یعنی احتیاج به باز کردن گیربکس نیست
Printable View
یعنی احتیاج به باز کردن گیربکس نیست
سلام
اگه سنسور دمای آب خراب باشه ، دمای آب به طور غیر طبیعی تو آمپر آب نشون داده میشه. مثلا وقتی ماشین کامل سرده ، باید آمپر آب کامل پایین باشه.
من چک کردم. ظاهرا مشخصات فنی سنسور دمای آب بوش با زیمنس یکی هستش. مگه اینکه سوکت سرشون فرق کنه.
سوکت سر سنسور زیمنس این شکلی هستش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه به اهم متر دسترسی داری این دو تا تست رو انجام بده:
وقتی ماشین کامل سرده و خاموشه مقاومت بین پایه های سوکت سنسور دمای آب رو اندازه بگیر. تو دمای هوا 10 درجه با مقاومت 3800 اهم و دمای هوا 20 درجه مقاومت 2500 اهم هستش. ( بسته به میزان سرد بودن هوا )
وقتی ماشین کامل سرده و خاموشه مقاومت بین پایه های 1 و 2 سنسور مپ ( بالای مینفولد هوا نصب شده ) چک کن. باید تقریبا با عدد هایی که تو بالا گفتم یکی باشه.
اینکه میگین ماشین وقتی سرده به سختی روشن میشه و خاموش میشه و وقتی ماشین گرم میشه مشکل برطرف میشه میتونه از خرابی یکی از این دو تا سنسور باشه.
سلام
ماشین پراید پایه گاز سوز +HP هست هنگامی که روشن می شود خوب کار میکرد ولی هنگامی که پدال گاز یا حرکت کنیم دور موتور می افتد و تا حد خاموش شدن میرود الان چند وقتی است که صبح ها خیلی دیر هم روشن میشود
ممنون میشم راهنمایی کنید
هنگامی دور موتور می افتد که ماشین سرد باشد ولی صبح ها خیلی باید استارت بخورد تا روشن شود وقتی هم روشن میشود باید چند لحظه دور موتور را بالا نگه دارم تا ماشین روشن بماند. معمولا ماشین 1 ساعت خاموش باشد اینطوری میشود وقتی گاز میدهم یک خورده ماشین گیر دارد و دور موتور بالا میاید ولی ولی هنگامی که پا رو از پدال بر میدارم دور موتور می افتد و ماشین تا مرز خاموش شدن میرود و اگر بخواهم حرکت کنم ماشین ریپ میزند و باید پرگاز حرکت کنم برای همین باید ماشین 3 دقیقه کار کند تا گرم شود و مشکلی نداشته باشد
بردم نمایندگی دریچه گاز رو کامل تعویض کرده که استپر آن هم از نوع مگنتی کامل تعویض کرده اما درست نشد و گفت که از سنسور دمای آب بوش هست
ما این سنسور رو نداریم باید از تهران بگیری چون سر این سنسور آبی رنگ و سنسنور های زیمنس و سازم سبز و مشکی هستند.
سریال این سنسور در سایپا 704250 هست
ولی وقتی روشن میشه دور موتور می افتد مثل ریپ زدن و وقتی گاز میدی تا 1.5 دور موتور گیر دارد ولی بالا میرود خوب میشود
سنسور مپ دقیقا کجاست با عکس لطف کنید بگویید
گیربکس باز نمیشه. فقط از رو ماشین پیاده میشه.نقل قول:
اگه بلبرنگ گیربکس رو با مارک شرکتی سایپا تعویض کنی دوباره خیلی سریع به صدا می افته.
اگه بلبرنگ گیربکس رو با جنس خوب ظاهرا ژاپنی تعویض کنی بعد از مثلا 10 تا 15 تا به صدا می افته.
پس به نظر من اصلا نیازی به تعویض بلبرنگ کلاچ نیستش. چون مشکل خاصی و خرابی نداره و هر جنس تو بازار رو که نصب کنید بعدا به صدا می افته.
تا اواخر مهر فقط مشکل ریپ داشت
نقل قول:
این سنسور مپ هستش:
با فلش قرمز مشخص شده.
به هر حال با این دو تا روشی که گفتم میشه از سلامت این دو تا سنسور مطمئن شد.
الان وقتی موتور گرمه هم این مشکل هستش؟؟یا اینکه فقط تو حالت سرد بودن موتور اینطوریه؟؟
راستی ، محض اطمینان یک شب تا صبح اتصال منفی باتری رو قطع کن. ببین فرداش چطور استارت میخوره.شاید مشکل از برنامه ecu باشه.
اگه این دو تا سنسور سالم باشن ، فقط سنسور اکسیژن میمونه.
ببین در نمایندگی برم دستگاه زد خطا نداشت دریچه گاز کامل با سنسور استپر عوض کرد درست نشدنقل قول:
وقت صبح سرد باشه استارت زیاد میخوره ولی وقتی روشن میشه ریپ میزنه باید 3 دقیقه در جا کار کنه درست شه
ولی در طول روز یک ساعت تا 6 ساعت خاموش باشه با یک تک استارت روشن میشه ولی ریپ زدن داره
این ریپی که میگن باید حدود 3 دقیقه ماشین کارکند تا درست شود وقتی پا را روی پدال گاز میگذاری تا دور موتور 1.5 گیر دارد وقتی تا 3 بالا میبری و پا را از روی پدال بر میداری ماشین در حد خاموش شدن میرود
ببین در نمایندگی برم دستگاه زد خطا نداشت دریچه گاز کامل با سنسور استپر عوض کرد درست نشد
وقت صبح سرد باشه استارت زیاد میخوره ولی وقتی روشن میشه ریپ میزنه باید 3 دقیقه در جا کار کنه درست شه
ولی در طول روز یک ساعت تا 6 ساعت خاموش باشه با یک تک استارت روشن میشه ولی ریپ زدن داره
این ریپی که میگن باید حدود 3 دقیقه ماشین کارکند تا درست شود وقتی پا را روی پدال گاز میگذاری تا دور موتور 1.5 گیر دارد وقتی تا 3 بالا میبری و پا را از روی پدال بر میداری ماشین در حد خاموش شدن میرود
برای تست سنسور مپ که 3 تا پایه دارد چه جوری تشخیص بدیم که پایه 1 و 2 هست
اگه میتونی یک سر به سایت سایپا یدک بزن در قسمت قیمت قطعات سریال سنسور دمای آب 704255 ولی سریال دمای آب زیمنس 524014 هست
من بردم به یک لوازم یدکی نشون دادم گفت خار وسط هست ولی نمایندگی میگفت فرق میکنه وگرنه خودشون داشتند
مطمنید دریچه گاز و استپر درست هستند و ای سی یو تنظیمو خطایی نداره بعضی وقتها تنظیم نبودن و یا مشکل شمع و کویل دوبل و یا حتی ژیگلور گاز هم میتونه باعث خوب گاز نخوردن و باصطلاح خفگی سطحی در دوی پایین باشهنقل قول:
اضافه کنم که سعی کنید زمانی این کارو انجام بدین که کیت 3گانه دیسک و صفحه و بلبرینگ بسته بندی عوض شه که هم خرجتون کمتر شه و هم مشکل مچ نششدنو تعمیر مجدد از دستتون کم شهنقل قول:
احتمال سنسور اکسیژن هم بسیار قویه درصوتی که مخصوصا مصرف تغییر کرده و یا در حرکت هم ریپ بزنهنقل قول:
ضرر نداره اگه شمع و وایر شمع رو هم چک کنیدو اگه بتونید در حلت ریپ زدن ببینید که ایا همه سیلندرها بدرستی کار میکنه یا نهنقل قول:
وقی سرد اینطوری میشه چند دقیقهنقل قول:
سلامنقل قول:
فقط اضافه کنم که بعضی از ماشینها دو تا سنسور حرارتِ آب رادیاتور داره
یکیش مثل اینی که شما عکسش رو گذاشتین , سیمش دو رشته ای هست .
این سنسور دمایِ آب رادیاتور رو به صورت ولتاژ میفرسته برای ucu کامپیوتر ماشین و کامپیوتر با توجه به سردی یا گرمی موتور , زمانِ جرقه زدنِ شمعها و مقدار پاشش سوخت رو تنظیم میکنه .
هر چی موتور گرمتر بشه مقاومتِ سنسور کولانت کمتر میشه
کامپیوتر یک ولتاژ ثابت میفرسته برای سنسور و از سیم دیگه یک ولتاژ متغیر بر میگرده به کامپیوتر
مثال
کامپیوتر 5 ولت همیشه میفرسته برای سنسور . وقتی موتور سرده سنسور 4 ولت میفرسته برای کامپیوتر اما با گرم شدن تدرجی موتور ولتاژ خروجی سنسور میرسه به 1 ولت .
سنسور دوم سنسوری هست که به آمپر حرارت وصله و سیمش تکی هست
i.ebayimg.com/t/COOLANT-TEMPERATURE-SENSOR-SENDER-CHEVROLET-DAEWOO-NUBIRA-MATIZ-NEXIA-OPEL-SAAB-/00/s/MzEwWDMxMA==/z/Qg8AAMXQwKdRbRQG/$T2eC16JHJGsFFMsZgL3rBRbRQFwJog~~60_35.JPG
در این ماشینها ممکنه راننده ببینه آمپر آب طبیعی و نرمال هست اما سنسور آب کامپیوتر خراب باشه و کامپیوتر نفهمه ماشین سرده یا گرمه .
در بیشتر ماشینها اگر در حالت سرد , فیش سنسور آب که مال کامپیوتر هست رو بکشین چراغ چک انجین روشن میشه و فن رادیاتور هم با دور آرام روشن میشه .
این دو سنسور دو مدار جداگانه دارند و اصلاً به هم ارتباط ندارند
سلامنقل قول:
سلام
فقط اضافه کنم که بعضی از ماشینها دو تا سنسور حرارتِ آب رادیاتور داره
یکیش مثل اینی که شما عکسش رو گذاشتین , سیمش دو رشته ای هست .
این سنسور دمایِ آب رادیاتور رو به صورت ولتاژ میفرسته برای ucu کامپیوتر ماشین و کامپیوتر با توجه به سردی یا گرمی موتور , زمانِ جرقه زدنِ شمعها و مقدار پاشش سوخت رو تنظیم میکنه .
هر چی موتور گرمتر بشه مقاومتِ سنسور کولانت بیشتر میشه
کامپیوتر یک ولتاژ ثابت میفرسته برای سنسور و از سیم دیگه یک ولتاژ متغیر بر میگرده به کامپیوتر
مثال
کامپیوتر 5 ولت همیشه میفرسته برای سنسور . وقتی موتور سرده سنسور 4 ولت میفرسته برای کامپیوتر اما با گرم شدن تدرجی موتور ولتاژ خروجی سنسور میرسه به 1 ولت .
سنسور دوم سنسوری هست که به آمپر حرارت وصله و سیمش تکی هست
i.ebayimg.com/t/COOLANT-TEMPERATURE-SENSOR-SENDER-CHEVROLET-DAEWOO-NUBIRA-MATIZ-NEXIA-OPEL-SAAB-/00/s/MzEwWDMxMA==/z/Qg8AAMXQwKdRbRQG/$T2eC16JHJGsFFMsZgL3rBRbRQFwJog~~60_35.JPG
در این ماشینها ممکنه راننده ببینه آمپر آب طبیعی و نرمال هست اما سنسور آب کامپیوتر خراب باشه و کامپیوتر نفهمه ماشین سرده یا گرمه .
در بیشتر ماشینها اگر در حالت سرد , فیش سنسور آب که مال کامپیوتر هست رو بکشین چراغ چک انجین روشن میشه و فن رادیاتور هم با دور آرام روشن میشه .
این دو سنسور دو مدار جداگانه دارند و اصلاً به هم ارتباط ندارند
دقیقا درسته.
پراید هم فکر کنم تا مدل 89 یک فشنگی آب داشت که دما رو به پشت آمپر می فرستاد و یک سنسور داشت که دما رو به Ecu می فرستاد.
ولی مطمئنم ماشین ایشون فقط یک سنسور داره که دما رو مشترکا به Ecu و پشت آمپر میفرسته. پس اگه سنسور دما مشکلی داشته باشه ، معمولا دمای پشت آمپر هم غلط نشون میده.
در ضمن می تونی 4 تا شمع رو باز کنی ( یا بیرون مکانیکی برات باز کنه ) و باید رنگ چینی تمام شمع ها قهوه ای روشن باشه.اگه یکی از شمع ها رنگش سیاه بود ، یعنی که جرقه یا انژکتور اون سیلندر مشکل داره.
سلام
من سمند EF7 بنزینی دارم که تا حالا 4000 تا کار کرده.
از اول این ایراد رو داشت که وقتی راه می افتی یا حتی بعضی مواقع تو دنده های دیگه هم بعد از ول کردن کلاچ یه لحظه موتور کپ میکنه بعد یهو گاز میخوره.
در ضمن بعضی وقتها خیلی سر حال و پرشتاب بعد ناگهان ضعیف میشه و هرچی گاز میدی به زور راه میره.
دیاگ هم زدم هیچ ایرادی رو نشان نداد.با توجه به اینکه دریچه گاز سیمی هست و سنسور کلاچ هم ندارد به نظر شما ایراد از کجاست؟
خودم فکر میکنم از ناک سنسور باشه که به ECU فرمان غلط میده.
راهنمایی کنید ممنون میشم
من سنسور دمای آب رو تست کردم در دمای 10 درجه اهم 3.22 کیلو بود بعدشم فشنگی نمایش آب رو هم داره سنسور دما رو اوردن جلو سر سیلندر زیر فشنگی آب بعشم نتونستم مپ سنسور چک کنم 4 تا پایه داشته نمیدونستم کدوم پایه ها 1 و 2 هست بعدش باید مپ سنسور باز کنم چون ترسیم باز کنم تنظیمی داشته باشه.
آره چک کردن به صورت دایره 15 سانتی لکه روغن زیر ماشین هست ببخشید من منظور تعویض روغنی نفهمیدم 1.5 کم میکنهنقل قول:
منظورش اینه 1.5 لیتر روغن کم میکنه؟ بعدش این 1.5 لیتر برای چه مدت خالی میشه روغن من که یک هفته عوض کردم تا کی خالی میشه؟
سلامنقل قول:
نبازی به باز کردن مپ سنسور نیست. ولی اگه دسترسی سخته می تونین بازش کنید.
اونقدر چیز حساسی نیستش که باز کردنش بهش آسیب بزنه.
فقط پیچش رو با آچار مناسب طوری که روش جای آچار نمونه باز کنید و مپ سنسور رو بکشید بیرون.تنظیم خاصی هم نداره.بعدا همونطوری ببندید.
پایه 1 و 2 ، دو تا پایه یک سمت سوکت هستش.شما از یک طرف بشمرید. پایه های 1با 2 و پایه های 3 با 4 رو چک کنید.
بالاخره یکشیون باید مقدارش تو رنج استاندارد باشه.
سنسور دمای آب هم با این اوصاف سالمه. چون برای دمای بین 10 تا 15 این مقدار مقاومت طبیعیه.
سلامنقل قول:
مطمئنین سنسور کلاچ نداره؟؟
ناک سنسور باشه ، تو دور های زیر 3000 وقتی تخته کنید ، موتور حالت خفگی داره و اصلا جون نمیگیره.چون بیشترین ناک رو موتور تو دور های زیر 3000 میزنه.
البته کلا ef7 یکم کپ کردن و لگد زدن رو داره. مخصوص با بنزین معمولی شیدیدتره.
و اینکه بعد از گرفتن کلاچ یکم گاز اضافه میخوره و بعد دور موتور پایین میاد.
ولی در مورد مشکل شما چیزی نمی دونم.شرمنده.
میتونه از میل ماهک یا دنده برنجی باشه
بله مشکل از واشر سرسیلندره.نشتی داره داخل پیستون.بعد همراه دود از اگزوزت خارج میشه
سلام دوستان
ببخشید کنار ساعت ویتارا کیلومتر اهم نشون میده میهواستم بدونم این عدد چی رو نشون میده چون مرتب تغییر میکنه
ممنون از شما
سلام و ممنون
بله ظاهرا بنزینی ها سنسور کلاچ ندارند
دقیقا درسته بعضی وقتها زیر 3000 هر چی گاز میدی خفه است
سلام و ممنوننقل قول:
بله ظاهرا بنزینی ها سنسور کلاچ ندارند
دقیقا درسته بعضی وقتها زیر 3000 هر چی گاز میدی خفه است
سلامنقل قول:
خود ناک سنسور کمتر پیش میاد خراب بشه.و اینکه اگه خراب باشه چراغ چک روشن میشه.
ولی بد نیست که پیچش رو آچار کشی کنید.پشت بلوک موتور بین سیلندر 2 و 3 نصب شده.( یکم دسترسی بهش سخته )
در ضمن منظورم از حالت خفگی اینه که موتور تقریبا اصلا شتاب نمیگیره( طوری که انگار یه چیزی باعث میشه موتور گاز نخوره ) نه اینکه دیر و ضعیف شتاب بگیره.چون ef7 تو حالت طبیعی زیر 3000 ضعیف شتاب میگیره ولی اینطوری نیستش که شتاب نداشته باشه.
می تونید برین بیرون براتون حین حرکت دیاگ بزنن که چک کنین ولتاژ ناک سنسور از حد طبیعی بالاتر نباشه.
سلام امروز سنسور مپ تست کردم در دمای 5 درجه پایه های 1 و 2 اهم 5.52 کیلو و 3و4 هم 3.57 کیلو بودند
سنسور ایراد داره
سلامنقل قول:
سنسور مپ هم سالمه.
احتمالا همون پایه 1 و 2 برا اندازه گیری دما هستش.
شب تا صبح منفی سر باتری رو برداشتی ؟؟ باز هم همونطور استارت می خورد.
سنسور اکسیژن رو هم بد نیست تست کنی.اگه گرم کنش خراب شده باشه می تونی باعث این مشکل بشه.
روی منفلود هوا یک سنسور نصب شده.بهش سنسور اکسیژن می گن.
برا پراید سوکت اون سنسور 4 تا پایه داره.
وقتی موتور خاموشه ، سوییچ رو باز کن ، سوکت مادگی سنسور اکسیژن( به دسته سیم وصله ) 4 تا سوراخ داره.یک سر مولتی متر رو به سوراخ 1 یا 4 بزن سر دیگه اش رو به بدنه بزن.باید ولتاژ 12 رو نشون بده.( اون سوراخی که برق 12 رو داره رو یادت باشه برا مرحله بعد )
وقتی موتور خاموشه و سرده ، سوکت نری سنسور اکسیژن 4 تا پایه داره.مقاومت بین اون پایه ای که برق 12 بهش میره و پایه کناریش رو اندازه بگیر. باید زیر 15 اهم باشه.
برای وصل کردن اهم متر به سوکت مادگی ( چون سوراخش کوچیکه ) می تونی یک سوزن داخل سوراخ فرو کنی و اهم متر رو به اون سوزن وصل کنی.
منم این مشکلو داشتم اما با دو باک بینزین ... حل شد یعنی بهتر شدنقل قول:
منم متوجه نشدمم مطمئنید گفته واسکازین؟نقل قول:
در اینصورت مدت ها نیازی به تعویض نیست
با این شدت ریختن امتحان کنید اگه شب تا صبح یه جای تمیز گذاشتید و صبح روغن تازه زیادی بود معلومه که باید سریع بدادش برسید
با سلام
چگونگی تعویض فیلتر بنزین پراید 131 را بفرمایید و فیلتر بنزین چه مارکی بگیرم؟
معمولا پراید ها در جلو و زیر بوستر ترمز قرار داره با دقت و حوصله اگه لازم شد باتری رو باز کنید می رسید و دو عدد بست فشاری دور لوله ورودی و خروجی را با انبردست بفشار داده و پایین ببرید و لوله ها رو با احتیاط بیرون بیاریدنقل قول:
چند نکته اول اینکه در جایی با خطر اتش سوزی و موقع بیرون اوردن درب ورود و خروج رو با دست بگیرید که بنزین نریزه و با جایگزینی ف جدید هم از نصب صحیح ورود و خروجی و هم محکم بودن و نشتی نداشتن و هم از نصب محکم سرجای خود مطمئن شید
ماشین رو با سوییچ باز برای 10 ثانیه و بعد روشن نموده و پس از چند بار گاز دادن چک کنید که نشتی نبینید
بهتره که پس از یک روز دوباره از نظر نشتی چک بشه
سلام احساس میکنم.از نظر سوخت کم میاره!!!!
شما چه بنزینی زدین؟؟
وقتی گرمتر میشه.بیشتر معلوم میکنه
سلام احساس میکنم.از نظر سوخت کم میاره!!!!
شما چه بنزینی زدین؟؟
وقتی گرمتر میشه.بیشتر معلوم میکنه
ممکنه کمک کنید
امروز ماشین رو با گرفتن پدال کلاچ روشن کردم و با یک استارت راحت روشن شد ولی همچنان ریپ را دارد
نقل قول:
سلام
با کلاچ گرفتن ، موتور روون تر میچرخه و ممکنه راحت تر روشن بشه.چون ارتباطش با گیربکس قطع میشه ولی تاثیری تو کارکرد موتور بعد از روشن شدن نداره.
شما سر منفی باطری رو یک شب تا صبح برداشتین؟؟فرقی کرد؟؟
گرم کن سنسور اکسیژن رو هم به روشی که گفتم تست کنید.
در نهایت اگه مشکل هنوز پابرجاست ، میتونه از برنامه ecu یا ضعف جرقه باشه.
سلام دوستان .
تا حالا واتر پمپ water pump رو تعمیر کردین ؟
یا دیدین کسی تعمیرش کنه
ظاهراً چیزی جز یه بلبرینگ و یه کاسه نمد نداره که خراب شدنی باشه
نقل قول:
سلام
بله. برا تعمیرش باید برین تراشکاری تا بلبرنگش رو تعویض کنه.
البته معمولا واتر پمپ رو تعمیر نمی کنن چون قیمتش ارزونه و تعویضش به صرفه تره.
و اینکه اگه کارکرد ماشین زیاد باشه ، ممکنه پره های واتر پمپ خورده شده باشه.