مولتی اکانت بودی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:نقل قول:
Printable View
مولتی اکانت بودی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:نقل قول:
به هر حال هر چیزی هیجان خودش رو داره . من تو سرور 4 گذشته رتبه 36 بودم و تو سرور 1 فعلی بعد از جنگ بین کرون و اوژن از رتبه 130 رسوندنم به رتبه 310 و گندمزارهام رو از لول 17 به 5 (:
نمیتونم براتون توصیف کنم هیجان بازی رو وقتی که 15 ساعت به حذف اکانتت مونده و فقط با 1300 کاهن سوار و فقط بخاطر اینسرت دقیق و درست نیروهام 4 تا رییس از دشمنانم کشتم و در مجموع در 8 روز جنگ 5 تا رییس (: با 4 نفر همزمان جنگیدم و برای اولین بار برای 1 بازی تا 3 و 4 صبح بیدار نشستم . با وجود اینکه شاغلم و 8 صبح باید میرفتم سر کار. برای من هیجانش تمام شد . تازه کلی بهم نامه دادن که بیا رو اکانت ما بازی کن ... اما لذت بازی رو بردم و از اینکه براش زمان گذاشتم اصلا ناراحت نیستم . باید بعنوان 1 بازی بهش نگاه کنید و هیجان رو باهاش تجربه کنید و بعد ولش کنید .
درود
معمولا كسايى كه فارم ميشن ميگن حذف كنيد، اين بازى چرته و از اين حرفا ... چون خودشون نتونستن از اين بازى لذتى ببرن
وگرنه اين بازى خيلى هم زيبا و جالبه.
این بازی بشدت بشما کمک میکنه که بتونین حوزه مدیریت شخصیتون رو قوی کنید . زمانبندی ، اینده نگری ، روابط عمومی ، جنگجویی ، هدف گذاری .... همه رو میتونید در این بازی محک بزنید و افزایشش بدید .نقل قول:
اما نباید معتادش بشید . باید ازش لذت ببرید .
دقيقا همين طورهنقل قول:
ولى متاسفانه اكثريت بازيكنان به اين نكات دقت نمى كنن و از اين بازى انتظارات ديگه اى دارن
به نظر من اين بازى يه جور شبيه ساز زندگيه واقعى هست كه افراد كم سن و سال ميتونن بهره هاى زيادى ازش ببرن.
سلام
آقا من توی تراوین یه آبادی تسخیر نشده گرفتم ! حالا باید چکار کنم !؟ یعنی الان چه اتفاقی افتاد مثلا !؟
سلام
من خوراکم تریباله یه دفعه خواستم تراوین رو تست کنم اصلا بم حال نداد ولی با توصیفاتتی که شماها کردین 100% تابستون بعدی تراوینم شروع می کنم.
مرسی ازتون :)
تولیداتت همونقدر که گفته میره بالانقل قول:
سلام
آقا من توی تراوین یه آبادی تسخیر نشده گرفتم ! حالا باید چکار کنم !؟ یعنی الان چه اتفاقی افتاد مثلا !؟
پس واسه اینکه بخوام یه دهکده جدید بزنم باید چکار کنیم !؟نقل قول:
اقامتگاه سطح 10>>>>>>>3 تا مهاجر ناقابل>>>>>.سرزمین متروکه
حذف شه،لینک عکسا تغییر کردن مسائل غیر اخلاقی اومد:دی
آره حتما منم فارم بودم که حذف کردم و به دیگران هم می گم حذف کنید و از زندگی واقعی لذت ببرید و هیجان زندگی واقعی رو تجربه کنید نه هیجان مانیتور و یه بازی تحت وب... به خودت نگاه کن کجا وایسادی و چی هستی و دیگران چی می بیننت ... پس بزار برات تعریف کنم..
من تنها رو اکانتم بازی می کردم برای همین همه وقتم رو می گرفت ولی به خاطر همین چیزی که دوستان اسمش رو گذاشتن هیجان و مدیریت زندگی و ... گذاشتن از پای بازی جم نمی خوردم چون اکانتم قوی بود و همه اطرافیان فارم بودن حال می کردم باهاش و زمان رو حس نمی کردم ولی یه روز یکی رو امدم بزنم دیدم تو پروفایلش نوشته فردا که ازت پرسیدن چی کاره ای می گی 4 تا دهکده دارم می گن درامدت چیه می گی 2 تا 15 گندمی برام گندم میارن و سربازام هم دقیقه ای غارت می کنن گفتن فلانی این طور گفت میگی با منجنیق کاتاش می کنم می گن.... ادامه داشت و من دقیق یادم نمونده بعدش حذف کردم .. سرور 7 بودم ولی دوباره خر شدم و اسپید بازی کردم بعد از3-2 هفته یاد اون نوشته افتادم و بازم با اینکه تو 40*40 همه فارم بودن زدم رو حذف که یکی گفت بفروشو...
در ضمن معمولا اونایی از بازی زده شدن که قوی بودن نه فارم چون اونایی که قوی بودن همه وقتشون رو گذاشتن پای بازی تا قوی بشن..
نتیجه اخلاقی نداره فقط بیشتر فکر کن.
میشه اسمتو بگی تو سرور 7؟هر چی بودی؟
من همیشه و توی همه بازی های انلاین یک اسم دارم و اونم reza_e هست.نقل قول:
حیف شد نمیشناسم:دی
من پارسال بازی می کردم شایدم الان دو سال شده باشه...واقعا زمان از دستم در رفته یادمه 2 بازیکنی که باشون دوست بودم و هم تیمیم بودن ziro , gole gham اگه اشتباه نکنم بودن اونا رو می شناختی؟
نه من جنوب شرق بودم فکر نکنم اصلا تو ربع تو بوده باشم:دی
اها.. اره من تو 2 سرور جنوب غرب بودم. ولی خوب خدا رو شکر ددیگه نیستم.
آره شانس اوردی واقعا
جنوب غربیا رو نامردا زدن حسابی هکشون کردن حاصل زحمتشونو پروندن
یکی رو دیدم تا 450 روز پلاس داشت :O
تو کدوم سرور؟
7 دیگه میگم شانس اوردی رفتی:دی
رفقا جدی نگیرین بازیو که بهش وابسته بشید...
این دوستایی که فرمودن بده و این ها ،احتمالا یک نفره یکسره پاش نشستن...
ولی به عنوان یک سرگرمی با یه سری محاسبات واقعا چیز جالب و جذابیه...
اون طوریام نیست که از کاراتون عقب بمونید
اره
من شبها سرکارم صبح که از سر کار میام نیم ساعت بازی می کنم
می خواب تا ظهر دور نیم ساعت بازی میکنم می خواب تا شب نیم ساعت بازی می کنم میرم سرکار
کلا روز یک ساعت نیم وقت میگذارم
دوستان هر کی پایس اسپید رو با هم دوال بزنیم.
هر کی هم پایس بگه که همزمان بثبتیم کنار هم بیافتیم منظقه رو بترکونیم..
من به خاطر مدرسه شب ها باید زودتر بخوابم و صبح ها هم نیستم.
ولی وقت هایی که مدرسه نیستم پاش می ایستم..
شما چه ساعتایی انلاینی در روز؟
دوستان
تیم ما تو سرور قهرمانان کار خودش رو شروع کرد
در همین راستا
تیم ما به دفندر احتیاج خواهد داشت
دفندر ما می بایست گول باشد و از طرف تیم ما از این حمایت ها برخوردار خواهد شد
1- ساپورت میشه با منابع
2-تحت حمایت ما قرار میگیره
3-بعد ها اگر نیاز به گلد داشت و نتونست تهیه کنه ما براش تهیه میکنیم اگر قصد ادامه داشته باشه.
در رابطه با تجربه ما هم که خوب ارمان یه سری عکس چند پست قبل گذاشته بود که فکر میکنم گویای همه چیز باشه.(این عکس ها مال اوایل سرور اسپیده که ما برای سرور قهرمانا حذفش کردیم)کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5481809&postcount=3771
حالا دوستانی که امکانش رو دارن برای بنده pm بدن تا هر دو نفر دو نفر (یا سه نفر ) رو روی یک اکانت بچینیم تا شما هم راحت تر باشین.
و هماهنگی های لازم رو با هم انجام بدیم.روش کار رو هم کامل توضیح میدیم که بازی برای شما لذت بخش تر باشه و همچنین ما کاملا هماهنگ باشیم.
دوستانی هم که توانایی دوال بودن رو دارن لطف کنن با موضوع دوال به من pm بدنم و ساعت هایی که میتونن باشن رو اعلام کنن.
دوال فقط تا هفته آینده انتخاب میشه بعد اون چون ما میریم تاپ غارت و هجوم مطمئنا pm زیاد دریافت میکنیم که میخوان دوال بشن.
من تو سرور 1 هستم.نقل قول:
نام اكانت:khorshidkola
هر وقت خونه بيكارم رو كامپيوتر دارم بازي ميكنم....:46:
واسه 1 تا 5-6 صبح یکیو می خوایمنقل قول:
شما یا کس دیگه ای اگه می تونه به ما خبر بده!
همچین فرصتی گیر هر کسی نمیاد دوستان رو همچین اکانتی:دی
میثم یه نمه اطلاعات بدم یا نه؟=)
برای صبح هم نیازه
البته ممکنه بقیه تو اون زمان باشن ولی خوب اکنت چند روز دیگه نیاز به دو دوال در یک زمان پیدا میکنه.
این بازه های زمانی از همه مهمترن
هر کس میتونه خبر بده
2 تا 6 صبح
6 تا 10 صبح
10 تا 14
البته تو این بازه ها همانطور که گفتم خودمون هم هستیم اکثرا ولی باز هم نیازه چون سرور قهرمانانه .
من هستم :20::46:نقل قول:
دف یا دوال؟
سلام
سرور 5 ایکس شروع شده شما نمیاید؟؟
من جنوب غربی منتظرم
سرعتش 5 برابره
من اونجا با اسم God Boy هستم
با این لینک بزنین یه طلایی هم به ما برسهکد:http://www.travian.nl/?uc=nlx5_3494
سلام کسی می دونه چطور می شه توی فرم اتحاد رنگی نوشت
سلام
آقا برای اینکه دهکده یه نفر رو نابود کنیم کلا باید چکار کنیم !؟ :21:
کاتا
(منجنیق)
با منجنیق کجاهاش رو باید بزنیم تا نابود بشه !؟نقل قول:
آیا تعداد منجنیق هم تاثیر داره ؟!
منجنیق رو چطوری و با چی بفرستیم بهتره !؟
اول هر چی نیرو طرف داره نابود کنهنقل قول:
با منجنیق کجاهاش رو باید بزنیم تا نابود بشه !؟
آیا تعداد منجنیق هم تاثیر داره ؟!
منجنیق رو چطوری و با چی بفرستیم بهتره !؟
بعد با منجنیق اینقدر حمله کن که جمعیت طرف صفر بشه
تعداد منجنیق هم تاثیر داره هر چی بیشتر بهتر
-------نقل قول:
سلام کسی می دونه چطور می شه توی فرم اتحاد رنگی نوشت
gray
[color=silver]silver [@/color]
[color=navy] navy [@/color]
[color=blue] blue [@/color]
[color=teal] teal[@/color]
[color=green] green [@/color]
[color=lime] lime [@/color]
[color=olive] olive [@/color]
[color=yellow] yellow[@/color
علامت [@ حذف کنه اول جمله [color =gray] بگذار اخرش هم [@/color] بدون علامت @
بهتره اول گندم زارش رو بزنی.چون وقتی گندم زارش صفر بشه دیگه کلا بدبخت میشه:31:نقل قول:
هیچ وقت منجنیق هات رو تنها نفرست.همیشه تعدادی سوارکار یا هرچی که قدرتمند تره باهش بفرست. (تعدادش بستگی به نیرهات و نیرو های طرف داره)
البته قبلش همه ی نیرو های نظامیش رو بکش.
سلام بروبچ...
تو سرور اسپيد ايران كسی نيست؟؟؟
من همين Borhan72 ام...
اگه خواستين ثبت نام كنيد، با لينك من بريد:
کد:http://www.travian.ir/?uc=irx_2411