با تعویض قاب درست میشه به احتمال زیاد.نقل قول:
یکبار با کد ریست کن احتمالا درست بشه.نقل قول:
Printable View
با تعویض قاب درست میشه به احتمال زیاد.نقل قول:
یکبار با کد ریست کن احتمالا درست بشه.نقل قول:
سلام من سری موزیک ادیشن دارم که موقع فیلم برداری به صورت کات کات فیلم می گیره ولی موقع نشون دادن فیلم مشکلی نداره دوستان کسی نمی دونه علتش چیه من خودم فکر می کنم که مال سرعت رم هستش آیا راهی برای حل این مشکل هست
ضمننا خبردارید که ان70 شده 250000 تومن قیمت نوکیا سقوط کرد
نه عزيزم منظورم اين نيست كه با دايل آپ خوبه يا نهنقل قول:
منظورم اينه كه نرم افزار سري موزيك ورژنش با نرم افزاره گوشي يكي هستش . آيا خوبه من با اين شرايط آپدت كنم يا نه (تفاوتي ايجاد ميشه يا نه)
ممنون:46:
دوست عزیز این اتفاق طبیعیه و مشکل خاصی نیست.نقل قول:
هر دو از یک پلتفرم نرم افزاری هستن سیمبین سری60 _8.1نقل قول:
همونطور که دوستان گفتن بجز بهینه شدن پلیر گوشی و اضافه شدن اکولایزر تفاوت های دیگه جزئی هستند
----------------
با آرزوی موفقیت:46:
n70 اولی که اومده بود چند بوده ؟
این استدلال رو بنداز تو سطل آشغال همه میدونن ان 70 یکی از بهترین دیزاین ها رو دارن و اگه یه سرچی تو همین انجمن بکنیه میبینی که یکی از بهترین گوشی های تفریحی در اوایل ورودش بودهنقل قول:
---------------------------
از زدن پست هایی که موجب انحراف تاپیک میشه جدا خودداری کنید:31:
شما 6630 منظورته؟نقل قول:
اولا که چایی نخورده خاله زاده شدی ( جنست رو نمی دونم ولی فکر کنم تو مایه های دختری - گیج می زنی !!!)نقل قول:
بچه ها شنیدین که بهn70 میگن گوشت کوب؟ البته بهش آجر هم میگن
دوما که حتی اگه بهش می گفتن گوش کوب یا ساتور شما نباید به روی ما میاوردی .
سوما ورودت رو تبریک می گم خاله زاده !!!
تایید می شه . احتمالا سمعکت مشکل داشته طرفم داشته با n70 دش حال می کرده فکر کردی داره به اون بد و بیرا می گهنقل قول:
شما 6630 منظورته؟
چند وقته پيش رم گوشي من n70 يه ويروس گرفت و اشتباها اونو با كامپيوتر فرمت كردم با فرمت fat حالا هر كاري ميكنم گوشي رم رو نميخونه رم كاملا سالمه و با رم ريدر توي كامپيوتر كار ميكنه اما وقتي توي گوشي ميزنم اصلا رم رو نميشناسه.
دوستان اگه ميشه كمكم كنين ممنون ميشم