آقا اينطور كه من فهميدم سايت opda فعلاً cer و key نميده حالا من از كجا بايد اينا رو بگيرم كه بتونم برنامه هامو ساين كنم . مرسينقل قول:
Printable View
آقا اينطور كه من فهميدم سايت opda فعلاً cer و key نميده حالا من از كجا بايد اينا رو بگيرم كه بتونم برنامه هامو ساين كنم . مرسينقل قول:
15 هزار تومن ؟؟؟؟ :41:نقل قول:
مگه میخواد برات برنامه بنویسه که انقدر می گیره ... 4 روز صبر کنی certicate آماده شه بهتره ...
يعني من بايد منتظر بشم كه ورژن جديد هك براي اين ورژن از گوشي من بياد . ورژن گوشي من 31.0.016 ??? tnx
:دی ، بچه ها جواب اینو کسی بلد نیست ؟نقل قول:
یه سوال ، من گوشیمو یه 20 روزی داده بودم دست یکی ، کانتکتاشو زیاد کرد حدود 300 ، ازون موقع این قسمت voice comm. گوشی از کار افتاده ، یعنی وقتی صحبت میکنم ، گوشی بعد از 10 ثانیه ریست میشه ، کانتکتاشو پاک کردم شد حدود 60 تا ولی بازم ریست میشه ، راهی نداره که بدون مستر ریست این ویس کام ها رو ریست کنیم ؟
سلام: وقتی تو شب عکس میگیره چشمهای طرف بدجوری قرمز میوفته, چکار باید کرد؟
من گوشیمو سه چهار روز که گرفتم از اولش آپدیت بود ورژنشم 31 , راحتم هکش کردمنقل قول:
باید یه مقدار با تنظیماتش ور برید فلاشو بذارید رو حالت کاهش قرمزی چشم و مود رو برای عکاسی در شب تنظیم کنید.نقل قول:
به خاطر red-eye هستش که رنگ چشم ها قرمز می افته با ید از تو قسمت فلاش گزینه automatic را انتخاب کنید..نقل قول:
دوست عزيز ميشه بگي با چه برنامه اي و گوشي من هنگام نصب برنامه هاي هك پيغام unable to install.component is built in رو نشون ميدهنقل قول:
سلام
لطفا یکی جواب منو بده
بعد از یه سال سختی دیروز کنکور را دادم
حالا می خوام گوشی بگیرم
بعد از اینکه اکثر همین تاپیک ها رو خوندم الان بین
n78
n82
5800
تردید دارم
ان 82 که فقط از لحاظ دوربین از 78 سره می خوام ببینم برتری دیگه ای هم داره که 50 هزار گرون تره ؟ حتی باتریش هم 1050 هست ولی 78 1200
تو سایتopda ثبت نام و بعدش درخواست دادم که تقریبا 48 ساعت طول کشید فایل cer,key آماده شدنقل قول:
بعدشhellox1.03 رو دانلود و با signsis ساینش کردم ,hellox1.03 ساین شده رو رو گوشیم نصب کردم و بعد از نصب روش open و تمام, خودش همه کارها رو انجام میده , البته رو applying patchs گیر میکنه که یبار cancel بشه و دوباره اجرا بشه حل
این چه pحرفیه میزنی ؟نقل قول:
سلام
لطفا یکی جواب منو بده
بعد از یه سال سختی دیروز کنکور را دادم
حالا می خوام گوشی بگیرم
بعد از اینکه اکثر همین تاپیک ها رو خوندم الان بین
n78
n82
5800
تردید دارم
ان 82 که فقط از لحاظ دوربین از 78 سره می خوام ببینم برتری دیگه ای هم داره که 50 هزار گرون تره ؟ حتی باتریش هم 1050 هست ولی 78 1200
82 دوربین قوی داره
- - فلش زنون
- - شتاب سنج
- - چیپ گرافیکی
- - رم بیشتر
- - و کلا به نظرم از 78 قیافش جالب تره ولی یکم کلفت و سنگینه .
ولی 87
- - فرستنده ی اف ام
- - فیچر پک 2 ( افکت های زیبایی داره )
همینا یادم بود ...
در ضمن بنظرم 79 گزینه ی مناسب تری هست ، 82 هم نزدیک تره همه چی هم داره .
موفق باشی
ان82 یه چیز دیگس ( چیپ گرافیکی / رم داخلی بیشتر / پوشش لنز دوربین / و ... ) به نظرم ارزش 50 هزار بیشتر دادن رو داره !
ولی من بودم یه مقدار پول بیشتر میدادم یه ان5 8گیگ میخریدم . من الان 2ساله یکی دارم اصلا از هر جهتی بگی کارش خیلی درسته : د ی
فکر کنم همون تفاوت دوربین 50 تومن بی ارزه .ولی خب من شنیدم توی اجرای n-gage از n78 بهتره ولی خب باتریش واقعن ضعیفه....نقل قول:
صداش چطور؟ مثلا با گوشی هایی که اسم xpress music رو یدک می کشن چقدر فرق داره ؟
و باتریش هم واسم مهمه یعنی زود خالی می کنه ؟
دوست من این اشتباه که شما داری صدای 82 رو با گوشیهایی اکسپرس موزیک مثل 5310 یا 5610 مقایسه کنی ...
سلام
چرا گوشی من در هنگام استفاده در N-Gage دکمه بالا سمت چپش ( دکمه تایید گزینه ها ) دیر عمل میکنه در بعضی مواقع حودود 30 الی 50 ثانیه ؟
n82 نسبت به قيمت و كارايي هايي كه داره كه داره ميتونه بهترين انتخاب باشه
Good Luck
و يه سوال داشتم من وقتي كه گوشيمو ريست ميكنم تمام log من پاك ميشه (منظورم شماره هاي كه زنگ زدن و زنگ زدم و miss call) . به نظر شما اشكال از چيه . با تشكر
نقل قول:
صداش تقريباً در حد n73 و 3250 است . و كيفيتش هم خوبه و با كار متوسط باتريش حدود 2 يا 3 روز دوام مياره
Good Luck
دوستان عزيز ميشه بگين بعد از اينكه درخواست داديم و key و cer آماده شد چطور بايد اونارو دانلود كنيم . منظورم اينه كه فقز بايد روشون كليك كنيم بعد خودشون دانلود ميشن و اگه دانلود ميشن . كجاي كامپيوتر ذخيره ميشن ؟؟ با تشكرنقل قول:
شما مگه تا حالا فایل دانلود نکردی...؟؟؟!!!نقل قول:
دوستان عزيز ميشه بگين بعد از اينكه درخواست داديم و key و cer آماده شد چطور بايد اونارو دانلود كنيم . منظورم اينه كه فقز بايد روشون كليك كنيم بعد خودشون دانلود ميشن و اگه دانلود ميشن . كجاي كامپيوتر ذخيره ميشن ؟؟ با تشكر
خب باید خودت بهش ادرس بدی دیگه ...هر جا بخوای سیو میشه...
اقا یه نکته ای ... با هک کردن ال سی دی 82 تا الان با هر چی گوشی مقایسه کردم گوشیم از نظر ال سی دی از اون ها سرتر بود ( به غیر از 8 گیگ و و آی 8510 ) حالا میشه مثلا ال سی دیه 79 رو هم هکش کرد....
آره خداییش...ال سی دی خدا میشه...! :xنقل قول:
78 رو که میخوره... یا 8 گیگ ولی هنوز مقایسه نکردم..!
N95 8gb بعد از N85 بهترین lcd رو داره ...
میتونید با همون N82 که هک کردین هم با N95 8gb امتحان کنید ....
یه سری به اینجا بزن همه چیز رو با عکس توضیح داده, من خودم از همین روش استفاده کردمنقل قول:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=303344
یونس جون میشه یه بار دیگه طریقه هارد ریست رو توضیح بدی ؟
ممنون .
سلامنقل قول:
گوشی خاموش
دکمه های
ستاره
3
سبز
رو نگه دار و گوشی رو نگه دار...هر 4 تارو نگه دار تا گوشی بالا بیاد...
شاد باشید:40:
گوشی رو خاموش کردم .
اون سه تا کلید رو کلی نگه داشتم . سبز + ستاره + 3
هیچ اتفاقی نیفتاد . چقدر باید نگه دارم ؟
79 رو هم همچنین...:27:نقل قول:
آره خداییش...ال سی دی خدا میشه...! :x
78 رو که میخوره... یا 8 گیگ ولی هنوز مقایسه نکردم..!
من با 8 گیگ هم مقایسه کردم به ....8 گیگ یه نمه بیتره....!!!!! ولی جلوی 8510 باید لونگ بندازه....: دی:13:نقل قول:
N95 8gb بعد از N85 بهترین lcd رو داره ...
میتونید با همون N82 که هک کردین هم با N95 8gb امتحان کنید ....
اوخ اوخ چه کار سختیه ....!!!!:2:نقل قول:
سلام
گوشی خاموش
دکمه های
ستاره
3
سبز
رو نگه دار و گوشی رو نگه دار...هر 4 تارو نگه دار تا گوشی بالا بیاد...
شاد باشید
خدا کنه کار ما به اینجا نرسه چون باید از بچه محلی ها کمک بگبریم ...: دی ( البته از انگشتهای پا هم میشه اسفاده کرد...: دی)
دوست من شما موقعی که این 3 تا کلید رو نگه داشتی باید گوشیتو روشن کنی ...نقل قول:
یعنی باید همزمان 4 تا کلید رو با هم فشار بدی و تا موقعی هم که ازت اسم شهر و کشور رو نپرسیده ول نکنی ..
]چرا آقا دانلود كردم ولي وقتي من روي گزينه cer يا key كليك ميكنم هيچ اتفاقي نمي افته
راستي يه سوال ديگه وقتي من عكس ميگيرم و ميرم تو گالري كه عكسمو نگاه كنم عكس كجكي گرفته شده و بصورت افقي نشون داده ميشه نه عمودي و در موقع عكس گرفتن گوشيو طوري ميگيرم كه بلندگوهاش بيفته بالا و انگشتم روي دكمه عكسبرداري باشه . مشكل از كجاست؟؟
آقايان يه سوال ديگه وقتي من گوشيمو خاموش و روشن ميكنم تمام log من پاك ميشه و هيچ شماره اي توش نيست .مشكل از چيه ؟ ممنون
Good Luck
خب با برنامه SignSis باید با سر و کی دانلودی فایل HelloOX رو ساین کنی
مثل اینکه تاپیک همه چیز در مورد ساین رو نخوندی
در مورد سوال دوم هم خوب متوجه نشدم
با سلام.یه کمک فوری می خوام.گوشیم سیمبینش خراب شده.هر فایل با پسوند sis که می خوام نصب کنم پیغام file corrupted میده.لطفا کمک کنید چیکار کنم؟؟؟
از کی اینجوری شده؟ هک کردی؟ برنامه نصب کردی؟...؟نقل قول:
شاد باشی:40:
دوستان من دیگه می خواام برم n82 رو بخرم
فقط مونده صفحه کلیدش
راحت هست ؟؟؟
اره.8 ماه قبل با secman هک کرده بودم.2روزه اینطوری شده .همه فایله sis رو پیغام file corrupted! میده. چیکار کنم.؟ ممنون
بدك نيست يه هفته كه دستت باشه بهش عادت ميكنينقل قول:
عزيزم خودمم ميدونم كه بايد ساينش كنم ولي منظورم اينه كه وقتي توي سايت opda ميخوام ker و cer رو بگيرم و روشون كليك ميكنم هيچ گزينهاين براي اين نمياد كه بگه كجا ميخواي فايلتو save كنينقل قول:
و در مورد سوال دوم منظورم اينه كه من وقتي عكس ميگيرم . توي گالري عكس به حالت راست نيست و به سمت راست rotate شده و مثل عكس زير كه ميذارم كج افتاده و بصورت افي نيست و عموديه و موقع عكس گرفتن گوشيو طوري ميگيرم كه بلندگوهاش بيفته بالا و انگشتم روي دكمه عكسبرداري باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل installserver رو اشتباه جاگذاری کردی به نظرم...!نقل قول:
پست دوم این تاپیک رو به دقت مطالعه کن:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشی:40:
سلام.
کسی میدونه کی قرار فریمور جدید این گوشی بیاد.
دلم هوسه آپگرید کرده.
الان فریمور گوشی شما 31 هست ...؟
.
این نوع گوشیها هر 3 4 ماه یکبار یه فریمور جدید براشون میاد ....
فکر کنم تا 1 ماه دیگه فریمور جدید عرضه بشه ...