از صبح تا حالا مشکل داره. اول صبح که اسم فایل ها رو خراب می کرد حالا هم نه میگذاره اپلود کنی و نه دانلود کنی :n28:نقل قول:
Printable View
از صبح تا حالا مشکل داره. اول صبح که اسم فایل ها رو خراب می کرد حالا هم نه میگذاره اپلود کنی و نه دانلود کنی :n28:نقل قول:
چون طبق معمول خرابه :n02:نقل قول:
انشالله بعدا امتحان کنیم درست میشه :n09:
کلا شاتل لند همیشه خرابه مگه اینکه خلافش ثابت بشه:n02:
از خراب بودن نباید تعجب کرد هر وقت درست بود تعجب کنین:n09:
امیدوارم این قپی "5000" گیگی رو برداره و یه حجم معقولانه تر بذاره که شاید برخی درست تر استفاده کنند که همین مورد باعث میشه کیفیت سرویس بره بالا و خلاصه فشار کمتری بیاد رو سرورشنقل قول:
من حتی بعید میدونم مشکلاتی که وجود داره بخاطر اور لود کردن سرورهاش باشه چون اگر بخوایم نگاه کارشناسی داشته باشیم به این سرویس،اصلا از هسته قوی برخوردار نیست و قطعا نمیتونه جوابگوی این حجم درخواست باشه. کاملا هم مشخص هست که با آزمون و خطا مشکلاتشون رو حل میکنند!نقل قول:
سرور قوی زمانی بکار میاد که یه واسط نرم افزاری قوی داشته باشه...
ای باب مشکل اسم فایل ها نمی خواد درست بشه !!
هرچی ریموت می کنم یه اسم عجیب غریب میده
دوستان سرعت دانلود از آپلودسنتر هنوزم پایینه؟
مشکل اپلود فایل مشکل اسم فایل ها سرعت دانلود 20 کیلوبایت.
تنها جایی که fup رعایت نمی شه ایرانه عزیز fup برای همه دنیا هست همه رعایت می کنن مشکلی هم ندارن هزاران مورد الان سراغ دارم در یک ماه بالای 1 ترا دانلود کردن استفاده کمتر از 50 گیگ حتی توی کره جنوبی fup یا همون مصرف منصفانه رعایت می شه معنی زیادی هم نداره یعنی مشترکی بی رویه استفاده کنه که ضرر بزه به بقیه که استفاده معمولی دارن .نقل قول: