا همون آبی قلم چی که دارم کافیه برای دیف؟؟
آقا شرمنده سوالم بی ربطه ولی این آواتارت خیلی آشنا میزنهنقل قول:
فکر کنم بازیگره(سریال) میشه بگی کیه و تو چه فیلمی بازی کرده
کنکور 88نقل قول:
رشته ریاضی 25
رشته تجربی 15
از دید درصدی!!!
فیزیک پیش رشته ریاضی 55.55%
فیزیک پیش رشته تجربی 50 %
خیلی جالبه 55.55% سوالات فیزیک کنکور ریاضی فیزیک از فیزیک پیشه با این حساب همه فیزیکا یه طرف فیزیک پیش هم یه طرف!
تازه خیلیاشم فیزیک 3 میشهنقل قول:
مخصوصا خازن و مدار
جملات من کژتابی هست سعید جون . اثرات خوندنه شدید هست . اگه زبان فارسی خونده باشی معنی اصلیش رو باید میفهمیدی .
همون قلم چی که داری بسه دیگه . واسه چی میری یه کتابه دیگه میگری . پول زیاد داری واریز کن به حساب من :31: شماره بدم ؟
شما میگی ارزشش رو داره من هم گفتم خب معلومه دیگه همه ی کتابها ( نه همه ) ارزش خوندن داره . ولی کتابهای تستی که زیاد فرق ندارن . همونی که داری خوبه . قلم چی هم که کتابهاش اگه خوب باشه ( البته مداد رنگی هاش ) همون آبی ها هستن . همون قلم چی خوبه عزیز . نگران نباش . اگه تستهای قلم چی رو زدی و تموم کردی و قانع نشدی برو اون رو هم بگیر .
موفق باشی
اين فيزيك انتشارات فار چه جوريه از گاج و انديشه سازان بهتره؟
رياضي 2 دو جلدي انديشه سازان بهتره يا گاج؟
هندسه 1 مبتكران ابولقاسمي بهتره يا گاج؟
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
من فار نمیشناسم ولی اندیشه سازان از گاج بهترهنقل قول:
ریاضی 2 اگه سطحت متوسط یا یکم از متوسط بالا تره گاج ولی اگه بالای اندیشه سازان
نمیدونم
درسته اندیشه سازان با اینکه کتاب 4 سال پیش ولی بهترین کتاب فیزیک تو بازاره فار هم همون گروه اندیشه سازان نوشتن که فقط فیزیک پیش هست (فکر کنم فقط پیش 1 چاپ شده) که از اندیشه سازان هم بهتره بالاخره تست های جدید + تجربه 4 ساله مولفان بعد از اندیشه سازان ! خلاصه فار بهتره :5: بچه های فروم هم که استفاده کردن معتقدن فیزیک فار کاملا مفهومیه :46:نقل قول:
نقل قول:
سلام بر همه دانش آموزان علاقه مند و با استعداد ایران که خلاقیت و عشق و علاقه و ... اونها ناخواسته اونهارو به کتابهایی میکشونه که از بار علمی فراوانی برخوردار هست . و سلام برشما دوست عزیز
من کتاب جبرو احتمال و گسسته انتشارات فار رو گرفتم . سبک آموزشش میدونی چه جوریه ؟ دقیقا مثل کتاب آموزش فیزیک پیش دانشگاهی گاج . یعنی یه چند صفحه ای درسنامه های جامع ( البته خوبه و همراه چند مثال) و بعدش هم تستهای تالیفی و برخلاف گاج تستهای کنکور سراسری داره . مطمئنا کتاب فیزیک انتشارات فار هم شبیه همین ریاضیات گسستش هست . شاید هم فرق داشته باشه . نمیدونم . ولی گاج هم خیلی خوبه ها . تستهای تالیفی که داره هدفهای متعددی رو دنبال میکنه . خیلی خوبه . اندیشه سازان رو ندارم . مسلما اندیشه سازان - کتابهاش همه خوبن ( هی ... فرهاد میثمی کجایی جیگر) ولی من گاج رو پیشنهاد میکنم . برای فیزیک پیش دانشگاهی اگه کنکوری هست ( هستی حالا ؟) تست گاج رو بگیر که دوجلدی هست . در جلد دوم ابتدا درسنامه های جامع داره که از درسنامهایی که خود آقای احمد جوکار در کتاب سبزش گذاشته بهتره . و خودش هم میگه با این درسنامه ها ( که تو کتاب تستش هست ) به هیچ جزوه ای احتیاج پیدا نمیکنید که راست هم گفته خدایی . دیگه خودت میدونی. ولی الان وقت اندک هست عزیز دل من .
برای آموزش کتابهای ریاضی به هیچ وجه گاج نگیر . برای ریاضی 2 : مبتکران . تک جلد . صورتی رنگ
هندسه 1 : حتما حتما حتما اندیشه سازان . مهندس فرهاد ابولقاسمی
از اون جایی که خیلی دوست دارم بچه ها رو راهنمای کنم بزار بهت بگم که برای ریاضیات الان اگه وقت نداری موضوعی بخون :
از ریاضی 2 فقط لگاریتم و مثلثات و تصاعد ( بهترین منبع = ریاضی 2 مبتکران . تک جلد صورتی رنگ )
از حسابان فقط معادله درجه 2 وبخش پذیری و تابع ( مهمترین بخش ریاضی )( بهترین منبع = جلد اول حسبان مبتکران . عباس امیدوار)
دیفرانسیل : رمزینه کتاب مناسبی هست . جلد 1 . برای دیفرانسیل 2 خوشخوان خوبه
دوستان گلم به جای موارد 1 و 2 میتونین ریاضیات پایه رو از خوشخوان جلد 2 بخونین + دیفرانسیل 1 از رمزینه = بهترین پیشنهاد
انتشارات مدرسه هم کتابهای موضوعی خوبی داره
برای کتاب تست هم = کتاب 8 کتاب ریاضی گاج عالیه . همه کتابها تو یه کتاب = 12000 تومان . دیگه نمیخواد اینقدر هزینه کنید . داری پاسخهای تشریحی مناسبی هم هست که داری نکات آموزشی و خلاصه بعضی از مباحثه . عالیه . از بین کتابهای تست به نظر من بهترینه .
سطحم تو رياضي بالاست اما مي خوام ببينم كودومشو كار كنم تو كنكور موفق ترمنقل قول:
نه محمد امین جان من فیزیکشو دارم کمی از گسستشو دانلود کردم اونجوری نیست فقط اونی که تو گرفتی اونجوریه و اگرم دقت کرده باشی روش نوشته (( تست های آموزشی )) در حالی که بقیه کتاباش یا نوشته پله ی اول یا سری کاملا مفهومینقل قول:
در ضمن خداوند 7 متر زبون به تو داده که بخوای با کژتابی حرف بزنی؟؟؟
دومم :31: فكر كردي پيشم آره ؟ (وقتي سوالام در مورد رياضي 2 و هندسه 1 هست پس مي توني حدس بزني كه دومم)نقل قول:
رياضي2 آموزش و تست باشه (اين مبتكران صورتي از دو جلدي انديشه سازان بهتره ؟)
2 جلدی مبتکران تالیف فرهاد ابوالقاسمی و عطاالله صادقی : تستنقل قول:
مبتکران جلد صورتی تالیف حسین انصاری و سیامک قادر : آموزش
مگه نگفتی سطح ریاضیم بالاست . خب همین رو بخون دیگه . نه . تست نداره . اما تمرینهای خوبی داره که برازنده ی شماست . قشنگ آبت رو میگیره .نقل قول:
بزار یه چیز بهت بگم که مثل بچه هایی که الان با ریاضیات پایه مشکل دارن نشی . این کتاب ریاضی 2 بهترین کتاب برای ریاضیات 2 هست که آموزشه . تست نداره . اونی که شما میگی منحصرا تست هست .
این کتاب ریاضی 2 مبتکران که میگم تمرین های بسیار زیبا یی داره که اگه آموزشش رو خوب بخونی و تمرینهاش رو با حوصله حل کنی بهت قول میدم که در سالهای آینده هیچ مشکلی نخواهی داشت . این رو بهت قول میدم. شاید بری کتابفروشی و ببینیش و پشیمون بشی ولی حتما بگیر و بخون . از واجبات هست :31: . کسی موفقه که با صبر و حوصله پیش بره و تمرینهای زیادی حل کنه . بعد از خوند این کتاب میتونی از کتابهای تستی استفاده کنی. از الان لازم نیست 2 سال از بهترین سالهای عمر زندگیت رو با دغدغه ی کنکور بگذرونی . آزمون هم اصلا شرکن نکن .
سال 2 و 3 رو فقط بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــخـــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــون
اين كتابو دارم مي خواستم بدونم چه كتاب تستي در كنارش كار كنم.نقل قول:
من ديرم شروع كردم مي دوني چرا چون بچه زرنگاي مدرسه ما (سمپادي هستم)تابستون دومو خوندن حالا دارن تست مي زنن اما من تابستون درس نخوندم. هدفم رتبه تك رقمي يا نهايتش زير پنجاهه كه فكر نمي كنم وقت با پيش درس خوندن برآورده بشه.:46:
:18::18::18:نقل قول:
هدفم رتبه تك رقمي يا نهايتش زير پنجاهه كه فكر نمي كنم وقت با پيش درس خوندن برآورده بشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون
عربی تب کنکور کلک معلم خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا چه کتابائی برای جمع بندی خوبه ؟؟
اونارو معرفی کنید
2 جلدی اندیشه سازان بگیر یا گاج رو.نقل قول:
هندسه 1 هم گاج سفید.درسنامه هاش خیلی عالیه.
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
موافق نیستم.میتونه اون کتابا رو بدید تشریحی حل کنه.چون پاسخ های تشریحیش عالیه.نقل قول:
بچه هاییم که تو ریاضیات پیش لنگ میزنن تجربه به من نشون داده ریاضی 1 (اول دبیرستان) شون ضعیفه به خاطر همین به جواب آخر نمی رسن.
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
عربیتون خوبه؟یا هنوز کار نکردید؟نقل قول:
درس عربیبم خوبه
مشکلی اونجوری ندارم ولی میخوام درصدام بالای 90 بشه
این کتابه خوبه ؟
سلام!
یکی از دوستام می خواد تست دیفرانسیل ژرف اندیشان بگیره
خوبه به نظرتون یا چیز بهتری هم هست؟؟
اگه عربیتون خوبه و عربی رو تمام کردید و روی تئوری مسلطین این کاری که من موقع کنکورم کردم و مشاورمون اینو گفت رو انجام بدید:نقل قول:
روزی 1 الی 2 تا آزمون عربی بزنید اشکالاتون رو استخراج کنید و بنویسید روز بعد اشکالات آزمون های قبل بخونید و 1 2 تا آزمون جدید بزنید بعد از 2 هفته نتیجه فوق العاده این روش رو می بینید.
---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 07:59 PM ----------
کتاب های ژرف اندیشان به خاطر ادبیاتش معروف شد ولی کتابای اختصاصیش تا اونجایی که من میدونم غلط زیاد داره 2 تا کتاب خوب برای دیفرانسیل هست:نقل قول:
1-ده استاد
2-مبتکران-اندیشه سازان نونهال آذر
روش خوبیه
حتما بهش عمل می کنم
ولی نگفتین این کتابه تب کنکور عربی خوبه ؟
از سایتش دانلود کن ببین چجوریه؟؟نقل قول:
این ده استاد همون ایران سنجشه؟؟نقل قول:
تستاش خوبه یا پاسخ های تشریحیش خوبه یا درسنامه های خوبی داره؟؟
چدر حدود چندتا تست داره؟؟/
سلام!
بچه ها ازتون در خواست راهنمایی دارم...
تو شهر ما دیفرانسیل 2 انرژی اتمی پیدا نمیشه میشه راهنمایی کنید چجوری میشه تهیه کرد...
چرا قیمت تب کنکور عربی رو تو سایتش نزده ؟؟؟
یعنی نیست؟؟؟
منم با این دوستمون موافقم یه لیستس از کتابای خوب برای جمع بندی بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟:40::11:نقل قول:
برای تست گسسته وجبر با هم ب جز رمزینه چی خوبه ؟؟؟؟
رمزینه کتاب کلاسش تستاش خوبه؟؟
بله تستاش طبقه بندی شده است.پاسخاشم خوبه.نمی دونم چند تا تست داره ولی طبقه بندیش خیلی خوبهنقل قول:
گاج سفیدنقل قول:
فار شاید خوب باشه به وبلاگش سری بزن
مبتکران تالیف جوادی که محمدامین میگه خوبه
دوست عزیز میدونم!!نقل قول:
ولی کتاب ریاضی 2 امسال تغییر کرده!!!
اونا رو دیدم بر طبق کتاب قبلیه!!!
کتاب خیلی تغییر کرده!!!
کممممممممممممممک...
---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------
دوست عزیز برای گسسته به نظرم انتشارات خیلی سبز بهترینه!!!نقل قول:
اینم عکسش!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]