ATI HD 2400 Pro ------- 65 Tنقل قول:
HD 2600 و 3850 هم هست ولي تو ايران نيست اون بالائي رو تو تهران هم به سختي ميتوني پيدا كني
Printable View
ATI HD 2400 Pro ------- 65 Tنقل قول:
HD 2600 و 3850 هم هست ولي تو ايران نيست اون بالائي رو تو تهران هم به سختي ميتوني پيدا كني
سلام دوست مننقل قول:
از من می شنویی سیستم رو ارتقاع بده
AGP فکر کنم دیگه از رده خارج باشه...
بهتر که مین PCI X16 بگیره و بعدش یه کارت گرافیک خوب بندازی روش:11::10:
خب اگه این کارم کردی نشد، دیگه باید به فکر یه سیستم قرضی چیزی باشی مانیتورو امتحان کنی.اگه درست بودش که مجبورری گرافیکتو عوض کنی. مانیتوری هم که خریدی هیچ مشکلی نداره و تو این سری گرون ترین و از یه سری جنبه ها بهترین مدل هستش. این مدل مانیتور ها جزو سری ART سامسونگ هستند و یه پوشش براق روی سطح مانیتور دارند(Glassy) که به گفته ی سامسونگ در بهبود رنگ ها و جلوگیری از شکست اونها موثره:نقل قول:
نگران نباش مانیتورت خوب چیزیه:31:کد:http://www.samsung.com/he/products/monitor/art/2032gw.asp
سلامنقل قول:
ممنون از وقتی که می زاری
اتفاقا همین 10 دقیقه پیش همین کارو کردم رفتم یکی از همسایه هارو شکار کردم و کیسش گرفتم و چک کردم دیدم سالم و خیالم راحت شد
پس معلوم شد کارت گرافیکم ملکوتی شده
اره مانیتور خیلی خوبیه و از خریدش راضی هستم
با 140 تومن فعلآ Geforce9600 GSO بهترین گزینه است:46:نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
ببخشید شما جواب من رو ندادید
شما این کارت گرافیک رو تست کردید؟ یا کسی رو می شناسید که تست کرده باشه؟:11::46:
نقل قول:
عجله ای است نبود نظر برم بگیرم؟؟؟:19::20:
پاور شما با اين اوصاف كه فرموديد ريل نيست و از اين پاورهاي معمولي 10-12 تومني هست كه براي 8600 هم حتي توصيه نميشند البته شايد توان خروجي اين پاور شما با توان مورد نيازتون اگز 8600 بخريد سر به سر بشه ولي به قطع چيزي نميشه گفت.نقل قول:
يه پاور icute 450 وات بگير 30 تومن گرافيك هم 9600 قدرتش حدود دوبرار 8600 هست پس خودت رو تو چاه ننداز
دوستان سلام
مشخصات سیستم من اینه
Main : MSI K7N2 Delta
VGA : XFX Geforce 6200 - 256 DDR2
CPU : AMD 2.6
RAM : 1 Gig Kingstone Orginal
سیستم من براساس مادربورد MSI K7N2 Delta بنا نهاده شده که خب در گاه هاى اون AGP 8X هستش
این مادر بورد در زمان خودش یه مادربورد حرفه اى بود اما با تغیییر ناگهانى درگاهها از AGP به SLI بطور کلى از قافله عقب موند
حالا قصد دارم کارت گرافیک خودم رو ارتقا بدم اما متاسفانه کارت هایى که AGP رو ساپورت کنن کم هستند
دوستان شما چه کارت هاى گرافیکى میشناسید که AGP رو ساپورت کنه و سرعت و قدرت بالایى داشته باشه
تاکید میکنم سرعت کارت گرافیک برام از حافظه اون مهمتر هستش
ممنون :11:
کارت AGP اگه میخوای Geforce 7600GS و یا GT تازه اگه گیرت بیاد!!نقل قول:
آقا نگفتيد پاور green gp530AB به 9600gso جواب ميده يا نه؟ (قيمت دقيقش تو بازار نه مثل سايت رايان صبا چنده؟)
بعد يه سوال واسه شفاف سازي كارت 9600GSO آيا كسي از اين كارت استفاده كرده همه ميگن خوبه مثل رابطه 7300gt و 8500gt نباشه (همه ميدونن 7300 از 8500 قويتره البته تو بازيها) خوب حال اگه رابطه 8600gt با 9600gso مثل همين رابطه باشه چي ؟
دو تا سوال كردم سوال دومي بيشتر از microsystem ميخوام جواب بده؟
سلام دوست مننقل قول:
از من می شنویی سیستم رو عوض کن کلان:10::11:
به صرفه تر و سرعتم هم بالا میره :11:
بله مناسبهنقل قول:
قیمتشم بین 50 تا 55 متغیره
سلام
من یک مانیتور LG 1952s خریدم
اما وقتی باز کردم دیدم فقط ورودی مانیتور معمولی داره
یعنی ورودی دیجیتال نداره ، میخواستم ببینم تو کیفیت خیلی تاثیر منفی داره؟
سوال واسه شفاف سازي كارت 9600GSO آيا كسي از اين كارت استفاده كرده همه ميگن خوبه مثل رابطه 7300gt و 8500gt نباشه (همه ميدونن 7300 از 8500 قويتره البته تو بازيها) خوب حال اگه رابطه 8600gt با 9600gso مثل همين رابطه باشه چي ؟مقايسه 96000GSO و 8600gt داريد بزاريد؟
سلام دوست مننقل قول:
به نظر من شما یک خورده مایه رو زیاد تر کن
بی خیال این کارت گرافیک شو
من که جایی این مدل رو ندیدم و همین جور کسی هم حاضر به پاسخگویی در رابطه با این کارت گرافیک
نیست پس بهتر مایه رو زیاد تر کنی یه کارت گرافیک خوب بخری:11::10:
دوست عزيز مايه زيادتر بود كه يك هفته تاپيك نميزدم ! حالا واقعا ميخوام microsystem به اين سوال جواب بده؟
سلام گرافيك gs 8400 الان چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با برند asus حدود 50 تومنه..ولی برندهای دیگر مثل XFX یه کم کمتره...نقل قول:
دوست عزیز این همه تردید واسه چیه؟!:13:مطمئن باش 9600GSO از 8600GT قویتره:46:...اینکه میگی فقط در بعضی موارد دیده میشه نه همه!!!!:19:نقل قول:
حالا 100% اين 9600 با PCI-E 1.0 هيچ مشكلي نداره اصلا كسي 9600gt رو تو مادربردي كه اسلات PCI-E 1.0 داره نصب كرده كارت با اين درگاه كاركرده يا نه؟ سرعتش هيچ فرقي نميكنه؟
سلام
9600GSO از 8600GT قویتر هست.
8500GT هم از 7300GT قویتر هست.
کد:http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/palit9600gso/
قیمت کارت Xfx 8800 Gt Xxx رو تو رایان صبا زدن 280 تومن...به نظرتون با این قیمت میارزه؟حالا که اورکلاک شده قدرتش در حد چه کارتی هست؟
من یه بار دیگه هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد!
ما پس از بحث های طولانی با شما و دیگر دوستان و احتمال اینکه کارتی که می خرم مثل این یکی 9 ماه کمتر دچار دلزدگی بشم....تصمیم گرفتم فعلا از خرید کارت گرافیک صرف نظر کنم
ولی از دوستان خیلی ممنونم که منو به خوبی راهنمایی کردند
یا حق
قدرت کدوم یک از کارتهای زیر بیشتره؟
Geforce 8800 GT یا
Geforce 8800 GTS 512mb
8800 GTS 512mbنقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
فکر کنم یعنی به احتمال خیلی زیاد مدل ها GTS , GTX بالاتر از GT است
ول این مدل 8800 هم بالاتر از 8800gt معمولای است
ASUS - EN8800GT TOP - 512MB
EN8800GT TOP/G/HTDP/512M
Price: 300,000 Toman
به گفته دوستان مدل ها تاپ مدل ها اورکلاک شوده هستن:11:
به نظر شما قیمت کارت Club Geforce8800 GTS 512mb که تو رایان صبا زده 315 تومن زیادی پایین نیست؟!!!
سلام
من یک مانیتور LG 1952s خریدم
اما وقتی باز کردم دیدم فقط ورودی مانیتور معمولی داره
یعنی ورودی دیجیتال نداره ، میخواستم ببینم تو کیفیت خیلی تاثیر منفی داره؟:19:
سلام اقا مبارک من خودم انالوگ استفاده می کنم چون کارت گرافیکم DVI خرابه اما حدود 10-15 دقیقه روی سیستم یکی از بچه ها روی پورت DVI تست کردم من تغییر انچنان محسوسی ندیدم تو این مدت زمانی. فکرت خراب نکن برو حالش ببر البته از یکی دونفر هم پرسیدم اناهم تاکید داشتند که تفاوت محسوسی ندارهنقل قول:
نه پایین نیست که هیچ، بالا هم هست. الان Geforce 9800 GTX یا Radeon HD 4850 که حدود 10-15 درصد بیشتر از این کارت کارایی دارند، قیمتشون 199 دلار هست که بزودی با این قیمت وارد بازار اینجا هم می شوند.نقل قول:
نه... خیلی توی کیفیت تاثیر منفی نداره.نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
فکر کنم خیلی وقت که این کارت گرافیک 9800GTX وارد بازار ایران شوده :10::11:
شاید منظور شما این بود که قیمت کارت گرافیک 9800GTX کاهش یابد به 199 دلار:11:
خدا حافظ
:10:
دقیقا همینطوره برای همین عبارت با این قیمت رو توی همون جمله نوشتم.نقل قول:
نقل قول:
که بزودی با این قیمت وارد بازار اینجا هم می شوند.
سلام دوست من یه سوالی داشتم خدمتون به نظر شما حداکثر کاهش قیمت کارت گرافیکGeForce 9800 GX2 - 1GBچقدر خواهد بود ایا به 200 هزارتومان یا 300 هزارتومان می رسه؟نقل قول:
بعید می دونم Geforce 9800 GX2 کاهش قیمت محسوسی داشته باشه. (با وجود Geforce GTX 260)نقل قول:
(خیلی هم درست نیست اون کارت رو 1 گیگابایت بدونیم...)
این کارت می تونه یکی از گرینه های discontinue شدن باشه.
سلام دوبارهدوست من به نظر شما کدوم کارت گرافیک بهتر هست Geforce 9800 GX2 یا+9800GTX بعد قیمت این کارت گرافیک چقدر است (می دونم هنوز نیومده ولی حول حوش رو می خوام)+9800GTX ممنون و خدا حافظنقل قول:
این دو کارت گرافیک هم قیمت نیستند و نمیشه با هم مقایسه بشن.نقل قول:
تقریبا قیمت اولی سه برابر دومی است ولی تفاوت کاراییشون خیلی زیاد نیست... فقط میشه گفت +9800GTX نسبت Price/Performance خیلی بهتری داره.
قیمت کارت Xfx 8800 Gt Xxx رو تو رایان صبا زدن 280 تومن...به نظرتون با این قیمت میارزه؟حالا که اورکلاک شده قدرتش در حد چه کارتی هست؟
من یه بار دیگه هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد!
من 1.500.000 تومن بودجه دارم میخوام کامپیوتر بخرم
چه مانیتور و کارت گرافیکی بخرم؟برای گیم و اینترنت
من تا اونجایی که فهمیدم بهترین گزینه خرید کارت گرافیک برای بازی 8800 Gt هست درسته؟
تا 250 هزار تومن چه مانیتوری بگیرم؟
قیمت چنده؟؟؟ VGA : Asus 8800 Gt Top 512