[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی بد شد !!!
ولی حوصله نداشتم !!
الان هم باید برم بیرون !!
خیلی بد شد !!!
ولی حوصله نداشتم !!
wowwwwwwwwwww wow...!نقل قول:
نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحالم که دوباره میبینمت راموس جونم...!:21::27::46::31:
آره دیو...چیزه...اِ....داش سرخیو...!منم میخوام بیام تو اون انجمنه که میگی....یعنی میگی میشه؟
:45:
امروز امتحانات من بدبخت تموم شد امااااااااااااااااااااا
هنوز نمره گرفتن مونده !
خوشحالم که منو شناختی - البته اون انجمن و با هاش حال نمیکنم فقط اینو اینجا گفتم که رائول جان منو کامل بشناسهنقل قول:
wowwwwwwwwwww wow...!
خوشحالم که دوباره میبینمت راموس جونم...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دیو...چیزه...اِ....داش سرخیو...!منم میخوام بیام تو اون انجمنه که میگی....یعنی میگی میشه؟
خوب عزیز من حوصله نداری از این کارا نکن آخه این چیه درست کردی در ضمن خودت گفتی من زیاد فتو شاپ بلد نیستم :دی دی دی __________________نقل قول:
خیلی بد شد !!!
ولی حوصله نداشتم !!
سلام داش اسی قرارمون که یادت نرفته ؟؟؟؟ تو گروهنقل قول:
امروز امتحانات من بدبخت تموم شد امااااااااااااااااااااا
هنوز نمره گرفتن مونده !
پر در آمد ترین بازیکنان جهان معرفی شدند / بکهام در صدر
دیوید بکهام با درآمد سالیانه 4/24 میلیون پوند به عنوان پردرآمدترین بازیکن جهان شناخته شد.
به نقل از تلگراف، بازیکن پیشین تیم های منچستریونایتد و رئال مادرید که این تیم های صاحبنام را به قصد حضور در لس آنجلس گالکسی ترک کرد، سال گذشته 4/24 میلیون پوند درآمد کسب کرد تا بالاتر از رونالدینیو به عنوان پردرآمدترین بازیکن جهان لقب بگیرد. بکهام سال گذشته با انعقاد قراردادی پنج ساله به ارزش 128 میلیون پوند به تیم فوتبال لس آنجلس گالکسی پیوست.
رونالدینیو از بارسلونا با درآمد 3/16 میلیون پوند در رده دوم ایستاد و تیه ری آنری، مهاجم پیشین تیم فوتبال آرسنال با 5/12 میلیون پوند سوم شد. رونالدو از تیم میلان هم با 6/10 در رده چهارم ایستاد.
پردرآمدترین بازیکن شاغل در لیگ انگلستان، کسی نیست جز کریستیانو رونالدو با 2/9 میلیون پوند که عنوان پنجم این رده بندی را هم در اختیار در دارد.
کاکا، بازیکن برزیلی میلان 8/8 میلیون پوند درآمد داشته و ششم است و پس از او فابیو کاناوارو از رئال مادرید با 7/8 میلیون قرار دارد. آندری شوچنکو از چلسی هم با همین میزان درآمد در رده هشتم قرار دارد.
استیون جرارد از لیورپول با 5/8 میلیون پوند نهم است و جان تری و وین رونی با 5/8 و 1/8 میلیون پوند در رده های بعدی قرار دارند.
کالدرون دوشنبه به ملاقات گیل میرود
رامون کالدرون رئیس باشگاه رئال مادرید قرار است روز دوشنبه به ملاقات دیوید گیل مدیر اجرایی باشگاه منچستر یونایتد برود.
به گزارش اس کالدرون قصد دارد تا در این دیدار کارهای انتقال کریستیانو رونالدو را قطعی کند.
رئیس باشگاه رئال مادرید در حالی به ملاقات گیل خواهد رفت که پیشنهاد بین ۸۰ تا ۹۰ میلیون پوندی را در جیب دارد و امیدوار است که با این پیشنهاد بتواند سران منچستر را راضی کند تا با انتقال رونالدو به برنابئو موافقت کنند.
به نظر می رسد که دیوید گیل نیز با این انتقال موافقت کند چون چندی پیش گلیزرها که مالکیت این تیم انگلیسی را بر عهده دارند اعلام کردند که نپذیرفتن یک پیشنهاد خوب خیلی سخت است.
اگر این توافق به انجام رسد بعد از ان کریس رونالدو به دیدار با فرگوسن خواهد رفت و امادگی خویش را جهت ترک اولترافورد اعلام می کند.
نظر شخصی :
اگه این خبر راست باشه و کالدرون روز دوشنبه به منچستر بره فکر کنم دیگه رونالدو رو باید رئالی بدونیم در غیر این صورت این ماجرا باز هم کش پیدا می کنه ...
گفت وگوی دروگبا با رئال مادرید
با وجود ادعاهاي مهاجم ساحل عاجي چلسي مبني بر ترك نكردن آبيهاي لندن، به نظر ميرسد ديديه دروگبا براي رفتن به رئال مادريد به طور جدي با باشگاه اسپانيايي گفتوگوهايي داشته است.
در حالي كه شايعهها خبر از احتمال رفتن دروگبا به ميلان و يا اينتر ميدادند، پيرفرلوت مدير برنامههاي اين بازيكن از احتمال رفتن دروگبا به سانتياگو برنابئو خبر داد.
فرلوت درگفتوگو با Daily Mirror گفت:
«ديديه از حضور در چلسي راضي است چرا كه چلسي باشگاه بزرگي است اما نميتوان بزرگي باشگاهي همچون رئال مادريد را نيز انكار كرد.»
گفته ميشود رئال مادريد در ازاي رفتن روبينيو به چلسي دروگبا را به سانتياگو برنابئو خواهد برد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی بعدی : رئال مادرید - لاسک لینز
ششم مرداد ماه
ساعت : ؟
بازی دوستانه
ورزشگاه لینزر اتریش
آخرين :رئال مادرید 1--- النصر 4گل :روبن
حالا که دیوید نیست :27: بجاش با راموس تاپیکو می ترکونیم ! :27:
بازم خدمت آقا رائول عزیز سلام عرض میکنم:نقل قول:
اولش که گفتین"اخه نشناختمش انگار از دوستان قدیمی هستش." فکر کردم دارین شوخی می کنین (در واقع هنوزم تو شک این فکرم ) .در هر حال من یه مدتیه که با این تاپیک آشنا شدم .خوبی این جور تاپیکا اینه که وقتی یه مطلبی رو می خونی می تونی درباره اون نظر خودتو بدی مثل خبرهایی که تو روزنامه یا تو سایت ها ست نیست که فقط باید اونو خوند .در واقع یکی از دلایلی که استقبال از انجمن ها زیاد شده همینه.یکی دیگه از دلایلشم اینه که کاربر می تونه از تجربه های بقیه استفاده کنه (همینطور که من دارم از شما درس می گیرم).در ضمن اینم بگم که من اون پستو اصلاح کردم درواقع اشتباه ازمن بود که باید در مورد اعضای یک تاپیک که همگی یه هدف مشترک رو دارن با بی احترامی مطلبی رو ننویسم.
در مورد ایجاد تاپیک جدید به نظرم حق با آقا رائوله .این تاپیک تو متفرقه ایجاد بشه خیلی بهتره.در واقع این کاری که ما می کنیم یه عمل ورزشی نیست که بخواد تو قسمت ورزشی ایجاد بشه با توجه به طرفدارای پر و پا قرص تیم های دیگه ممکنه به خیلی ها بر بخوره و به مدیریت بگند .اونوقت ممکنه برای این تاپیک بد تموم شه...
در مورد عکسام باید بگم که خوب شدند اما مصنوعی به نظر می رسند . در هر حال بچه هارو عکسای دیگه امتحان کنند که صورت و بدن چفت هم بشند اون وقت تاپیکو بزنیم...فقط تا رونالدو واقعا" نیومده رئال عجله کنین..بچه ها اگه یه وقتم رونالدو نتونست بیاد رئال ناراحت نشین رئال بزرگه حتی بی رونالدو همونطور که منچستر بزرگه حتی بی رونالدو....
1_ دمت گرم روبی جون...هم به خاطر اخبارت...هم به خاطر این عکس بی نظیری که گذاشتی....خیلی با این عکس حال کردم..دم تو و ایکر با هم گرم!
2_ ویزلی جونم...هنوز که چیزی نشده...ایشالا همه چی رو به راهه داداش...هواتو داریم!
3_ سرخیو جون...تو هم نیومده کل کلت رو با ایکر شروع کردی دیگه...یادش به خیر...اون موقع ها که تو نبودی ما یه دیوید داشتیم...اونم همین جوری با وحید کل کل کرد تا آخر سر دیگه هیچ اثری ازش پیدا نشد...مواظب خودت باش...این وحید خطرناکه...!:دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا منو وحید میشناسه ما با هم کل کل دوستانه داریم در ضمن اون دیوید بخاطر کل کل با یه طرفدار آلمانی بن شد خیلی حالم گرفته شد تازه چند ساعت بود باهاش آشنا شده بودمنقل قول:
1_ دمت گرم روبی جون...هم به خاطر اخبارت...هم به خاطر این عکس بی نظیری که گذاشتی....خیلی با این عکس حال کردم..دم تو و ایکر با هم گرم!
2_ ویزلی جونم...هنوز که چیزی نشده...ایشالا همه چی رو به راهه داداش...هواتو داریم!
3_ سرخیو جون...تو هم نیومده کل کلت رو با ایکر شروع کردی دیگه...یادش به خیر...اون موقع ها که تو نبودی ما یه دیوید داشتیم...اونم همین جوری با وحید کل کل کرد تا آخر سر دیگه هیچ اثری ازش پیدا نشد...مواظب خودت باش...این وحید خطرناکه...!:دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فرگوسن چه بال بال داره می زنه.. سکته رو نزنه شانس آورده...
برو بچ با در آمد دیوید حال کردین ؟؟؟ 3 برابر رونالدو بود!!!!!!!
برو بچ یه خبر خوب --(خوشحال نشین خبر ورزشی نیست) آلبوم سیاوش قمیشی تا پنج شنبه میاد برید از مجید دی وی دی بخرید حالشو ببرید - هوراااااااااااااا گفتم یه تنوعی بشه....نزنین بابا.
به به داش کریس کم پیدایی یخورده پر رنگ شو این رائول کم رنگ شد شما باید جورشو بکشیانقل قول:
بچه ها برین تاپیک این منچستر یا حرفای باحالی می زنن....
فرگوسنو بگو چه بال بال داره می زنه..فرگوسن سکته رو نزنه شانس آورده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما بالاخره نفهمیدیم زیدانیم یا کریس رونالدو.....:31:نقل قول:
نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هووووووووووو به قول علی صادقی داش زیزو ماله mahdi _shadi هست شما همون کریست خودمونینقل قول:
ما بالاخره نفهمیدیم زیدانیم یا کریس رونالدو..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو بچ این یاسینه رفته دست به دامن مدیران شده که بیاد سرکشی
آخ راست می گی یادم نبود...کریس کجایی که ببینی آواتارم در خطره اگه تو نیای رئال آخه بگو من چیکار کنم..هان...:19:نقل قول:
نقل قول:
چشممممممممممممممممم داش روبی :10::11:
زین الدین زیدان از رونالدو می خواهد تا با پیوستن به رئال مادرید رکورد گرانقیمت ترین بازیکن تاریخ جهان که در دست خودش است بشکند .
وی که با ۴۶ میلیون پوند راهی رئال مادرید شد و پنج سال را در این تیم گذراند گفت : اگراو به رئال مادرید بیاید این مبلغ بالایی است . آنها حاضرند تا بیشتر از هزینه ی من بپردازند و وزنه را بالا ببرند . او فصل فوق العاده ای داشت . قهرمان لیگ و چمپیونزلیگ و من فکر می کنم که حذف او و پرتغال در یک چهارم نهایی هیچ معنایی نمی دهد زیرا آنها در مقابل آلمان بزرگ بازی کردند .
وی افزود : نمی شود چیزی درباره ی شایستگی او در طول سال گفت . او نیاید از اشتغال در رئال مادرید بترسد . آنها همیشه می خواهند تا بازیکنان خوبی بگیرند . حالا این به برنامه های شخصی اش بستگی دارد اگر او بخواهد این بازی کند این جا بازی خواهد کرد .
روبینیو ستاره ی برزیلی رئال مادرید پس از ابراز تمایل رونالدو به حضور در رئال مادرید مذاکرات خود را با منچستر یونایتد آغاز کرد .
با آمدن رونالدو جای روبینیو در پست هافبک راست تنگ می شود و روبینیو ترجیح می دهد در جایی برود که بتواند به خوبی خودش را نشان دهد و پیشنهاد یونایتد جذاب تر از سایر پیشنهادات است .
* روبینیو باید به یاد بیاره که زمانی آرزوش حضور توی رئال مادرید بوده . در ضمن با این روبن همیشه مصدوم احتمالا یکی از اعضای همیشگی تیمه . فکر می کنم که روبینیو می ترسه تا با رونالدو رقابت کنه .
بچه ها من خیلی دوست دارم رونالدو بیاد رئال ولی نه به قیمت رفتن روبینیو
واسه همین من زدم داش روبینقل قول:
تو سایت هواداران رئال در ایران از کاربرا خواسته شده که بگن دوست دارن روبینیو رو تو رئال ببینن یا رونالدو رو؟ نتیجه تا به این لحظه
اینم عکسی از معرفی رونالدو به هواداران.........:5:
این تاپیک رو بزنید دیگه............
راستی یه چند تا عکس بزارید تا درستشون کنم..............:10:
سلام خدمت همگی مادردیسموهای گل و نازنین :
اقا جان ما ول کنید این بحثها رو عاقبت نداره نه اصلا واس رئالیها افت داره که اینکارا رو بکنن کلا بیخیال بشین و خودتونو سبک نکنید ولی خوب خدایشش اومدن رونالدو بدجوری هیجان زده ام میکنه.
و دیگر اینکه دوستان عزیز در مورد قرارداد شوستر اینه که ایشون تا اخر فصل که در پیش داریم زمان دارند.
و در مورد اتمام زمان نقل و انتقالات بگم خدمت دوستان که دوستان عزیز تا شروع لیگ نقل و انتقال میتونه شکل بگیره مثلا روبن دقیقا یه هفته قبل شروع لیگ اومد کلا هنوز خییلی وقت مونده ولی خوب باید دست به کار شیم.
و مسئله اخر اینکه عزیزان گل رئالی رافا نادال عزیز و دوست داشتنی و مادردیسمو فردا ساعت 18:30 بازی داره و ایشالا اینبار هم فدرر رو میبره و باز هم یک رئالی چست و چابک پیروز میشه.
کلا من از این رئالیها خییلی خوشم میاد.
1:رافا نادال
2:انتونیو بانداراس
3:کونتادار
4:تام کروز
و خیلی از بزرگان دیگر که رئالی هستن به تمام معنا
راستی اینو بگم که شیخ عبدالله پادشاه عربستان هم رئالیه
چرا تاپیک زدن منتفی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یوهان توشاک مربی اهل ولز است که شاید بشود گفت حق بزرگی بر گردن باشگاه رئال مادرید دارد.
یوهان کسی است که ریسک بزرگی کرد و اعتبار خود را در معرض خطر گذاشت و در همان اوایل چوب همین ریسک خود را خورد ولی اکنون از این ریسک و از این انتخاب خود بسیار خرسند است و به ان افتخار می کند.
این مربی کسی است که توانست ایکر کاسیاس دروازه بان بزرگ تیم رئال مادرید و اسپانیا را به جهان فوتبال معرفی کند.
یوهان می گوید وقتی که دیدم کاسیاس به عنوان کاپیتان تیم ملی اسپانیا جام قهرمانی اروپا را بالای سر می برد به خودم افتخار کردم.
در سال ۱۹۹۹ و در بازی رئال مادرید در برابر اتلتیکو بیلبائو این مربی ۳ انتخاب برای پر کردن دروازه رئال مادرید داشت اولی دروازه بان باتجربه المانی به نام بودو الگنر و دومی دروازه بان شماره ۱ ارژانتین البانو بیزاری و سومی ایکر کاسیاس جوان.
یوهان در ان بازی به جوانترین و گمنامترین دروازه بان خود اعتماد کرد و وی را درون دروازه پر افتخارترین تیم جهان قرار داد .
اما همان طور که ذکر شد این ریسک بزرگ یوهان در اوایل با شکست روبرو شد و در اولین بازیهای کاسیاس این دروازه بان اشتباهاتی انجام داد که حتی منجر به برکناری این مربی ولزی از رئال مادرید شد.
وی در مورد اتفاقات ان روزها می گوید :
کاسیاس یک جوان تازه کار بود ولی یک روز در تمرینات من چیزی از او دیدم که به ناگاه از جای خود برخاستم و او را برای حراست از دروازه تیمم انتخاب کردم.
یک روز گرم و افتابی بود و تقریبا ما بی حوصله در کنار زمین نظاره گر تمرینات بازیکنان جوان باشگاه بودیم که به یک باره کاسیاس با شیرجه ای ۶ یاردی توپ را گرفت و مانع گل خوردن تیمش شد.
من با خودم گفتم او کیست ؟
در ان زمان الگنر مصدوم شده بود و بعید به نظر می رسید به این زودی ها برگردد و بیزاری نیز خیلی مورد علاقه من نبود و من کاسیاس را انتخاب کردم.
اولین بازی کاسیاس در ایالت باسک و در برابر بیلبائو بود و در ان بازی با اشتباهات کاسیاس تیم ما ۲ - ۲ مساوی متوقف شد.
چهارشنبه همان هفته ما در لیگ قهرمانان به مصاف المپیاکوس در یونان رفتیم و در ان بازی نیز ۳ - ۳ مساوی کردیم که در ان بازی نیز اشتباهات کاسیاس مانع پیروزی ما شد.
اشتباهات سریالی کاسیاس در برابر لاکرونیا و در خانه خودمان نیز ادامه داشت و باعث شد در مادرید در برابر صدرنشین لالیگا ۱ - ۱ مساوی کنیم.
هیچ کدام از ان نتایج فجیع و خیلی بد نبودند ولی از همان زمان انتقادات نسبت به من و انتخابم که کاسیاس بود شروع شد.
در بازی بعد من از بیزاری در برابر تیم رایو والکانو استفاده کردم و ان بازی را ۳ - ۲ بردیم ولی همان دو گلی که خوردیم نیز تقصیر بیزاری بود و دوباره تصمیم گرفتم از کاسیاس استفاده کنم.
در بازی بعد در لیگ قهرمانان در برابر تیمی از نروژ ۱ - ۰ پیروز شدیم ولی بعد از ان بازی من از کارم برکنار شدم.
چند ماه بعد که تلویزیون را برای تماشای فینال لیگ قهرمانان اروپا روشن کردم دیدم رئال مادرید با دروازه بانی ایکر کاسیاس در برابر والنسیا پیروز شد و توانست به مقام قهرمانی برسد و این برای من خیلی خوشحال کننده بود زیرا در ان بازی کاسیاس درخشش بسیار خیره کننده ای داشت و هنوز منتظر سهم خود از ان قهرمانی هستم.
وقتی که در اتریش دیدم کاسیاس به عنوان کاپیتان تیم قهرمان قصد دارد جام را بلند کند بسیار خوشحال شدم و این خشنودی زمانی بیشتر شد که به گذشته برگشتم و دیدم که هواداران با انتخاب من مخالف بودند.
سلام خدمت همگی دوستان عزیز:
در مورد خبر که خبرگزاری فارس گذاشته اقا یه چیز بگم خدمتتون تموم این خبرگزاری کلا با رئالیها مشکل داره نمیدونم واس چی ها ولی خوب مشکل داره و اصلا به اخبارش اعتماد نیست چون که خبرگزاری فارس از تریبال فوتبال اخبارش رو میگیره و تریبال هم که خدای شایعه و دروغ هستش.
و دیگر اینکه ولی خدایشش من دلم واس روبینهو میسوزه کاش یه ذره رئال به فکرش بود ولی خوب اونم نباید به این زودی اعلان جنگ با مدیران رو میکرد.
رئال داره با روبینیو بد رفتار می کنه !!!
فقط شرمنده که این خبرش ماله یه ماه پیشه. در هر صورت این رونالدو چند ماهه هم منچستریارو زا به راه کرده هم رئالیها...بچه ها چرا من دروغ بگم با اومدن رونالدو به فرگوسنو روبینهو خیلی ظلم می شه نمونش فیروز کریمی که با رفتنش به استقلال تهران چقدر دل طرفدارای استقلال اهوازو شکست...(ولی تو این دوره زمونه همه به فکر پولو بازی تو یه تیم مشهورند ..اینم نمی شه از اونا گرفت..) فرگوسن سر مربی بزرگیه... امیدوارم روبینهو هم هر تیمی که رفت مثل همیشه موفق باشه و بدونه که اون هر تیمی که بره از یاد طرفداران رئال نمی ره....
خبرگزاری فارس: بازیکن پرتغالی منچستریونایتد با وجود تاکید شدید بر تمدید احتمالی قرارداد با تیم انگلیسی، از طریق اینترنت اتومبیل خود را نیز برای زندگی در مادرید انتخاب کرده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، کریستیانو رونالدو به وسیله اینترنت یک آئودی مدل R-۸ خریده و قبض آن در غفلت او به دست خبرنگار مارکا رسیده است.
روزنامه مارکا که دو روز پیش از فرگوسن به خاطر تهمت های وی شکایت کرده بود با این کار سرمربی کهنه کار منچستریونایتد را وارد دردسر جدیدی کرده است.
این که در قبض خرید اتومبیل رونالدو واژه عدم خروج از مادرید ذکر شده بدون تردید بیانگر آن است که وی از این اتومبیل در پایتخت اسپانیا استفاده خواهد کرد.
برو بچ سلام امضا رو حال میکنید ( با اجازه داش روبی )
میگم وحید این چیه بالای امضات نوشتی؟؟؟
کریس جان ناراحت نشی ولی ما این خبرو دو ماه پیش خوندیم عشق کردیم گفتیم کریس اومد رئال ولی میبینی که هنوز دارن کش میدن داش روبی عزیزمونم شده بازیچهنقل قول:
فقط شرمنده که این خبرش ماله یه ماه پیشه. در هر صورت این رونالدو چند ماهه هم منچستریارو زا به راه کرده هم رئالیها...بچه ها چرا من دروغ بگم با اومدن رونالدو به فرگوسنو روبینهو خیلی ظلم می شه نمونش فیروز کریمی که با رفتنش به استقلال تهران چقدر دل طرفدارای استقلال اهوازو شکست...(ولی تو این دوره زمونه همه به فکر پولو بازی تو یه تیم مشهورند ..اینم نمی شه از اونا گرفت..) فرگوسن سر مربی بزرگیه... امیدوارم روبینهو هم هر تیمی که رفت مثل همیشه موفق باشه و بدونه که اون هر تیمی که بره از یاد طرفداران رئال نمی ره....
خبرگزاری فارس: بازیکن پرتغالی منچستریونایتد با وجود تاکید شدید بر تمدید احتمالی قرارداد با تیم انگلیسی، از طریق اینترنت اتومبیل خود را نیز برای زندگی در مادرید انتخاب کرده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، کریستیانو رونالدو به وسیله اینترنت یک آئودی مدل R-۸ خریده و قبض آن در غفلت او به دست خبرنگار مارکا رسیده است.
روزنامه مارکا که دو روز پیش از فرگوسن به خاطر تهمت های وی شکایت کرده بود با این کار سرمربی کهنه کار منچستریونایتد را وارد دردسر جدیدی کرده است.
این که در قبض خرید اتومبیل رونالدو واژه عدم خروج از مادرید ذکر شده بدون تردید بیانگر آن است که وی از این اتومبیل در پایتخت اسپانیا استفاده خواهد کرد.
ريسينگ با رئال یا سویا بازی خواهد کرد
سران باشگاه ریسینگ قصد دارند تا بازیکنان جدید خود را در یک بازی دوستانه و در برابر یک تیم معتبر به هوادارانشان معرفی کنند.
این بازی در پیش فصل و در ورشگاه خانگی باشگاه سانتاندر برگزار خواهد شد که تیم میهمان از بین دو تیم رئال مادرید یا سویا خواهد بود.
هر چند هر دو باشگاه رئال مادرید و سویا برنامه فشرده ای در پیش فصل دارند ولی سران ریسینگ معتقدند که می توانند یکی از این دو تیم را به انجام بازی دوستانه راضی کنند.
شرایط رئال مادرید سختتر است چون انها باید در ۲۴ اگوست بازی رفت سوپر کاپ اسپانیا را در برابر والنسیا انجام دهند.
ولی انتقال نسبتا اسان اسگیل گارای از سانتاندر به رئال مادرید در صورتی که بارسلونا این بازیکن را با قیمت بیشتری نسبت به رئال می خواست رابطه حسنه ای را بین مدیران دو باشگاه برقرار کرده است و مسئولان ریسینگ قصد دارند از همین راه با هم کاران خود در تیم مادریدی به توافق برسند.
در آستانه انتخابات زودهنگام ؛ لاپورتا مقابل خبرنگاران گريه كرد
رئيس باشگاه بارسلونا اسپانيا در نشست خبري خود مقابل هواداران و خبرنگاران گريست تا خيالش بابت راي اكثريت هواداران راحت باشد.
به نقل از ماركا، با آمدن خوان لاپورتا 2 اتفاق بزرگ در بارسلونا رخ داد كه هيچ يك كوچكترين ارتباطي به وي نداشت؛ اما در نهايت به نام او تمام شد.
نخست خريد اتوئو و سپس ورود حادثه ساز رونالدينيو به بارسلونا.
ساندرو راسل كه اين وضعيت دراماتيك را مي ديد بهترين زمان براي ثروتمند شدن را در چنگ خود احساس مي كرد.
او كه متوجه شده بود لاپورتا در پروژه خريد بكام مقابل فلورنتينو پرس رئيس وقت رئال مادريد شكست خورد، خيلي سريع ابرستاره اي در حد اين انگليسي به نام رونالدينيو گائوچو را وارد تيتر اول روزنامه ها كرد تا لاپورتا دوباره دو دستش را مقابل هواداران در هم گره بزند و سرود كاتالونيا را بخواند.
اما چرا خوان لاپورتا در نشست خبري خود مقابل هواداران و خبرنگاران گريست جاي بحث دارد. آيا اين هم سناريوي از پيش تهيه شده توسط مشاورين مطبوعاتي وي بود؟
اين در مورد صورت بغض آلوده لاپورتا كمال بي انصافي است و هواداران قديمي بارسلونا چون با گريه تظاهر آلوده گاسپارت آشنايند قدر اشك هاي لاپورتا را مي دانند.
در هر حال تظاهر يا نمايش واقعيت ها ، لاپورتا مقابل خبرنگاران گريه كرد.
دستت درست وحید جان ..........
شوخی کردم بابا در ضمن بچه ها دقت کنید ظهری بابک اینجا بود یه سری پست از اینجا هم پاک شده!!!!نقل قول:
برا چی ...بابا دیگه تو نرو .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این منچستریا حال می کننا...ندیدی رفتن به مدیر گفتن زدن اون پستایی که نو تاپیکشون زده بودین پاک کردن
تایید میشه- داش روبی یه کاری کن بچیچونی !!!نقل قول:
منتظریم!!!
سعی می کنیم وقتی برگشتی تایپیک بسته نباشه ..:دی
اقا خواهشا اسپم ندید !!!
--------------------------
خوب من می گم اگه این روبینیو بره نباید به جاش دروگبا بیارن باید یه مهاجم خوب رو بیارن !! منظورم جوانه ! مثل دیوید ویا !!