ممنوننقل قول:
برنامه ای باز نیست
فایل ها همون قبلی ها هستند
گوشیم هم حدود 30 و مموری هم بیش از 100 مگ خالی داره
اگه دو تا برنامه باز کنم هم رم کم نمیاره یعنی پر نیست
ولی یکی از همون برنامه های و آهنگ با هم نمیشه . . .
Printable View
ممنوننقل قول:
برنامه ای باز نیست
فایل ها همون قبلی ها هستند
گوشیم هم حدود 30 و مموری هم بیش از 100 مگ خالی داره
اگه دو تا برنامه باز کنم هم رم کم نمیاره یعنی پر نیست
ولی یکی از همون برنامه های و آهنگ با هم نمیشه . . .
سلام بر همگي
رامين 2020 عزيز يك سوال درمورد آپديت داشتم انم اينه كه ميشه با اينترنت ايرانسل كه وصل ميشه به كامپيوتر آپديت بشه
پيشا پيش منون قربان شما:40:
سلام...من نرم افزارWebGate.Advanced.Device.Locks.v1.01.UIQ.3rd.Unsign ed.Cracked-OPDA.sis رو نصب کردم...البته ساین کردم بعد.....حالا هر برنامه ای رو که قفل میزارم و میخوام اجرا کنم error میده و میگه
application closed
Reason:KERN_EXRES
Number:3
مشکلش چیه و باید چیکار کنم..پیشاپیش .ممنون
سلام
من مارک گوشیم P990i هستش. به تازگی یک سیمکارت ÷یام رسان ایرانسل گرفتم. ولی نمی تونم باهاش به اینترنت وصل شم. چجوری می تونم به اینترنت وصل شم؟؟؟ لطفا راهنمایی ام کنید.
قبلا خودم مفصل به اين سوال جواب دادمنقل قول:
اگه يه سرچ كوچولو تو پستهايي كه من دادم بكني حتما پيداش ميكني
نه با خود گوشي نميشهنقل قول:
مگه اينكه يه گوشي ديگه داشته باشي و به اينترنت وصل بشي و به كامپيوتر وصلش كني بعد بخواي اين گوشيتو باهاش آپديت كني كه اونم توصيه ميكنم نكني چون اگه وسط كار اينترنتت قطع بشه براي گوشيت مشكل پيش مياد
بهتره ببري يه جاي مطمئن كه سرعت اينترنتش هم زياد باشه مثل كافي نت
اگر هم خواستي حتما با ايرانسل انجام بدي لا اقل پنجشنبه و جمعه اين كار رو نكن چون ترافيك شبكه خيلي زياده
البته ببخشين كه من جاي رامين خان اظهار نظر كردم
آقا من هم با بازي asphalt2 همين مشكل رو دارمنقل قول:
اگه كسي ميتونه كمك كنه
ممنون
رامين جان دستت درد نكنه، خيلي حال دادي درست شد. كاملا صداي مكالمه واضح و باحال شد.
ممنون:11::46::31::20:
عزیز اون 30 مگ که میگگ خالیه مهم نیست . مهم اون مموری هستش که واسه اجرای برنامه لازمه . درست مثل کامپیوتر که باید رم به اندازه کافی داشته باشه . نه هارد دیسک !!! باید بری از منیجر برنامه ها رو ببندی بعد .نقل قول:
اگه بازن این طوری شد باید ببینی که تمی که نصب کردی چیه . چون خیلی از مموری رو میگیره . البته آپدیت کردن هم لازمه چون یه تغیراتی روی مموری میدخ که بیشتر میشه .
بله عزیز شما با هرچی که بتونی گوشی رو به ابنتر نت وصل کنی میشه اپدیت کرد . فقط هزینه مهمه . شما باید حدود 80 مگ دانلود کنی . حالا ببین واسه ت چه هزینه ای داره !!!!نقل قول:
مثل اين كه سوالم خيلي سخته بوده و خودم خبر نداشتم كه هنوز بي جواب مونده.نقل قول:
اساتيد يه دستي برسونيد.
يه مشكل عجيب قريب يكي 2 روزه برام پيش اومده.
اونم اينه كه وقتي چند تا برنامه رو باز مي كنم بعد مي رم تو task manager كه ببندمشون، end all كه مي زنم، برنامه ها بسته مي شه ولي هنوز آيكون هاي آنها در قسمت open هست. براي اين كه آيكن هاي آنها هم برود بايد يكبار از برنامه task manager برم بيرون و دوباره بيام تو تا آيكن هاي آنها هم حذف بشه.
از چي مي تونه باشه؟
خواهش می کنم. کاملا تایید میشه.نقل قول:
خواهش می کنم. حالا باید به فکر این باشی که کسی که پیشته صدای اون طرف خط رو نشنوه! :27: (قابل توجه کسانی که دوست دختر یا دوست پسر دارن:31::46: )نقل قول:
این مورد خیلی عجیبه. چطور میشه آخه؟! ممکنه فایل ها سیستمی یا hidden شناخته بشن که نشون نمیده. با برنامه swiss manager یه نگاه بکن ببین فایل ها چی هستن.نقل قول:
آره، واسه منم بعضی موقع اینجوری میشه. گوشی رو یه بار رستارت کنی درست میشه. فکر کنم گوشی بعضی موقع قات میزنه.نقل قول:
من تا امروز تقريبا تونستم يه قسمت تقريبا زيادي از تاپيک رو مطالعه کنم...اما موفق نشدم يه برنامه خوب و کرک شده براي قفل کردن پوشه ها(نه فايلها)توي اين 378 صفحه براي موبايلي با اين همه قابليت پيدا کنم..
ببخشيد بقيش جا موند.
) آيا ميشه با p990 جندين فايل ويديويي را با هم بلوتوث کرد(mark all)چون در file manager پوشه به اسم video وجود ندارد...
2) يه برنامه کرک شده و عالي براي قفل کردن فولدرها در p990i
3) آقا من براي اطمينان از ريجستر بودن گوشيمimei گوشيم رو در سايت numbering وارد کردم،اما اين پيغام رو نشون ميده..اين يعني چي؟؟
متن پيغام
Note: This IMEI number seems to be correct, but we do not have any information on this specific handset. Please add the missing information below.
Add missing IMEI information below
IMEI number
359594000101435
دست شما درد نكنه :40: برم كافي نت چي بگم راسياتش تا حالا نرفتمنقل قول:
با سلام
آقا برای فارسی کردن p990i باید یه فولدر به اسم resource تو مموری ساخت
من تو گوشیم هر کاری میکنم این فولدر ساخته نمیشه و ارور میده انگار فقط به اسم resource حساسه
مجبور شدم یه بار مموری رو فرمت کنم ولی بازم نشد
میخواستم بپورسم باید چیکار کنم
لطفا راهنمایی کنین
حیاتیه مرسی
شما از طریق filr transfer مموری رو باز کن . بعد برو show hidden file رو بزن . ممکنه این فولدر روی مموریت باشه . واسه همین نمیزاره درست کنینقل قول:
من کماکان منتظرم يکي به سوالاتم جواب بده....
و اما يه توضيح در مورد چيني يا فرانسوي بودن گوشي...راه اول:در هنگام راه اندازي گوشي در set up wizard ،موقع انتخاب زبان اگر 2-3 زبان اول چيني بود ،گوشي چيني هستش.
راه دوم:تو قسمت converter اگر به جز واحدهاي آمريکايي و انگليسي واحد چيني هم باشد ،گوشي چيني هست.
کاشکي يه نفر اين راه حل ساده رو تو اين فرومي به اين بزرگي بهم ميگفت تا 3 هفته پيش موقع خريد گوشي کلاه سرم نميرفت.
آقا من گوشي P990 م رو آپديت كردم اما يادم رفت بك آپ بگيرم از كنتكت ليستم .... چون شنيده بودم كه خود برنامه به صورت خودكار از ليست يك بك آپ ميگيره و در شروع مجدد بالا مياره كانتكت ليست رو.. اما متاسفانه چنين اتفاقي نيافتاد!!!
خواستم بدونم روشي يا برنامه اي جهت بازگرداندن اين شماره هاي از دست رفت نيست ؟؟؟؟
با تشكر
سلام خدمت بچه های عزیز فروم P30world . من یک P990 دسته دو 4-5 روز پیش خریدم.عالی کار می کنه وله باید اپدیت بشه.قبلا p990 اپدیت کردم ولی ماله خودمو که میخوام بکنم یه مشکلی پیش میاد..وقتی C رو نگه میدارم و بعد از جازدن دوباره ی باتری USB رو وصل میکنم رو کامپیوتر USB Not Recognized میده و یه صفحه ابی مثل صفحه ابی مرگ تو کامپیوتر خیلی سریع رو گوشی میاد و میره..توشم یه همچین چیزایی نوشته:
shell......
copyright (C)....
could start
c:\>
z:\> zebra form...
یک همچین چیزایی..
اگه ممکنه یکی کمکم کنه ممنون میشم
اگه روی سیم کارت باشه میشه . اگه نباشه که نمیشهنقل قول:
1.مطمئنی؟؟؟؟؟؟امکان نداره،بیشتر دقت کنید چنین فولدر حتما هست(امکان مارک کردن هم هست)نقل قول:
2.سفارشات برنامه رو در تاپیک های مربوطه باید بیان کنید تا به جواب مورد نیازتون برسید
3.این شماره در سایت ثبت نشده
موفق باشی:11:
سلام.
امروز يه ترفند جالب از دوستمون ياد گرفتم ميزارم اينجا ببينين:
با اين روش مي تونين اس ام اس هاتون به صورت خونده شده يا نخونده شده درست كنين
فقط كافيه روي مسيجي كه مي خواين رفته(بدون باز كردن آن) و بعد * (در فيليپ بسته) و ALT & x (در فيليپ باز) بزنين تا مسيجتون به صورت خونده شده يا نخونده شده در بياد
با عرض سلام خدمت همه دوستان
اول اينكه من سايت را جستجو كردم ولي چيزي كه به درد بخورد و كارم را زود راه بياندازد پيدا
نكردم و لطفا همه دوستان كمك كنند. ( من نياز فوري دارم )... .
چند تا سوال داشتم :
1. چگونه ( با چه نرم افزاري ) كليپ تصويري روي گوشي زير بريزم :
P990
2. چگونه ( با چه نرم افزاري ) فايل پي دي اف روي گوشي زير بريزم :
P990
3. چگونه ( با چه نرم افزاري ) بازي روي گوشي زير بريزم :
P990
4. چگونه گوشي زير را فارسي سازي کنم به چه نرم افزاري و فونتي؟
P990
لطفا ادرس دانلود نرم افزارها را کامل بدهيد. ( نسخه جديدشون )
لطفا نام نرم افزار و ورپن جند هست را هم بنويسيد
لطفا نرم افزارها را به همراه کرک و سريال بدهيد.
با تشکر.
كسي جواب سوال منو بلد نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13::13:نقل قول:
شما اول باتری رو بذار بعد c رو نگه دار و کابل رو وصل کننقل قول:
اگه بازم این مشکل رو داشت . firewall مال ویندوز رو خاموش کن .
شما اول باتری رو بذار بعد c رو نگه دار و کابل رو وصل کننقل قول:
اگه بازم این مشکل رو داشت . firewall مال ویندوز رو خاموش کن .
نقل قول:
3) آيا اگر شماره در سايت ثبت نشده ،دليل بر ريجستر نبودن گوشي هست ؟
با سلام به همه
ببینید چند تا مورد بود که دوستان مطرح کرده بودن
اول از همه بگم که کلیه گوشیهای سری جدید پی 990 در چین تولید میشن یعنی از زمانی که پی 1 وارد بازار شده این رو خوده سونی اریکسون تایید کرده ولی این رو هم بگم که هیچ چیزی از نظر تکنولوژی کم نذاشته .
مورد بعدی اینه که باید موقع آپدیت حتما" بک آپ بگیرید از گوشیتون و اینکه خوده برنامه این کار رو انجام میده اشتباهه .
مورد بعدی اینکه به هیچ عنوان با سرعت زیر 256 کیلو بیت اون هم بدون نویز دست به آپدیت گوشی نزنید یعنی آپدیت نکنید خیلی بهتره . چه برسه با اینترنت ایرانسل بخواهید این کار رو انجام بدید .
مورد بعدی برای تماشای فایلهای تصویری باید فرمت فایلها MPEG 4 , 3gp باشه . باید با برنامه تبدیل فایلهای تصویری در کامپیوتر این کار رو انجام بدید .
برای فایلهای پی دی اف هم خوده گوشی به صورت پیش فرض این برنامه رو داره . می تونید این فرمت رو بخونید.
در مورد خواندن فونتهای فارسی هم دوستان قبلا" زحمت این کار کشیدن و فقط کافی فونتها رو طبق دستور العمل وارد مموری کنید و گوشی رو رستارت کنید .
در مورد مشکل دوستمون هم بگم که موقعی که گوشی رو خاموش میکنی و باطری رو در میاری سیم کارتتو هم در بیار و دگمه c رو نگه دار و کابل رو به گوشی بزن . و بقیه مراحل رو ادامه . در حالت عادی نباید همچین مشکلی پیش بیاد . سعی کن در ساعات مختلف این کار رو انجام بدی و اینترنتی هم که استفاده میکنی شرایط مناسبی داشته باشه . همچنین باید کامپیوترتون کاملا" گوشی رو شناخته باشه یعنی درایور گوشی کاملا" نصب شده باشه و ضمنا" ویندوزتون هم سالم باشه .
:13:آقا اين گوشي من (پي 990) چند وقتي بود خود بخود restart ميشد و ميشه چه بلايي سرش بيارم ؟ آنتي ويروسن دارم هر چند وقت يه بارم scan مي كنه يه كمكي در راه خدا بكنيد
ایا میشود کاری کرد که وقتی فلیپ باز شود اتصال مکالمه شروع شود وبا بستنش مکالمه قطع شود
نگاه كردم پسوندش 3gp بود.نقل قول:
این مورد خیلی عجیبه. چطور میشه آخه؟! ممکنه فایل ها سیستمی یا hidden شناخته بشن که نشون نمیده. با برنامه swiss manager یه نگاه بکن ببین فایل ها چی هستن.
خوشگل پسر چه ربطي به firewall داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ادم وقتي نميدونه ميگه نميدونم اوكي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا اگه ميشه يكي طريقه فلش P990 رو با SETool (باكس) اموزش بده...وقتي فايل رو انتخاب مي كنم و فلش رو ميزنم ميگه:
Prepare your PDA and connect it..
يعني بايد چيكارش كنم؟
من خاموش ميكنم كابل سرويس رو وصل مي كنم ولي چيزي اتفاق نميفته:18::18:
سلام دوستان.
چطور میشه sms هامو از موبایل بندازم رو کامپوتر.
با phone explorer نشد.ینی کانکت نمیشه. با همون برنامه روی cd موبایل نمیشه؟؟
خواهشا سریع. شاید بعد از ظهر گوشیمو بفروشم واسه همسنم عجله ای هستم.
سلام من امروز گوشیمو از طریق اینترنت آپگرید کردم در هیچ جای کار هم اینترنتم قطع نشد بغیر از اینکه بعد از دانلود کامل سیستم عامل از اینترنت بر روی کامپیوتر خود موبایلم خود بخود روشن شد و حالا در صفحه اش می نویسه No organizer software sccring : 462 بهم بگید حالا باید چی کار کنم .
1 - گوشی شما که خود به خود ریستارت میکنه یه بار گوشیتو آپدیت کن درست میشه .
2 - با باز شدن فیلیپ گوشی با سیستم عامل سیمبین میاد بالا یعنی موقعی که فیلیپ بسته است مثل یه گوشی معمولیه ولی وقتی که باز میکنی وارد سیستم عامل میشه یعنی با هم متفاوت هستن به همین دلیل وقتی یه برنامه رو باز کردی در حالت فیلیپ باز وقتی که فیلیپ رو میبندی برنامه هم بسته میشه چون کارکردشون متفاوته پس نمیتونید مثل گوشیهای تاشو با باز شدن فیلیپ و بسته شدن فیلیپ عمل وصل و قطعی تلفن رو ایجاد کنید .
3 - در مورد اس م اس ها هم بگم که نمی تونید کپی کنید تو کامپیوتر و بخونید تنها کاری که میتونید انجام بدید گرفتن بک آپ از گوشی هستش که تمامی اطلاعات داخل گوشی به داخل کامپیوتر ریخته میشه البته غیر قابل خوندن
4 - در مورد مشکل حین آپدیت هم بگم که تا حالا نشنیدم همچین چیزی . اگر گارانتی داره ببر برای گارانتی وگرنه به گروه support سونی اریکسون ایمیل بزن . احتمالا" بار اول یه جواب اتوماتیک برات بیاد ولی اشاره به آدرس ایمیل مرتبط با مشکلت رو میکنه و حتما" هم جواب خوبی میتونی دریافت کنی که خیلی خیلی بهتر از این ور اونور بردنه.
موفق باشید
من دو باره عمل آپگرید رو انجام دادم و درست شد
بچه ها سلام
من بلدم چه جوري فلش رو مداوم روشن بزاريم حتي در موقع فيلم برداري هم ميشه اگه بلد نيستيد بگيد تا بگم
آقا معذرت كه اين سوال پيش پا افتاده رو مي كنم. شايد جاشم اينجا نباشه ولي چون با بچه هاي اينجا بيشتر آشنا بودم گفتم همين جا بپرسم.
منظور از i-phone چيه؟:31:
سلام.کسی میدونه تو p990 جه طوری میشه از فریم ها برای گرفتن عکس استفاده کرد؟هر کی از همه زودتر راهنماییم کنه از همه مردتره
تو ، تو همون قسمت اوليه تنظيمات عکس ، روي With Frame بزار و بعد فريم هايي که دوست داري انتخاب کن و روي چکماي گوشه ي تصوير يه کليکي بکن ( البته توي فليپ open ) ولي بلد نيستم که خودم فريم اضافه کنم
حالا کسي بلده فلشه گوشي مداوم روشن باشه و حتي بتوني توي فيلم برداري روشنش کني ؟!؟!؟!؟ حتي بدون برنامه اگه بلد نيستيد بگيد تا بگمتون