دمت جیز!!!!!!عشق است آرسنال عشق است ونگرنقل قول:
Printable View
دمت جیز!!!!!!عشق است آرسنال عشق است ونگرنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی به نظر من بازم تو صنعت اهنگ سونی برتره
حتی نوکیا برای اولین بار که 3250 رو داد بیرون یه هندزفری خوب روش نزاشت
چین کارو براش انجام داد!
یه روش توپ برای 5700 دار ها: خروج از music player
برید تو music player
حالا all songs رو انتخاب کنید
حالا اکولایزر ها رو بیارید. یکی رو به دلخواه انتخاب کنید مثل pop.حالا edit رو بیارید
وقتی که edit اومد. option رو انتخاب کنید و EXIT رو انتخاب کنید
خوب بید؟؟؟
اگه تکراری بود به بزرگی خودتون ببخشید
rقبلا توسط خودم کشف شده بید!البته اگه از توی البوم art بری و دانلود رو انتخاب کنی و سپس اپشن و گزینه ی exit رو بزنی باز هم موزیک پلیر بسته میشه!این exit مثل اینکه برای موزیک پلیرش یه باگه!!!
می تاییدم.نقل قول:
توپچی های لندن و عشق است
ونگر رو عشق است
ون پرسی رو عشق است:11::11::11::11:
ولی دیشب جلوی تاتنهام خیلی بدبازی کردیم.
راستی رین اسکای نگفتی که چطوری گوشی رو تست کنم یعنی موقع خرید به چه چیزایی توجه کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مثل اینکه هنوز باس 3250 رو نشنیدی نه ؟؟
هنوز صدای N91 8 GIG رو نشنیدی ؟شنیدی ؟؟
صدای N95 8GIG رو چی ؟؟ شرط میبندم اینم نشنیدی !!
سونی ها اگر صداشونو تا اخر ببر یبالا صدای خر خر میده !!
بازم بگم ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچها به نظر شما نوکیا گوشی موزیک اکسپرس جدید با دوربین3 رو به بازار کی میده؟
همین الان هم زده 5610 با دوربین 3.2نقل قول:
5610 چنده؟
سیستم عامل داره؟
مثل اینکه هنوز باس 3250 رو نشنیدی نه ؟؟
هنوز صدای N91 8 Gig رو نشنیدی ؟شنیدی ؟؟
صدای N95 8gig رو چی ؟؟ شرط میبندم اینم نشنیدی !!
سونی ها اگر صداشونو تا اخر ببر یبالا صدای خر خر میده !!
بازم بگم ؟؟
منظورم از نظز هندززی بید
ولی نوکیا فقط صداش بالاست ولی سونی کیفیت داره.
حدود 310 . 320نقل قول:
نه جاواستنقل قول:
دقیقا برعکس گفتی دوست عزیز نوکیا کیفیتش خوبه ولی سونی صداش بالاست البته .......نقل قول:
شاید خیلی مسخره باشه ولی من تو باز کردن درب پشت 5700 که امروز خریدم موندم!!! اگه راهنمایی کنید ممنون میشم اگه مصور باشه هم چه بهتر
ببین دوست عزیز اون چسبه رو که میبینی او رو بکش به سمت بالا باز میشه به همین سادگی به همین خوشمزگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اما اگر جسب رو کندی گوشی رو بچرخون به صورت 90 درجه بعد ار پایین درش رو باز کن
امیدوارم فهمیده باشی چون خودم نفهمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دیگه هرکسی می دونه نوکیا صداش بالاتره!
ولی از نظر کیفیت شما 5700 رو با w810 مقایسه کن واضحه که 5700 بلندتره ولی w810 صداش شفافتره.
من گوشیمو هک کردم الان تقریبا با n73 برابری می کنه ولی کیفیتش با افزایش صدا کم نشده(یه کم)
تنها دلیلی که وادارم می کنه 5700 بگیرم وجود فضول هایی پر رو در فامیل ماست
میرن سر گوشی .
ته گوشیو در میارن
ولی با 5700 می تونم pass رو صفحه بذارم:21::27:
باز هم برعکس گفتی 5700 صداش کمتره اما در عوض کیفیت داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اقا تشکر حله فقط کسی از کابلش عکسی داره مثه اینکه کابلش اشتباه .مخصوصا اون سرش که باید تو گوشی بره.نقل قول:
نقل قول:
نه......باز داری اشتباه می کنی .:31:
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناهار خوردی ؟؟
حالت خوبه ؟؟
این چه حرفیه میزنی ؟
برو ..برو که اگر امین بیاد ببینتت ...خودت میشناسیش !!:31:
ببینید من هنوز هم که هنوزه موندم که این مردم به چه چی این گوشی های سونی اریکسون می نازند
به من چه که تعصب دارن ولی هم کیفیت و هم بلندی صدای گوشی های سونی اریکسون افتضاحه
خوب با این اسم مسخره واکمن مشتری جمع کرد
نوکیا هم میتونست رو گوشی هاش اسم khgkjghlegjk بذاره و بگه بهترین گوشی های موزیکال رو دارم
البته xpressmusic رو روشون گذاشته ولی مثل سونی شورشو در نیوورده
در کل باز هم میگم که گوشی هاشون کیفیت ندارن
در ضمن صدای 5700 نسبتا بلنده ولی نه خیلی زیاد
اینجوری باید باشه ...نقل قول:
کد:http://boxstr.com/files/592401_kbt1x/20080110%28021%29.jpg
قربون آدم چیز فهم...نقل قول:
اقا راستی به غیر از چرخوندن صفحه کلید جوری دیگه نمشه دوربینش را فعال کرد؟
شرمنده ولی باز نشد چون واسم واجبه اگه بذارید ممنوننتان میشمنقل قول:
چرا میشه
میتونی از طریق منو دوربین رو باز میکنی(که دوربین رو به جای دیگست
نقل قول:
menu>media>camera
نقل قول:
لینک مشکلی نداشت...
اخه تو منو ی اصلی گزینه ای به نام camera یا همون دوربین نیستنقل قول:
به پست قبلیم دقن کن...نقل قول:
نگفتم که توی منوی اصلی ...
menu>media>camera
نقل قول:
سلام :40:جیگر طلا:40: ....!
تو باید بری تو MENU بعد بری تو قسمت MEDIA تو این قسمت گزینه ی CAMERA هست !!!
ولی این جوری دوربین به یه طرف دیگه هست ......!!:31:
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11:
حرفت بیشتر از اینکه حرف باشه یه جک بود!همه اینو میدونند که سیاست جدید نوکیا کیفیت صداست نه بلندی!اولینشون هم 5700 بود الان هم ان81 ان95 8 گیگ و 5610 رو تولید کرده که فقط کیفیت دارند !البته ان82 رو نمیدونم!!نقل قول:
نقل قول:
معلومه ......:10::10:
این درسته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:31::31::31::31:
:11::11:خواهشا دیگه در مورد این موضوع دیگه بحث نکنید............:11::11:
جناب ایمان کریستال اگه میخواهی به این کل کل کردنت با اون سونی اریکسونت در این تاپیک ادامه بدی به مدیران گزارش میکنم!دیگه این سونی اریکسونیها شورشو در اوردن!چشم ندارن گوشیهای جدید نوکیا رو ببینند از بس که این شرکتشون تعطیله!من هنوز دبل 960 عتیقه رو ندیدم!!بعد از 2 سال از معرفی!!!برید با همون اسم تبلیغاتیه سایبرشات و به قول خودت واللللک من حال کنید!!!!!!
ماشالله امین خان...این یارو یه کم دعوا داره !!نقل قول:
khgkjghlegjk کلمه جدیده؟:31:نقل قول:
همین که صدای 5700 از دبلیو850 و کا750 بلندتر باشه بسه دیگه مگه آدم میخواد عروسی راه بندازه.مهم کیفیت هستش البته بلندی صدا تا حدی خوبه
به درد عمشون میخوره.:31:چون جاواست.گوشی واس سیمباین باشهنقل قول:
زیمکا جون میخواهی روشنت کنم 5700 صداش چطوریه!؟؟؟ببین کا800 صداش عین 7610 هست!دبل 810 نه کیفیت 5700 رو داره و نه بلندیشو!کا750 صداش تعطیله!ان70 موزیکال رو صداشو شنیدی؟؟؟اگه شنیدی حالا توی ذهنت با کیفیتش کن و صداش و استریو کن!ببین چی میشه!توی محیط اتاق عین ضبط صوت!در ضمن 5700 برتریهای زیادی نسبت به گوشیهای دیگه داره که یکیشون ضبط صدای عالی و استریو هست چه در فیلمبرداری و چه در ضبط صدای خبرنگاری!!
قربونت برم جیگر من قبلا روشن شدم امتحانش کردم که پست بالایی رو دادم :31:نقل قول:
من یه جایی توی یه فرومی خوندم که احتمالا با آپدیت جدید بازم صداش بلندتر میشه ولی همینم بسه.
(فکر کنم خودت گفتی)
تو رو خدا اسم 7610 رو دیگه نیار:2:یه گالری میزنی سه ساعت بعد...:18:
درست گفتی
در کل بگم که کیفیت گوشی های نوکیا مثل 5700 از تمام گوشی های سونی اریکسون خیلی خیلی بهتره
جون کاظم یه 5700 بخر که هم به حرف من برسی و هم من دیگه خودمو خسته نکنم و هم کیفیت خوب رو حس کنی و هم کیفیت بد رو از خودت جدا کنی
ببخشید دو تا پست شد
باشه میگیرم ولی من یه عادتی دارم که توی محرم آهنگ گوش نمیدم:31:اگه بخر باهاشون بعد از عاشورا اهنگ گوش میدم یا اینکه مستقیما بعد از عاشورا با قیمت جدید میخرم :31::31:نقل قول:
اوکی مشکلی نداره
هر جور که دوست داری
اگه دوست داری باهاش نوحه گوش کن(که اگه کیفیت صداش چه خوب باشه چه بد باشه گوشت کر میشه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من که قصد کل انداختن ندارم فقط نظرمو گفتم در ضمن کلمه ی (واللللک من) از شخصی دیگه بود
بلدم walkman رو تلفظ کنم.:11:
من که هنوز این گوشیو نگرفتم.یعنی ممکنه نظرم اشتباه باشه:10:
چرا میزنی حالا؟
نه ایمان جان خواهش میکنم!مثل اینکه شما رو با یکی دیگه اشتباه گرفتم!در کل معذرت!اما از من به شما نصیحت شما اگه همین 5700 رو خریدید دیگه عمرا طرف سونی اریکسون نمیرید!اگه به سونی اریکسون علاقه دارید پس بهتره به همون گوشیهاش بچسبی!بدون شوخی میگم!همین زیمکا خان یک روز گوشی سیمبین دار نوکیا دستش گرفته دیگه عمرا نمیخواد طرف سونی اریکسون بره!دی: