درسته يارو يه خورده قاطي داشت . پست هاشم پاك كردن . من كه نفهميدم منظورش از اين كارا چيه .نقل قول:
درسته يارو يه خورده قاطي داشت . پست هاشم پاك كردن . من كه نفهميدم منظورش از اين كارا چيه .نقل قول:
آخ قربون آدم چیز فهم.آخه واقعاٌ میشه آدم pc رو بزاره رو دوشش بره بیرون از شهر بازی کنه؟!!pc رو چه دخلیه با psp؟!!نقل قول:
کسی در مورد دوربینی که رو psp میخوره اطلاعاتی داره؟
منظور خاصي ندارن ، دارن بزرگ مي شن فكر مي كنن بعضي چيزا جالبه !نقل قول:
درسته يارو يه خورده قاطي داشت . پست هاشم پاك كردن . من كه نفهميدم منظورش از اين كارا چيه .
دوربينش 1.3 مگا پيكسله ظاهرا قيمتشم با يو ام ديش حدود 70 ، 80 تومنه ! ولي به نظر من خوب رو PSP سوار نمي شه .. چون هي بايد بكنيش ! در كل براي عكس برداري همون موبايلتون پيشنهاد مي شه ! ( الان ديگه همه گوشي ها دوربين دارن ديگه نه !!!!)نقل قول:
آخ قربون آدم چیز فهم.آخه واقعاٌ میشه آدم pc رو بزاره رو دوشش بره بیرون از شهر بازی کنه؟!!pc رو چه دخلیه با psp؟!!
کسی در مورد دوربینی که رو psp میخوره اطلاعاتی داره؟
آقا قيمت PSP Full Pack الان تو تهران چنده؟
از كجا مفت گير بيارم؟
يه فروشگاه همه چي دار براي PSP طرفاي شهرك غرب كسي سراغ داره؟
يكي يه ليست كامل از تمام مشخصات PSP فول بده..
جان من كمكم كنيد
فکر کنم نکست جن خوب باشه
اون مرحله که کاری نداره. اگه منظورت همونجایی هستش که با دونفره دیگه می ری می بینی دو نفر مزاحم کسی شدند اول باید نفر ابتدایی را حسابی بزنی تا حالش جا بیاد. اما نفر دوم را باید با کمک غلتک و در حالیکه به چپ و راست یارو را می کشونی دکمه R را بزنی که یکهو ولش می کنه. چندبار که اینکار را کنی مرحله رد می شه...نقل قول:
اين چه طرزه پست دادنه . تو 5 دقيقه 10 تا پست دادي كه جوابه منو بديد . ملت كه نشستن پشت سيستم تا يكي سوال ميپرسه جوابشو بدن .نقل قول:
من اون دو نفر رو ميزنم بعد نفر سوم كه با من هست هم مياد پيشم و ديگه اتفاقي نميوفته يعني مرحله رد نميشه . من و اون نفر سوم همينجوري ميچرخن تو همون قسمتي كه هستن . فقط ميگه دكمه مثلث رو بزنيد اگه ميخاييد با كسي صحبت كنيد .نقل قول:
1.3 مگاپیکسل که به درد نمی خوره اونم 80 تومن.حق با شماست.همون موبایل خیلی بهتره!نقل قول:
گفتش چون چند تا بریک کردیم گرون کردیم گفتم چرا با پاندورا کار نمیکنی اصلا نمیدونست چی هست!نقل قول:
خوب باید منظورتو دقیق تر بگی لینک پچ 3 رو من قبل شما گذاشتم:31:
الان سوفون ----- جدیدرو ریختم 180 مگه!!!!!
دمه سایت گرم خودش ف ی ل ت ر رو ف ی ل ت ر میکنه!
اگه امضام بزرگه بگید کوچیکش کنم
بچه ها من یه مشکلی دارم خواهش میکنم کمکم کنید
psp من 3.71m33 هستش بعد میخوام به 3.90m33 آپدیت کنم اما error میده:
. 390PBP Doesn't exist
do you want to download it from intrnet?...
خواهش میکنم کمکم کنید ممنون از لطفتون
آقا كسي راجع به باطري 3600 mAh براي پي اس پي چيزي شنيده؟! تو اينترنت زياد پيدا كردم ولي نميدونمميشه بهش اعتماد كرد يا نه. بعضي ها ميگن 18 ساعت جواب ميده(!) بعضي ها ميگن بعد از يك ساعت خالي ميشه...
اگه كسي اطلاعاتي داره لطفا به ما هم بگه... مرسي
در مورد پدر خوانده دارين صحبت مي كني بعضي از نسخه هاش ناقصه عجيب شايد شما نسخه ناقصشو داري !نقل قول:
من اون دو نفر رو ميزنم بعد نفر سوم كه با من هست هم مياد پيشم و ديگه اتفاقي نميوفته يعني مرحله رد نميشه . من و اون نفر سوم همينجوري ميچرخن تو همون قسمتي كه هستن . فقط ميگه دكمه مثلث رو بزنيد اگه ميخاييد با كسي صحبت كنيد .
خوب همون شما احتمالا قبل از اينكه اونا بفهمن پاندار چيه رفتي پيششون ! در مورد پچم باشه شما زود تر گذاشتي البته من يكي رو مي شناسم به اسم دارك الكس زود تر از همه گذاشت رو اينترنت حتي قبل از اينكه كسي داشته باشه مي گن اين داشته !!!نقل قول:
گفتش چون چند تا بریک کردیم گرون کردیم گفتم چرا با پاندورا کار نمیکنی اصلا نمیدونست چی هست!
خوب باید منظورتو دقیق تر بگی لینک پچ 3 رو من قبل شما گذاشتم
دوست عزيز ظاهرا شما فريم ور اصلي 3.90 رو دانلود نكردي براي تبديل بايد فريم ور اصلي رو بذاري بقل فايلي كه تبديل مي كنه و اسمشو بذاري 390.PBP ( اول 3.90 بعد PBP ) بعد اون برنامه رو اجرا كني ! اگه درست نفهميدي چي شد نزني يه وقتي فريم ور اصلي رو بريزي بعد بياي يقه منو بگيري ! آموزش نصب فريم ور بار ها تو تاپك آورده شده همشون هم تقريبا مثل همه !نقل قول:
بچه ها من یه مشکلی دارم خواهش میکنم کمکم کنید
psp من 3.71m33 هستش بعد میخوام به 3.90m33 آپدیت کنم اما error میده:
. 390PBP Doesn't exist
do you want to download it from intrnet?...
خواهش میکنم کمکم کنید ممنون از لطفتون
طبيعتا بايد باطري هاي قوي تري باشن ! من كه نداشتم ولي بازار هست باطري هاش !نقل قول:
آقا كسي راجع به باطري 3600 mAh براي پي اس پي چيزي شنيده؟! تو اينترنت زياد پيدا كردم ولي نميدونمميشه بهش اعتماد كرد يا نه. بعضي ها ميگن 18 ساعت جواب ميده(!) بعضي ها ميگن بعد از يك ساعت خالي ميشه...
اگه كسي اطلاعاتي داره لطفا به ما هم بگه... مرسي
تصوير نماي داخلي باطري PSP
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه نماي ديگه از باطريش : (البته اين يكي ظاهر باطري اسليمه اون بالايي ظاهرا مال فت !)
ببخشید متوجه منظورتون نشدم. اینکه قویتره که خوب گفتن نداره. ولی بعضی ها ازش گله داشتن.
ضمنا، تو بازار هست بازی هاش؟! منظورتون اینه که تو بازار باتری 3600 mAh هست؟! اگه هست کجا؟! چند؟!
خیلی ممنون از جوابتون
اول از همه ببخشيد اشتباه تايپي بود اومدم بگم باطري هاش نوشتم بازي هاش !! پشت شهرداري يا توپخونه خودمون اكثر مغازه ها دارن مخصوصا اون يارو كه دل روده همه كنسول ها رو داره ! تا حالا قيمت نگرفتم ! فكر نكنم مشكلي داشته باشه ولي فكر نمي كنم خيلي بيشتر از باطري خودش جواب بده !نقل قول:
نه،فیزیک یعنی مثلا یه چیزی که پرت شد مسیر حرکتش چه شکلی باشه.اون قضیه ی درخت رو Crysis ابداع کرده...نقل قول:
یه راه آسون داره:استفاده از PSP Filer.نمیدونم تو این تاپیک همین اومده یا نه؟چکش نکردم.نقل قول:
[آموزش ایمیج گرفتن از بازی های اورجینال psp یعنی umd به ISO]
جاوید،خودت شاید حال کرده باشی،ولی من زیاد با امضات حال نمیکنم...آخه Dreamcast؟؟؟
دوست عزیز آقا جاوید من قبلاض هم psp خودمو آپدیت کردم...یه چیزاییی حالیمه...
من آپدیت 3.90 دانلود کردم به همون اسم هم تغیر دادم ولی اون پیغامو میده...
ما باید کلاً دو تا فایل دانلود کنیم که یکی 24.5 مگابایت حجمشه و یکی دیگه 1.5 مگابایت اگه اشتباه نکنم.
به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟
سيفون جديد منظورت سيفون ----- كمبت اوپس هست ؟نقل قول:
اگه امضات رو يه ذره كوچيك كني ديگه عالي ميشه .
دريم كست بازي هاي ماندگاري داره .... به هر حال هر كسي سليقه اي دارهنقل قول:
جاوید،خودت شاید حال کرده باشی،ولی من زیاد با امضات حال نمیکنم...آخه Dreamcast؟؟؟
دوست عزيز من كه نم يدونم قبلا شما چيكارا كرديد من بر اساس اروري كه گفتيد ،گفتم ! در ضمن براي 3.90 فريم ور حاضر شما بايد 3.52 با آخرين پچش باشه ها !نقل قول:
دوست عزیز آقا جاوید من قبلاض هم psp خودمو آپدیت کردم...یه چیزاییی حالیمه...
من آپدیت 3.90 دانلود کردم به همون اسم هم تغیر دادم ولی اون پیغامو میده...
ما باید کلاً دو تا فایل دانلود کنیم که یکی 24.5 مگابایت حجمشه و یکی دیگه 1.5 مگابایت اگه اشتباه نکنم.
به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟
اين جديده cso شده حجمش 43 مگه ! من دارم دانلودش مي كنم !! چي شد حجم سايفون اينقدر اومده پايين !نقل قول:
سيفون جديد منظورت سيفون ----- كمبت اوپس هست ؟
اگه امضات رو يه ذره كوچيك كني ديگه عالي ميشه .
آره، منم دانلود كردم. 43 مگ! البته هنوز نريختم. از سايفون ----- بعيد بود زير يك گيگ باشه!! :دي
راجع به اون باتري، امروز يا فردا ميرم پشت شهرداري ميپرسم. ولي اگه واقعا 3600 باشه بايد دو برابر باتري داخل جعبه جواب بده! چون باتري خود پي اس پي 1800 mAh هست. البته يه باتري هم خود سوني داده 2200 ميلي آمپر كه فقط 20% بيشتر قدرت داره!
خلاصه ما مونديم چيكار كنيم. از يه طرف 6 ساعت بازي كردن برام كمه. از يه طرف ميترسم باتري بخرم fakeاز آب در بياد! خدا عاقبت همه رو بخير كنه!
من یه بار تو پایتخت دیدم 17 تومن ولی بهتره از توپخونه بخرینقل قول:
من یه نمونه از فیزیکو گفتم.مخترع درخت هم crysis نیستنقل قول:
اینم همون filer هست اموزش خودمه!
اره این شبکه ای که!نقل قول:
باید صبر کنید تا کوچیکش کنم الان وقت ندارم
سايفونه شبكه ايه ؟!؟ حال نمي ده كه من نم يدونم چرا هر دفعه بايد گند بزنن تو بازي سايفون تو پلي دو هم همين كارار كردن بازي رو خراب كردن !
پس شما حتما توي دستشوئي باهاش بازي كردي:31:نقل قول:
شما نميدوني قيمت رم 8 گيگ چقدره؟؟؟
ممنون
راستي اگه يكي لطف كنه چند تا عكس از محيط بازي هاي psp بزاره تا با گرافيك بازهاي psp بيشتر آشنا بشيم ممنون ميشم
تو دستشويي يه فازي مي ده ! مي گن مردان بزرگ تفكرات بزرگشون رو تو دستشويي مي كنن ! حالا ببين اگه با پي اس پي بري تفكر كني ديگه ته فازه ! از سخنان گهر بار يكي از معلم هاي زمان پيش دانشگاهي من كه مب گفت كتاب دفترتون هم تو دستشويي ببرين با خودتون !نقل قول:
پس شما حتما توي دستشوئي باهاش بازي كردي
شما نميدوني قيمت رم 8 گيگ چقدره؟؟؟
ممنون
راستي اگه يكي لطف كنه چند تا عكس از محيط بازي هاي psp بزاره تا با گرافيك بازهاي psp بيشتر آشنا بشيم ممنون ميشم
برا عكسم كافي يه سرچ بزنيد تو گوگل دو نمونه عكس بازي ها اولي برن آوت دومي ريج ريسر:
در ضمن رزلوشن صفحه بازي اندازه عكس دومي يعني 480 در 272
سلام.
جاوید عزیز لطفا قیمت روز پی اس پی اسلیم و فلت رو برام بنویسید.
اين سه چهار پست اخير بار علمي بسيار زيادي داشت! طوري كه الآن داره سرم گيج ميره!!
من امروز ميرم توپخونه، شب به اميد خدا نتيجه ي باتري و اينا رو ميگم.
از آقايان J A V I D و ali_ranger22 بسيار تشكر ميكنم(حيف دگمه اش نيست!) مخصوصا جناب جاويد با اين دو عكس اخيرشون! قربان اولي مال برن آوت پردايسه؟! عجب چيز الاغيه!
آره همون طور كه جاويد گفت تو دستشويي خيلي فاز ميده . ولي خارج از شوخي منظورم اينه كه هر جا ميتوني با psp بازي كني ولي با pc كه نميتوني .نقل قول:
عكس هاش هم توي سايت gamespot هستش .
كسي از بچه ها كابل psp اسليم به tv داره ؟
مي خام ببينم به چه جور تلوزيوني وصل ميشه . يعني به همين tv هاي معمولي هم ميشه وصل كرد ؟
اولا الاغ اون خر ملانصرالدین بود!:31:الاغ یعنی چی؟!؟!:18:دوما اینکه عکسش واسه من نمیاد،ولی احتمالا مال Burnout:Dominator باشه.Paradise مال PS3 و 360 هست.نقل قول:
الاغ یه چیزیه تو مایه های همون خر! باگ! ننه!!
ضمنا دومینیتور که اینجوری نیست! آقا جاوید توضیح بده لطفا!
راستی... رفتم توپخونه... باتری 1800 ارجینال (به گفته فروشنده و به ظاهر) خریدم 13 تومن. باتری 3600 متفرقه هم بود 13 تومن! فروشنده اش میگفت بیشتر از 2200 نیست. خوب من هم اولی رو انتخاب کردم دیگه. حالا امتحان میکنم میگم نتیجشو.
تو توپخونه كابل كامپونتش رو جدا مي فروشن احتمالا كابل خودش AV معمولي بايد باشه !نقل قول:
كسي از بچه ها كابل psp اسليم به tv داره ؟
مي خام ببينم به چه جور تلوزيوني وصل ميشه . يعني به همين tv هاي معمولي هم ميشه وصل كرد ؟
نقل قول:
نمیاد،ولی احتمالا مال Burnout:Dominator باشه.Paradise مال PS3 و 360 هست.
اما در مورد شبهات پيش اومده در مورد عكس بازي برن اوت ! بله اون عكس مال Burnout:Dominator و مال Paradise نيست در ضمن سايتي كه اين عكس رو ازش بلند كرديم خبرش مال سال 2006 بود يعني قبل از اومدن Paradise حالا شايد عكس مربوط به نسخه PS2 باشه من بي تقصيرم ! ولي هميشه براي به رخ كشيدن قدرت كنسول از بازي هاي ماشين سواري استفاده مي كنن ............ به هر حال عكس دوم صد در صد مال ريج ريسر PSP براي كم شدن شبهات اين عكس پايين رو مي ذارم كه صد در صد مال نسخه PSP بازيه !نقل قول:
ضمنا دومینیتور که اینجوری نیست! آقا جاوید توضیح بده لطفا!
مرسی از شفاف سازی جناب جاوید! پس حق با جفتمون بود!
باتریه رو هم امتحان کردم. یه خورده بد جا خورد! که همین نشون میده اصل سونی نیست. ولی کپیش معرکه اس! مو نمیزنه! (حالا خودمونیم، مو که میزنه!) به هر حال تا حالا که مشکلی نداشته و هم شارژ میشه و هم پی اس پی رو روشن میکنه!! باید زمان بگذره تا معلوم شه بازی چند چنده؟!!
حالا خداییش یه قیمت بروز از پی اسپی فت و اسلیم و مموری 8 گیگ بزارید دیگه! هر کی هر قیمتی داره بزاره!
من آخرین قیمت مموری استیک 8 گیگ گارانتی مشتی که دارم مربوط به الکامپه که گارانتی ایران رهجو 130 تمون(!) بود. امروز توپخونه گارانتی غیر ایران رهجو ولی نسبتا خوب 95 تومن میگفت. 2 ماه پیش هم علاالدین یه همچین چیزی رو 80-85 میگفتن.
نگفتم؟!
حالا یه سوال:مگه خودت باتری نداشتی که رفتی 1800 خریدی؟یا اسلیم داری،مگه نه؟
خواهش مي كنم ولي قيمت به روز نمي شه داد مخصوصا تو تهران كه قيمت از پايين شهر تا بالاي شهر و از اين مغازه تا اون مغازه كلي جا به جا مي شه ! بريد بازار قيمت بگيريد حدود 220 بايد باشه الان !نقل قول:
مرسی از شفاف سازی جناب جاوید! پس حق با جفتمون بود!
باتریه رو هم امتحان کردم. یه خورده بد جا خورد! که همین نشون میده اصل سونی نیست. ولی کپیش معرکه اس! مو نمیزنه! (حالا خودمونیم، مو که میزنه!) به هر حال تا حالا که مشکلی نداشته و هم شارژ میشه و هم پی اس پی رو روشن میکنه!! باید زمان بگذره تا معلوم شه بازی چند چنده؟!!
حالا خداییش یه قیمت بروز از پی اسپی فت و اسلیم و مموری 8 گیگ بزارید دیگه! هر کی هر قیمتی داره بزاره!
من آخرین قیمت مموری استیک 8 گیگ گارانتی مشتی که دارم مربوط به الکامپه که گارانتی ایران رهجو 130 تمون(!) بود. امروز توپخونه گارانتی غیر ایران رهجو ولی نسبتا خوب 95 تومن میگفت. 2 ماه پیش هم علاالدین یه همچین چیزی رو 80-85 میگفتن.
ديروز رفتم 360 بخرم يارو گفت 450 تومن يه ربع بعد رفتم همون يارو گفت 480 تومن !!!!!! ماشالله قيمت كنسول ها تو ايران مثل طلا و نفته ثانيه اي بالا پايين مي ره !
كابل اصلي tv براي component ، psp هست كه به تلوزيون هايي كه داراي اين خروجي هستند وصل ميشهنقل قول:
اين كابل از سه تا پورت براي تصوير و دو پورت براي صدا تشكيل شده كه معمولا رو تلوزيون هاي LCD يا PLASMAوجود داره اگه خواستيد به تلوزيون هاي معمولي وصل كنيد بايد كابل AV اون كه از يه پورت تصوير و دو پورت صدا تشكيل شده استفاده كنيد.
پي اس پي من فت هست. ولي 5-6 ساعت باتري برام كم بود! يه باتري ديگه هم خريدم كه تو راه و تو سفر و غيره بيشتر بتونم بازي كنم!!
جاويد جان، قيمت مموري استيك 8 گيگ هم همينجوري بگو لطفا! مثلا بگو 80 الي 130!!!!!!!!!!
توصيه مي شه تو خونه باطري رو در بياريد و پي اس پي رو مستقيم به برق وصل كنيد تا در مصرف باطري و عمر باطري صرفه جويي كنيد !!نقل قول:
پي اس پي من فت هست. ولي 5-6 ساعت باتري برام كم بود! يه باتري ديگه هم خريدم كه تو راه و تو سفر و غيره بيشتر بتونم بازي كنم!!
جاويد جان، قيمت مموري استيك 8 گيگ هم همينجوري بگو لطفا! مثلا بگو 80 الي 130!!!!!!!!!!
والا قيمت مموري هم مثل كنسوله ! آخرين بار كه من قيمت گرفتم تو وليعصر جايي كه گوش مي برن رم هشت گيگ داشت يارو تو بسته بندي هاي بسيار زيبا كه من هيچ جايي تو همچين بسته بندي نديده بودم رفتم به يارو گفتم چند گفت اينا اصل مجيكه ؟ گفتم چند ؟ گفته بستشو ببين آدم كيف مي كنه ! گفتم خوب بستشو ور دار خودشو به من ، هي مي گم چند داره داستان تعريف مي كنه ! اومدم بيام بيرون يارو گفت چرا ناراحت مي شي بيا ديگه محلش نذاشتم !
ولي وست ديرو يا پريروز بود يكي اومد ازش خريد 95 فكر كنم يه بازي خفن حجمم ريخت براش تست زد كه نشون بده افت سرعت نداره !