به word option بريد و از قسمت advanced دنبال گزينه show field codes instead of their value بگريديد و تيك اونو برداريدنقل قول:
Printable View
به word option بريد و از قسمت advanced دنبال گزينه show field codes instead of their value بگريديد و تيك اونو برداريدنقل قول:
جدول و اطلاعات اونو وارد كنيد و كرسر رو در ستون مورد نظر قرار بديد و از سربرگ Layout گزينه sort رو استفاده كنيدنقل قول:
با درود
من یک نامه نوشتم
فونت نصب کردم
روی ورد 2003
الان که فونت رو نازنین یا زار این ها میزنم
با کلمه ی مشکل داره
و کلمه ی رو بزرگ می نویسه
ری است
این جوری میشه
اما ی بزرگ چسبیده به آ هست
چه کنم
دوست عزیز شما باید نرم افزار فارسی ساز کیبورد رو نصب کنین اون موقع مشکلتون حل می شهنقل قول:
در ضمن شما می تونین از منوی tools/option/compability ، روی دکمه ی font substitution کلیک کنین تا فونتهای ناشناستون رو بهتون بگه و همین طور بتونین اونها رو با فوتهای شناسایی شده جایگزین کنین البته این کار از طریق منوی edit/find/replace دکمه ی more و گزینه ی format هم امکان پذیره
سلام . نمیدونم چرا از امروز صبح وردم قاطی کرده همش این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگه برو تو تنظیمات ماکرو رو فلان کن و فعال و غیره بعد میگه برو بیرون دوباره بیا یه اخطار بالا ظاهر میشه ولی اون چیزی که میگه نمیشه . من راهنما ها رو هم خوندم ولی هرکاری کردم مشکلم حل نشد .
از کمکتون ممنون خواهم بود ... :11::11::11:
شما وقتي فايل خاصي رو باز ميكني اين پيغام مياد يا وقتي ورد رو باز ميكنينقل قول:
هر وقت که ورد رو باز میکنم میاد . برنامه رو از کنترل پانل ریپیر هم کردم گفتم شاید خراب شده اما نشد .:41:نقل قول:
اگر از فونت B Nazanin به جای Nazanin و یا B zar به جای Zar و ... استفاده کنید، فکر می کنم مشکلتون حل می شهنقل قول:
سلام
من برای گذاشتن پانویس در اخرین صفحه از مقاله از گزینه endnote استفاده میکنم. ولی این پانویسها سمت راست نوشته میشند و پست سر هم میان پایین بطوریکه سمت چپ صفحه خالی می مونه. چیکار کنم تا بعد از رسیدن به پایین صفحه به جای اینکه ادامه پانویس ها بره صفحه بعد از سمت چپ پانویس اول شروع به پایین رفتن بکنه و به طور خلاصه اینکه چطوری پانویسها علاوه بر اینکه صفحه اخر مقاله قرار بگیرند در چند ستون نوشته بشوند.
و دوم اینکه بعد از زدن گزینه endnote پانویسها با فونت 12 نوشته میشوند ولی میخام همیشه با فونت 14 نوشته بشن.
ممنون
من يه مشکل با word2007 دارم اونم اينه که فونت ايران نستعليق رو وقتي ميخام پرينت بگيرم بصورت درهم و به هم ريخته پيرينت ميگيره
من با همين فونت توي word2003 هيچ مشکلي نداشتم راهي وجود داره که اين فونت توي پرينت بدون بهم ريختگي جواب بده
از آدرس زير فايل Normal.dotx رو بفرست تا چك كنمنقل قول:
C:\Documents and Settings\USER NAME\Application Data\Microsoft\Templates
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
معمولا در تاپيكها به پستهايي كه يه بار پاسخ صحيح داده شده پاسخ دوباره داده نميشه
موفق باشيد
چنين چيزي در ورد امكان پذير نيست يعني نميشه پاورقي رو دو ستونه نوشتنقل قول:
عجيبهنقل قول:
من كه مشكلي در پرينت ندارم چه در 2003 و چه در 2007
چطوري نصب كردي؟
ممنوننقل قول:
در مورد اینکه موقع نوشته پانویس اندازه فونت خودکار روی 14 باشه چی؟
برای چاپ اعلامیه ی وفات، سالگرد چه جوری طرح های حاشیه ی متن رو بیارم؟
مثلا طرحی که روش عکس یه گل کنارش داره، طرحی که تویه حاشیه اش نوشته : هوالباقی.
منظورمو خوب رسوندم؟
کسی می دونه؟؟؟
دوست عزيز سوالتون تكراري هستنقل قول:
در دو صفحه پيش هم مطرح كرديد و جواب داده شده
پس تكرار سوال موردي نداره
سوال :
جواب:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4119990&postcount=3752
بيشتر دقت كنيدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4124891&postcount=3755
سلامنقل قول:
اینم فایل :
کد:http://amodarya.parsaspace.com/Normal_0d0df0dfs65das.rar
پسوند اين فايل كه dotm هستنقل قول:
من گفته بودم dotx
و يه مورد ديگه اينكه وقتي شما همين فايل رو دابل كليك ميكني آيا پيغام رو باز دريافت ميكني؟؟؟
سلام بر دوستان
من وقتی می خوام یه متنی رو که توی ورد و یا اکسل می زنم رو پرینت بگیرم فرمول های ریاضی توی ورد جابه جا می شن و یا اصلا چاپ نمی شن همچنین خط اول توی ورد و اکسل چاپ نمی شن بالاجبار سیستم رو موقع چاپ عوض می کنم ولی خوب این راه حل درستی نیست
یه مشکل دیگه چاپ فرمولهای ریاضیه توی ورد که حتی زمانی که pdf هم می کنم فرمولهای ریاضی اصلا پرینت نمی شه نه روی کاغذ نه کونورت پی دی افش
چه راه حلی به نظر دوستان می رسه؟به جای اینکه مطالب رو قفل کنید؟آدمو بزارید سر کار با یک تاپیک 378 صفحه ای
اون فایلی که شما میگین تو این مسیر وجود نداشت . بله این پیغام میاد . داخل فایل هم خالیه .نقل قول:
من کل سیستممو چک کردم اصلا همچین فایلی وجود نداره . درضمن بگم من فقط ورد 2007 رو نصب کردم چون به بقیه اجزاش هیچ احتیاجی نداشتم . این لیست تمامی فایل هایی هست که با فرمت dotx تو سیستمم پیدا کردم :
یادم رفت بگم تنها فرقش با فایلای دیگه اینه که اگه بقیه رو بزنی پنج شیش بار ارور رو میاره و هی باید OK بزنم اما تو این فایل یه بار میاره . وجه مشترکشون هم اینه که همهشون موقع ای که میخوای از برنامه بری بیرون هم یه بار اینو میارن به علاوه یه ارور سه گزینه ای که حتما باید No رو بزنم و اگر نه نمیشه بیرون رفت .کد:http://a.imagehost.org/0972/adsdfdssda.jpg
چه جوري حاشيه هاشو مي سازن؟ با چه نرم افزاري؟ زيراكس چيه؟؟نقل قول:
چطوري نصب كردي یعنی چی ؟نقل قول:
فونت رو توی پوشه ویندوز گذاشتم و خود آفیس رو هم از روی cd نصب کردم
یعنی مشکل از خود آفیسه
دوستان سلام
تو ورد 50 تا صفحه داریم می خوایم از صفحه 3 شماره بزنه اون هم از عدد یک شروع به زدن کنه !!!!!1
چیکار باید کرد؟؟؟
سلامنقل قول:
يه نمونه از فايلتون رو بذاريد تا چك كنم
همچنين بجاي اعتراض ، ياد بگيريد به قوانين فروم احترام بذاريد
وقتي تاپيك مرجع وجود داره زدن تاپيك مشابه ممنوعه
شما توي همون مسير فايلي با اسم normal و پسوند dot هم نداري ؟نقل قول:
عزيز من كاغذ آماده ي مخصوص اينكار وجود داره و نيازي نيست كه حاشيه ها ساخته بشه (البته ميتوني با فوتوشاپ بسازيشون)نقل قول:
متن نوشته ميشه و پرينت گرفته ميشه و بعد بوسيله دستگاه هاي كپي اون متن در كاغذهاي آماده زيراكس ميشه
بعضي مواقع با كپي و پيست فونت در پوشه Font در ويندوز فونت به خوبي نصب نميشهنقل قول:
شما به همون پوشه برو فونت رو پاك كن و از مسير File و گزينه install new font دوباره آدرس دهي كن و اونو نصب كن ببين درست ميشه؟
بايد ابتدا جستجو كردنقل قول:
نه نیست ! امکان داره واسه این که نیست این ارور رو بده ؟ من سرچ زدم normal هرچی نرمال تو هاردم بود پیدا کردم فقط همون که صفحه پیش گذاشتم مربوط به ورد بود .:13:نقل قول:
شما فايل پيوست رو اجرا كن روي سيستمت ببين همون پيغام رو ميدهنقل قول:
تشکر ... ولی این فایلم مثل همون Normal.dotm میمونه که گذاشته بودم فقط تو این فایل اون ارور یه بار میاد .نقل قول:
نقل قول:
ممنونم. طرح های آماده شده اش با فتوشاپ رو میشه از جایی دانلود کرد؟
حالا كه توي اين فايل اون يه بار مياد با استفاده از اون توضيحاتي كه داده تنظيماتش رو انجام بده و ذخيره كن ببين مشكل حل ميشهنقل قول:
البته حتما روي فايل كليك راست كن و open رو بزن و بعد اون كارها رو انجام بده
من كه بعيد ميدونم جايي باشهنقل قول:
مگه اينكه بري چاپخانه ها و پيداشون كني
كه بعيده بهت بدن
مثل اینکه کمپلت قاط زده . عجب چیز مسخره ایه صد رحمت به ورد 2003 خیلی بهتر بود . من همیشه روش دابل کلیک میکردم حالا ایندفعه open زدم داخل فایل چیزی نبود که هیچ چی . ده تا ده تا ارور میاورد + یه ارور جدید :نقل قول:
محتویات ارور :
This error is usually due to insufficient memory or low disk space. It also occurs when the default Word template (normal.dotm) is corrupt, when the VBE6.DLL file is the wrong version, or when permissions to the TEMP folder on a server share do not allow access to the folder by the user.
Low memory or disk space can be solved by either closing unused applications, removing unused programs or files from your hard drive, or by adding RAM or a larger hard drive. In some cases, a memory leak may have occurred and is consuming RAM without your knowledge. If you suspect that a memory leak is the problem, shutdown Word and VBA and restart the computer.
Rename the normal.dotm file and then restart Microsoft Office Word. When you exit Word, Word will build a new normal.dotm file. If you have a backup of normal.dotm, you can replace the defective file with the backup copy instead of having Word repair the file.
If the VBE6.DLL is not the correct version, replace it.
If your network permissions are inadequate for access to a TEMP folder on a server share, consult the administrator and determine if the permissions can be changed. If they cannot, redirect VB to use a local TEMP folder.
وقتی این کارو میکنم اصلا نمیشه روی صفحه سفید کلیک کرد همیشه این ارور رو میده . حتی نمیشه از برنامه خارج شد اجازه نمیده برا همین مجبورم از تسک منیجر خارج بشم .
اون تنظیماتم برای ظاهر شدن ارور تو هردوفایل انجام دادم چه اونی که داده بودین چه اونی که واسه خودم بود . اصلا اون ارور رو نمیاره .
ممنون ...
سلام
بعد از زدن گزینه endnote پانویسها با فونت 12 نوشته میشوند ولی میخام همیشه با فونت 14 نوشته بشن.
و چیکار کنم تا توی ورد بین دو تا متن لینک بزارم یعنی با کلیک روی اون متن برم روی یه متن دیگه.
ممنون
خيلي عجيبهنقل قول:
البته اينم بگم كه يكي از مطالبي كه در خطاها بود اشاره كرده بود به حافظه كمي كه در محل نصب وجود داره
به نظر من 2007 رو روي يه درايو ديگه نصب كنيد
نسخه آفيس رو بگيد تا راه حل بگمنقل قول:
مشکل ممکنه از یه Add-In باشه که Babylon یا Adobe Reader نصب کرده .
1- بر روی آیکن مایکروسافت کلیک کنید.
2- به قسمت Word Options برید .
3- به قسمت Add-Ins در منوی سمت چپ رفته و بعد مثل تصویر توی پایین پنجره گزینه COM Add-ins رو انتخاب کنید و بر روی کلید GO کلیک کنید .
4- حالا طبق تصویر هرچی گزینه تو کادر Add-Ins available میبینید رو با کلیک بر روی اون و زدن Remove پاک کنید و سپس OK .
تموم شد . اگه بازم با راههایی که تو این تاپیک گفته شده مشکلتون حل نشد میتونید به صفحه زیر برید :
کد:http://support.microsoft.com/?kbid=918064