پس چرا من نمی تونم؟ آیا روش خاصی داره که نیاز به توضیح داشته باشه. حتی من هارد رو فرمت کردم باز علامت ذخیره نیومد. با پشتیبان هم تماس گرفتم راه حل های ساده ای پیشنهاد داد اما هیچ کدوم جواب ندادنقل قول:
Printable View
پس چرا من نمی تونم؟ آیا روش خاصی داره که نیاز به توضیح داشته باشه. حتی من هارد رو فرمت کردم باز علامت ذخیره نیومد. با پشتیبان هم تماس گرفتم راه حل های ساده ای پیشنهاد داد اما هیچ کدوم جواب ندادنقل قول:
سلام دوست عزیز . خدمت شما عرض کنم که این تیو فقط در صورتی که از گیرنده دیجیتال و گیرنده ماهواره خودش پخش بشه میتونه ضبط و در هارد یا فلش ذخیره کنه .یک نکته دیگه بعضی از فلش ها یا هارد ها فرمتشون یو اس بی 3 هست باید در قسمت فرمت گذینه ntfs رو انتخاب کنی برای فرمت .نقل قول:
سلام از پاسخگوییتون متشکرم. همه کار کردم باز جواب نگرفتم. توی سایت خودش زده که برای اروپا فقط قابلیت ضبط داره. اومدم کشورش هم کردم انگلیس . به لیست برنامه هاش چیزای زیادی اضافه شد ولی در مورد ضبط روی هارد هنوز مشکل دارم. یه جا گفته بود که به usb3 وصل بشه ، با خود تلویزیون هم فرمت کردم. شاید جایی توی تنظیمات باید فعال کنم که بلد نیستم...نقل قول:
دوستان میخوام مدل 43uj752v بخرم مدل 2017 هست ر س ی و ر 4k داره..بلوتوث .. wifi مدل 43 اینچ 1/900 قیمت داره قیمتش خیلی مناسب نسبت به امکاناتاش ولی کیفیتش از نزدیک ندیدم
سلام ممنون از پاسختون. هاردم usb3 هست و به انواع روشها فرمت کردم حتی استایلش هم تغییر دادم GPT , MBR و به پورت usb3و usb معمولی وصل کردم ولی به نتیجه نرسیدم. اگر براتون امکان دره مدل هارد اکسترنالتون رو بگین . شاید مشکل از هارد باشهنقل قول:
من قبلا همچین مشکلی با یه مدل تی وی دیگه داشتم هرکار کردم جواب نداد آخر سر فریمور خود هارد رو از سایت سازنده ش گرفتم آپدیت کردم درست شد هارد و شناخت و مشکلم حل شد مارک هاردم وسترن دیجیتال بودنقل قول:
سلام
دوستان من این تلویزیون رو خریدم و پایه ها رو به هم و بعد به تلویزیون متصل کردم و گذاشتمش رو میزش اما یه مشکلی هست انگار.
تلویزیون یه کم نزدیک به یکی دو سانت رو به عقب خم شده.یعنی اینکه صاف و مستقیم قرار نگرفته.میخواستم بدونم این حالت خودشه یا مال من اشکال داره؟
همه کارها رو هم درست انجام دادم توی بستن و سوار کردن،پیچ ها همگی سفت بسته شدن.میز هم که ترازه.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
به توصیه سایر دوستان از ----- داخلی این تلویزیون استفاده نکنید تلویزیون بنده هم به سرنوشت تلویزیون برخی از دوستان دچار شد لعنت به ال جی
دوستان اگر کسی آدرس جایی را که بتوان برد مین این تلویزیون را تهیه کرد دارند به بنده اطلاع دهند تشکر
جهت سالم ماندن این تلویزیون از کارهایی که باعث فعالیت بالای سی پی یو آن می شود اجتناب کنید