سونی W230نقل قول:
قیمتش زیر 250 تومنه.
سونی W230نقل قول:
قیمتش زیر 250 تومنه.
Canon A2100 براي شروع كار دوربين خوبيه .نقل قول:
سلام
در محدوده 200 تا 250 تومان فقط فوجى F60 fd قيمتش 220
دوربينهايى كه دوستان معرفى كردند سنسور كوجكترى دارند.
اين مدل كمى كميابه.
یک دوربین عکاسی دیجیتال خوب میخوام با مشخصات زیر:
قیمتش 300تومن...حالا یه خورده بالا پایین مهم نیست
کیفیتش عالی باشه...وقتی زوم میکنی صاف باشه منظورم...
بعد کارایی هم خوب باشه..خر کار باشه.
رم و اینها هم بخوره..
وقتی عکس میگیری تخم چشات قرمز نشه
دقت و نور و رزولیشن و اینها هم خوب باشه..
کلا خوب باشه دیگه
فقط اگه میشه یه عکس که با این دوربین گرفته شده بزارید ببینم چه جوریه..ممنون و متشکر..خودتون هم چیز خوبی پشنهاد بدید ممنون میشم..
کنان SD960 ISنقل قول:
این هم نمونه عکس:
کد:http://www.steves-digicams.com/2009_reviews/canon_sd960/samples/IMG_0018.JPG
ایراداش چی هست این دوربینی که معرفی کردید هم خوب بود پیشنهادای دیگه هم دارید ممنون میشمنقل قول:
تو این لینک دقیقا ایراداشو گفتهنقل قول:
خلاصه ش این که عملکرد لرزشگیر و فلاش خوب نیست. نویز عکساش زیاده و در شرایط مختلف کیفیت عکسش مشکلاتی داره.کد:http://www.dpreview.com/reviews/Q109superzoomgroup/page6.asp
کنان SX10 هم هست که قیمتش ماکزیمم 50 تومن گرونتره. کیفیت عکس و کیفیت ساختش بهتره ولی فیلمبرداری HD نداره و باتری قلمی میخوره.
سلام دوستان
خیلی خوشحالم که با این فروم آشنا شدم.
قصد خرید یه دوربین دیجیتال داشتم و سعی کردم از اطلاعات این تاپیک هم استفاده کنم.
با توجه به اینکه حدودا 300 هزار تومان میخوام هزینه کنم به دو گزینه رسیدم.از دوستان خواهش می کنم کمکم کنند تا از بین این دو مدل دوربین یکی شو انتخاب کنم.
canon SD960IS-IXUS110IS
یا
sony DSC_W290
این رو هم بگم که کیفیت برام مهمه و میخوام باهاش از همه چیز عکس بگیرم.از عکس های خانوادگی تا طبیعت وغیره.
ممنون میشم کمکم کنید.
من نمونه عکساشونو دیدم. SD960 بهتر بود.نقل قول:
نقل قول:
-====================-
سلام بر دوستان عزیز
معمولا کسانی که دنبال دوربین های ارزان قیمت هستند، مبحث سنسور برایشان مهم نیست ..
ضمن اینکه سنسور کمی بزرگتر این مدل فوجی تاثیر نامحسوسی در ISO بالا خواهد داشت و با توجه به این
نکته که دوستمون احتمالا در حالت Auto کار می کنند، مبحث ISO هم بناچار مورد توجه نخواهد بود.
با تشکر
کاویان
خوبه..مگاپیکسلش چنده؟ خیلی بالاست.. ولی کیفیت و نورش فکر کنم جالب نیست..یعنی یه خورده تارهنقل قول:
درود.دوستان از تاریخ ورود FZ38 Panasonic اطلاعی دارید؟
12 مگاپیکسله. ولی مگاپیکسل تعیین کننده ی کیفیت نیست. عوامل بسیار مهمتر در کیفیت عکس دخیل هست.نقل قول:
راستش من این عکس رو دانلود کردم و هیچ تاری ای ندیدم توش. البته شاید توقعتون زیاده از این دوربین.
نمیدونم..شاید..ولی یه خورده که زوم میکنی...شاخه های درخت همچین صاف و صاف نیستند...بعد میشه یه عکس که صورت آدمها رو از نزدیک گرفته باشه بزارید ببینم چه جوریه؟نقل قول:
اتفاقا فکر میکردم منظورت شاخه ها باشه. اصولا مشکل ترین وضعیتی که یه دوربین عکاسی باهاش مواجه میشه در مواجهه با همین شاخه ها هست. حتی دوربین های گرون قیمت هم نمیتونن شاخه ها رو اون طور که باید و شاید در بیارن. به خاطر لنزه. بالاخره یه فرقی بین لنز 100 تومنی و لنز 1 میلیون تومنی باید وجود داشته باشه دیگه. البته لنز این دوربین لنز خیلی خوبیه و کیفیت قابل قبولی هم داره.نقل قول:
این هم سه تا نمونه عکس دیگه:
کد:http://www.steves-digicams.com/2009_reviews/canon_sd960/samples/IMG_0135.JPG
کد:http://www.steves-digicams.com/2009_reviews/canon_sd960/samples/IMG_0021.JPG
کد:http://www.imaging-resource.com/PRODS/SD960IS/FULLRES/SD960ISFARWTT.HTM
این نمونه عکس ها هم از همین canon که پیشنهاد دادیده؟...پس به نظر شما از خریدش پشیمون نمیشم؟:31:نقل قول:
بله. همه ی عکس ها مال SD960 بود. تو این قیمت بهترین دوربین های کنان یکی اینه و یکی دیگه هم SD880 IS. اونم دوربین خوبیه. مشخصاتش تقریبا عین همینه. فقط فیلمبرداری HD نداره و رزلوشنش 10 مگاپیکسله. چون رزولوشنش پایین تره نویز کمتری داره به خصوص تو محیط های کم نور. اگه فیلمبرداری زیاد واست مهم نیست و میخوای خیالت از بابت کیفیت عکس راحت تر باشه برو سراغ اون یکی.نقل قول:
سلام دوستان
یه دوربین Benq با 12 مگا پیکسل با گارانتی به من پیشنهاد شده قیمتش هم حدودا 260 هست می خواستم ببینم کسی از دوستان تجربه کار با دوربین های benq رو داشته یا نه؟ و اینکه آیا می ارزه که این دوربین رو بخرم؟
Benq مگه دوربینم داره؟ در هر صورت پیشنهاد نمیشه مارک متفرقه بخرین. مارکای غولش کیفیتشون بالا نیست چه برسه به benq.نقل قول:
آره داره. مشخصاتش که خوبه! این 2 تا دوربین 12 مگاپیکسلی جدیده ش هست:نقل قول:
کد:http://www.benq.com/products/digicam/?product=1481
کد:http://www.benq.com/products/digicam/?product=1482
نه دوربین فیلمبرداری نمیخوام..قیمتش دقیقا چنده؟نقل قول:
[quote=Gesher;4156223]درود.دوستان از تاریخ ورود FZ38 Panasonic اطلاعی دارید؟[/quo
با سلام از نمايندگي پاناسونيك (بانيان )سوال كردم . اعلام كردند 22 شهريور عرضه مي شود . قيمت هم حدودا 50 تومن از FZ28 بالاتر است.البته اگر بشود به گفته هاي انها اعتماد كرد.
SD880 IS قیمتش حدود 270 تومنه و SD960 IS حدود 290 تومن. هر دو دوربین های خوبی هستند ولی همون طور که گفتم از نظر فیلمبرداری 960 و از نظر عکس 880 یه مقدار بهتر هستند.نقل قول:
مشخصاتشون که چیز خاصی نیست. بعد هم اگه مشخصاتشون خوب باشه باز هم دلیل بر خوب بودن نمیشه. کیفیت عکس رو نمیشه از روی مشخصات دید. ضمنا Benq یه مارک کاملا گمنام هست تو دوربین های دیجیتال. مثلا شما اگه بخواین ماشین بخرین بین مرسدس بنز و یه کمپانی گمنام که تا حالا اسمشو نشنیدین مسلما بنز رو انتخاب میکنید. حتی اگر مشخصات اون یکی خوب باشه. حالا قیمتشون چنده؟نقل قول:
قیمت یکی از مدل ها 180 دیگه هم بالاتره. یکی از شرکت های نمایندگی این شرکت با یکی از شرکت های فامیلمون قرارداد بسته! اون که خیلی تعریف می کرد ازش!نقل قول:
با تشکر :11:
سلام دوستان
یه راهنمایی میخواستم.
بین این چند دوربین کدومشونو پیشنهاد میکنین؟
canon sd780 is
canon sd960 is
sony w290
sony t500
sony t90
همونطور که میبینین کیفیت فیلمبرداری برام مهمه
و یک سوال دیگه:
تو بازار panasonic fz28 پیدا میشه؟ چنده؟
پیشاپیش ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
سری T سونی رو فراموش کنبد. دربین این دوربین ها من مدل های کنن را پیشنها می کنم.fz28 هم در بازا رخیلی کم شده .من چند روز پیش جمهوری بودم اما خبری از این دوربین نبود.
بین اینا اول SD960 و بعد W290نقل قول:
ضعیف ترینشون هم T90 هست.
البته کنان چند تا مدل جدید به تازگی معرفی کرده که مشخصات خوبی دارن. پاناسونیک هم چند وقت پیش FZ38 رو معرفی کرد.
سلام
شاید سوالم یه کم کلی و کلیشه ای باشه ولی واقعا انتخاب یه دوربین الان خیلی مشکل شده .
10-20 صفحه از این تاپیک رو خوندم ولی گیج تر شدم .
یه دوربین برای استفاده غیر حرفه ای که کیفیت عکسش توی شب و جاهای کم نور هم خوب باشه و زوم نسبتا خوبی داشته باشه و حتما ژاپن اصل باشه !! و ال سی دی بزرگ نسبتا .میخوام بخرم . قیمت تا 400 و اینا هم میتونم بدم . اصلا برند برام مهم نیست .
توضیح : 5 سال پیش یه فوجی اف -- 700 گرفتم 300 هزار . زمان خودش هم گرون بود و هم دوربین 6 مگا پیکسل واقعا تازه اومده بود . ولی عکساش تو شب و زیر سقف خیلی معمولی بود . و زوم ضعیف .
الان یه دوربین واقعا قویتر و بادوام بیشتر میخوام .
ممنون .
اگه زوم برات مهمه باید بری سراغ سوپرزوم ها. بین سوپرزوم ها هم بهترین گزینه کنان SX10 هست که حدود 430 تومنه. SX20 هم هنوز نیومده ولی اون چون رزولوشنش زیاد شده کیفیت عکساش تو شب احتمالا در حد SX10 نیست.نقل قول:
حالا چرا روی ژاپن بودنش تاکید داری؟
نه . زوم برام اولویت اول نیست . ژاپن هم برا اینکه حداقل مطمئن باشم حداقل یه چند سالی بدون دردسر کار کنه .نقل قول:
نمیدونم ! شایدم ژاپنی بودن دلیل خوب بودن نباشه . اگه دوربینی تازگی گرفتین که واقعا راضی هستید راهنمایی کنین . مرسی .
سلام
2 تا سوال داشتم:یکی اینکه آیا 4 گیگابایت رم برای عکاسی خوبه(با یک دوربین بین 7 تا 10 مگاپیکسل)؟و دوم هم اینکه نظرتون در مورد S860 سامسونگ چیه؟
البته دو سوال مورد نظر رو با توجه به مصارف خانگی جواب بدید.
با سپاس
تو این قیمت دو تا دوربین سوپرزوم خیلی خوب هست. یکی FZ28 پاناسونیک (که خودم دارم) و یکی دیگه SX10 کنان. البته مدل های جدیدتر هر دو دوربین معرفی شده (FZ38 و SX20) که تفاوت آنچنانی نکردن. فقط از نظر رزولوشن و فیلمبرداری و اینجور چیزا یه فرقایی کردن.نقل قول:
تا اون جایی که من میدونم دوربین (مخصوصا اگه از جای مطمئن بخرین) چیزی نیست که جنس بد یا تقلبی توش داشته باشه. مثلا FZ28 کلا ساخت ژاپنه. ولی اگه یه دوربینی هم ساخت چین باشه دلیل بر بد بودن کیفیتش نمیشه. فقط کشوری که دوربین توش ساخته شده فرق میکنه.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4024351&postcount=3425
دوربین کامپکت هم بهترین مدلی که الان تو بازار هست از نظر کیفیت LX-3 هست که 400 و خورده ایه (البته با زوم 2.5X). کنان G10 هم نزدیک 500 تومن. (که اونم مدل جدیدش G11 معرفی شده که ممکنه با اومدن اون قیمت این یکی یه تغییراتی بکنه). و البته یه مدل جدید دیگه هم معرفی شده به اسم S90 که معلوم نیست قیمتش چقدر باشه. سونی WX1 هم از دوربین هاییه که تو راهه.
4 گیگا بایت ظرفیت خیلی خوبیه. اگه زیاد عکس یا فیلم نمیگیرین زیاد هم هست.نقل قول:
این هم یه نگاهی بنداز:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4058410&postcount=3508
حالا که شما با دوربین های سامسونگ مخالفین :) میشه یه دوربین خوب با قیمتی نزدیک به S860 معرفی کنید؟نقل قول:
دوربین های سامسونگ از ضعیفترین دوربین های بازار هستند. چه از نظر کیفیت و چه موارد دیگه. تا حالا هم به هیچ وجه موفق نبودند در زمینه ی دوربین.
A590 IS و A1000 IS از کنان پیشنهاد میشن. A590 به نظر من بهتره.نقل قول:
سلام من می خواستم یه دوربین پاناسونیک fs15 بگیرم
لطفا نظرتونو در مورد این مدل بگید و در این قیمت دوربین بهتر چی هست ممنون
راستی حدود قیمتش هم بگید
دوستان میشه یه توضیحاتی راجع به این مدل بدید
Panasonic Lumix DMC-GF1
ممنونم
یه دوربین Micro Four-Third 4/3 هست. ویژگی دوربین های 4/3 اینه که از نظر کیفیت قابل مقایسه با SLR ها هستند. ابعاد سنسورشون فرق میکنه و سایز سنسور کوچکتر از دوربین های SLR هست. همچنین اندازه شون کوچکتره. دوربین های Micro Four-Third اندازه شون حتی از دوربین های Four-Third هم کوچکتره و شاید حدود نصف دوربین های 4/3 (به دلیل حذف منشور و چشمی). پاناسونیک و الیمپوس چندین مدل دوربین های 4/3 و Micro 4/3 ساخته ن تا حالا. آخرین نمونه از پاناسونیک G1 و GH-1 بود که از نظر کیفیت عکس و نویز با بهترین دوربین های SLR رقابت میکنن.نقل قول:
مشخصات GF1 هم کامله و به نوعی میشه گفت یه دوربین کامپکت با قابلیت های SLR هست. هم رده ی الیمپوس PEN E-P1 هست. سنسور GF1 هم همونی هست که در G1 استفاده شده.
12 مگاپیکسل, وایت بالانس 6 نقطه ای, سرعت شاتر 1/4000 تا 60, جبران نوری در سه مرحله, فیلمبرداری HD با قابلیت AVCHD Lite, قابلیت استفاده از ریموت, فرمت RAW, صفحه ی 3 اینچی با رزولوشن 460.000, و وزن 315 گرم!
دوستان sx1 چنده الان تو تهران؟
میشه در مورد امکانات جانبیش SD880 IS. بیشتر توضیح بدیدنقل قول:
مثلا رم میخوره به کامپیوتر وصل میشه:31: ( شوخی )
یا چیزهای دیگه
ممنون