نگران نباش.اگر همون موقع بعد از عوض کردن پسوردت خواستی وارد بشی طبیعیه که قبول نکنه.این جوری میشه.باید بزاری مدتی سپری بشه و بعدش بخوای وارد بشی.اولش هرچند بار هم که پس جدیدت رو بزنی قبول نمیکنه.نقل قول:
Printable View
نگران نباش.اگر همون موقع بعد از عوض کردن پسوردت خواستی وارد بشی طبیعیه که قبول نکنه.این جوری میشه.باید بزاری مدتی سپری بشه و بعدش بخوای وارد بشی.اولش هرچند بار هم که پس جدیدت رو بزنی قبول نمیکنه.نقل قول:
الان 3 روزه
پس من بايد به كي بگم ؟؟؟ كي ميتونه كمكم كنه؟
با درود.
دوست من به آدرسی که گفته بودید رفتم ولی چیزی نبود.
اگه لطف کنید برام بزارید یک دنیا ممنون می شم.:10:
سلام دوسته من.اره الان دیگه هر کس تازگی پسورد ایدی عوض میکنه این بلا سرش مییاد مخصوصا اگر alti باشه.شما اگر پسوردتو که جدید گذاشتی یادته بیا این برنامه رو دانلود کن.بعد باهاش بگیر پسورد جدیدی که زدی رو وارد کن و یه پسورد جدید هم بزار تو خوده برنامه متوجه میشی.شاید بتونی از این راه درستش کنی. پسورده قدیمیتم یه امتحان بکن.جوابشو بگو بهمنقل قول:
کد:http://www.zshare.net/download/40764852530134/
میشه راهنمایی کنید چطور اطلاعات ثبت نام رو عوض کنم تا در صورت بروز مشکل بتونم پسورد رو برگردونم؟
خوب اینم برای شما:38:نقل قول:
کار باهاش سادست.اگر سر در نیاوردی بگو بگم چطوریه. البته این برنامه مشخصاتتو نشون میده که قبلا باهاش ایدی رو درست کردی که هک شدی راحت درستش کنی بازکد:http://www.zshare.net/download/4078276cc45738
سلام دوستان
من یه سوال داشتم فقط لطفا فوری جواب بدین
من یه دوست دارم تو آمریکاست و میخوام با یاهو مسنجر بهش اس ام اس بفرستم یعنی من با مسنجر بفرستمو اون با موبایل دریافت کنه. این کارو با موفقیتم انجام دادم. سوالم اینه که هزینه فرستادن و دریافت اس ام اس به شکلی که توضیح دادم برای من چقدره؟ لطفا بگین که از جوابی که میدید مطمئنید یا نه فقط حدس میزنید.
با تشکر
هیچ هزینه ای نداره.....نقل قول:
ممنون دوست عزیز ولی شما مطمئنید؟:11:نقل قول:
اون چند تا نقطه ی آخر جمله نشونه ی شک بود یا تعجب از سوال من؟
کسی تو مخابرات آشنا نداره بپرسه؟
آخه واسم خیلی مهمه. یدفعه من ده تا پیام نفرستم سر ماه مجبور بشم کلیه هامو بفروشم پول تلفنو بدم!!:31:
خواهشا درصد اطمینانتونم بگید. همینجوری جواب ندیدو اگه اطلاع کامل دارید جواب بدین چون واسم مهمه.
ممنون
راستی خودش میگفت دریافت پیام برای اون ده سنت آب خورده!
yahoo messenger میگه خودش هزینه ای دریافت نمیکنه ولی شرکتهای واسطه شاید هزینه دریافت کنن. یعنی همون مخابرات خودمون!!!
آره...فک نکنم هزینه ای داشته باشه مخابرات ما و چه به این کارا حالا دوستای دیگه هم یه نظری بدن اگه اطلاع دارننقل قول:
نقل قول:
ممنون. این برنامه مطمئنه؟ میشه پسورد رو با خیال راحت بهش داد؟
زئوس جان سلام
من اون فایل رو دانلود کردم ولی موقع نصب ارور میده.
یه فایل او سی ایکس میخواد. خواهش میکنم کمک کن
kewlbuttonz.ocx
مشکل رجیستر داره...
راستش چی بگم.این برنامه تنها برنامه ایه که همچین کاری میکنه.برنامه مشابه وجود نداره تا جایی که من میدونم.ولی خوب من فکر کنم مطمن باشه.درضمن شما که این مشخصات رو نگاه کنی و سیو کنی خوب هر وقت پسوردت بخوره دوباره وارد میکنی و میتونی ایدیتو برگردونی.پس نگرانیی به اون صورت نداره.میتونی هم یه ایدیه دیگه بسازی و چک کنی ببینی برنامه تا چه حد درست مشخصات رو میده.که اطمینان پیدا کنی.حالا من بازم اگه پیدا کردم راهی که بشه باهاش مشخصات رو تغییر داد میگم.نقل قول:
اره hajiix عزیز.بیا اینم فایل مورد نیازش.بعد از اینکه دانلود کردی برو و کپیش کن تو system32 بعد برنامه رو دوباره اجرا کن.امیدوارم که مشکلت حل بشه و بتونه ایدی رو بشناسه.نقل قول:
در ضمن دوست من شما چند بار هم از طریق سایت خوده یاهو امتحان کن وپسوردتو بزن.مخصوصا قسمت ایمیل.شاید بشناسه.در هر صورت اگه بازم مشکلی داشتی بگو اگر از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم
کد:http://www.zshare.net/download/409677240303bc/
زئوس چرا حال من گرفته میشه اینقدر؟؟؟
برنامه پسورد رو سیو نکرده.
چنج کرد اما صفحه خالی سیو شده........
چکار کنم آخه؟؟؟
شاید هم اصلا کاری نکرده چون اون علایمی که من زدم توی این برنامه فقط علامت سوال میزاره جاش
hajiix عزیز. شما چطوری از برنامه استفاده کردی مگه.وقتی ایدی رو واردش کردی قسمت پسورد .پسوردی که برای ایدیت جدید وارد کرده بودی رو باید بزنی و در قسمت new password مثلا چندتا عدد پشته سره هم بزن.بعد نرم افزار رو کار بنداز .با ایدیت هم نباید لوگین باشی البته تو که نمیکتونی لوگین هم کنی.بعد که زدی ایدی و پسورد رو اگه بشناسه قرمز میشه زیرشم مینویسه ایدی لوگین شد.بعد پسورد جدید رو میشناسه و واردش میکنه که اون پسورد جدیده رو حتما باید به خاطر بسپاری وگرنه تمومه همه چی.چون در هر صورت عوض میکنه پسورد رو.
حالا شما اون وقتی که کار کردی ایدی و پسورد قرمز رنگ شد؟یا نوشت مثلا ایدی لوگین شده؟حالا نمیشد فعلا بدونه علایم بزنی؟
سلام دوستان من حدودا یه 2 ال 3 ماهی نبودم یعنی پام شکسته بود نتونستم بیام و ای دی خودم رو باز کنم الان که میام وقتی وارد یاهو می شم وقتی یه رومی رو باز می کنم تا چت کنم وقتی رومی باز میکنم که 35الی 49 نفر هستن هر رومی رو که باز می کنم فقط خودم هستم کسی دیگه نیست لطفا راهنمایی ام کنید مرسی
داداش میگفت پسوردت اشتباه هست چون علائمی که زدم توی اون برنامه چیز دیگه بود...
سلام دوست عزيزنقل قول:
خوب بود بعد از اين همه وقت كه به قول خودت نبودي اول يه گشتي تو اين تاپيك ميزدي تا اين سوال حداقل براي 10مين بار پرسيده نميشد
اما جواب:
جهت جلوگيري از ورود روبو كامپيوترها (يعني افراد غير انسان كه براي چت غير واقعي هستن) و در نتيجه شلوغ شدن بيخودي رومها در ياهو ترفند جديد ياهو (البته ديگه نه چندان جديد) اينه كه از شما درخواست تاييد علامتهاي نمايشيي (عدد يا حروف) رو بكنه كه فقط ادما ميتونن اونو ببينن و درك كنن و وارد كنن .
اون علامتها هم با كليك كردن روي لينكي كه خود ياهو در سمت بهت چپ ميده ظاهر ميشه و كافيه فقط اونا را بخوني و تو كادر مربوطه وارد كني و .....
حالا ديگه برو تو روم و حال كن .....
خوب پسورد های alti همیشه یه شکل دیگه میشه وقتی ظاهر میشه اینا مهم نیست فقط این مهمه که ایدی رو لوگین میکنه یا نه همین.یعنی باید قرمز شه رنگش.بعد هم که عوض میکنه پسورد رونقل قول:
خوب پسورد های alti همیشه یه شکل دیگه میشه وقتی ظاهر میشه اینا مهم نیست فقط این مهمه که ایدی رو لوگین میکنه یا نه همین.یعنی باید قرمز شه رنگش.بعد هم که عوض میکنه پسورد رو.شما یه امتحانی بکن از سایت یاهو هم ببین همینه وضع؟ یا یه بار دیگه مشخصاتتو وارد کن شاید درست شده باشهنقل قول:
با عرض سلام
میخواستم تمام کد هایی را که در خود چت روم و در حال چت کردن میشه نوشت و یه بلایی سر یکی آورد رو بدونم ممنون میشم اگه یه فرشته این کد ها رو برام ایمیل کنه تا آخر عمر دعاش میکنم.
من از yahoo 8 استفاده میکنم .
سلام.
برای امنیت بیشتر توی یاهو مسنجر چه برنامه ای هست؟
البته آنتی ویروس و فایروال و آنتی اسپای ور دارم.
فقط برای مقابله با بوت این جور چیزا میخوام.
ممنون.
من وقتی با مسنجر on هستم و برام email ميزنن تو مسنجر alert نميده و نميفهمم که email دارم و بايد هی خودم چک کنم
چيکار بايد بکنم؟
سلام خدمت اساتید محترم
اگه یادتون باشه یکی دو سال پیش یه ویروسی بود که از طریق یاهو مسنجر به صورت کلمات اجق وجق گسترش پیدا کرد و پسورد ایمیل را عوض میکرد
من هم این ویروس را گرفتم و از آن به بعد دیگر نتوانستم ایمیل خود را باز کنم زیپ کدم هم نمیدونم چی زدم ولی سوال امنیتی که یاهو موقع فراموش کردن پسورد میخواهد را یادمه
آیا راهی هست که من پسورد ایمیلم را پیدا کنم خیلی دوست دارم دوباره ایمیلم باز بشه چون اطلاعات خیلی مهمی داخلش داشتم
اگه کسی راهی بلده من را راهنمایی کنه تو این دنیا و آخرت دعاش میکنم
سلام رفيق.نقل قول:
Y!TunnelPro.
◙
ممنونم.عجب برنامه توپیه.نقل قول:
خدارو شکر قبلا هم توی انجمن معرفی شده بود حاظر آمادش با کرک بود.
به همه دوستان پیشنهاد میکنم این برنامه رو نصب کنن.
از اینجام میتونید دانلود کنید:
http://p30world.com/forum/showthread.php?t=32952
.baba man idm ---- shode chera kesi komak nemikone???? :29:rasti ye chizi man tamame chizaee ke moghe sakhtane id dadam ro yadame ama fek konam taraf taghiresh dade:18: baba man chikar konam? profile 360 am ham ba hamoon ide ke ax tooshe mikham axamo remove konam.taraf yeki az add listam boode ke javabesho nadadm ...toro khoda komak konid...:wac:
نقل قول:
سلام
دوست عزیز تنها راه حل شما همون بوده که میگید عوض کرده
راه دیگه ای جز خواهش از طرف نیست :27:
اگر کسی همه کدهایی رو که در یاهو میزنند رو میدونه بهم پیام خصوصی کنه یا اینجا بنویسه ممنوم میشم
با تشکر kitana
کد:http://www.invisible.ir/
سلام دوستان
كسي ميدونه چطوري ميشه فايلهاي dat مربوط به آرشيو ياهو مسنجر رو با هم تركيب كرد و روي يه سيستم همشون رو ديد
من توي خونه و محل كار از ياهو مسنجر استفاده ميكنم و بعضي ار آف هام روي هارد خونه و بعضي محل كاره مي خوام يا همديگه داشته باشمشون
پيشاپيش از كمك همه ممنونم
قربان شما
سلام به دوستان منم مثل شما خیلی دنبال این بودم تا از چت هام آرشیو بگیرم
قبلا داشتم اما کرکش درست کار نمی کرد
تا اینکه اتفاقی دیدمش تست کردم و درست هم جواب داد چون لینکش از MegaUpload بود لینکشو نتونستم بذارم اما واستون آپ کردم :
تقدیم به شما :
Super yahoo archive decoder v30.01
کد:http://www.4shared.com/file/27031186/91ce339/super_yahoo_archive_decoder_UplodedbyMohsen6558.html
سلام دوست عزيزمنقل قول:
من فايل رو فعلا دان كردم تا ببينم چطوري ميتونم ازش استفاده كنم
خيلي خيلي ممنون از زحماتت لطف كردي
دوستان ببخشید . برنامه ای هست که نشون بده طرف on هست یا نه ؟؟ و تو کدوم room هست ؟؟
صفحات اینقدر زیاد بود که نمیشه همشو دید . ممنون میشم برام بذارید .
سلام دوست عزيزنقل قول:
سايتهايي هست كه بشه ازش فهميد طرف آنلاين يا حتي اينويزيبلهست يا نه ولي اينكه تو كدوم روم هست را نميدونم
کد:http://xeeber.com/
خواهشن اگه ممکنه یه بوتر خیلی خوب به من معرفی کنین بی زحمت طرز استفادش رو هم بگین خواهشن بهتری رو معرفی کنین چون زیاد اینجا معرفی شده و من نمیدونم کدوم از همه بهتره
سلام چرا من هر برنامه ی از سایت بوت ایران میگیرم بعد از این که دانلود کردم و می خوام اون را اجرا کنم اخطار می دهد آیا کسی راهی برای رفع این مشکل برام داره و نظرتون در باره ی این برنامه چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
يكي كمك كنه؟!هر بوتري دانلود مي كنم اي دي هاي لويگن نميشن؟ آي دي ها همه سالمن !!!
با سلام
وقتي آي دي خودمو در ياهو مسنجر ميزنم همينطوري مي مونه نميره تو ! مشكل چيه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من زیاد در این مورد وارد نیستم ... ولی چون دوستان دیگه جواب ندادن یه عرایضی میکنم
از vpn استفاده میکنی؟ شاید مشکل از اون باشه...
و یه هم تست کن ببین میتونی وارد ایمیل همین آی دی یاهوت بشی...