يك سوال :
من چند تا منو رو ميتونم همزمان توي گوشيم بريزم ؟
يك سوال :
من چند تا منو رو ميتونم همزمان توي گوشيم بريزم ؟
Sallam
Bebekhshid Far30 Nemitonam Benvisam
Komak!!!!!!!!!!!!!!!!
Man Ye Seri Menu Flash Daram Chetory Mishe Ona Ro Be Barnameye Phone Xs Vered Goshi Kard
Linki Ke Bayad Besazam Chiye
Manzoram Folder Bandi Baraye Upload File
Mamanon Misham
Omidvaram Bekhonin Akhe Far30 Az Kar Oftade:27:
سلام
دوستان من این تاپیک رو کامل خوندم دو بار هم از اطلاعات این تاپیک استفاده کردم اما هر دو بار گوشی من یک پیغام داد که توی این تاپیک مطرح کردم اما هیچ کس کمکی نکرد و من مجبور شدم بدم بیرون ریست کنم و دیگه هم این کار رو نمیکنم تا این تاپیک کامل بشه
توی این تاپیک اساتید زیادی وجود داره ولی من نمیدونم چرا همه باهم جمع نمیشن که این تاپیک رو به یکی از کاملترین تاپیک های موجود تو بین سایتهای ایرانی کنند
من از دوستان در خواست دارم که بیان و یک مقاله کامل در این مورد بسازیم من خودم حاضر به همکاری هستم
مثالا گوشی من cid49 است من با فار وقتی کار میکنم گوشی من رو نمیشناسه ( البته از اطلاعاتی که دوستان در این تاپیک دادند استفاده کردم )
من باز هم از دوستان خواهش میکنم بیان و باهمکاری همدیگه یک مقاله کامل از پایه در این باره بسازیم .پ
امید وارم الباقی دوستان هم با من موافق باشند حتی اگر لازم باشه یک نظر سنجی در این رابطه بکنیم
درایور کابل USB رو دانلود کنید و بعدشم مراحل نصب رو انجام بدید.نقل قول:
مثالا گوشی من cid49 است من با فار وقتی کار میکنم گوشی من رو نمیشناسه...
دقت کنید که برای نصب:
نقل قول:
سلام رفقا مي خوام يه كا750 رو تبديل به دبليو800 بكنم
اما تو لوگش با xs اينو نوشته
Warning: IMEI name does not match GDFS name (IMEI:W800 GDFS:K750)
20:44:54| ...using IMEI name
اگه كار كنم ممكنه ديگه بالا نيادش نمي دونم چرا اينجوريه imei اصله با پشت گوشي چك كردم
راستي با فار ميشه cid 49 رو فلش كرد؟ كه با اون تبديل كنم؟
بله ميشه
البته بايد پلاگينش رو از صفحه اول دريافت كني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با حجم 3.5 ماگابايت
دوستان از كمك همتون ممنونم
من تونستم منو گوشيم رو بدون هيچ دردسري به منو دبليو 800 تبديل كنم ( بيشتر 20 بار در يك روز )
از آقا سياوش هم بخاطر تمام زحماتي كه كشيدن واقعا تشكر و قدرداني ميكنم و همينطور بقيه دوستان عزيزم
فقط يك سوال من چند تا منو رو ميتونم همزمان باهم بريزم روي گوشيم ؟( يعني رو گوشيم چند منو باشه و هربار هر كدوم رو كه خواستم اجراش كنم )؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به این صورت که شما بخواهید امکان ندارد.یعنی هروقت که وارد منو بشید یک منوی جدید بیاد چون گوشی فقط یک منو قبول میکنه.نقل قول:
ولی یه کارایی میشه کرد که بدون دردسر منو رو عوض کنین.فقط کافیه یک پچ رو که مسیر ذخیره منو رو به حافظه داخلی گوشی انتقال میده روی گوشی بریزی.بعد هر وقت خواستی فایلهای منو رو روی حافظه داخلی ریخته و منو عوض میشه و دیگه دردسر فار و فونیکس و ... رو ندارید.
میتونی توی یه تم قرار بدی ...اینطوری راحت تره ..با یه تمی که باهاش حال میکنی سازگارش کن
تا حدودي درست ميگي ولي قبول كن كه اساتيد هم كار و زندگي دارندنقل قول:
در ضمن تا حالا هركس تو اين تاپيك سوالي مطرح كرده جوابشو گرفته مطئن باش اگه مراحل كار رو درست بري مشكلي نخواهي داشت