همین الان سرعت دانلودم 70.80 هستش کم شده نسبت به دیشب :(
ولی روز همچنان 150 هستش
شاید باورت نشه ولی سر هیمن 90 امشب سرعت دانلود رسیده بود به 230 که برای من سابقه نداشت.به قول یکی یه نیم ساعیت شیر اب رو باز گذاشتند:)
Printable View
همین الان سرعت دانلودم 70.80 هستش کم شده نسبت به دیشب :(
ولی روز همچنان 150 هستش
شاید باورت نشه ولی سر هیمن 90 امشب سرعت دانلود رسیده بود به 230 که برای من سابقه نداشت.به قول یکی یه نیم ساعیت شیر اب رو باز گذاشتند:)
سلامنقل قول:
سرعت امشب تورنت برای دانلود 3 تا فایل همزمان الان که ساعت 3 شبه دقیقا بین 150 الی 160 کیلو بایت نوسان داره . کلا چند شبه سرعت تورنت خیلی خوبه و مشکلی نیست . دیشب هم قبل 12 به نزدیک 200 میرسید . نزدیکای صبح هم سرعت عین روز میشه ... ( اندیشه خط 3 )
با وجود لنگر و کابل ایتالیا و ... سرعت بالای 200 رو فعلا فراموش کن ! :46:
همین که مجموع سرعت دانلودت تو شب حدود 150 هست خوبه . بعضی از دوستان شبا سرعتشون به 100 کیلو بایت هم نمیرسه .
خدا رو شکر سرعت تقریباً به حالت عادی برگشته! ولی به پای سرعت دو - سه هفته پیش نمیرسه! (پارس آنلاین - خط 552 )
کسی میدونه چطوری میشه از سایت پارس آنلاین تمدید موقت کرد؟ تا مهلت قرداد تمام بشه بریم اندیشه:31:
خب بالاخره امروز اومدن از اندیشه بعد از یک هفته نصب کردن
دوستان میخوام بدونم سرعت دانلود و آپلودم چقدر هست کدوم سایت باید برم ؟
نقل قول:
فک نکنم هم چین چیزی رو قبول کنه... مگر این که زنگ بزنی.. و کاربر قدیمیشون باشی..!
برو این سایت سرور باکو رو انتخاب کن ببین چقدرهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------
مال من که فعلا اینه همین الان گرفتم (اندیشه خط 5)
برای من فعلا اینه
آیا این سرعت برای 128 مناسبه ؟
سلام بر حسین رشتی عزیزنقل قول:
گذشت دیگه اون زمون که سرعت 220تا240بود
---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------
دوستان هیچ کس نمیدونه وضع سرعت دامون چه طوره؟
از مناسبم بهتره با این سرعتنقل قول:
سرعت شما در واقع 700kb/s است نه 128kb/s
این عدد پینگ نشونگر چیه ؟
اوضاع اندیشه خیلی خراب شده اون از سرعت حالا سرعت هیچی از استاندارد بالاتراست .
این pingبسیار بالا دیگه چیه؟
اصلا نمیشه از شیرینگ استفاده کرد من میرم شکایت میکنم pingنباید از 300 بالاتر باشد عکس از pingهم گذاشتم خودتان نگاه کنید:
تو هیچ قراردادی نیومده که سرعت پینگ باید زیر 300 میلی ثانیه باشه ! :46: زیر 300 شرایط ایده آله ! اما خیلی از دوستان تو شرکتای دیگه و حتی تهران سرعت پینگشون بالای 500 هست !نقل قول:
دوستان پارس هم لطفا بگن الان پینگشون چطوره ؟
همین الان یه لینک رپید 700 مگی به دوستم تو مازندران دادم که اشتراک 128 داره اونجا .. دقیقا سرعتش هیچ وقت از 15 تا 20 کیلو بایت بالاتر نمیره و سرعت پینگش هم همیشه بالای 500 سیر میکنه!!! و دانلود همون یه فایل بالای 6 ساعت براش طول میکشه ! در حالی که سرویس حجمی 3 گیگ داره !
با این وجود امیدوارم پینگ هم همیشه زیر 300 باشه و شرینگ شما هم کولاک کار کنه :46:
اون دوستی هم که پرسیدن سرعت پینگ برای چیه !
به زبان ساده سرعت رفت و برگشت یه بسته اطلاعاتی از کامپیوتر شما به سایت سرور هست یعنی سرعت واکنش یا زمان تاخیر ارسال اطلاعات بین کامپیوتر شما و سرور .
مثلا کسی که می خواد بازی آنلاین اکشن کنه وقتی کلید شلیک گلوله رو تو کامپیوترش فشار میده یه زمانی طول میکشه تا اطلاعات از کامپیوترش به سرور اون بازی برسه و تو صفحه کامپیوترش شلیک گلوله انجام شه ! این زمان رو هم معمولا به میلی ثانیه میسنجن ( هر 1000 میلی ثانیه میشه 1 ثانیه ! )
حالا اگه این زمان بالا باشه شما شلیک میکنی اما مثلا 1 ثانیه طول میکشه تا تو بازی شلیک گلوله اتفاق بیوفته ... تا اون موقع دشمن جا خالی داده !!! :41: پس هر چی این زمان کمتر باشه بهتره ... و معمولا زیر 300 میلی ثانیه ( یعنی تقریبا یک سوم ثانیه ) زمان پینگ مناسب محسوب میشه تا بدون تاخیر بشه بازی آنلاین کرد ... بعضی از دوستان هم که برای م-ا-ه-و-ا-ر-ه از شرینگ ( به اشتراک گذاری کد جهت باز کردن کانالهای کارتی ) استفاده میکنن اگه زمان تاخیر خیلی زیاد باشه باعث میشه کدها مرتب نرسه و تصویر هر چند ثانیه دچار فریز بشه . کلا برای کسایی که فقط اهل وب گردی و دانلود هستن و سال به سال سراغ بازی آنلاین یا شرینگ نمیرن خیلی مساله مهمی نیست . اما واسه خوره های بازی از نون شب هم واجب تره ! یعنی ترجیح میدن مثلا به جای سرعت 2 مگابیت با پینگ 500 سرعتشون 512 با پینگ 250 باشه! :46:
میدونستم ping یه چیزی تو همین مایه هاست ولی دقیق نمی دونستم توضیح کاملی بود ممنون شما اطلاعاتت خیلی
زیاده ها تو پارس یا اندیشه کار نمیکنی ؟ :46:
خواهش میکنم .نقل قول:
نه من کارمند هیچکدوم نیستم ! :46:
این اطلاعات از شیر مرغ گرفته تا جون آدمیزاد تو اینترنت پیدا میشه چیز محرمانه یا پیچیده ای هم نیست ... اطلاعات من هم در حد خیلی معمولیه تا جایی که خودم کنجکاو بشم و بخوام یه چیزی رو یاد بگیرم ... همین و بس ! ... خیلی چیزا رو هم از شما یاد میگیرم ... فقط مساله اینه که حال و حوصله و علاقه داشته باشین برین دنبالش که متاسفانه جوونای این دور و زمونه اکثرا حالشو ندارن ! :46: البته شمالیها همشون انصافا مغزن ... ولی چون رطوبت زیاده بعضی وقتا آدم حس و حالش کم میشه دلش میخواد همش بخوابه ! هر کی به رطوبت اینجا غلبه کنه آخرش یا پروفسور میشه ( عین پروفسور سمیعی و پروفسور رضا ) یا یه سری تو سرای دنیا در میاره تو رشته خودش ! :5: شک نکنین ! بگذریم . بریم سر بحث اینترنت خودمون !
سرعت 3 تا فایل تورنت سر جمع 120 کیلو بایت . ساعت 1:30 شب . 128 اندیشه خط 3
سرعت دانلود از لینک مستقیم بین 20 تا 35 در نوسانه
پارس 128 خط 2 ساعت 2.5 دقیقه شب
لینک مستقیم ( اندیشه ) خط 3
20 کیلوبایت
دوستان خیلی جالبه
با نهایت افتخار می تونم بگم که سرعت من با ((ADSL)) به 4 کیلوبیت رسید!
باید ADSL رو جمع کنم برم سراغ دایل آپ . خدایی سرعتش از این بیشتر بود
پینگ رو هم که چه می شه گفت.می خوام آنلاین بازی کنم . شلیک می کنم 5 ثانیه بعد تیر ول میشه!
دوستان دامون نت تا حالا کسی داشته؟
یکی از دوستام داره ، سرعت صفحه باز کردنش وحشتناکه
همزمان هم به سایت یاهو پینگ زدیم ، پینگ من 490 بود و پینگ اون 210 !!!!!
سرعت 128 نامحدود رو ماهی 28 تومان داره پول میده و سرعت دانلودش هم بین 40 تا 100 متغیره
از این مسخره بازی ها هم نداره که 1 به بعد سرعتش بخوابه
سایتش رو هم ببینید
حتما دوستان دیگر هم که در گیلان هستن از اندیشه خدمات میگیرند؟نقل قول:
من همین الان زنگ زدم تهران از دوستان پرسیدم از شاتل خدمات میگرفتن گفتن اخرش 200بشه بیشتر روی180 است.
این امتحانات تمام بشه وقت ispعوض کردن میشه.
تک تک isp ها را چک میکنم اول از همه هم دامون .
اگه اندیشه همینطوری ادامه بده 18 کیلوبایت در شب ها من تغییر میدم میرم یک شرکت دیگه :13:
یادش بخیر اندیشه شب و روز 240 کیلوبایت بود:19:
یا باید از اول سرعت 240 نمیدادن یا الانم که دادن توقع ما بالا رفته و انتظار همون سرعتو داریم.نقل قول:
مثلا کجا میخوای بری از اندیشه بهتر... سرعتتونم که بالاتر از استانداردهنقل قول:
احساسی نباید تصمیم بگیرین، تو این چن هفته که اینترنت کله کشور مشکل داشت. الانم تا حدودی شرایط بهتر شده و ممکنه خطه شما کلا مشکل داشته باشه. واسه منم همینطور بود، 3-4 ماه پیش که سرعت شما وسایر دوستان بالا بود واسه من از 30 بالاتر نمیرفت (سرویس 256) چه تو روز چه تو شب. ولی الان روزو شب سرعتم عالیه. یکم صبر کنین شرایط بهتر میشه
عزیز سرعت من توی روز 240 کیلوبایت هم میرسه بعد که شب میشه میاد 18 کیلوبایت
خوب دیگه مشکلت چیه، بعضیا سرعتشون تو شب و روز از 20 تا هم بالاتر نمیرهنقل قول:
من پیشنهادم به بعضی هایی که شما مگید این است که اگر سرعت انها صبح شب از 20 بالا تر نمیره راحت میتونن برن دامون و یک 128 نامحدود بگیرن با قیمت 28 تومان اونجا هم راحت می تونید صبح تا شب بدون کم شدن حجم دانلود کنید وهم سرعت شما هم از 20 دیگه بالاتر هست.نقل قول:
سرعت خیلی زیاد فقط مهم نیست با سرعت 60 یا 70 هم صفحات خیلی سریع باز میشه و میشه کلی دانلود کرد ولی مثلا اگه 128 نامحدود داشته باشیم با سرعت 60 یا 70 میدونین چقدر میشه تو روز دانلود کرد حالا اگه شبم سرعت خوب باشه که دیگه بهتر
به نظر من قیمت مهمتره باتوجه به اینکه دامون داره 128 نامحدود رو میده 28000 تومن و اندیشه 40000 تومن اگه واقعا
سرعت بین 40 تا100 باشه دامون خیلی بهتره
من با نظر شما موافقمنقل قول:
ولی کسی پیدا نمیشه ما ببینیم ایا این سرعت واقعی است چون ممکن تو این سایت افرادی از هر شرکتی باشند که تبلیق ispخودشان را می کنند .فقط یک تست سرعت قرار بدید که معلوم شود این سرعت برای دامون هست یا نه .
سلام..
من عضو جدیدم...
یه سوالی داشتم!
دیروز پیش از طرف شرکت اینترنتی "کهکشان پرداز آریا" (!) با من تماس گرفتن که شماره تلفن من توی قرعه کشی در اومده و من برنده شدم! و ازم آدرس خواستن برای پست کارت یک ساله اینترنت (یوزر و پسورد) و گفتن که باید موقع تحویل گرفتن 14000تومان بدم بابتش. و گفتن که فردا عصر پست میکننش. و اگه قبول کنم شماره ام میره جزو اون صد شماره انتخابی که قراره از بین اونها به 50 شماره سکه و ال سی دی و شارژ اینترنت برای یک سال مجدد رو بدن و از این حرفها!!
منم قبول کردم خب... الانم برام یوزر و پسورد اومده اما هنوز کمی گیجم! به ادرس اینترنتی که رو پاکت نوشته بود یعنیمیرم اما باز نمیشه!کد:www.kahkeshanpardaz.com
میخواستم بدونم شما اطلاعاتی دارین در این زمینه؟ و اینکه من اشتباه کردم آیا؟!!!
............
:41:
گره این مشکل فقط به دست moz عزیز حل میشه که به دوستش بگه از سایت speedtest یه تست سرعت بگیره و برای ما عکسشو تو این تاپیک قرار بده :31:نقل قول:
سلام..
من عضو جدیدم...
یه سوالی داشتم!
دیروز پیش از طرف شرکت اینترنتی "کهکشان پرداز آریا" (!) با من تماس گرفتن که شماره تلفن من توی قرعه کشی در اومده و من برنده شدم! و ازم آدرس خواستن برای پست کارت یک ساله اینترنت (یوزر و پسورد) و گفتن که باید موقع تحویل گرفتن 14000تومان بدم بابتش. و گفتن که فردا عصر پست میکننش. و اگه قبول کنم شماره ام میره جزو اون صد شماره انتخابی که قراره از بین اونها به 50 شماره سکه و ال سی دی و شارژ اینترنت برای یک سال مجدد رو بدن و از این حرفها!!
منم قبول کردم خب... الانم برام یوزر و پسورد اومده اما هنوز کمی گیجم! به ادرس اینترنتی که رو پاکت نوشته بود یعنیمیرم اما باز نمیشه!کد:www.kahkeshanpardaz.com
میخواستم بدونم شما اطلاعاتی دارین در این زمینه؟ و اینکه من اشتباه کردم آیا؟!!!
برای من دیروز سرعت خوب بود اما امروز افتضاحست
برای شما هم همینطوره ؟
من هم موافقم .
و مشکلم هم اینکه وقتی روز 230 کیلو بایت میدن دلیلش اینه که چون مجانی نیست و حجم کم میشه همه وسوسه بشن و روز دانلود کنن . این از سیاستشونه .
بچه ها دامون تو لنگرود هم سرویس میده
خیلی مفته وسوسه شدم
من هم مثل آقا پدرام اشتراک 128 اندیشه دارم .
من هم اشتراکم محدود حجمی .
و از همه مهمتر ! من هم دقیقا مثل اق پدرام خط 3 مخابرات هستم . در نتیجه سرعتمون نباید اختلاف چندانی داشته باشه .
اتفاقا ظرف 2 شب گذشته سرعت تورنت خیلی هم خوب بود و تا صبح بالای 2 گیگ دانلود شد .
اما الان سرعت دانلود مستقیمم خیلی پایینه یا از رپید سرعت به زور به 20 کیلو بایت میرسه .
اما تو همین لحظه که 1 و 18 دقیقه شب و اوج ترافیک هست دقیقا سرعت دانلود تورنتم برای 3 تا فایل همزمان بین 155 الی 165 کیلو بایت نوسان میکنه و از 10 دقیقه پیش تا حالا از 140 پایین تر نیومده !
پس نتیجه میگیریم پهنای باندی که اندیشه داره می ده کم نشده و تقریبا مثل روز و خیلی عالیه ... اما دانلود های مستقیم سرعتشون محدود شده ... حالا نمی دونم مشکل از سرور هست یا خود مخابرات بازم داره ...:2: چون الان خیلی از سایتا هم به سختی باز می شن و بعضی وقتا هم الکی ارور DNS میدن حتی تو ساعات روز ... من از ساعت 11 شب نصف سایتایی که باز کردم یا به شدت کند بودن یا ارور میداد ! اگه قرار بود سرعت پایین دانلود به علت ترافیک بالای اندیشه از 1 شب به بعد باشه یا اینکه کلا سرعت پایین اومده باشه تورنت هم نباید سرعتش بالاتر از 20-30 میرفت ! مشکل جای دیگست !
اضافه میشه :
سرعت دانلود همین لحظه که 1:30 شبه و ساعت اوج ترافیک : 154.7 کیلوبایت با تورنت
پس اگه دیدین سرعت دانلود مستقیم پایینه فعلا روشهای دیگه رو هم امتحان کنین .
میشه در مورد تورنت توضیح کاملی بدین
ممنون
دستت درد نکنه یعنی من میخوام دروغ بگم سرعت لینک هام پایینه ؟!!
دیشب افتضاح بود کلا 19 کیلو بایت
ولی امشب 110 کیلو بایت از لینک مستقیم دارم
البته از چند لینک اگه تک لینک بزارمسرعت بین 50 تا 70 هست
شما با چه اطمینانی قبول کردی! :41:نقل قول:
اینم یه روشی هست برای فروش کارت اینترنت! :13:
دوست عزیز سایتش تقلبیه و اینهمه وعده و وعید صرفا برای فریب شما جهت خرید کالاشون بودنقل قول:
آخه شما چطور به حرفاش اطمینان کردید؟
اینجور ترفندها جدیدا زیاد شده
سرعت یه ذره بهتر شده... ولی باز پایینه... پارس...