دوستان این ایکس باکس جدید قضیهاش چیه
همون مدل جاسپر که میگن دیگه مشکل سه چراغ شدن حل شده است
اگر این مشکلش حل شده من یکی بخرم
نظر شما چیه
دوستان این ایکس باکس جدید قضیهاش چیه
همون مدل جاسپر که میگن دیگه مشکل سه چراغ شدن حل شده است
اگر این مشکلش حل شده من یکی بخرم
نظر شما چیه
دوست بايد صبر كني هنوز معلوم نيست كه مشكلش به طور كامل رفع شده يا نه.نقل قول:
شما با همين falcon هم مشكل نخواهي داشت مخصوصا وقتي بازيو بريزي رو هارد.ديگه از 8 ساعت بيشتر كه بازي نمي كني
در روز عزيز دل!!!
یعنی فالکون دیگه سه چراغه شدن تو کارش نیست
در کل موقع فیلم دیدن یا استفاده از live سه چراغه امکان داره یا نه
یعنی سه چراغه فقط مربوط به حرارت دستگاه میشه
والا خود من 1ماهي كه live داشتم همواره در حال بازي بودم و خب من فقط 2تا بازي خيلي زياد live بازي ميكنم كه اون 2تارو روي هاردم
ريختم .ولي در كل خيليارو ميشناسم كه بازي روي هارد نريختن اصلا و زيادم بازي كردنو مشكل نداشتن با همين falcon.نگران
3چراغ نباش ديگه حل شدس
سوال دوستمون رو که دیدم میخواستم کلی تایپ کنم که دیدم این دوستمون جواب خوبی دادننقل قول:
اون خط قرمز رنگ خلاصه کلام و تایید شدس
البته باید بگم که این موضوع 99% حل شده است واگر کنسول در جای مناسب و یا نگهداری مناسب انجام نشه شاید 3 چراغ هم بشه ولی احتمابش خیلی کمه!نقل قول:
البته نمی شه گفت 100% چون احتمال 3 چراغ شدن در صورتی که نکات ایمنی رعایت نشه و یا کنسول در مکان مناسب نباشه احتمالش هست!نقل قول:
سلام :11:
:8:من چند روز پیش xbox رو خریدم:8:
یه سوال دارم
یه شکلک که اولش ناراحت بود بعد من یه بازی کردم نوشت 5 gig بعد یکم خندید بعد که بازی دوم رو گذاشتم نوشت 10 gig خوشحالتر شد بعد که بازی سوم رو گذاشتم نوشت 20 gig و خندید مثل این شکلکهای یاهو ، نشونه چیه؟
بعد یه سوال دیگه اینکه چطوری از داخل بازی بدون در آوردن dvd بیام تو محیط منوی xbox ?
ممنون
من تا حالا همچین شکلکی را ندیدم!منظور شما آواتار بود؟نقل قول:
شما باید دکمه guid را بزنی و از اونجا داشبورد را انتخاب کنی!
سه چراع قرمز نشان دادن کنسول یک اخطار هست که به شما میگه کنسولتون یک مشکلی داره..نقل قول:
یعنی فالکون دیگه سه چراغه شدن تو کارش نیست
در کل موقع فیلم دیدن یا استفاده از live سه چراغه امکان داره یا نه
یعنی سه چراغه فقط مربوط به حرارت دستگاه میشه
با یک روش ساده شما میتونید کد اون سه چراغ رو دربیارید و متوجه بشید مشکل کنسول شما از کجاست..(البته نه دقیق ولی خیلی کمک می کنه)
سه چراغ هم فقط برای داغ شدن کنسول نیست و فقط یک مورد اون مشکل حرارتی هست.. و امکان داره جاها دیگه کنسول خراب شده یا مشکل نوسان برق داشته باشه..
این مربوط به داشبورد جدید میشه .. اون 5g و 10g و.... هم مربوط به امتیاز های هست که شما از هر بازی می گیرد و یک اچیومنت خوانده میشه..نقل قول:
یه شکلک که اولش ناراحت بود بعد من یه بازی کردم نوشت 5 gig بعد یکم خندید بعد که بازی دوم رو گذاشتم نوشت 10 gig خوشحالتر شد بعد که بازی سوم رو گذاشتم نوشت 20 gig و خندید مثل این شکلکهای یاهو ، نشونه چیه؟
بعد یه سوال دیگه اینکه چطوری از داخل بازی بدون در آوردن dvd بیام تو محیط منوی xbox ?
معمولا تو یک بازی 1000g باید بگیرد البته اجباری نیست و فقط جنبه رقابتی داره..
:19::19:3 چراغ شدم!!:19::19:
میره تو بازی یهو موقع لود کردن هنگ میکنه بعدش هم 3 چراغ میده
اخه عمود گذاشتن دلیلی واسه 3 چراغ شدنه؟؟؟ من تازه دیدم اینجوری خنک تر میمونه عمود گذاشتم!!
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41:
ربطی به عمود گذاشتن نداره.. خیالت راحت..نقل قول:
باید کد سه چراغو در بیاری ببینی مشکل از کجاست.. کلا این پست زیر رو بخون جواب رو بعدا به ما هم بگو..
اگر مشخصات کنسولت هم بگی بد نیست.کد:http://----------.com/forums/showpost.php?p=422380&postcount=1
سلام
اول باید بگم ببخشید که این سوال های تکراری رو میپرسم.چون وقت ندارم تمام این تاپیک رو بخونم.
تا اونجایی که فهمیدم دوستان میگن مدل پریمیوم-فالکون مناسبه.
حالا سوالی که داشتم اینه که میگن بازی ها در ایران مدل خاصی هستند و Xbox هم باید اون مدل باشه.و گویی گرونتره.
حالا میخواستم بدونم این مشخصات درسته یا نه؟و همچنین اسم اون مدل رو میخواستم بدونم.
سلامنقل قول:
یک کله سر هست که بیشتر وقتی می ری در محیط چند نفره میاد و کنار 1 تا 16 max هست و همش غمگینه دقیقا مثل اونه ولی نوشته 20 gig و داره می خنده تو منوی اصلی ...
کسی نمی دونه چطوری بدون در آوردن دی وی دی می شه رفت داخل منوی xbox?
الان این مدلی که تو ایران و کل جهان هست xbox 360 هست و این مدل از سه مدل دیگه تشکیل شده که هیچ فرقی از لحاظ کارایی ، کیفیت ، گرافیک ، بازی و .... نداره و فقط فرقوشن تو لوازم جانبی هست که اون هم میتونی بعدا تهیه کنی..نقل قول:
سلام
اول باید بگم ببخشید که این سوال های تکراری رو میپرسم.چون وقت ندارم تمام این تاپیک رو بخونم.
تا اونجایی که فهمیدم دوستان میگن مدل پریمیوم-فالکون مناسبه.
حالا سوالی که داشتم اینه که میگن بازی ها در ایران مدل خاصی هستند و xbox هم باید اون مدل باشه.و گویی گرونتره.
حالا میخواستم بدونم این مشخصات درسته یا نه؟و همچنین اسم اون مدل رو میخواستم بدونم.
سه مدل به شرح زیر هست:
آرکد: خود کنسول+کابل سه فیشی+مموری 256 مگی+دیسک اورجینال بازیهای آرکد
پریمیوم : خود کنسول+کابل 6 فیشی+هارد 60گیگ+هدست و سیم lan (پریمیوم مدل 20گیگی هم داره که قبلا ساخته میشد)
الیت: خود کنسول+کابل 6فیشی+کابل hdmi+هارد120 گیگ+هدست و سیم lan رنگ مشکی
اونی که میگن فالکون منظورشون مادربورد کنسول هست که بعد از تاریخ 8/2007 همه فالکون شد یعنی شما باید سعی کنی کنسولی که میخری تاریخ ساختش بعد از 8/2007 باشه..
همه جور ازی هم برای این کنسول تو بازار هست..البته کپی خور شده..کد:http://cache.gawker.com/assets/images/4/2007/08/xbox360arcade.jpg
برای رفتن به داشبور از تو بازی اون دکمه ای وسط که لگوی xbox هم هست رو فشار بده یک صفحه سمت چپ باز میشه .. شما y رو بزن و بعد yes و حالا تو داشبوردی..نقل قول:
سلام
یک کله سر هست که بیشتر وقتی می ری در محیط چند نفره میاد و کنار 1 تا 16 max هست و همش غمگینه دقیقا مثل اونه ولی نوشته 20 gig و داره می خنده تو منوی اصلی ...
کسی نمی دونه چطوری بدون در آوردن دی وی دی می شه رفت داخل منوی xbox?
Hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhh
شرمنده اشتباه شد
بله خب حق با شماس.كنسولرو بايد در جاي مناسب كه هوا جريان داشته باشه بزاري!!!نقل قول:
يعني اگه توي ميز تلويزيون بزاري ممكن زيادي داغ كنه و براش مشكل پيش بايد!!!
منظور منم اين بود كه اگر از كنسول به درستي و اصولي استفاده بشه 100% بدون مشكل خواهد بود
سلام دوستان.
این dvd که تو جعبه طxbox arcade است مگه نه اصلیه. (orginale ) ؟ من شنیدم xbox که crack بشه دیگه بازی های اصلی رو نمیخونه. پس چطور دستگاه ما میخونه اون dvd رو؟
اصلا اینجوری نیست و خیلی راحت بازی های اورجینال رو میشه بازی کرد..نقل قول:
سلام دوستان.
این dvd که تو جعبه طxbox arcade است مگه نه اصلیه. (orginale ) ؟ من شنیدم xbox که crack بشه دیگه بازی های اصلی رو نمیخونه. پس چطور دستگاه ما میخونه اون dvd رو؟
پس با این حساب. چرا ما نریم بازی ارجینال بگیریم تا ban نشیم؟ تازه من یه بار قیمت کردم بازی اورجینال یارو گفت فرقی نمیکنه همون 5 تومن بت میدم.
نگاه کن شما مثل اینکه یکمی گمراه شدین البته گمراهتون کردن (تو مسائل کنسول میگم)نقل قول:
پس با این حساب. چرا ما نریم بازی ارجینال بگیریم تا ban نشیم؟ تازه من یه بار قیمت کردم بازی اورجینال یارو گفت فرقی نمیکنه همون 5 تومن بت میدم.
بازی های اورجینال که زیر نظر ماکروسافت عرضه میشن قیمتی معادل 49 دلار دارن که میشه حدود 50 تومن .. این دیسک ها از لحاظ کیفیت فوق العاده هستند و وقتی شما اونها رو بخرید احتمال بن شدن از طرف دیسک رو برطرف کردید..
الان بعضی از شرکتها مثل Play Box دیسک های زدن که شبیه اورجینال هست که کیفیت بسیار پایینی هم داره و فقط چون دیسکش نقراه ای و طلایی هست بعضی ها خیال میکنن این دیسک ها اورجینال هستند در صورتی که اگر کنسول کپی خور نشده باشه نمیتونه این دیسک ها رو بخونه..
البته شرکتهای دیگه ای هم هستند که مثل play box دیسک میزنند اما بخاطر کیفیت بسیار پایینی که داره اصلا توصیه نمیشه..
اون فروشنده هم یا با شما شوخی کرده یا زیاد متوجه نبوده..
منم فكر كنم طرف منظورش همين ديسك هاي playbox بوده عزيز دل برادر:31:شايدم اطلاعات كافي نداشتهنقل قول:
بچه ها من دیروز قیمت گرفتم از جمهوری گفت:
permium 550 با مادربورد کپی خور فالکون و پال!
elite 660 فالکون کپی خور و پال!
خوبه؟ یا زیاد میگه؟
نقل قول:
فكر كنم زياده چون من دوستم 1ماه پيش از توپ خونه permium 60GB region PAL خريد 500000!!!
از کجا که مطمئن باشه بخرم با قیمته واقعی؟؟
دقيقا منظورتو متوجه نشدم.يعني چون قيمتش پايين تره ممكن مشكل داشته باشه؟؟؟نقل قول:
نه.
یعنی شما کجا رو معرفی می کنید که مطمئن باشه واسه خرید xbox360 و قیمت مناسب داشته باشه؟!
والا من خودم 2باري كه خريدم از west خريدم و زياد با جاهاي ديگه اشنا نيستم ولي پايين ترين قيمتي كه ديدمنقل قول:
هميني بوده كه دوستم خريده از توپ خونه.راستش خودم زياد آشنايي ندارم كه كجا خوبه هم از نظر قيمت هم
كيفيت.البته از يه تاريخي به اين ور كه ديگه همه جا فقط falcon هستش.ولي از نظر قيمت ممكنه جايي كمتر از
500000 هم بدن
این قیمتهای که بهت داده از حد نجوم هم بالاتره..:18: من اوایل تابستان از وست گیم الیت خریدم 450 تومن مادربد فالکون و پال..نقل قول:
چه ها من دیروز قیمت گرفتم از جمهوری گفت:
Permium 550 با مادربورد کپی خور فالکون و پال!
Elite 660 فالکون کپی خور و پال!
خوبه؟ یا زیاد میگه؟
البته چون دیگه مثل قبل کنسول ها رو به راحتی کپی خور نمی کنند قیمتش رفته بالا ولی این قیمت دیگه آخر بی انصافیه..:41:
قیمتهای فروشگاه ها خیلی بالا هست . من کسی رو میشناسم که قیمتش خیلی پایین تر از این حرفاست..نقل قول:
آدرسشم به چندتا از همین بچه های سایت دادم .. خواستی pm بده تا به شما هم بگم..
اگه میخوای به پایین ترین قیمت وجدیدترین دستگاه رو بخری فقط از ........ بگیر آدرسشو تو پیام خصوصی برات میزارم
اگه میخوای به پایین ترین قیمت وجدیدترین دستگاه رو بخری فقط از ........ بگیر آدرسشو تو پیام خصوصی برات گذاشتم:10:نقل قول:
کنسولم premium هست NTSC مادربورد رو هم نمیدونم چیه!! چون وقتی من خریدم آمار درست حسابی نداشتم !اسفند 85 خریدم.نقل قول:
trova عزیز دمت گرم رفتم خوندم بعدش هم کد خطا رو در اوردم:41: این بود
0110 خطای RAM, علت این مشکل اتصال لحیم پل شده روی تراشه RAM است:18:
این دیگه چه جور خرابیه؟؟؟ اخه علت چیه؟؟؟:19:microsoft گند زده با این کنسول دادنش :evil2:
هر چقدر که کنسولش ادم رو معتاد میکنه همون قدرم از نظر سخت افزار میره رو اعصاب. داغونه به خدا. 5 سال ps1 داشتم جرأت نکرد بگه آخ .تو این مورد شک ندارم که دیگه sony حرفه اول رو میزنه
عزيز دلم شما اشتباه نكن. sony حرف اولو نمي زنه.هركي توي اون سالي كه شما X360 خريدي خريد 3چراغ شدنقل قول:
و كاملا عاديه و الانم با اومدنه falcon اين مشكل حل شده.منم خودم X360ام مشكل از رمش بود كه به رحمته
خدا رفت و يكي ديگه خريدم.اشتباهم توي عرضه ي كنسول ممكنه هر شركتي بكنه.MicroSoft اين اشتباهو كرد
اما الان درستش كرده و هركي falcon داره من نديدم مشكلي داشته باشه.
آقایون لطفا یکی یه جای خوب و ارزون و با انصاف برای خرید xbox به من بده.راستی چون arcade مموری 256 داره مشکلی تو ذخیره بازیها به وجود نمیاد؟
100% با توجه به آپدیت جدید مشکل بوجود می یاد!!!نقل قول:
سلام من دو تا از بازیهام که سری j هستند ر اx-box ام نمی خونه ولی بقیه بازی هام که سری j هستند را می خونه
دو تا بازی ها را مغازه دار هم برام تعویض کرد ولی فایده ای نداشت...
باید چی کار کنم؟؟؟اشکال از کجاست؟؟؟؟
باتشکر:11:
ممكنه لنزت دقيق تنظيم نباشه راستي مطمعني كنسولت j هست چون بعضي از بازيهاي j هم رو بقيه كنسولها مياننقل قول:
راستي چه اروري ميده اون بازيهات كه اجرا نميشه.
براي ذخيره ي save بازي مشكلي نداري دوست عزيز ولي اگه مي خواي بازي روي هارد بريزي حتما يا permium بگيرنقل قول:
يا يه هارد برا Arcade بگير.الان permium به صرفه تره .
آره x-box(آرکید) ام سری j را می خونه این error را می ده:
wrong region:
this discs region code is in ccorect for this console for more help,go to:کد:www.xbox.com/support:19::41: