ممنون آقا مجیدنقل قول:
---------------------
برنامه رو نصب کردم دارم آپدیت میکنم تو بخش fix یه گزینه سومی هم هست چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ممنون آقا مجیدنقل قول:
---------------------
برنامه رو نصب کردم دارم آپدیت میکنم تو بخش fix یه گزینه سومی هم هست چیه؟
فکر نکنم فایل بک آپی ساخته بشه و تمام تهدیدات در صورت شناسایی پاک میشوند ( البته مطمئن نیستم )نقل قول:
CD ویندوز هم برای همون مرحله برداشتن اطلاعات از روی آن لازمه و پس از آن اطلاعات از هارد کپی میشه
پس برای رایت میتونید CD را خارج کنید
اون بخش برای آنتی اسپم کارایی دارهنقل قول:
برای آنهاییکه از طریق برنامه هایی نظیر Outlook اقدام به دریافت و مطالعه ایمیل میکنند مفیده
و برای آنهاییکه از طریق سایت یاهو و گوگل میل خود را چک میکنند اصلا بی مورده و کلا میتونید بخش مزبور رو پاک کنید
آقا مجید من گذاشتم کاسپر آپدیت بشه رفت روی 99 درصد گیر کرد بعدشم که اینترنتم قطع شد
ایراد از چی بود که روی 99% گیر کرده بود و همینجوری به اندازه فایلش اضافه می شد؟
معمولا در آپدیت های سنگین چنین مشکلی در نشان دادن درصد آپدیت پیش میاد
شما باید بگذارید کسپرسکی خودش آپدیتش رو تموم کنه
البته اگر قبل از آپدیت های سنگین به مسیر زیر بروید و تیک گزینه Use P r o x y Server را بردارید
Settings --> Network --> P r o x y Server Setting
چنین موردی پیش نمیاد ( بعد از آپدیت مجددا تیک مزبور را فعال کنید )
من تظیمات کسپر اینترنت سکریتی7 رو عوض کردم حالا دیگه توی میل یاهو نمیره.هر کار با تنظیماتش میکنم نمیره.چی کار کنم؟
شما وارد تنظیمات کسپرسکی شوید و بیبنید تنظیمات این بخش همانند تصویر باشد
در ضمن در مواقعی که کاربر باتنظیمات اشتباه سبب اخلال در کار کسپرسکی و سیستم میشود
میتواند وارد بخش زیر شود و با استفاده از کلید Reset ، تنظیمات را به حالت اولیه ( هنگام نصب ) برگرداند
از زحماتتان متشکرم
به یه مشکل بر خوردم
ویندوز ویستا دارم sp1
در پوشه کاریری در کنار فولدرهای music , picture , ....
یک فایل 3 مگابایتی به نام ntuser.dat ساخته شده آیا ویروسه؟
وقتی ویندوز عوض میکنم نیست بعد از نصب برنامه ها میاد - پاکم نمیشه
آنتیم کسپر 2009 آپدیت
خواهش میکنم راهنماییم کنید
سلام یه مشکل
اولا اینکه من با استفاده از این تاپیکیک لاینسنس جدید گرفتم(100 روزه)کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=258946
بعدش خواستم فعال کنم که فعال نمیشد و میگفت expire شده
مشکل بعدیم اینه که وقتی آپدیتهای قبلی رو جایگزین میکنم سیستم شروع میکنه به ری استارت شدن چرا؟
امروز زمانی که خواستم کاسپر رو آپدیت کنم یک مشکلی پیش اومد و بلافاصله بعد از اینکه آپدیت تمام شد یک خطایی گرفت و خود به خود غیر فعال شد و بعد از اینکه این حالت پیش اومد یک با کاسپر رو بستم و دوباره فعالش کردم و درست شد.من از شماره سریال 100 روزه که در پست اول تاپیک کرک کاسپر هست و معتبر هم هست استفاده میکنم و ویندوز ویستا 32 بیت با sp1 دارم.
عکس از غیر فعال شدن کاسپر:
عکس از دوباره فعال شدن کاسپر:
اين مورد كه شما فرموديد امكان نداره چون آخرين سريال را همين ديروز و با استفاده از همين روش 100 روزه گرفتم و بدون هيچ مشكلي داره كار ميكنه.شما قبل از استفاده از اين كد تمام كليدهايي را كه قبلا به كاسپر داده بوديد و Expire يا در ليست سياه قرار گرفته بود را حذف كنيد و سپس مجدد با كد مربوطه وقتي Online شديد اقدام به فعال سازي كنيد.نقل قول:
شما از كدوم نسخه كاسپر استفاده ميكنيد؟نقل قول:
آيا تاريخ سيستم شما درسته؟
آيا بعد از نصب موفق به آپديت كامل شديد و بعد از آپديت كامل كاسپر غيرفعال شد و به رنگ خاكستري دراومد؟
نقل قول:
الان خیلی وقته که دارم از کاسپر استفاده میکنم
1. ( Internet Security 2009 ورژن 8.0.0.454 )
2.تاریخ سیستم درست هست
3. بعد از نصب هم مشکلی در آپدیت نداشتم و کامل آپدیت شد و کاسپر هم غیر فعال نشد.
الان بعد از چند وقت یک همچین چیزی پیش اومده(البته من قبلا از key هایی که معرفی شده بود استفاده میکردم و مشکلی نبود و بعد, از سریال معتبر 100 روزه دارم استفاده میکنم که چنین مشکلی نداشتم تا همین چند روز پیش که خطای مورد نظر رو گرفت و کسپر خاکستری شد و امروز هم برای بار دوم اینطوری شد):41:
با دروودنقل قول:
من با استفاده از برنامه Your Uninstaller pro آتنی ویروس اوست و اینترنت سیکیوریتی AVG رو پاک کردم،و چند بارهم با برنامه های گوناگون(مثل Tune up utilities)ریجستری رو اسکن کردم!!آیا هنوز هم نیاز به پاک کردن دستی ریجستری می باشد؟؟
با اين تفاسير بنظر من بد نيست يكبار كاسپر را Repair كنيد.براي اينكار هم از منوي Start به All Programs و سپس منوي مربوط به كاسپر را باز كنيد و گزينه Modify,Repair or Remove را انتخاب كنيد و وقتي پنجره مربوطه باز شد گزينه Repair را انتخاب كنيد.نقل قول:
اگر با انجام اينكارهايي كه فرموديد موقع نصب كاسپر مشكلي نداشتيد و پيغامي در خصوص remove كردن مثلا AVG مشاهده نكرديد نياز به انجام كار ديگري نيست.نقل قول:
دروود
خیر،شوربختانه،هنوز هم از Avg وavast ایراد می گیرد!!!چی کار کنم؟
شما به ترتيب نصب 2 محصول اقدام به پاک کردن آنها کنيد و برای پاک کردن 2 محصول از برنامهای زير استفاده کنيد:نقل قول:
برای پاک کردن محصول AVG از برنامه زير استفاده کنيد:
دانلود برنامه AVG Remover
و برای پاک کردن محصول Avast از برنامه زير طبق گفته دوست عزيز majid20 (پست زير):کد:http://hamiidreza.parsaspace.com/Program/Security/AVG_Remover.rar
بعد اين 2 کار همانطور که دوستان گفتند با استفاده از برنامه CCleaner قسمت رجيستری رو پاک سازی کنيدکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3149385&postcount=122
بعضی مواقع هم با نصب مجدد اين محصولات و استفاده از Add or Remove Program, ControlPanel اين کار رو انجام ميدن!
سلام و عرض ارادت خدمت دوستان گرامی
یک مشکلی عجیب دارم سر نصب ویستا
وقتی دی وی دی ویستارو میزارم ویستا بریزم اوله نصب که صفحه ای سبز رنگ میاد خیلی طول میکشه تا پنجره انتخاب زبان ظاهر بشه
8 دقیقه
بعدشم 8 دقیقه یاسه انتخاب ورژن ویستا
خواهش میکنم کمک کنید
سیستمم quad -4gb - 9800 - p45
2- بصورت دستی : که باید خودتان همانگونه که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته شده ، دو بخش مزبور در رجیستری را پاک کنید
در ضمن از راه حلی که مارکوس عزیز گذشتند هم میتوانید استفاده کنید
دوست عزیز مشکل شما ربطی به انجمن آنتی ویروس نداردنقل قول:
باید در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیگیر موضوع باشید
سلام دوستان یک مشکل در مورد اپدیت کاسپر ورژن 8 دارم موقعی که وارد سایت برای گرفتن دانلود مشی می بینی که گفته ورزن 5و6و 7هست واز ورژن 8 خبری نیست حالا هر بار که اپدیت ورژن 7 را میگیری برای انتی ویروس می گه database is absolet به هر حال اپدیت می شه و ویروسها رو هم شناسایی میکنه خواستیم ببینیم نظر اساتید چیه
سلام دوستان.امیدوارم که حالتون خوب باشه.
من کاسپر ورژن 8.0.0.454 دارم که از واسه آپدیت اون پوشه پشتیبان تعریف کرده بودم و به خوبی هر دفعه اونو آپدیت میکردم و حجم پوشه پشتیبان هم در حدود 35 مگا بایت بود.
حالا که ویندوز رو عوض کردم پس از نصب کاسپر ابتدا یه پوشه پشتیبان جدید واسش تعریف کردم و خواستم که با استفاده از پوشه پشتیبان قبلی اونو بصورت آفلاین آپدیت کنم ولی نمیشه.یعنی هیچ پیغام خطایی نمیده ولی آپدیت هم نمیشه و حتی حجم آپدیت به 500 کیلوبایت هم نمیرسه.
لطفا" کمکم کنید.
ممنون.
شما به تاپيك زير بريد و فايل PDF آموزش نحوه آپديت دستي كاسپر را مطالعه كنيد و طبق مراحل پيش بريد مطمئنا مشكل شما حل خواهد شد:نقل قول:
اینکار توصیه نمیشه چون بسیاری از آپدیت های مهم و پچ های اصلاحی و برخی به روز رسانی ها با این روش منتقل نمی شودنقل قول:
سلام.مرسی از راهنماییتون ولی من اون فایل رو دارم و طبق اون هم عمل کردم ولی همونطور که گفتم مشکل داره.نقل قول:
اگه ممکنه راهنماییم کنید.
ميتونم خواهش كنم دقيق و مرحله به مرحله بگيد كه چكار ميكنيد و در صورت امكان تصويري از مرحله نهايي و معرفي سرور (فولدري كه قبلا از آن Backup تهيه كرده بوديد و الان بعنوان سرور جديد جهت آپديت معرفي و تنظيم كرده ايد)قرار بديد تا با هم مشكل را حل كنيم؟البته اگر آخرين آپديت را داشته باشيد بايد حجمي در حدود 41MB داشته باشيد.نقل قول:
امروز کسپر را آپدیت کردم
روی سیستمم نرو 9 داشتم با کمال تعجب دیدم به پوشه نصب و خود ستاپ برنامه ایراد ترجان میگیره
اررورش این بود
trojan-ransom.win32.hexzone.gen
این چه نوع تروجانیه؟؟؟؟؟
370 مگ از سایتش دانلود کردم
راهنماییم کنید
خواهش میکنم راهنماییم کنید
حدود 32 تا تروجان از ستاپ برنامه و 12 تا از پوشه program files
در صورت امكان يه عكس از قسمت تشخيص فايلهاي آلوده قرار بديد تا با هم بررسي كنيم يا يك كپي از فايلهايي را كه تشخيص داده تروجان هستند را دز جايي آپلود كنيم تا ما هم اونها رو اسكن و بررسي كنيم ببينيم مشكل از كجاست.نقل قول:
شما چند وقته كاسپر و Nero را نصب كرديد؟چون من هم از هر دوي اين برنامه ها استفاده ميكنم.الان آپديت هم كردم و كل پوشه Nero را هم مجدد اسكن كردم ولي چيز مشكوك و غيرطبيعي گزارش نكرد.اينهم تصوير اسكن:
نقل قول:
ُسلام
من بیت دیفندر داشتم قبلا اصلاایراد نگرفت
ولی 2 روزه کسپر نصب کردم داره از همون فایل که اشاره کردید ایراد میگیره
زیاد بهش توجه نکنید
پاکه پاکه. چون مکافی هم مشکلی ندید براش
سلام.باید بگم که در اولین مرحله پس از نصب پوشه ای به نام 1 را به عنوان پوشه پشتیبان تعریف کردم.نقل قول:
در مرحله دوم پوشه ای با نام update را که در ویندوز قبلی به عنوان پوشه پشتیبان تعریف کرده بودم به عنوان سرور معرفی کردم و تیک گذاشته و تیک مربوط به سرور کاسپر رو برداشتم.
وقتی بر روی start update در کاسپر کلید کردم شروع به آپدیت کرد ولی حتی قبل از اینکه حجم آپدیت به 500 کیلوبایت برسه تموم میشد و وقتی سراغ پوشه 1 هم رفتم دیدم که خالیه.
شما وقتي داريد كار آپديت را انجام ميديد از قسمت Update گزينه details را بزنيد و ببينيد مراحل كار به چه صورت انجام ميشه چون اگر errorي وجود داشته باشه حتما مشاهده خواهيد كرد.من ديشب براي سيستم يكي از دوستانم KIS 8.0.454 را نصب كردم و با استفاده از پوشه پشتيبان Backupهاي كاسپر نصب شده در سيستم خودم كه در فلش مموري هم ريخته بودم و حجمي در حدود 41MB هم داشت براحتي و در مدت زماني در حدود 1-2 دقيقه KIS نصب شده در سيستم ايشون را آپديت كردم.نقل قول:
شما يكبار با استفاده از گزينه details مراحل انجام آپديت را مشاده كنيد.
اررورش این بود
این چه نوع تروجانیه؟؟؟؟؟
nero 9 دارم b هستش
((بلد نیستم چجورس عکس تو فروم یزارم)) میشه توقیح بدین
من 11 ماه نرو 9 ریختم و کسپرم کاری باخاش نداشت تا اینکه دیروز کسپرو آپدیت کردم و گفت تروجان دازه
سلام
مشکلی دارم با KIS که اونم اینه که هر برنامه ای که میخواد اجرا بشه یک پنجره Cheking Program رو میاره و برای بعضی هاشون خیلی طول میده !
قبلا اصلا ندیده بودم همچین چیزی !
سوال بعد : چطور میتونم بک آپ بگیرم از آپدیت هام ؟
نقل قول:
اين يکی از خصوصيات کسپر 8.0 هست، که با اين کار نرم افزار مورد نظر شما رو به ليست تقسيم شده فايروال خودش انتقال ميده تا از هر نظر اون نرم افزار و حرکات اون رو زير نظر بگيرد، (البته اين پيغام در اجرای اول نرم افزار صورت ميگيره)
در مورد مسائل مربوت به آپديت هم آموزش زير رو دريافت کنيد به طور کامل توضيح داده شده است:
کد:http://hamiidreza.parsaspace.com/Amoozesh/Learn_Update_Kaspersky.zip
نسخه 8.0.0.357 اینترنت سکیوریتی را استفاده میکنم
ولی سر اجرای هر برنامه پیغام زردرنگی ظاهر میشه و تاییدیه میخواد چطور میشه اینو غیرفعال کرد؟
این چه نوع تروجانیه؟؟؟؟؟
nero 9 دارم b هستش
من 1 ماه نرو 9 ریختم و کسپرم کاری باحاش نداشت تا اینکه دیروز کسپرو آپدیت کردم و گفت تروجان دازه
ولی امروز که کسپرو آپدیت کردم هیچی پیدا نکرد
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
چنانچه رفتار برنامه ای از دید کسپرسکی تردید برانگیز باشد ... در زمینه اجرا و یا بلک کردن آن به شما پیغام میدهدنقل قول:
این پنجره برای این امر دو گزینه Allow و Block را مشخص میکند
چنانچه شما گزینه Allow را برای اجرای برنامه انتخاب کنید همانند تصویر زیر با سه گزینه دیگر روبرو هستید
Allow Always : این گزینه بیانگر اینست که اجازه این فعالیت به برنامه مزبور همواره داده شود
با این گزینه کسپرسکی برای دفعات بعد برای اجرای آن پروسه از شما سوالی نپرسیده و اجازه آن را صادر میکند
Allow Now : یعنی برای همین یک بار ، اجازه این فعالیت به برنامه مزبور داده شود
خب مسلما چنانچه بار دیگر برنامه مزبور اجرا شود باز کسپرسکی در مورد آن سوال میکند
Make Trusted : با این گزینه برنامه مزبور به لیست برنامه های مطمئن شما اضافه شده
با این انتخاب ، کسپرسکی اجازه هرگونه فعالیت به آن برنامه یا پروسه را میدهد و دیگر سوالی در مورد ان از شما نخواهد پرسید
خب با این اوصاف شما با کلیت این پیغام آشنا شدید
معمولا اوایل نصب کسپرسکی برای شکل گیری کامل گارد کسپرسکی این سوالات در زمینه پروسه های اجرایی از شما پرسیده میشود
تا ضمن آگاهی از نوع پروسه های اجرایی ویندوز ، از میزان اشتباهات کسپرسکی هم بکاهید
پس از یه مدت کوتاه که شما تکلیف برنامه ها رو مشخص کردید ، دیگر زیاد با اینگونه سوالات مواجه نمی شوید ( مگر برای برنامه های جدید )
پس می بینید که این مسئله نه چندان آزار دهنده نیست بلکه بسیار مفید هم خواهد بود
در ضمن برای کاهش سایر سوالات کسپرسکی ( در زمینه فایلهای آلوده ) گزینه زیر باید تیک دار باشد ( تا کسپرسکی خودکار تصمیم بگیرد )
کاربر محترم قبل از پاسخ شما نکته ای رو متذکر میشمنقل قول:
برای پرسیدن یک سوال ، صرفا زدن یک پست کفایت میکند ... مطمئنا چنانچه کسی پاسخ شما رو بداند ، بیان خواهد نمود
ارسال پیاپی پست ها و همچنین زدن پست های مشابه در تاپیک ها گوناگون نه تنها مشکل شما را حل نمیکند
بلکه سبب برخورد تیم مدیریت خواهد شد
از طرف دیگر مگر چقدر از زمان سوال اول شما گذشته که چنین پیاپی پست ارسال کردید ؟
خب بگذریم و به سوال شما برسیم
این یک شناسایی از طرف هوش مصنوعی کسپرسکی است پس احتمال غلط بودن آن هم هست
اصولا هشدار Trojan.generic در زمینه پروسه هایی صادر میشه که برنامه هنگام نصب و اجرا
اقدام به تغییرات خاص در رجیستری و اجرای برخی پروسه ها به صورت اتوران در رجیستری کند
خب این رفتار توسط اکثر برنامه های مخرب انجام میشود بخاطر همین کسپرسکی به چنین مواردی حساس است
اما همانطور که گفتم صرفا یک شناسایی از روی هوش مصنوعی است پس همواره درست نخواهد بود
احتمالا پس از آپدیت کسپرسکی ، گونه فعالیت و محتوبات فایلهای نرو مشکوک بوده و کسپرسکی را به واکنش وا داشته
خیلی نگران بودم
بازم مرسی
آخه دیر جواب میدین
سلام بر دوستان...
من کسپر 7 رو ریختم توی سیستم..همونط.ر که میدونید 30 روزه هستش و نباید توی این 30 روز Key بدم...
همانطور که خودتون گفتین...
من باید چیکار کنم..وقتی سیستم ور ریست میکنم یا خاموش روشن میکنم ازم میخواد که اکتیوش کنم...در حالی که شما میگین تا 30 روز کاری نکنم...نقل قول:
هنگام نصب کلیه محصولات کسپرسکی میتوانید به مدت 30 روز بصورت مجانی آن را فعال و آپدیت کنید
متاسفانه بسیاری از کاربران از این مزیت بی اطلاع هستند و از همان موقع اقدام به وارد کردن Key می کنند
که این امر سبب میشود از همان روز نگرانی از کار افتادن Key را داشته و همواره دنبال کلید فعال سازی باشند
اما با فعال کردن کسپرسکی بصورت Trial ، به مدت 30 روز نگرانی بابت Key ندارید و صرفا پس از 30 روز تازه باید به دنبال یک key باشید
...........
یه سوال دیگه...
من میخوام رمز و شماره این عکس زیرو رو بدست بیارم باید چیکار کنم...
..........
ببخشید..اگه جاش درست نیست شماها به بزرگی خودتون ببخشید..
ما مثل شما مهندس نیستیم..
کسپرسکی 30 روزه نیست بلکه شما پس از نصب میتوانید به مدت 30 روز بصورت تریال از آن استفاده کنید
برای استفاده از این خاصیت در نسخه 7 پس از نصب باید به اینترنت وصل شده
سپس وارد بخش Activation شوید و با استفاده از گزینه Install Key وارد پنجره فعالسازی شوید
خب در این قسمت گزینه زیر را باید انتخاب کرده و Next بزنید تا کسپرسکی بصورت خودکار محصول شما را 30 روزه فعال کند
اما در زمینه سوال دوم شما
این بخش مربوط به فعالسازی کسپرسکی توسط کد فعالسازی هستش
برای فعالسازی کسپرسکی راهای گوناگونیست که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح داده شده که یکی از آنها تهیه و استفاده از کد فعالساز هستش
شما برای دریافت کد یا Key به پست اول تاپیک کرک و سریال کسپرسکی رجوع کنید
در تكميل صحبت دوست عزيزمون مجيد در مورد اون دو فيلد خالي يعني Customer ID و Password بايد عرض كنم كه كسانيكه سريال يا همون Activation Code را بصورت قانوني تهيه ميكنند در زمان فعال سازي اين كد يه آدرس ايميل بهمراه شهر و كشور از شما ميخواد و بعد از فعال شدن سريال يك ايميل از طرف كمپاني كاسپرحاوي Customer ID و Password بهمراه لينك كابينتي در سايت كاسپر به آدرس ايميل كه هنگام فعال سازي كد خود وارد نموده بوديد ارسال ميشه شما در واقع صاحب يك حساب كاربري با امكان مديريت آن در سايت كاسپر ميشويد و حتي ميتونيد password داده شده را نيز تغيير دهيد.اين Customer ID و Password در فعال سازيهاي بعدي بسيار مفيد خواهد بود چرا كه Activation Code هاي قانوني فقط براي يك كامپيوتر خواهند بود و اگر شما بهر دليل مثلا فرمت ويندوز و...بخواهيد مجدد كاسپر را نصب و فعال نماييد اينبار علاوه بر Activation Code بايد Customer ID و Password ي را كه قبلا دريافت كرده بوديد وارد نماييد تا سريال شما بعلت فعال شدنهاي مجدد در ليست سياه قرار نگيره.نقل قول: