رنکینگ متما بین شرکتهایی هست که عضو متما باشن
آسیاتک ظاهرا اصلا عضو متما نیست که بخواد تو رنکینگ باشه.
Printable View
رنکینگ متما بین شرکتهایی هست که عضو متما باشن
آسیاتک ظاهرا اصلا عضو متما نیست که بخواد تو رنکینگ باشه.
تأیید میشه. شبها پینگ خیلی بالا میره.نقل قول:
من هنوز با آپلود فایلها از ساعت 2-5 بامداد مشکل دارم. باید صبحها فایل آپلود کنم وگرنه با سرعت خیلی پایین آپلود انجام میشه.
کسی تازگی با V??P??N?? مشکلی نداشته یه 3 هفته ایی هست دیگه نمیتونم استفاده کنم.
میخواستم بدونم مشکل از ISP هست یا نه؟!
استغفر ا... :31:نقل قول:
احتمالاً مشکل از جاییست که اکانت گرفته اید.
شنیده ام! که آسیاتک با چیز میز اینا مشکلی ندارد :20:
من دارم و بدون هيچ مشكلي استفاده ميكنم:31:نقل قول:
کسی تازگی با V??P??N?? مشکلی نداشته یه 3 هفته ایی هست دیگه نمیتونم استفاده کنم.
میخواستم بدونم مشکل از ISP هست یا نه؟!
بیشترین سرعت دانلودتون با آسیاتک چند بوده
من با 128 اولين هفه با 150تا180 دانلود ميكردم:31:نقل قول:
بیشترین سرعت دانلودتون با آسیاتک چند بوده
الان رو 15 16 17:31:
تیکه های قرمزو نفهمیدمنقل قول:
نرخت به MB یا KB یا B
نه بابا مگه آسياتك از اين كارا بلده الان با 16 يا 1 يا 18 كيلوبايت دانلود ميكنم:31:نقل قول:
تیکه های قرمزو نفهمیدم
نرخت به MB یا KB یا B
من KB/s 512 دارم.
سرعت دانلودم بین 80-109 کیلوبایت بر ثانیه هست معولا ساعت 6-9 صبح اوج سرعتش هست.
ما که از آسیاتک خداحافظی کردیم صبح زنگ زد گفت آقا چرا میخواهید قطع کنید گفتم به خاطر قیمتهاتون من 5 سال مشتریتون هستم. گفت قیمتهای جدیدیمون مگه ندید گفتم دیدم و براش مثال صبانت زدم. و گفتم رو خط دیگه تقاضا اینترنت دادم و علاقه ای به ادامه قراداد ندارم. بای بای
الان هم که قیمتهای خوشگل مبین نت رو دیدم حال کردم قیمتهای رو خیلی آورده پایین و حجم بالا
حالا یه چیز جالب بگم راجب رنکینگ :نقل قول:
اون موقع من شاتل داشتم حدود 2-3 روزی سرعت بردن رو 3mb با حدود 300 KB/S دانلود میکردم (سرویس 128 Eco ) تو P30world همه حال کرده بودن با شاتل . بعدها فهمیدیم واسه همین رنکینگ بوده سرعتا رو برده بالا.
باز آسیاتک هر کاری بکنه از این نامردیا نمیکنه . مشکل آسیاتک فقط قیمتشه ولی خداییش کیفیتش تضمین شدست حداقل من واسه ماهی 5 هزار تومن کیفیت رئ ترجیح میدم .
سلام دوست عزیزمنقل قول:
حالا یه چیز جالب بگم راجب رنکینگ :
اون موقع من شاتل داشتم حدود 2-3 روزی سرعت بردن رو 3mb با حدود 300 KB/S دانلود میکردم (سرویس 128 Eco ) تو P30world همه حال کرده بودن با شاتل . بعدها فهمیدیم واسه همین رنکینگ بوده سرعتا رو برده بالا.
باز آسیاتک هر کاری بکنه از این نامردیا نمیکنه . مشکل آسیاتک فقط قیمتشه ولی خداییش کیفیتش تضمین شدست حداقل من واسه ماهی 5 هزار تومن کیفیت رئ ترجیح میدم .
این چه منطقیه شما دارید شاتل یه زمان تا 300 کی برد بالا که بره تو رنکینگ؟ ما حاضریم یه درصدی بیشتر بدیم تا آسیاتک از این کارا بکنه حالا میخواد صعود کنه آسیا میخواد بره المپیک به ما دیگه ربطی نداره مهم خدماته که به کاربر داده میشه با هر قصدی بالاخره حداقل انقدر این سرعت ثابت 32 کی رو نمیبینند کاربران اون شرکتها. در ضمن چرا با منحرف کردن اذهان قصد دور زدن موضوع رو دارید برادر من ما کلا چند نوع یوزر داریم در سطوح مختلف کامپیوتر low-userوmid junior-userوhigh end pro-user ما بحثمون اینه که این شرکت برای رده سوم خدماتش مفتضحه منی که نیاز به سرعت متعادل دارم برای کارهام باید خدماتی متناسب با من باشه که متاسفانه میبینیم تمام پلنهاشون از تمام بقیه شرکتها گرونتره و خدماتشون ضعیف تر این بحث کیفیت چی هست شما مطرح میکنید؟کیفیت منظورتون چیه؟
شما به من اینو بگید که چرا باید مخابرات نامحدود رو 12 هزار تومن بده ولی اسیاتک محدود حجمی رو 40 هزار تومن سوار منه بدبخت کنه چرا آسیاتک سرعت های حجمی رو همون سرعت واقعی داره بار مردم میکنه من که نگفتم برید با کشورهای اروپایی مقایسه کنید عزیزه من که شما 30 یورو میدید یه تلوزیون دیجیتال با کریدیت کارت با یه اینترنت دو - سه مگی برودبند بهتون میدن من گفتم با همین شرکتهای داخلی ایران مثل شاتل و پارس آنلاین مقایسه بشه آسیاتک مفتضح کامل هست و کلی انتقاد بهش وارده یا مثلا در مورد پینگ شما تو شب ساعت 1 به بعد پینگتون چقدر هست برای من باور کنید به 2000-3000 میرسه این فحشه به شخصیت بنده واقعا منظورتون از کیفیت رو من متوجه نشدم در مورد اینکه میگید برید از جایی دیگه بگیرید من به خاطر اینکه ایپیم در یه جا با 79.127 ثبت هست و دلیل طولانی شدن زمان نصب نمیتونم برم شرکت دیگه وگرنه هفت هزار دفعه اینکارو کرده بودم اینا که نمیشه دلیل که اگر نمیخواید برید شرکت دیگه این که معنی نداره دوست من منتظر جوابتون هستم؟
نمیدونم یه دفعه چطور دو سه نفر پیدا شد یهویی از اسیاتک دفاع کنن :دی
ما که تو این 6 ماهی که ازشون سرویس گرفتیم هیچ کیفیت تضمین شده ای ندیدیم جز قطعی های مکرررررررررر طوری که اشک آدم رو در میاورد و افت سرعت اینترنت شبانه در حد ذغال:2::2::2::2::2::2::2:نقل قول:
نمی دونم حالا شاید برای یه عده ای تضمین کردنش یا حالا هر چی ......:19::19::19::19::19:
این شرکت ها همه مثل همن و به فکر منافع خودشونن همینو بس :41::41::41::41:
شما فقط اونیکه دوست داری میشنوی و ظاهرا صحبتهای بقیه برای شما ارزشی نداره.نقل قول:
حرف من این بود برای مرکز مخابراتی که من ازش سرویس میگیرم بین سرویس شاتل , مخابرات و آسیا تک بهترین گزینه برای من آسیا تک هست .
توی صفحات قبل نگاه کنید هم تست سرعت با speed test گذاشتم هم آمار دانلود سرویس شبانه به طور متوسط ساعتی 430 مگ با سرویس 1 مگ دانلود دارم .
کسانیکه میخوان سرویس آسیاتک رو تهیه کنند بهتره قبلش از یوزرهایی که در مرکز مخابراتشون سرویس دارند تحقیق بکنند .
فکر نمیکنم بحث کردن با شما ارزش وقت گذاشتن داشته باشه .
خوب بیاید این مدرک من که سرعت و پینگ رو نشون میده :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حداقل ماله من که خوبه . شاید آسیاتک با مرکز مخابراتی شما مشکلی داره ؟ به عنوان مثال تفاوتی که از حدود 3 ماه پیش که از شاتل نقل مکان کردم به آسیاتک اینا بوده :
1 - پینگ با همین سرور پاریس حدود 400 بود . کلا تو SpeedTest سرور با پینگ کمتر از 300 ندیدم با شاتل
پینگ با Player های ایرانی در Garena به طور میانگین با شاتل : حدود 110 با آسیاتک : 70
2- سرعت دانلود سرویس 512 حدود 80 بود تو آسیاتک 110 بود ( برای این از 512 اومدم به 1mb که بتونم تو بازیهایی مثل Dota هاست بشم وگرنه برای دانلود کافی بود )
3- شبانه سرعت شاتل حدود 45 بود الان با آسیاتک 160 KB/S ( اگر خواستید امشب از IDM عکس میگیرم) با شاتل شبی 700-800 مگ دانلود داشتم با آسیاتک حدود 3 GB
4- نسبت سیگنال به نویز ( که یکی از عوامل اصلی Disconnect شدنه ) (هر چه بیشتر بهتره )
در شاتل :
SNR upstream : 14
SNR downstream : 20
در آسیاتک :
SNR upstream : 26
SNR downstream : 40
به طوری که تا الان حتی 1 بار هم Disconnect نشدم ولی در شاتل بارها وسط بازی Disconnect میشد.
هزینه ی ماهانه :
شاتل : 18900 آسیاتک : 25900 تفاوت : 7000 تومن . تفاوت سرعت 512 kb/s و 2 گیگابایت هم حجم بیشتر برای آسیاتک .
من نمیگم برای دانلود شرکت بهتری وجود نداره ( مثل مبین نت ) ولی همین مبین نت پینگش خوبه ؟ شما
چرا فقط سرعت و حجم و شبانه رو در نظر میگیرید ؟ کسایی هم هستند که از اینترنت برای کارای دیگه غیر
از دانلود هم استفاده میکنند.
در ضمن من تو قسمت بازیهای کامپیوتری و سخت افزار فعالیت میکنم . چون از سرویسم راضیم ( مثل خیلی ها ) نمیام تو این قسمت .
* اینم همون موقعی که سرعت شاتل رفته بود بالا ( از تعجب عکس گرفتم گشتم پیداش کردم )
ما اینجا نیستیم که برای خودمون مشکل بتراشیم . میخوایم اینجا تبادل اطلاعات کنیم و مشکلاتمون رو در میون بذاریم . قرار نیست کسی به کسی توهین کنه .
در مورد سرویس آسیاتک باید بگم منطقه ایه . مثلاً توی کرج که من و یکی دو تا ار دوستام داریم ، همه از سرویس راضی هستیم و تنها مشکل که هست ، صعود نجومی نرخ تعرفه هاست . سرویس 1 مگ 3 ماهه ، 50000 تومان بود ( با 10 گیگ حجم ) که الان خوشبینانش حدود 80 - 85 هزار تومان تموم میشه ( البته 15 گیگ ) و این قیمت برای من که دانشجو ام ، یه مقدار بیش از حد زیاده .
البته مشکل اینترنت ، یه مساله کلیه و فقط به آسیاتک یا هر شرکت دیگه ای مربوط نمیشه . اما این نکته رو هم باید در نظر داشت چی شد که یک مرتبه همچین نرخ هایی مطرح شد . قیمت هر گیگ اضافه ام از 3000 به 5000 تومان رسید !
در کل درخواست من از همه دوستان اینه که اینجا مثل تاپیک بعضی شرکت ها نشه که کار به بی احترامی و فحش برسه .
ما اینجاییم تا مشکل رو حل کنیم ، البته مثل خیلی از چیزای دیگه تو این مملکت ، فعلا زورمون نمیرسه !
حالا یه راهنمایی میخوام :
من توی کرج زندگی میکنم . متاسفانه منطقه ما ، تمام ISP ها رو ساپورت نمیکنه . مثلا توی این محدوده ، کاربرانی که از شاتل دارن ، خیلی راضین . اما وقتی توی سایت چک کردم ، شماره ما ساپورت نمیشه .
پیشنهادتون چیه ؟! از کجا بگیرم ؟! چه شرکت هایی نرخ و سرویس مناسبی دارن ؟!؟
ممنون پیشاپیش ...
من اصلا حوصله خوندن پستتو ندارم چون احتمالا یا کارمند اسیاتکی یا به هر حال یه کاره ای هستی و معلومه میای دفاع کنی ازشنقل قول:
همه میبینی که دارن میگن اسیاتک اشغال شده و یه نفرم نیست ازش خوب بگه
من از تیر 86 دارم اسیاتک اون موقع اصلا نمیدونستی اینترنت چی هست و کاربر جدید نیستم که بخوام از کسی بپرسم
اون موقع که خوب بود میگفتم خوبه الان که اشغال شده میگم اشغاله و اگرم صبر کردم به خاطر اینه به زودی میخوایم خونمونو عوض کنیم دیگه تا اون موقع با این سرویس درپیت سر میکنیم تا بعد بریم سراغ یکی دیگه ...
من کلا اصلا نمی تونم زنگ بزنم بعد سیم جدا دور از سیم برق هم کشیدم ، سروصداش دقیقا مثلا دایل آپ هست هیچ تفاوتی ندارهنقل قول:
نقل قول:
خوب شما احتمالا اسپلیتر نداری . یه اسپلیتر بخر یه طرفش رو وصل کن به خط تلقنت از اون طرفش 2 تا سیم یکیش رو به مودمت وصل کن یکی هم به گوشیت .
من از خرداد 86 آساتک دارم و اصلا بحث از " منطقه مخابراتی" و این حرف ها گذشته.
آساتک تو چند ماه اخیر مخصوصا این دو ماه آخر خیلی عجیب رفتار کرده در اولین فرصت اپراتورم رو تغییر میدم.
آساتک نمیخواد لطفی در حق کاربر هاش بکنه همین کلی تو این چند ساله که عضوم پیش اومده الکی حجم کم میکرده اصلا با شاتل که تولدت و سال نو حجم هدیه میده قابل مقایسه نیست.
من دیگه حتی پار آنلاینن رو هم به آساتک ترجیه میدم.
اصلا افزایش قیمت به کنار این شبانه نیم بها دیگه خیلی چیز احمقانه ایی هست نمیدونم این دیگه چطوری به ذهنشون خطور کرد.
هر گیگ 3 تومن هم که کردند 4/600 همه جوره گرون کردند یه موقعه ایی تو سه ماه 48 تومن خرج میکردم الان اصلا زیر 80 تومن با همون استفاده کمتر نمیشه.
سرعت دانلودم الان 2 روزه شده 40 .. 1 مگ دارم زنگ میزنم همیشه12 نفر در صف انتظار میباشند احتمالا گند حسابی بالا اومده.
سلامی دوباره خدمت دوست مننقل قول:
خوب حداقل ماله من که خوبه . شاید آسیاتک با مرکز مخابراتی شما مشکلی داره ؟ به عنوان مثال تفاوتی که از حدود 3 ماه پیش که از شاتل نقل مکان کردم به آسیاتک اینا بوده :
1 - پینگ با همین سرور پاریس حدود 400 بود . کلا تو SpeedTest سرور با پینگ کمتر از 300 ندیدم با شاتل
پینگ با Player های ایرانی در Garena به طور میانگین با شاتل : حدود 110 با آسیاتک : 70
2- سرعت دانلود سرویس 512 حدود 80 بود تو آسیاتک 110 بود ( برای این از 512 اومدم به 1mb که بتونم تو بازیهایی مثل Dota هاست بشم وگرنه برای دانلود کافی بود )
3- شبانه سرعت شاتل حدود 45 بود الان با آسیاتک 160 KB/S ( اگر خواستید امشب از IDM عکس میگیرم) با شاتل شبی 700-800 مگ دانلود داشتم با آسیاتک حدود 3 GB
4- نسبت سیگنال به نویز ( که یکی از عوامل اصلی Disconnect شدنه ) (هر چه بیشتر بهتره )
در شاتل :
SNR upstream : 14
SNR downstream : 20
در آسیاتک :
SNR upstream : 26
SNR downstream : 40
به طوری که تا الان حتی 1 بار هم Disconnect نشدم ولی در شاتل بارها وسط بازی Disconnect میشد.
هزینه ی ماهانه :
شاتل : 18900 آسیاتک : 25900 تفاوت : 7000 تومن . تفاوت سرعت 512 kb/s و 2 گیگابایت هم حجم بیشتر برای آسیاتک .
من نمیگم برای دانلود شرکت بهتری وجود نداره ( مثل مبین نت ) ولی همین مبین نت پینگش خوبه ؟ شما
چرا فقط سرعت و حجم و شبانه رو در نظر میگیرید ؟ کسایی هم هستند که از اینترنت برای کارای دیگه غیر
از دانلود هم استفاده میکنند.
در ضمن من تو قسمت بازیهای کامپیوتری و سخت افزار فعالیت میکنم . چون از سرویسم راضیم ( مثل خیلی ها ) نمیام تو این قسمت .
* اینم همون موقعی که سرعت شاتل رفته بود بالا ( از تعجب عکس گرفتم گشتم پیداش کردم )
شما باز هم دارید بحث منطقه مخابراتی رو مطرح میکنید که اصلا هیچ ربطی به استریم ها و جریانهای ورودی اطلاعت به کامپیوتر کاربران را نداره شما اگر در خلوت ترین منطقه کل ایران هم باشید بازهم اینترنت در حالت معمول بین 8 نفر در حال پخش هست حالا هر چقدر هم این مجموعه بخواد بزرگتر باشه تغییری تو صورت مساله ایجاد نمیکنه فقط شکافی در پخش استریمها بین کاربران ایجاد میشه همین.
اون در حالت معمولی و بدون در نظر گرفتن حالت محدود به نظرم معقوله ولی در حالت محدود به حجم خاصی باید بین کاربران خدمات برست رو ایجاد کرد که مثلا میبینید 128 پارس آنلاین 7 برابر سرعت سرویس بنده سرعت داره.
در بحث پینگ و قطعی با شما به طور نسبی موافقم که آسیاتک تو این مواردی یه درصد خیلی کمی تونسته رضایت رو جلب کنه ولی جالبه میگید که چرا نرخ شبانه رو محاسبه میکنم ببینم دوست من من وقتی پول سرویس اینترنت میدم دوست دارم در هر ساعت از شبانه روز سرعت و کیفیت سرویسم باهم برابر باشه کسی منو مجاب نکنه و به من استرس نده که کی از اینترنت امن استفاده کنم در حقیقت این یه نوع دیکتاتوری خودش که میگه شما از ساعت یک ب بعد بشین دانلود کن فقط اگر من کاربری باشم که نخوام دانلود کنم چه کسی رو باید ببینم؟در ضمن زیاد به امار و ارقام اکتفا کردن یه نوع فرار از مساله است مثلا من برم الان تو کانفیگ مودمم نوشته دان استریم 2046 و اپم 500 بعد بگم به به اسیاتک استریم رو برده بالا.
مهم اون چیزیه که کاربران حس میکنند و دارند ازش استفاده میکنند باقی مسایل آماری تو حاشیه است الان چیزی که کاربر میبینه اینه که مثلا خوده بنده چرا باید 28 هزار تومن اضافه بدم برای اینترنت محدود 20 گیگی آسیاتک در صورتی که همونو تو مخابرات با همین سرعت بصورت نامحدود میتونم داشته باشم چرا قیمتها ی حجم اضافه آسیاتک انقدر بالاست چرا شبانه باید دنبال یه لینک مستقیم گشت چرا هیچگونه عیدی به کاربران ندادند چرا آسیاتک از 5 سال پیش تا حالا اندازه سر سوزن تو پلنهاش تغییر ایجاد و نکرده و فقط قیمتها رو بالا پایین میکنه چرا نیم بها مگه اونایی که سه گیگ حجم میگیرن نباید از خدمات شرکت بصورت مساوی استفاده کنند و ... خلاصه اینا چیزاییی که کاربر حس میکنه.
در هر حال من شمارو مخاطب و یا مقابل خودم نمیبینم که بخوام ازتون بازجوییی و یا خدایی نکرده قصد دیگه ای داشته باشم من فقط دارم چیزی که خودم و باقی کاربران درش مشتریکم رو باهاتون مطرح میکنم
موفق و موید باشید
خب جالب بود کسی در صف انتظار نبود فرمودند که مشکل از مخابراته اعلام کرده مخابرات 7 روز طول میکشه تا درست بشه. با توجه به سوابق 17 روز حساب کنید
:31: کی این آسایتک عین آدم کار کرده حالا عیبی ندراه 12 نفر تو صف باشه منتظر میمونه آدم من یه بار زنگ زدم 20 دقیقه پشت خط بودم وقتی نوبتم شد که مشکلمو بگم گویا گفت با تشکر از تماس شما بعد قطع شد:31:نقل قول:
سرعت دانلودم الان 2 روزه شده 40 .. 1 مگ دارم زنگ میزنم همیشه12 نفر در صف انتظار میباشند احتمالا گند حسابی بالا اومده.
بله سرعت دانلود منم به کمتر از نصف کاهش پیدا کرده
این مشکل مثل این که تو اکثر شرکت ها به وجود اومده
حالا دلیل اصلیشو نمی دونم ولی فعلا میگن کابلها قطع شده :دی
موفق باشید
:31: سرعت دانلود من که هیچ تغییری نکرده با همون 17 دانلود میکنم:46:نقل قول:
بله سرعت دانلود منم به کمتر از نصف کاهش پیدا کرده
من که آرزو به دل موندم یه بار زنگ بزنم پشت خط نمونم همیشه هم بعد مدت زیادی همون چیزی که گفتی اتفاق می افتهنقل قول:
خدا رو شکر من که از شر این شرکت در پیتی راحت شدم و جم کردم رفتم پارس
فکر کنم اگه آساتک مدارک نشون بده جریمه هم بکنند چه برسه به تخفیف.کد:http://www.---------.com/WebPage/News.aspx?Id=4929
دوستان ایا سرعت شماهم خراب شده؟ من 1 مگ دارم سرعت 20 30 هست علتی داره
من هم که 512 دارم دو روزی میشه که سرعتم رو 14 15رفته پشتیبانی که می گفت از مخابراته و بزودی حل می شه
البته خوبیش اینه که پینگ 3000شبانه ما اومده رو 250 به برکت این به اصطلاح مشکله سراسری
دوستان مثل اینکه افت سرعت کلی هست و برای اکثر isp ها ( دوباره لنگر کشتی ها گیر کرده کابلا پاره شده ) منم سرعتم رو 140 بود الان نصف شده اما میگن تا اخر هفته درست می شه
دوستان کسی از خود اسیاتک پرسیده علل افت سرعتو؟
امروز سرعت دانلود من از صبح 8KB/S بود و الآن 3KB/S ... این آسیاتک دزد رو در اولین سرعت عوض میکنم...
حالا هی از این ISP مزخرف دفاع کنید!
میتونید بفرمایید کدوم منطقه مخابراتی هستید؟
صد رحمت به سرعت دایال اپ همون برم با دایال اپ کانکت شم از این اسیاتک بهتره
زنگ زدم امروز 20 نفر تو صف بودم دیگه حال نداشتم منتظر بمونم انگار یه مشکل همگانیه البته از آسیاتک بعید نیست هر دو ماه یه با از این مشکل ها واسش عادیه:27:نقل قول:
دوستان کسی از خود اسیاتک پرسیده علل افت سرعتو؟
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
من چندین بار این کارو کردم دیدم انقدر سرعت مزخرف بود با دیال آپ کانکت شدم:27:نقل قول:
صد رحمت به سرعت دایال اپ همون برم با دایال اپ کانکت شم از این اسیاتک بهتره
عاطف.نقل قول:
میتونید بفرمایید کدوم منطقه مخابراتی هستید؟
تا چند روز پیش حداقل Ping مناسبی داشت اون هم الآن خراب شده...
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------
احتمالا دایل آپ از این سریعتره...نقل قول:
من چندین بار این کارو کردم دیدم انقدر سرعت مزخرف بود با دیال آپ کانکت شدم