در انجمنهای پیسیورلد امکان لینک فعال (چیزی که شما میخواید) برای کاربران عادی وجود نداره :)نقل قول:
Printable View
در انجمنهای پیسیورلد امکان لینک فعال (چیزی که شما میخواید) برای کاربران عادی وجود نداره :)نقل قول:
ممنون از جواب دوست عزيز ...نقل قول:
خب چرا؟
يعني اين امكان فقط برای مديران و يا همكاران انجمن هست؟
و آيا امكانش هست كه من پستمو بنويسم و بدم مديران و يا همكاران ارسال كنند ؟ در اين صورت چي ؟
حالا چه اصراریه؟ خب لینک غیر مستقیم قرار بده مثل این:نقل قول:
و آيا امكانش هست كه من پستمو بنويسم و بدم مديران و يا همكاران ارسال كنند ؟ در اين صورت چي ؟
ببخشید که تاپیک خودمو اینجا تبلیغ کردم. کسی جوابشو نمیده....کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=506156
امکانش فقط برای گروه کاربری " کاربر حرفه ای " و بالاتر هست !نقل قول:
فقط در صورتی که پست خیلی مهم باشه ، مثلا شامل لیست تاپیک های موجود در یک انجمن یا شبیه این باشه مدیرا پست رو ویرایش میکنن که لینک ها بصورت فعال در بیاد .
خب يعني با اين حساب خود من بعد از كاربر حرفه اي شدن مي تونم اينكارو انجام بدم و در پست خودم لينك فعال كنم؟نقل قول:
و حالا چي؟ مي تونم به يكي از مديران پستمو بفرستم و يا صبر كنم تا رانكم به كاربر حرفه اي ارتقا پيدا كنه؟
و همچنين ممنون از پاسخ
بله وقتی کاربر حرفه ای شدین میتونین خودتون لینک فعال بزارین ... گفتم که بستگی داره چه پستی باشه و مدیر اون بخش چی تشخیص بده . کاربر حرفه ای شدن و ... هم زیاد آسون نیست ، وقت و تلاش فراوان میطلبه !!نقل قول:
عجب!نقل قول:
پس ره فراوان بايد رفت !
پست راجع به بازيهای رايگان از يه پلاتفرم ديجيتال هست . مضمون تايپيك كاملا مفيد هست . يعني من مي خوام در پست خودم تعداد ي عنوان بازي كه براي نصب راحتتر در كلاينت نياز به كليك مستقيم دارن رو قرار بدم . و كاربر فقط نياز به كليك روي متن Hyper Link شده داره . و لينك ديگري هم منتهي ميشه به صفحه اصلي بازي . همين و بس ...
خب پس با احتساب اين شرايط من چكار بايد بكنم ؟ با مدير بخش مربوطه تماس بگيرم ؟
می تونین با مدیر بخش هماهنگ کنین...نقل قول:
خب پس با احتساب اين شرايط من چكار بايد بكنم ؟ با مدير بخش مربوطه تماس بگيرم ؟
مثـِــ اینجا ...
اون زمان که کاربر این تاپیک رو زده بود هنوز ناظر نشده بود !کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2584406&postcount=1
نقل قول:
آره . من هم همين قصد رو داشتم!
من كاري به كار بقيه ندارم :20: سرم به كار خودم گرمه :46:
يه چيزي ! از امضات خوشم اومد :31:
راستی اگه رو اون کارت زرد کیلیک کنید :دی یه صفحه وا میشه که دلیل و مدت اعتبار و انقضای اخطار رو نوشته :دی
( از کتاب کشفیات داوود جلد 4 صفحه 158 :دی)
سلام میشه ببیبنم چه رشته ی قبول میشم
چرا تو این تاپیک:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=506156
نمیتونم پستامو ویرایش کنم؟
جاهای دیگه انجمن میتونم... ولی این تاپیکو که خودم زدم امکان ویرایش پست برام نیست... یعنی گزینه ویرایش زیر پستم نیست!
مهدی جان خیلی ممنون از زحمتی که کشیده ای خیلی استفاده کردم.
خیلی ممنون . جالب بود.
نقل قول:ببخشيد دوستاننقل قول:
فقط ميخواستم بدونم اين چطوري جدول بندي كرده
کد:http://forums.animworld.net/thread18124.html
سلام وقتی می خواهیم تایپیک جدید بزنیم این عکس می آید یعنی چه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
برچسب یا همان tag چیست ؟
برچسب ها یا همان tag توضیحات و کلماتی هستند که پیرامون موضوعات ایجاد میشود که نتایج بهتری از مطالب ایجاد شده توسط ما را در موتور های جستجو (Google,Yahoo,...)ثبت می کنند.
- چگونگی استفاده:
در هنگام ایجاد تاپیک، بخشی با عنوان " برچسب ها "در قسمت پایین موجود است که باید در آن کلماتی پیرامون موضوع ایجاد شده را بنویسیم، این کلمات باید با علامت " , " از هم جدا شوند!
که در همون جا توضیح داده شده است
برای مثال ما موضوعی با عنوان "اطلاعاتی درباره تهران بزرگ" نوشته ایم، برچسب های ما باید اینگونه باشد :
تهران,بزرگ,شهر,پایتخت,مرکز, جمعیت,وسیع,ساختمانها,فرو ش گاه ها,رستورانها,هتل ها,بیمارستانها,پارکهاو....
اینها نمونه هایی از کلامتی است که می توان پیرامون موضوعی با اطلاعاتی درباره تهران بزرگ" بیان کرد.البته به طور اتوماتیک برچسب ها قرار داده میشوند ولی اگر ما هم این برچسبها را افزایش بدهیم آمار بازدید هم بالاتر میرود.
- چند نمونه از خاصیت برچسب :
1- توجه بیشتر موتور های جستجو به مطالب
2- بازدید و بازدهی بیشتر از مطالب
3- دسته بندی و قابلیت سرچ برچسب ها در فروم و...
برچسبــ های تــاپیک هستـن ، زدشونـ اجبــاری نیستـ . :46:نقل قول:
دکمه تشکر و نقل قول نیست که نیست مرورگرم هست اوپرا+کروم
دوست عزیز اینجا امکانش نیست .نقل قول:
امکان استفاده از کدهایی مثل در p30world پیش بینی نشده، و تا جای که من میبینم هیچ نوع plugin اضافه ای برای پی سی گذاشته نشده(بخاطر امنیت و...)
کل کدهای قابل استفاده در پی سی ورلد ، که از همین ها هم برخیشان همه جا و برای همه کار نمیکند:
کد:http://forum.p30world.com/misc.php?do=bbcode#list
سلامنقل قول:
بی انصافی بود که تشکر نکنم
در هر حال ممنون !!!
سلام.
برای من امروز صبح مشکلی به وجود امده.
نمیتونم پیغام خصوصی بدم.
این پیغام میاد.
و جالب اینجاست که این قسمت پروفایل بالا هم تغییر کرد.
البته ناگفته نماند دیست حالت مخفی را انتخاب کردم و امروز دیدم که اینجوری شد باز به همون حالت اول برگردوندم.
از مدیران درخواست دارم تا مشکلم را حل کنن.
البته پیغام برای بازدید کننده مشکلی ندارد.
شما احتمالا پبغام خصوصی رو غیر فعال کردینقل قول:
به این قسمت برید
تنظيمات کاربر > ويرايش اختيارات
و ببینید ايجاد پيغام خصوصي کنارش تیک خورده یا نه ؟ اگه نه , کنارش رو تیک بزنید درست میشه .
اره حواسم نبود خودم این کارو کردم
بالای 20تا نظر دادم ولی هنوز پیغام خصوصی و ... ندارم.......... نظراتمم هنوز باید تایید شه....... فکرکنم تا آخر رمضون محدودیتام کنار برن.... آمین
سلام مرسی کلید تشکر چرا نیست؟
تویـ این انجمنـ کلید تشکــری وجود نداره .
سلام دوستان
امروز بدون دلیل امضام پاک شد
نمیدونم چرا .امکان داره مدیرها همچین کاری کرده باشن
موفق باشید!:40:سلام ، مدیـر هـا دسترسی به ویرایش امضـا ندارن .نقل قول:
فقـــط => ارشـد هـا ، سرپرسـت ناظـر هـا ، ادمیـن هـا
من یک سوال دارم که امیدوارم دوستان بتوانند کمکم کنند: چه جوری میشه بک کلمه مثل ؛هـــــنـر؛ رو اینجوری تایپ کرد؟ منظورم اینه که به ه توجه کنید کشیده شده.
بفرماییدنقل قول:
من یک سوال دارم که امیدوارم دوستان بتوانند کمکم کنند: چه جوری میشه بک کلمه مثل ؛هـــــنـر؛ رو اینجوری تایپ کرد؟ منظورم اینه که به ه توجه کنید کشیده شده.
forum.p30world.com/showpost.php?p=6292952&postcount=3688
مرسی از جواب زودتون. من هم همین امتحانو کردم ولی کار نکرد. من سیستمم مکینتاش هستش و دارم از کیبورد فارسی استفاده میکنمنقل قول:
خواهش میشه :)
واللا من خودم تا حالا با مکینتاش کار نکردم
شاید اینجا مکان بهتری برای سوالتون باشه :46:
◄◄ مباحث و مشکلات مربوط به سیستم عامل مکینتاش mac os
forum.p30world.com/showthread.php?t=262830
خیلی ممنوننقل قول:
دس شما مرسي
مدیر بازنشته چه جور مدیریه؟
مدیریه که بازنشسته شده دیگه !نقل قول:
مشخصه ...
مدتی در پست مدیریت یه انجمنی بوده، بعد به هر دلیلی از کار مدیریت کنار رفته، برای حفظ شان/تقدیر/پاسداشت فعالیتهایش، این عنوان بهش اعطا میشه ...
اما دیگه امکانات مدیریتی رو نداره ... میشه مثل کاربران عادی ...:11:
دستت درد نــــــــــــــــــــــــ ـــکنهنقل قول:
مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــمنون
چه مدت باید بگیذره که دوتا پست یه کاربر از هم جدا بشن؟یعنی تو یه پست ادغام نشن؟