نه! حداقل براي من اينجوري نبود :13:
---------------------------
يك لباس براي خانم ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نه! حداقل براي من اينجوري نبود :13:
---------------------------
يك لباس براي خانم ها :
دستگلت درد نکنه مگی جون پیداشون کردم ...نقل قول:
آره قبلا جاش اونجا بود اما الآن ميره اينجا :
My Documents\EA Games\The Sims 2\Neighborhoods\N001\Storytelling
برای من تو پوشه ی N003 بود !
ببین امیر داشتی سر عکسامو به باد میدادیااا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تمام عكساتو پاك كن و عكس بگير.
خوب شد مگی زود به دادم رسید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکسی که گفتم ...
حتما سومين شهري بوده كه ساختي :46:نقل قول:
دستگلت درد نکنه مگی جون پیداشون کردم ...
برای من تو پوشه ی N003 بود !
---------------------
حالا كه داريد از خانواده هاتون عكس ميزاريد منم يك چند تايي ميزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره ...نمیدونستم معنیش اینه !!نقل قول:
چه عکسایه خوشگلی گذاشتی مال زندگیه آپارتمانیه نه ؟ در اون عکس اولیه چه اتفاقی افتاده ؟!!! نور بارون شده چرا ؟!!
اینم یه عکس دیگه
آرهنقل قول:
هيچي جادو كردم آسمون نوراني شد :31:
راستی مگی یه سوال دارم ازت ...
من قبلا" تمام پک ها رو ریخته بودم ... سیو بازیم رو نگه داشتم ...یعنی تمام اطلاعات پوشه ی EA Games
حالا که دوباره سیمز رو ریختم ... نمی خوام که اون پک ها رو بریزم ... میتونم با سیو قبلیم وارد بازی بشما ولی یه صفحه میادو میگه که این پک ها رو نریختی ...
نمیشه یه کاری کرد که نفهمه من اون پک ها رو داشتم و اون صفحه ها دیگه نیاد ؟!!!
مگی جان شما لباس females رو بزار ومن لباسmalesرو:10::40::40::40:فقط باید بهم یاد بدی چطور لینک دانلود مستقیم بزارم.
این اولین لباس مردها::8:
خیلی جالبه که سیمز جزو بازیهای مممنوعه وزارت ارشاد شده . فکر کنم چند وقت دیگه کل بازیها ممنوع بشه .
خوب نه نميشه ، مخصوصا اگر توي اون سيوت از پك ها استفاده كرده باشينقل قول:
البته مال من وقتي اينجوري ميشد وسايلي رو كه مربوط با پك ها بود آبي ميشدن :27::31:
اگر منظورتون پيوست كردن فايله ، فقط همكارها و مديرا ميتونن پيوست كنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنوع ميشه اما توي مغازه ها پره !نقل قول:
اكي......ولي مال من وقتي پر شده بود نميريختش.بعدش عكساشو از اونجا پاكيدم و اونجا دوباره اومد هر عكسي ميگرفتم...ولي ما حرفي نداريم...اكي..........:19:نقل قول:
ممنون...نقل قول:
مگی جان شما لباس females رو بزار ومن لباسmalesرو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط باید بهم یاد بدی چطور لینک دانلود مستقیم بزارم.
این اولین لباس مردها: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي به قول مگي جان فقط لينك رو ميتونن مديران و همكارا بدن........
جالب بود عكسا...ما هم بعد از عمري ميريم و بازي كنيم......و البته عكس بذاريم....:20:نقل قول:
aroosak kooki
عكساي شما هم كه خيلييييي جالب بود..اي بابا ما كه آخرش معلوم نشد از كدوم جادوگرا هستيم..اينور يا اونوري:دينقل قول:
maggy_p
می شود که لیست بسته های توسعه دهنده را که تا به امروز برای سیمز 2 منتشر شده رو تو این تاپیک بزارید؟
لباسي كه گذاشتين رو من نتونستم دانلود كنم !!!!!نقل قول:
مگی جان شما لباس females رو بزار ومن لباسmalesرو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط باید بهم یاد بدی چطور لینک دانلود مستقیم بزارم.
این اولین لباس مردها: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://uploadbazar.com/875stmcwildtrees.zip
آره ممنوع شده ... وقتي رفته بودم اين پك آخزيا رو بخرم فروشنده گفت خانوم سيمز ممنوع شده و ما نميفروشيم ... 2 تا شاخ رو سرم در اومد ... اولش نا اميد شدم ولي بعدش رفتم مغازه هاي ديگه پرسيدم داشتن!نقل قول:
خیلی جالبه که سیمز جزو بازیهای مممنوعه وزارت ارشاد شده . فکر کنم چند وقت دیگه کل بازیها ممنوع بشه .
پس نتيجه ميگيريم كه به قول مگي جون چه ممنوع بشه و چه نشه فرقي نميكنه و همچنان پر است در بازار!
ممنون .... چشماتون جالب ميبينه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جالب بود عكسا...ما هم بعد از عمري ميريم و بازي كنيم......و البته عكس بذاريم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين توضيحات رو دوستان صفحات قبل گذاشته بودن ... تقديم به شما
[FONT='Tahoma','sans-serif'][/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] بر اساس تاریخ انتشار :نقل قول:
The Sims 2 University ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 1 )
The Sims 2 Nightlife ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 2 )
The Sims 2 Open For Business ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 3 )
The Sims 2 Pets ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 6 )
The Sims 2 Seasons ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 7 )
The Sims 2 Bon Voyage ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 10 )
The Sims 2 FreeTime ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 12 )
The Sims 2 Apartment Life ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 15 )
.................................................. ....................................
Stuff Packs بر اساس تاریخ انتشار :
The Sims 2 Family Fun Stuff Pack ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 4 )
The Sims 2 Glamour Life Stuff Pack ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 5 )
The Sims 2 Celebration Stuff Pack ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 8)
The Sims 2 H&M® Fashion Stuff Pack ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 9 )
The Sims 2 Teen Style Stuff Pack ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 11 )
The Sims 2 Kitchen & Bath Interior Design Stuff Pack ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 13 )
The Sims 2 IKEA Home Stuff ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 14 )
[/FONT]
[quote=aroosak_kooki;3097327]لباسي كه گذاشتين رو من نتونستم دانلود كنم !!!!!
من خودم از روی مطمئنی یک بار دیگه اونو دانلود کردم فقط باید کد امنیتی رو وارد کنی و بعد Download file nowرو بزنی بعد یک پنجره می آید که شما باید saveرو بزنی .
ولی به نظر من که ترتیب نصب مهم نیست شما خودتون بهم گفتین که مهم نیست
عروسك جان كد امنيتي رو به قول آقا جواد وارد كن و دانلود كن...نقل قول:
من خودم از روی مطمئنی یک بار دیگه اونو دانلود کردم فقط باید کد امنیتی رو وارد کنی و بعد Download file nowرو بزنی بعد یک پنجره می آید که شما باید saveرو بزنی .
ولي جواد حان آپلود بازار جاي جالبي نيست...
بهتر بود تو جايي مثل پرشين گيگ يا پارسا اسپيس آپ كني...دعوتنامه ميخواي؟؟؟؟
_
ترتيب نصب مهم نيست خيلي ولي بنده خدا ترتيب رو نميخواست كه......كل پكا رو ميخواست كه عروسك جان زحمتشو كشيدن
ممنون
فقط جایی رو می شناسید که همه ی این نسخه های اضافه رو با هم بفروشه؟ چون شنیدم که ارشاد بی مغز این بازی رو هم غیر قانونی اعلام کرده
ميتوني از سايت:(مگي جان حذف نكن)تبليغ نيست به خدا!!!!!نقل قول:
ممنون
فقط جایی رو می شناسید که همه ی این نسخه های اضافه رو با هم بفروشه؟ چون شنیدم که ارشاد بی مغز این بازی رو هم غیر قانونی اعلام کرده
بگيريکد:www.takshop.com
يا بگو كدوم شهري؟؟؟تا ايشا... بگيم از كجا....
يك مدت بود skintone كمياب شده بود.
اينم 4 درجه رنگ پوست براي طبيعي تر شدن صورت سيمزها.
:46:
دانلود :
با سلام 1 سوال داشتم امیدوارم عصبانی نشین این فایل های ضمیمه رو کجا بریزم ؟
توي My Documents پوشه سيمز و بعد پوشه downloads اگه نبود خودت ايجاد كننقل قول:
با سلام 1 سوال داشتم امیدوارم عصبانی نشین این فایل های ضمیمه رو کجا بریزم ؟
ایول ایول ! سلام ! آخی ! اولین پستیست که تو این سایت میزنم !
میگم اینجا تاپیک سیمزهدیگه!؟ درست اومدم که !؟ خوب است !
دوستان عزیز ! سوال دارم ! من از کجا میتونم واسه سیمز خرت و پرت و لباس و اینا دانلود کنم ؟ بعدش این که ! آها ! من همه نسخه های سیمزو دارم . اما میخوام تو نایت لایف دراکولا شم نمیشه ! میخوام تو این سیزنز ازین آدم گلی ها بشم نیشه . دیگه تو این سیمز آپارتمان چجوری میشه وارد سرزمین های جادویی شد !؟ من گرگینه هم نمیتونم بشم ! یعنی میرم ازین معجونا میخرم اما روشون نمیشه کلیک کرد . واااای شما را به ارواح سازندگان سیمز کمک کنید !
اين مشكلتون با يك سرچ كوچيك حل ميشد :نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط Maggy_P
نقل قول:
نوشته شده توسط Maggy_P
نقل قول:
نوشته شده توسط Maggy_P
Boromir
gapنقل قول:
سلامنقل قول:
عروسك جان كد امنيتي رو به قول آقا جواد وارد كن و دانلود كن...
درست شد ... آخه من با IDM دانلود میکنم به خاطر همین تا این آدرسه رو تو صفحه ی اینترنت میزدم میرفت خود صفحه رو دانلود میکرد ... اما این دفعه صفحه باز شد و تونستم دانلود کنم .... ممنونم Boromi عزیز
راستی یه چیزی .... من سیمزامو برده بودم Vacation ولی زودتر از موقع برگشتم ... هنوز بر نگشته بودم یه ماشین اومد دنبالمون و دوباره ما رو برد Vacation
حالا دیگه سیمزامو نمیتونم برگردونم خونه همونجا گیر کردن !!!!! دیگه گزینه ی برگشت به خونه وجود نداره !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوبین ! مرسی ! فقط مگی جون من شبا کجا باید پیدا کنم این دراکولا ها رو ؟! چه شکلی ان ؟ جور خاصی لباس میپوشن ؟
بعدش این که تو چه سنینی میشه دراکولا شد ؟ نوجوونا هم میشن یا فقط بزرگا ؟
بیشتر تو پارک ها و رستوران ها بعضی موقع ها هم بولینگ
همشون شنل سیاه دارن.
فکر کنم فقط بزرگ ها
نصف شب بيشتر توي ديسكو ها پرسه ميزنننقل قول:
اگر دراكولا زن باشه از اين لباس قديميا تنشه ، اگر مرد باشه يك كت و شلوار با شنل سياه داره
يك مشخصه هم داره كه وقتي راه ميرن دستشونو جلوي دهنشون ميگيرن و كمي قوز دارن ، رنگ پوستشون هم سفيد هست ، گاهي اوقات هم به خفاش تبديل ميشن :46:
توي نوجواني نميشه ، فقط دانشگاهي به بالا ميشه
عجب چيز عجيبي! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط aroosak_kooki
من تا به حال زود برگشتم خونه اما چنين اتفاقي نيفتاده هيچ وقت
به احتمال زياد گير يك باگ افتادي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم گاهي باگ گيرم افتاده
يك بار داشت يارو با تلفن حرف ميزد با يك نفر ، بعد همون نفر توي همون لحظه از جلوي خونم رد شد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش ديگه اين گوشي تلفن رو زمين نزاشت هر كاري هم بهش ميگفتم انجام نميداد ، همينجوري سيخ ايستاده بود!
خیلی مرسی maggy و Viren جونم ! :31:
توجه ام رو معطوف میکنم به یافت این اشباح ! ایول مرسی !!! یوهو ! اگه بشه چی میشه !
میگم گرگینه چی ؟ واسه اون چیکار باید کنم ؟
----
دیگه این که میشه عکس سیمزامون رو بذاریم ؟ :8:
شب ها از ساعت 10 به بعد از جلوی خونه شما یه گرگ سیاه رد میشه
باید اذیتش کنی تا گازت بگیره!بعد از چندین ساعت تبدیل میشی
نه رد نمیشه که !؟ من اتفاقا همیشه ده به بعد بر و بچه ها رو بر میدارم تو حیاط دور آتیش گپ میزنن . گرگی در کار نیس ! ( در حال اشک ریختنم الان !!!!!!!!!! )
سلام... :33: آی مملکت این سیمز چیه که 379 تا صفحه نظر دهی تا الان براش باز شده ... :17: یکی به ما هم بگه قصه چیه ؟
سلام من دوباره اومدم.:46:نقل قول:
اینا ماله کدوم پکه.؟؟؟:8:
و چشماش هم روشنه....(مثل چراغ)نقل قول:
شب ها از ساعت 10 به بعد از جلوی خونه شما یه گرگ سیاه رد میشه
باید اذیتش کنی تا گازت بگیره!بعد از چندین ساعت تبدیل میشی
چرا كه نشه؟ميشه...بذارين...نقل قول:
دیگه این که میشه عکس سیمزامون رو بذاریم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم مثل هميشه:(ماهم ميذاريم:دي)
خوش اومدي جواد جان.نقل قول:
جالبه....نقل قول:
سلام
درست شد ... آخه من با IDM دانلود میکنم به خاطر همین تا این آدرسه رو تو صفحه ی اینترنت میزدم میرفت خود صفحه رو دانلود میکرد ... اما این دفعه صفحه باز شد و تونستم دانلود کنم .... ممنونم Boromir عزیز
راستی یه چیزی .... من سیمزامو برده بودم Vacation ولی زودتر از موقع برگشتم ... هنوز بر نگشته بودم یه ماشین اومد دنبالمون و دوباره ما رو برد Vacation
حالا دیگه سیمزامو نمیتونم برگردونم خونه همونجا گیر کردن !!!!! دیگه گزینه ی برگشت به خونه وجود نداره !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان اونجا كه هستي خب يه زماني داره ديگه كه بعدش بر ميگرده به خونه.
يه سوال:تو مسافرت پير نميشن انگار؟درسته؟؟؟
همونجا گير كردن يعني چي؟؟يعني اين كه وقتي تلفن ميزنن كه بخوان برن كسي نمياد؟
نميدونم ولي سعي نكن...من خودمو كشتم هيچكدوم نشدم....نقل قول:
هميشه توي شب نميان ، صبح ها هم هستن ، ميشه راحت تشخيصشون داد ، شبيه گرگ هستن ديگه! :31:نقل قول:
اگر كنار خونت گل و درخت داشته باشي بيشتر ميان ;)
Petsنقل قول:
بله ، سنشون زياد نميشهنقل قول:
نوشته شده توسط gap
سلامنقل قول:
به به ... خوش اومدین ... از اینورا ؟!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عرضم به خدمتتون که بازیه سیمز یه بازیه کسترده و جذابه... البته تا خودت بازی نکنی عظمت بازی رو درک نمیکنی!!!
به قول یه فروشنده که میگفت : بچه دار میشی ... میخوری ... میخوابی ... میری دستشویی و از ای جور حرفا !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوایی برات پک هاش رو بفرستم.... اونوقت مثل من از درس و زندگی میافتی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Maggy
(خنده) بیچاره سیمزه!!!! مال تو هم خیلی عجیبه ! پناه بر خدا ...چه چیزایی که آدم تو این سیمز نمیبینه ! ;)نقل قول:
عجب چيز عجيبي!
من تا به حال زود برگشتم خونه اما چنين اتفاقي نيفتاده هيچ وقت
به احتمال زياد گير يك باگ افتادي
منم گاهي باگ گيرم افتاده
يك بار داشت يارو با تلفن حرف ميزد با يك نفر ، بعد همون نفر توي همون لحظه از جلوي خونم رد شد! بعدش ديگه اين گوشي تلفن رو زمين نزاشت هر كاري هم بهش ميگفتم انجام نميداد ، همينجوري سيخ ايستاده بود!
احتمالا" همین طوره و گیر باگ افتادم و کاریش نمیتونم بکنم !!!:19:
gap
آره این که میگی چشماش برق میزنه رو من هم دیدم ... ولی اصلا" شبیه گرگ نبود ... من فکر کردم یه سگه بدجنسه !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
و چشماش هم روشنه....(مثل چراغ)
آره اتفاقا" زمانش هم پر شده ولی خب برنمیگرده خونــــــــــــــــــــهنقل قول:
جالبه....
الان اونجا كه هستي خب يه زماني داره ديگه كه بعدش بر ميگرده به خونه.
يه سوال:تو مسافرت پير نميشن انگار؟درسته؟؟؟
همونجا گير كردن يعني چي؟؟يعني اين كه وقتي تلفن ميزنن كه بخوان برن كسي نمياد؟
نه پیر نمیشن... چون نمیتونن برای همیشه اونجا زندگی کنن... البته به استثناء من که برای همیشه اونجا موندگارم ! یعنی عمر جاویدان ... ها ها ها :27:....................
وقتی زنگ میزنم که میخوام برم خونه یه صفحه از میشه که میگه کیا رو میخوای با خودت ببری ... اون صفحه خالیه ... یعی نه اسم خودم هست توش نه سیمزای همراهم !!! بنابراین برگشت نا ممکن است!!!
منم مثل تو کلی دنبال این تغیر شکلا بودم ... ولی نشدنقل قول:
نميدونم ولي سعي نكن...من خودمو كشتم هيچكدوم نشدم....
ولی چند تا آیتم دانلود کردم که به وسیله ی اونا میشه به هر شکلی که میخوایی در بیایی .. دراکولا ... سیمز گیاهی ... زامبی و .....
اگه خواستی بگو میگردم تو دانلودام لینکشو پیدا میکنم برات...:27:
عروسک کوکی جونم این آیتما رو از کجا دانلود کردی !؟ منم میخوام !!! :31:
الهی قربونش نشم ! خیلی نازه نه !؟ :40:
سلامنقل قول:
از سایت بسیار معروف و پرطرفدار سیمز بازها
باید اول تو سایت عضو بشی ... که اگه من یا دوستان از این سایت لینکی گذاشتیم بتونی دانلود کنی...کد:http://www.modthesims2.com
این آیتم ها رو میگردم پیدا میکنم میذارم براتون:10:
چند تا عكس ديگه از خانواده هاي من :
راستی یادم رفت بگم ..... سیمزت خیلی نازه:40:
اینم لینک معجون ها : (9 تا معجونه )
حجم 446 KB
اینم یه تابلو که خاصیت های زیر رو داره :کد:http://www.parsimonious.org/furniture2/files/k8-Panacea.zip
-Transform your sim into zombie, vampire, werewolf, plantsim, and alien.
-Cure your sim from zombiism, vampirism, lycanthropy, plantsimism, and alienism.
-All wants and fears related should be satisfied.
-Spawn servo, bigfoot, and genie lamp.
حجم : 65 KB
کد:http://chii.modthesims2.com/getfile.php?file=751724
من تازه واردم
یه سئوال مبتدیانه دارم
چطوری میتونم این آیتم هایی رو که میزارید به بازی اضافه کنم ؟
برنامه خاصی داره ؟ یا باید تو آدرس خاصی کپیش کنم ؟
راستی این وب سایتم رو هواس
هر کاری میکنم توش نمیرهکد:http://www.modthesims2.com
سلام خوش اومدید به The Sims2نقل قول:
باید ایتم هایی رو که dl میکنید بریزید تو این آدرس
My Documents\EA Games\The Sims 2\Downloads
اگه وجود نداره bodyshop رو از این آدرس اجرا کنید
The Sims 2\CSBin