نقل قول:
من از پچ BURGUM_PATCH_for_PES2009_v0.35 استفاده کردم . که فکر کنم خيلي ها ازش استفاده مي کنن . کاملا طبق دستورش کار کردم . اما باز لباسها سياهه:13:
اگه از پچ بهتر و کاملتري اسنفاده مي کنين ممنون ميشم لينک شو بدين.
Printable View
نقل قول:
من از پچ BURGUM_PATCH_for_PES2009_v0.35 استفاده کردم . که فکر کنم خيلي ها ازش استفاده مي کنن . کاملا طبق دستورش کار کردم . اما باز لباسها سياهه:13:
اگه از پچ بهتر و کاملتري اسنفاده مي کنين ممنون ميشم لينک شو بدين.
برنامه ای برای Relink کردن فیس بازیکنان (مثلا زیدان) وجود دارد.
ممنون
سلامنقل قول:
دوست عزیز اصلا احتیاجی به معذرت خواهی شما نبود :11: من حرف شما رو قبول دارم بازی واقعی تر شده اما خوب ما هم با اون گیم پلی بزرگ شده بودیم و توقع چنین حرکتی رو نداشتیم من خودم وقتی فیفا 09 رو نصب کردم بعد چند ساعت بازی پاکش کردم و منتظر PES 09 بودم اما با این گیم پلی خودم وقتی ته BAL رو در بیارم بی خیالش می شم اما سری PES 06 رو هنوز که هنوزه می تونم بازی کنم و ازش لذت ببرم به خاطر جذابیت گیم پلیش :20:
تو دنیا، کونامی رو برایه بازی های بزرگ MGS ، PES ، SH می شناسن :40: و هر کدومشون الگویی برایه سبک های خودشون شدن مثه MGS که اولین بازی استیل یا همون مخفی کاری تو بازی های کامپیوتری بودش اما تو شماره 4 اش گیم پلیش یه تغییرات + کرده بود که از نایت ویژن اسپلینتر سل، یوبی سافت و نانو سویت کرایسیس، کرایتک گرفته شده بود :46:
حالا هم کونامی یه سری تغییراتی داده که به به نظرم گیم پلیش تا حدودی شبیه فیفا شده که می شد از اینیم که هست بهتر باشه من به شخصه با گیم پلی سری های پیش بیشتر حال می کردم تا این شماره
موفق باشید :10:
هر جایی که دلت میخواهد کپیش بکن فقط باید موقع اجرا بازی این برنامه رو هم اجرا بکنینقل قول:
کار باهاش سادست اول تراینر رو اجرا بکن برو تو بازی بعد سیوت رو لود بکن بعد آلت تب بزن از بازی بیا بیرون این گذینه رو یک بار بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد برو قسمتی که مقدار Point رو عوض میکریدی هر کدوم از قدرتها رو یک بار انتخاب بکنی میشه این
بعد هر بازی تند تند قوی میشی
:18: :18: :18: :18: :18:نقل قول:
فکر نکنم ها من خودم ویروش کش کاسپر اسکای استفاده میکنم هر 3 -4 روز هم یکبار آبدیت میکنم
آقا چجوری مشکل من حل میشه هر کاری میکنم نمیشه online بازی کنم اگه کسی راه حلش رو بلده لطفا کمک کنه ....
باید نسخه اصلی بازی رو داشته باشی یعنی با کرک اجرا نشده باشه و بعدش کونامی برات یه اکانت برای لوگین شدننقل قول:
بهت بده توی ایران محاله چون همه نسخه ها تقلبی و کرک شده هستند
سلـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــام
تو مستر لیگ دارم می رو d1
تو فصل نقل و انتقالم
بهترین بازیکنمو می خوام تمدید کنم قرار دادشو
نمی شه
یعنی انگار همچین کسی نیست
سرچ هم می کنم اسمش نیست
چی کار کنـــــــــم ؟
سلامنقل قول:
من از همین پچ استفاده میکنم مشکلی ندارم!
بهترین پچ که برای bundesliga ارائه شده
نقل قول:
کد:http://forum.pro-evolution-soccer.ir/showthread.php?tid=124
اين كرك مشكل منم حل ميكنه ؟ وقتي تو كاپ يا جام باشگاه هاي اروپا به دور حذفي صعود ميكنم ، بازي قاتي ميكنه و دكمه ها كار نميكنه ! :41:نقل قول:
نقل قول:
راست میگه ویروس داره لطفا ردیفش کن
راستشو بخوای دقیقا نمیدونم چون تا بحال مشکل تو رو نداشتم ولی مشکلاتی که تو بازیه من بود رو حل کرده امتحانش بکن ببین تصمیم با خودتهنقل قول:
اسم ویروسش چیه ؟ از چه ویروس کشی استفاده میکنید ؟نقل قول:
اگر ویروش کشتون مک آفی باشه به عنوان تروجان میشناستش ویروس نیست تروجان کارش دستکاری کردن تو یک
برنامه هستش که این برنامه هم کارش همینه ولی فقط تو بازی PES 2009 نه ویندوز یا چیز دیگه مطمعن باشد ویروس
نیستش
كلا آنتي ويروسها به اين چيزا گير ميدن به ترينر ها ،كيگن ها ،كرك ها و ....
نقل قول:ببین دوست من ........نقل قول:
اما خوب ما هم با اون گیم پلی بزرگ شده بودیم و توقع چنین حرکتی رو نداشتیم
ساکر 6 خیلی بازی خوبی بود و واقعا یکی از موفق ترین سری ساکر بود .....اما مسئله اصلی اینه که ساکر 6 برای همون دوره یه بازی موفق بود .......الان که 9 رو بازی میکنیم اصلا نباید حرفه 6 رو زد و حتی بگیم که چیه 6 خوب بود و....................چون این بازی از هیچ لحاظ قابل مقایسه با 6 نیست .........
الان که 6 رو به یاد میارم از نظره من یه بازی به قول معروف خیالی و کارتونی هستش چون الان دارم 9 بازی میکنم ......
یه مسئله دیگه اینه که خیلی از ما به همون بازی قدیم که حالا خیلیا میگن 6 عادت کردیم .........
تغییر ندادن گیم پلی اصلا به نظره بنده قابل توجیح نیست اونم برای شرکت سازنده چون یه بازی مانند ساکر که همه ساله تولید میشه باید نسبت به ساله قبل تغییراتی داشته باشه و نکات و حرکات جدیدتری به بازی اضافه کنه و اونو بیاره رو به حقیقت
...اینو می خوام بگم که شما فکر کن مثلا ما الان 9 رو با گیم پلی 6 بازی می کردیم خوب این یه فاجعه برای کونامی حساب میشد .......
لازمه اینجا یه نکته رو در مورده اضافات یه سری بازی بگم که مثلا شما میگی:
چون مثلا فلان بازی این حرکت رو گذاشته و این حرکت رو تو یه بازی جدید میبینی با خودت میگی اینو کپی زده از اون بازی ............این یه عادت بده خصوصا برا ما ایرانیها که اینو یه نکته (بهتره بگم منفی ) در نظر میگیریم و میگیم رفته کپی زده اما در دنیای بازی که هیچ در تمام دنیا تقلید و الهام گرفتن به نظره من یکی از ضروریاته .....چون این کار عامل پیشرفت هستش ..حالا میخواد تقلید در بازی باشه یا هر چیزه دیگهنقل قول:
مثه MGS که اولین بازی استیل یا همون مخفی کاری تو بازی های کامپیوتری بودش اما تو شماره 4 اش گیم پلیش یه تغییرات + کرده بود که از نایت ویژن اسپلینتر سل، یوبی سافت و نانو سویت کرایسیس، کرایتک گرفته شده بود
برای مثال اولین بازی که در دنیا احساس و عواطف رو داخل کرد mgs بود و چه بازیهایی ازش الگو گرفتن ......
دوسته من گیم پلی ساکر هیچ موقع از فیفا تقلید نکرده ......چون به نظره من هیچ نکته مثبت و بارزی نداره ......نقل قول:
حالا هم کونامی یه سری تغییراتی داده که به به نظرم گیم پلیش تا حدودی شبیه فیفا شده که می شد از اینیم که هست بهتر باشه من به شخصه با گیم پلی سری های پیش بیشتر حال می کردم تا این شماره
موفق باشید
گیم پلی ساکر رو به واقعیت پیش رفته ......:5::31:
در ضمن شما برای اینکه میگی گیم پلی ساکر رفته رو به فیفا چند دلیل بیار ........:5:
فوتبال تکاملی حرفه ای ........شایسته احترام
نقل قول:
دوست عزیز فایل تراینر مشکل داره
nod32 قبل از اجرای برنامه بلوکش میکنه
این هم عکسش
---------------------------------------
PES 2009 Patch 1.20
20.54 Mb
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32832
Patch Notes
Time of Release: 7/11/2008
* Additional Option in the Legends Lobby: There will now be an 'Upload' feature where players can upload footage of themselves playing in 'Legends'
- Top Menu -> Legends -> [Become a Legend Data Load] -> Select server -> Select any lobby
* Additional Option in the Legends Lobby: The new 'Theatre of Legends' feature will allow players to view the uploaded footages mentioned above.
- Top Menu -> Legends -> [Become a Legend Data Load] -> Select server -> Select any lobby
* Additional Option in System Settings: A new 'Download' option will be added so players can download any new In-Game Content available.
- Top Menu -> System settings
به نظره من طراحی فیس تو ساکر 21 هستش ................
اینم 350 فیس اسکن شده و آماده برای ساکر
لینک دانلود : 14.5 مگابایت
. . . . .کد:http://rapidshare.com/files/160865913/caras_escaneadas.rar
اینم لوگوی hd برای تیمها......امتحانش کردم جالب بود
لینک دانلود : 2 مگابایت
کد:http://rapidshare.com/files/160978318/HD_EMBLEMS.rar.html
فوتبال تکاملی حرفه ای ........شایسته احترام
[دوست عزیز فایل تراینر مشکل داره
nod32 قبل از اجرای برنامه بلوکش میکنه
این هم عکسش
ببین منم کسپر اسکای استفاده میکنم آخرین ورژنش هم هست حتی آبدیتش هم مال امروزه ولی این فایلو ویروس نمیشناسه
برای من که ایراد نمیگیره
:18: :10: :18: :10: :18: :10:
دوستان این هم یک منوی فارسی برای Pes 2009
کد:http://www.4shared.com/file/69914978/d94b0474/Farsi_Menu.html
سلام چطور فیس را وارد بازی کنم لطفا راهنمایی ام کنید
سلام تو این 379 صفحه ای که من خوندم هیچکس جواب نداد این پولی که تو مد Bal به آدم میده به چه دردی میخوره
هیچی به هیچ دردی نمیخوره فقط ارزشتو با پو بهت میگن :31:نقل قول:
بازم سلامنقل قول:
خوشحال شدم که این سری با منطق صحبت کردی سری های پیش تا حرفی می زدم نظر منو به چالش می کشیدی و غیر منطقی فقط سعی داشتی حرف خودتو دیکته کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سری که ژاپنی ها رو کردی عقل کل و می گفتی شرکتایه ژاپنی از هیچ بازیی الهام و تقلید نمی کنن :5:
اما حالا دیگه منم با شما هم عقیده شدم کلا فقط Pes رو عشقه بی خیال فیفا و این صحبتا منم دیگه سعی می کنم نکات - که نسبت به نکات + اش خیلی کمتره رو نبینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی :10:
Ali Pacino و google_boy07 عزيز
حقيقتش انتخاب خيلي چيزها سليقه اي هستند
گيم پلي بازي هم همينجوره
حالا شايد گيم پلي ساكر 2009 واقعي تر شده باشه ولي شايد عده اي هم خوششون نياد
من خودم حرفهاي علي را قبول دارم
ولي الان ديگه بايد خودمونو به گيم پلي ساكر 2009 عادت دهيم
من خودم گيم پلي ساكر 6 را بيشتر دوست داشتم
از اينها بگذريم PS1 فوتبال 99 يادتونه؟
الان نزديك 10 سال از انتشارش گذشته
ولي هنوزم طرفدار داره
من خودم گاها ميرم با بچه ها تو كلوپ كاپ ميزنيم
به خاطر چي هنوز از رونق نيفتاده؟
به خاطر همون گيم پلي خوبش كه خيلي ميچسبه
هر چند كه گرافيكش هم كمه
در اينجا هر كسي ميتونه نظر شخصي خودشو بيان كنه
و نظرش هم واسه بقيه محترمه
علي جون هم نگفت كه گيم پلي ساكر2009 بده بلكه گفتش خيلي فرق كرده و هنوز مونده تا بهش عادت كنه
محمود خان هم كه كشته و مرده ساكر هست و من ميدونم كه هر ورژني از اين بياد دوستش داره
راستي فايل تراينر را نود من هم بهش مشكوك شد
خدا ميدونه ويروسه يا انتي ويرسو الكي بهش گير داده
دوستان برای اینکه خیال همتون از این فایل راهت بشه که ویروش نداره بصورت exe. تو این سایت آپلود گذاشتمش چون وقتی
که فایلها exe. میشن خود سایت هم ویروس کشیش میکنه ببینه که فایل سالمه یا نه
برید آنتی ویروستون رو عوض کنیدکد:http://www.4shared.com/file/69928771/a77f54b2/PES_2009_Trainer.html
:10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10:
اینو خوب اومدی اون زمانی که ps2 رو بورس بود من فقط فوتبال میزدم انصافا اونجوری که اون بازیها بهم حال میداد الان این سری های جدیدش بهم فاز نمیده اگه یادتون باشه کسایی که ps2 باز بودن سال 2004 بود فکر کنم دو تا بازی اومد به اسمای لیگ ایتالیا ولیگ اینگلیس معروف بود چون لیگ ایتالیاو تیمای معروف اروپایی و یک دیگش تیمای معروف اروپایی و لیگ اینگلیسو داشت گیم پلیاشم یکم باهم فرق داشت ولی من عاشقشون بودم هر روز هر دوشو بازی میکردم ....نقل قول:
ولی وقتی نگاه میکنم هیچ کدوم در حد 2009 نیستن فکر کنم اینی که دو ساله به بعضیا نمیچسبه به خاطر اینه که یه دفعه کونامی زد تو کار نسل آینده به خاطر همینم مثلا 2008 خیلی ضعیف شد ولی انصافا 2009 جبرانش کرده ومطمئنا ورژنای بعدیش اونقدر بهتر بشه که همه عادت میکنن ومثل چند سال پیشش میشه (ینی از نظر اینکه همه طرفداراش عادت میکنن ..)
این هم توپ جام جهانی از سال 1970 تا 2006
-----------
یه بال پک قشنگ
برای دانلود به سایت زیر قسمت توپ در pes2009 بروید
نقل قول:
کد:www.--------.tk
کفش f50.9 ادیداس
برای دانلود به سایت زیر قسمت کفش در pes2009 بروید
نقل قول:
---------------
اینم یه منو خیلی خوشگل دیگه از عکس معلومه چیه
------
وقت فارسی برای بازیه عکس نداشت چون حجمی نداره
--------
برای دانلود هردو به سایت زیر در قسمت گرافیکی بروید
نقل قول:
اینم اسکوربود SkySports Mock Scoreboard V2
برای دانلود به سایت زیر قسمت گرافیکی در pes2009 بروید
نقل قول:
فیس نیکبخت واحدی
-*-*-*-*-*
فیس کریم باقری
و اموزش وارد کردن فیس در بازی
برای دانلود به سایت زیر قسمت فیس در pes2009 بروید
نقل قول:
اینو کجا باید کپی کنم.نقل قول:
اینم لوگوی hd برای تیمها......امتحانش کردم جالب بود
لینک دانلود : 2 مگابایت
کد:http://rapidshare.com/files/160978318/HD_EMBLEMS.rar.html
باید در کیت سرور کپی بشهنقل قول:
اگه کیت سرور نداری در این تاپیک بگرد جدیدترینش رو پیدا میکنی
فایل ترینر اصلا مشکل نداره Nod 32 الکی گیر میده همه میدونن kasperskay 2008 پارسال دومین ویروس یاب بود امسال kasperskay 2009 اولین ویروس یاب جهان ولی ویروس نمیشناسه برای اینکه ویروس نیست صرفا چون این برنامه توسط نرم افزار هک تول نوشته شده نود32 فکر میکنه ویروسی چیزی هست که بهش گیر میده برای من کار کرد کافیه وقتی مود bal رو آغاز میکنی تا 3 فصل و نیم skip match بزنی تا به ماکسیمم قدرت برسی بعد ترینر رو غیر فعال میکنی و یه بار بازی رو می بندی و پوینت ها رو به حال عادی برمیگردونی بعدش میتونی بازی ها رو انجام بدی بازم میگم استفاده از ترینر به شما اجازه نمیده next match بزنی.
یه سوال فنی دارم همه میدونن که برای بازیهایی مثل فیفا و پیس نرم افزار های ویرایش گوناگونی هست توی این بین برای فیفا بهترین نرم افزار که کامل و جامع هست برنامه کریشن مستر هست الان چون من توی پیس سر رشته ندارم میخواستم بدونم بهترین و جامع ترین برنامه ویرایش برای پیس چیه و از کجا میشه براحتی دانلود کرد؟
اینو میدونم دوست عزیز، kitserver\img. اما کدوم پوشه.نقل قول:
منظورم اینه که کدوم فولدر تو پوشه img. فولدر زیاد داره.
آقا این دوستمون راست میگه منم برنامه کیت سرور رو جدید گرفتم اما هنوز نمیدونم این توپ و کفش و ... رو باید چکار کنم - اگه کسی بلده یه آموزش جامع بزاره ممنون !
سلام بچه ها من تو زوم كردن مشكل دارم با چي بايد براي گذاشتن عكس زوم كرد چه دكمه اي ؟؟؟
روي كيبورد؟؟؟ روي دسته؟؟؟
در پوشهنقل قول:باید بریزید دوست عزیزنقل قول:
cv0a.img
دوست من برای زوم کردن در replay باید از جهت ها استفاده کنید چه در دسته و چه در کیبوردنقل قول:
کسی میدونه این عکسی که گذاشتم مربوبط به کدوم قسمت pes 2009 میشه.اخه من هر چی گشتم نفهمیدم مربوط به کدوم قسمته.
سلام من این بازی رو با گیم پد بازی میکنم.
ولی یه مشکلی دارم . آنالوگ سمت راست کار نمیکنه و ویبره هم نداره باید
چیکار کنم تا بتونم حرکات تکنیکی رو هم مثل فیفا با آنالوگ سمت راست انجام بدم
ویبره هم کار کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟