آقا من سیم کارت همراه اولم قطع شد :n28:
سیم ایرانسلم ندارم چی کار باید بکنم ؟:n28:
Printable View
آقا من سیم کارت همراه اولم قطع شد :n28:
سیم ایرانسلم ندارم چی کار باید بکنم ؟:n28:
نقل قول:
آقا من یه سیم کارت دو ماه پیش بهم داده بودن ولی غیر فعال بود الان یه بار خاموش روشنش کردم فعال شد :n01::n09:
فقط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * برای شما هم کار نمیده ؟
سیم جایگزین دو ماه پیش رو برا همین ترابردتون داده بودن ؟ الان سیم کارت راحت کار میکنه ؟ یعنی میشه تماس گرفت یا دریافت کرد ؟نقل قول:
اون در گاه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * باید کار کنه برا من که همون ابتدای کار راحت کار کرد . یک روز منتظر بمونید نشد با 700 تماس بگیرید . چنین مشکلاتی پیش میاد ولی زود درست میشه 1 تا 2 روز طول میکشه .
من دو ماه پیش حضوری درخواست دادم همونجا سیم کارت بهم دادند ولی ترابردم هی رد میشد این بار آخر اینترنتی درخواست دادم و امروز سیم کارت همراه اولم سوخت سیم ایرانسل هم کار نمیداد یه بار خاموش روشن کردم سیم ایرانسل فعال شدنقل قول:
همه چی اکی بوده تا حالا و مشکلی نبوده تماس پیامک پیامک های بانک 700 و فقط 555 کار نمیده اررور میده:n27:
مثل اینکه شبکه مشکل داره. تازه یه سیم کارت ایرانسل خریدم و فعال کردم بعد گذشت 3 روز هنوز نمیتونم طرح مصرف ازاد اینترنت رو فعال کنم. ارور میده ؟ اطلاعات ایمیل هم نمیتونم از طریق کنترل حساب الکترونیکی و برنامه ایرانسل عوض کنم. یارو ورداشته ایمیل نمایندگی رو زده رو پروفایل من.
فرستاده شده از Elephone P4000ِ من با Tapatalk
نقل قول:
مرسی
ولی اینم تماس گیرنده رو میترسونه
تجربه من از ترابرد و بازگشت دوباره اینه که ترابرد نکنید اصلا کار درستی نیست دچار کلی مشکل میشید و پس از بازگشت هم و باز دچار انواع مشکلات میشید
بله ، دقیقا...نقل قول:
منم درخواست بازگشت داده بودم و همه مراحل انجام شد و ایرانسل سیم کارت را قطع کرد ولی همراه اول هنوز بعد 2 روز فعالش نکرده... (یعنی خاک بر سر همراه اول با تمام مجموعه اجراییش)
سلام دوستان
من امروز رفتم نمایندگی ایرانسل و درخواست ترابرد دادم و سیم کارتش رو هم گرفتم.
یه پیامک تایید بعد از 2 ساعت روی سیم کارت قبلیم اومد و نوشته بود عدد1 رو به 667 بفرستین و فرستادم و درخواست ترابرد هم تایید شد. حالا میخواستم ببینم چقدر طول میکشه سیم کارت قبلیم غیر فعال شه و سیم جدیدم فعال بشه؟
با تشکر
نقل قول:
خدایی باید سر در ورودی این اپراتور گل گرفت . خیلی آدمو اذیت میکنه دست بردار هم نیست و اصلا کوتاه نمیاد چرا چون اپراتور دولتی هستش و دستش بازه هر بلایی سر مشترکان در میاره .
نقل قول:
2 الی سه روز کاری برای سیم کارت اعتباری 3 الی 5 روز برا سیم کارت دائمی . البته جدیدا اگه به روز تعطیل برنخوریم و اوایل هفته باشه و مشکلی هم به وجود نیاد 1 الی 2 روزه فعال میشه .