نقل قول:
همراه اول که اینترنت نداره.
اگه می شد اینتر نت کاپیوتر رو بوسیله کابل به گوشی فرستاد مشکل خیلی از همراه اولی ها حل می شد.
میشه این کاررو کرد ولی خیلی ضایع نیست؟!!!نقل قول:
ایرانسل یه دوستاتو قرض بگیر
Printable View
نقل قول:
همراه اول که اینترنت نداره.
اگه می شد اینتر نت کاپیوتر رو بوسیله کابل به گوشی فرستاد مشکل خیلی از همراه اولی ها حل می شد.
میشه این کاررو کرد ولی خیلی ضایع نیست؟!!!نقل قول:
ایرانسل یه دوستاتو قرض بگیر
برا دوستانی که ایرانسل ندارند!!! یا روشون نمیشه قرض بگیرند!!!
این ورژن قبلی را نصب کنند:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2987928
الله و اعلم!!!!!!!!!! :31:نقل قول:
مر30. بازم مثل همیشه لطف کردی. :11::40::10:نقل قول:
اما این لینک کرم داره و آنتی ویروسم اخطار میده!
http://amini.parsaspace.com/Lonely.Cat.Games.Jukebox.v2.17/kglcjtsrh.zip
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرکش یک شبه تروجان هست ... آنتی ویروست رو disable کن ... نترس خطری ندارهنقل قول:
اما این لینک کرم داره و آنتی ویروسم اخطار میده!
کد:http://amini.parsaspace.com/Lonely.Cat.Games.Jukebox.v2.17/kglcjtsrh.zip
آره فکر کنم به کیجنش گیر میده.
حالا اگه نتونستی کاریش کنی، این مشخصات را وارد کن:
name: 1
code: 31235
من دانلودش کردم! نکنه کرمه بیفته به جون کامپیوتر؟!!نقل قول:
نه بابا کرم کدومه؟
آنتی ویروست بهش گیر بیخود میده.
من nod دارم کاری باهاش نداره و راحت اجرا می کنم و استفاده می کنم
میشه یکم در مورد 3تا گزیینه پایین توضیح بدین؟
PreFP1
Fp1
Fp2
این شبکه WLAN چیه؟
من یه برنامه نصب کرده بودم که با اون میشد از طریق گوشی شبکه های تلویزیون رو عوض کرد. اما وقتی می خواست سرچ کنه میزن WLAN Network not found!
میشه روش کار برنامه MAPS رو کامل توضیح بدین؟ (واسه این برنامه هم همین ارور WLAN Network not found رو میده!!!!!!)
و سومی 9.3 مثل n96
wlan شبکه اینتر نت بیسیم هستش.نقل قول:
اگه جایی باشه گوشی میتونه از اون طریق با سرعت بسیار بالا به اینترنت متصل بشه.
برا کار با maps یا باید گوشیتون به اینترنت متصل بشه که نقشه ها را دانلود کنه یا خودتون از طریق کامپیوتر و نرم افزار maploader نقشه را بریزید رو گوشیتون.
البته برا ایرن نقشه ای وجود نداره.
به این 2 تاپیک یه سری بزن:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=242293
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=264115
خیلی خیلی ممنون.
2 سئوال دیگه!
پس گوشی مشکلی نداره که Wlan وصل نمیشه، نه؟!
Wlan و Gps هزینه دارند؟ یعنی واسه من پول میاد؟
نه خب.
اونجا که شبکه وایرلن وجود نداره.
مثلا تو دانشگاه ها ممکنه این شبکه وجود داشته باشه.
نه هزینه ای ندارند.
gps که سیستم ماهواره ای جهانیه.
وایرلن هم هزینش با اونجاییه که اینترنت را قرار داده.
ممکنه اون اگه دلش بخواد از شما هزینه بگیره.
برنامش نام لازم نداره، فقط کد میخواد. این کد هم میگه اشتباهه! میشه یکی دیگه بدین؟نقل قول:
کیجنش یک name می خواد که براش کد بسازه.
من یادم نیست که این name تو خود برنامه بود یا باید سریال نامبر گوشی را بهش بدیم.
شما ببین همون قسمت که میگی کد می خواد name وجود داره؟
خوب دوستان منم به جمع دارندگان این گوشی پیوستم
آقا ی مشکل دارم Vibrating alert روی on ولی گوشی ویبر نمی زنه؟؟؟؟// چی کار کنم ؟؟؟ همین امروز گوشی رو خریدم
یه بار با کد
فرمتش کن اگه نشد خرابه.کد:*#7370#
از کجا خریدی مگه؟
همه چیز دیگشو چک کردی؟
زمان مکالمشو چی؟
تازه خریدم زمان مکالمه هم 0 بود
آقا مشکل حل شد
-------------
گوشی رو گذاشته بودم شارژ و وقتی زنگ می زدن ویبره نداشت ولی وقتی از شارژدر اوردم امتحان کردم ویبرش درست بود
عادی دیگه؟؟
سلام.نقل قول:
آره. عادیه.
یک سوال برو بکسی که ورژن گوشی رو به 30 افزایش دادن آیا واقعا مصرف باطری پایین اومده ورژن گوشی م21 و 1 روزه باطریش خالی شد البته استفاده کردم
مصرف 95 اصولا همین مقداره.
ولی با آپدیت کمی بهتر میشه.
شما برای بهبود این موضوع می تونی از باتری n95 8 gig که قوی تره جای این باتری استفاده کنی.
حدود 2 برابر الان بهت شارژ میده
راستی می شه بگید جی پی اس ان 95 چطور کار می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه قسمت gps data تو گوشی هست که با اون می تونید اطلاعاتی از قبیل طول و عرض جغرافیایی سرعت و ... را ببینید.
باید تو یه محیط نسبتا باز بایستید و قسمت کشویی گوشی را باز نگه دارید و 3 دیقه ای صبر کنید تا وصل بشه.
برای استفاده از نقشه هم می تونید از نرم افزار smartcomgps که تاپیکش تو بخش برنامه ها هست استفاده کنید.
تو رو خدا کمکم کنید. این مشکله، یا ماله همه همینطوره؟!نقل قول:
سلام دوستان عزيز من يك مشكلي دارم با گوشيم...
دكمه جوي استيك آن خيلي لق ميزنه...انگار داره از توي گوشي در مياد
وقتی وارد gps data می شم سه تا گذینه هست که هر کدوم رو که می زنم نوشته no connection ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
-----------
یک سوال دیگه وقتی می خوام برای کسی ی چیزی از طریق بلوتوس بفرستم می گه می خوای بلوتوست روشن بشه (فکر کنم اینو می گه )وقتی می زنه no کنسل می شه باید حتما بزنی yes تا بلوتوس تو هم روشن بشه و بعد برای طرف فیلتو بفرستی !!!!!!!!! اینجوری؟ یعنی نمی شه بدون روشن کردن بلوتوس خود ی چیز برای دیگری فرستاد؟
من که مشکل اینطوری ندارم ... شاید تنظیمات رو Default کنید بهتر بشهنقل قول:
من نمی دونم چرا بعضی وقتها که فیلم میگیرم، تصویر یه چندثانیه ای (1 یا 2 ثانیه!) متوقف میشه! انگار وسط فیلم عکس میگیره و در همین حین اون چرا قرمزه پائین لنز گوشی هم خاموش و روشن میشه. این دلیلش چیه؟
دوست من پایه و اساس ارسال فایل از طریق بلوتوث روشن بودن بلوتوث هر دو گوشی هست ...نقل قول:
شما وقتی روی یه فایل صوتی یا تصویری کلیک مکنید و گزینه Send رو میزنید اگه بلوتوث گوشیتون روشن باشه که هیچ سرچ میکنه تا گوشی مخاطب رو پیدا کنه ولی اگه بلوتوث گوشی خاموش باشه ( فکر کنم مشکل شما همینجاس ) بصورت اتومات ازتون میپرسه بلوتوث رو روشن کنم یا نه ؟ که اگه Yes رو بزنید مثل گزینه بالا سرچ میکنه تا پیدا کنه و بفرسته ولی اگه No رو بزنید ارسال فایل کنسل میشه .....
بله اینجوری ولی قبلا که چند تا سونی اریکسون داشتم اونی که فرستنده بود واجب نبود که روشن باشه
---------------
جواب این رو هم اگه می شه بدید
نقل قول:
وقتی وارد gps data می شم سه تا گذینه هست که هر کدوم رو که می زنم نوشته no connection ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی option بزن satellite status و وضعیت Receive رو چک کن ... باید چهار تا خط عدد دار بیاد ... اگر نیایند ارتباط کامل نیست
N95 جوی استیک نداره !نقل قول:
سلام دوستان عزيز من يك مشكلي دارم با گوشيم...
دكمه جوي استيك آن خيلي لق ميزنه...انگار داره از توي گوشي در مياد
اگر N73 داری این عادیه !
نمی دونم منظورم رو دست بیان کردم یا نه! من دیفالت هم کردم! اما بازم همینجوریه! :41:نقل قول:
همیشه هم اینطوری نیست. تا حالا دوبار اینجوری شده. یعنی اون چراغ قرمز پایین لنز واسه یک یا دو ثانیه در حین فیلم گرفتن خاموش شده و در
همون لحظه تصویر هم ثابت میشه! (انگار عککس میگیره) و این کار چندین بار تکرار شد در حین فیلمبرداری!
اگه نیومد چی؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من الان زدم می نویسه NO SATELLITE DATA AVAILABLE.... ?
و bACK کردمدوباره انجام دادم 2 عدد اومد صبر کردم یکی از اعداد رفت
قضیه چی عددا چی ان؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رفتم توی محیط باز زدم 5 تا خط اومده بود با اعداد مختلف یکم صبر کردم هیچی نشد اومدم بیرو می شه بگید چطوری کار می کنه؟
منظورت اینه بعضی وقتا موقع فیلم برداری ریپ میزنه؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
انگار گوشی اطسه میکنه.
اگه اینه که من تو فریمورای پایین این مشکلو داشتم.
با فرمت و ریستو ....... درس نمیشد.
اگه اخرین ورژن روشه که یه بار فلش یا ری اپدیت کن.
اگرم نیست که به 30 اپدیت کن.
البته این مشکل ممکنه از رمت هم باشه که تو اون لحظه حجم قسمت ازادش کم شده و عملیات فیلم برداری قطع شده و وقتی اون بار اضافی از روش برداشته میشه به حالت عادی برمیگرده.
قبل از فیلم برداری یه بار "ریمو مموری کارت بزن" یا از برنامه های هندی تسک استفاده کن و رمت رو خالی کن.
نقل قول:
اگه وصل بشه رو همون صفحه ی اول چند حلقه ی قطب نمای مجازی میاد.
اگه ورژنت پایینه به 30 اپ کن.
تو این ورژن جدید تو محیط سر بسته هم زیر 1 دقیقه وصل میشه.
تو محیط باز زیر 10 ثانیه.
نقل قول:
اولش این پیغامو میده. بعد از مدتی مینویسه ویتینگ فور جی پی اس. بعدش هم که اون حلقه ها میاد.
برای اینکه سریعتر وصل شه زیاد تکون نخور.مهم اتصال اولیه هست. وقتی وصل بشه حتی تو جای بسته هم قطع نمیشه و اگه بشه سریعا وصل میشه.
خیلی خیلی ممنون. ورژن گوشی 30 هستش. به گمونم از رم باشه. چون از 2 گیگ فقط 400تا خالی داره!!! :دی.نقل قول:
اول که گوشی رو خریده بودم و رم نزاشته بودم هیچ مشکلی نداشت. پس به احتمال زیاد ماله رمه! تمام مشخصاتی
هم که گفتی درسته. انگار اطسه میکنه و در همون لحظه چراغ قرمز پایین لنز هم خاموش میشه. پس از رمه؟!!!