سلام دوستان
یه سوال داشتم و اون این که چه طوری گوشی نوکیا رو یه لینوکس(اوبونتو یا سوزه ترجیحا) وصل کنم و کانکت شن؟
Printable View
سلام دوستان
یه سوال داشتم و اون این که چه طوری گوشی نوکیا رو یه لینوکس(اوبونتو یا سوزه ترجیحا) وصل کنم و کانکت شن؟
وقتی توی گراب ویندوز رو انتخاب میکنم ویندوز بالا نمیاد و مینویسه:
booting windows xp
rootnoverify (hd0,0)
chainloader +1
NTLDR is missing
press to restart
توی ویندوز در درایو سی چندتا فایل hiden مثه autoexe.bat و.. اشتباها پاک شده و از اون به بعد اینطور شد.
وقتی توی فدورا فایل متنی گراب رو باز میکنم توی قسمت ویندوزش زیرش اینو نوشته:
rootnoverify (hd0,0)
chainloader +1
اگه نشه ویندوز رو برگردوند باید ویندوز بریزم در این صورت اول ویندوز بوت میشه و گراب دیگه نمیاد راهی داره که ویندوز بریزم و بشه دوباره گراب رو برگردوند؟
سلا دوستان دو تا سوال داشتم:
1)چه جوری تو لینوکس نصب شده رابط گرافیکی رو عوض کنم؟ اصلا این کار امکان داره؟
2)من نسخه slackware رو در کنار ویندوز نصب کردم حالا می خواستم این تایمری که موقع بوت برای انتخاب سیستم عامل میاد رو کم کنم! چه جوری باید این کار رو انجام بدم؟
این مشکل هیچ ارتباطی به لینوکس و گراب نداره ! ویندوزتون دچار مشکل شده ! این مشکل رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید ...نقل قول:
برای برگرداندن گراب بعد از نصب ویندوز , بارها در انجمن صحبت شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب سوال ۱ : اگر توزیع شما یک دسکتاپ داره , از طریق مخازن نرم افزاری آن توزیع می توانید میزکارهای دیگر را نصب کنید.نقل قول:
اگر در حال حاضر چندین دسکتاپ دارید , برای تغییر Desktop باید اول Logout کنید و در صفحه login در قسمت Session دسکتاپ مورد نظرتون رو انتخاب و لوگین کنید.
جواب سوال ۲ :
اگر منظورتون نقل و انتقال فایل بین گوشی و کامپیوتر هست , از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید !نقل قول:
سلام دوستان
برای نصب لینوکس روی سیستم های 64 بیتی باید چه کار کرد چون cd که گرفته بودیم 32 بیتی بود و حتی پس از نصب لینوکس 32 بیتی با مشکل مواجه شدیم و صفحه ی مانیتور سیاه می شد راه حل چیست.
صفحه login ندارم. در واقع باید تو خط فرمان login کنم و بعد با دستور startx وارد desktop می شم. آیا دستوری تو خط فرمان برای تغییر رابط گرافیکی وجود داره؟نقل قول:
بوت لینوکسی که نصب کردم lilo است. این لینکی که شما دادید برای گراب رو توضیح داده!
می تونم بوت رو به گراب تغییر بدم؟
فایل زیر را باز کنید:نقل قول:
و سپس خط زیر را اضافه کنید در زیر خط label = ...کد:/etc/lilo.conf
و یا (اگر اولی کار نکرد)کد:append = "autoexec=xconf;kdm"
و فایل را دخیره کنید و سپس در ترمینال دستور زیر را اجرا کنید:کد:append = "autoexec=xconf;telinit~4"
کد:/sbin/lilo
می شه بیشتر توضیح بدی؟نقل قول:
حتی پس از نصب لینوکس 32 بیتی با مشکل مواجه شدیم و صفحه ی مانیتور سیاه می شد راه حل چیست.
یعنی کامل نصب شد؟ بعد صفحه سیاه شد؟
دقیقا در چه مرحله ای این مشکل ایجاد می شه؟