احتمال زیاد کرک مشکل دارهنقل قول:
مصمئنی کرک zero hour ریختی ؟
Printable View
احتمال زیاد کرک مشکل دارهنقل قول:
مصمئنی کرک zero hour ریختی ؟
من نمی دونم کرکم چیه من بازیو با عنوان Generals zero hour خریدم سی دی نقره ای هم هست و در کنار zero hour ورژن قبلی ( فقط نوشته جنرالس ) هم هست ولی تو سی دی اصلا کرک نداره و این حالت در هر دو ورژن پیش می آد .
دوست عزیر من هم این مشکل رو داشتم. این مشکل به خاطره اینه که بازی ریپ شده هست و هیچ راه حلی هم نداره. هر کدام از ورژن ها دو سی دی هستند و در حقیقت شما به جای 4 سی دی 1 سی دی خریدینقل قول:
ممنون از راهنماییتون البته این نسخه ای که من دارم دو سی دی هست ولی الان یادم افتاد که من قبلا هرکدومشو با دو سی دی می ریختم ولی الان با دو سی دی هردوشو ریختم بله من در خرید اشتباه کردم
حالا می خواستم یه سوال دیگه بپرسم
من یه کالکشن هم از comand and conquer دارم مال شرکت boysteam هست که بازی های قدیمیه این شرکت رو داره که هردو تا جنرال هم توش هست (اسم مجموعه comand & conquer the first decade هست ) که در دو تا دی وی دی قرار گرفته این هم وقتی می ریزم و می رم تو بازی،بازی دیگه اون مشکل رو نداره ولی بعد از 5 دقیقه بازی لگ بسیار شدید و غیر عادی می گیره و دیگه نمی شه کاریش کرد ( سیستم من دارای رم 2 گیگ و گرافیک 8600 gt هست ) می خواستم ببینم ایا این می شه این مشکل رو بر طرف کرد ؟
ممنون می شم اگر دوباره راهنماییم کنید.
با سلام
این کارو که می گم انجام بدین به احتمال 90% درست می شه قبل از هر چیز هر چی از جنرال داری پاک کن حتی تو my document
بعد ویندوزتو عوض کن بعد بازی رو بریز
سلام ببخشید تو بازار سی دی های اضافات بازی است ؟
سال 1388 مبارک !
what؟؟:18::18:نقل قول:
منضورم اینه که تو بازار اضافات بازی جنرال را در سی دی میفروشند ؟ یا نه ؟نقل قول:
متاسفانه خیر باید دانلودشان کنید.؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
اینا که اینترنت پر سرعت دارن راحتن